Magnezyum kullanmıyorum canim bu hafta gideceğiz doktora söyleyeceğim özel hastane olmasına rağmen niye kendileri akıl etmiyor anlamiyorum ilk cocugumda kullanmistim dediğin gibi ondan kullanmakta yarar fadAllah razi olsun hepinizden dua bizi eksik etmeyin sancim tam geçmedi doktora gitmemek için direniyorum burdaki doktorlar da hemsirelerde bir tuhaf çünkü acil olarak devlete gidecem.magnezyum kullanıyor musun canım bana dr um arada çok gerginlik kasılma hissedersen 2 tane içebilirsin dedi bi dene istersen belki rahatlatır biraz seni
Kac haftalıksın canım gecmis olsun bu aradaKızlar esim arkadaşıyla hanımını gonderecekti bende evden çıkacak durumda değildim renk felan hiç kalmadı bende şimdi biraz daha iyiyim sıcaktan oldu sanırım ama zamsn zaman sancim oluyordu fakat bu biraz farklıydı çok uzun sürdü bu sancinin en büyük nedeni psikolojik sanırım uzun mesela ama benim kendi ailem beni çok çok üzdü ve ilk çocuğumu doğduktan baya bir sonra kaybettigimi çok kötü günler geçirdiğimi bile bile böyle yaptılar beni aptal yerine de koydular çok üzülüyorum bu durumlara bu da etken diğer bir etken yaşadığım şehir yani mersin çok aşırı sıcak sanırım bu da sancilarimi artırıyor.hepinizden Allah razi olsun dualariniz icin.gece bir sorun olmaz ins ta gerek kalmaz hastahaneye gitmem
Teşekkür edrrim canım 29 haftalikKac haftalıksın canım gecmis olsun bu arada
Ben decavit ve elevit kullanıyordum fakat geçen hafta bitti doktora da henüz gidemedimHamileliğimin su döneminde magnezyum kan hapı omega 3 aydan aya D vitamini alıyorum. Siz ne kullanıyorsubçnz kızlar
Elevit cok kilo aldırıyor dedi doktor. Ben 20 gün kullandım haftada iki gün kullan dedi simdiBen decavit ve elevit kullanıyordum fakat geçen hafta bitti doktora da henüz gidemedim
bilmiyorum ki canim bende kullandım ayda 1 kilo almışım sağlık ocağı hemşiresi çok az almışsın dedi hatta şaşırdımElevit cok kilo aldırıyor dedi doktor. Ben 20 gün kullandım haftada iki gün kullan dedi simdi
Canim senin çocuğun da oyle olacak değil ki ben ilk oğluma doğum yaptığımda aynı 34 haftalikti kalp hastasiydi kuzum kilo almaz dediler ama 1.825 gr doğmuştu cocugum iyi doğdu ama aylarca mahvetti hastaneler en sonunda dayanamadı ama kilo vs değil sorun önemli olan sağlıklı sağlam yapıda olması dünden beri benim çektiğim savcıya bakınca çok korkuyorum bu cocugumda da sıkıntı olursa ne yaparım diye Allah korusun.Odamda beraber yaptığım kızın tansiyonu yükseldi, acil sezeryana aldılar, 34 uncu haftasi içinde, bebek 1600 gramm doğdu kızlar. Daha büyük olacağını tahmin etmiştim ya, ama sukur hemen ağladı, kuveze aldılar. Inşallah muylu sağlıklı analı babalı büyüyecek. Tirsmadim değil ya, çok küçük. Ki ben daha 30 haftadayim off.
ayy etkilenme sen onlardan yaa, kaç gün kalacakmışsın hastanedeOdamda beraber yaptığım kızın tansiyonu yükseldi, acil sezeryana aldılar, 34 uncu haftasi içinde, bebek 1600 gramm doğdu kızlar. Daha büyük olacağını tahmin etmiştim ya, ama sukur hemen ağladı, kuveze aldılar. Inşallah muylu sağlıklı analı babalı büyüyecek. Tirsmadim değil ya, çok küçük. Ki ben daha 30 haftadayim off.
Kizlar bir kac gun giremedim neler olmus ya gecmis olsun ins duser canim tansiyonun.ben adalat kullaniyorum tansiyonu dusuruyor vermiyorlar mi sanaKızlar, hastanedeyim((( tansiyonum fırladı 160-90, yatış yaptım, ciğer geliştirici yapıldı, öğlen yine yapılacak. Tansiyon 170 çıkarsa sezeryana alacağız dediler, ama daha çok erken, kızım minnacik, istemiyorum, korkuyorum. Inşallah düzelir tansiyonum offf.
Nolur dua edin suyum geldi haztaneye yatirdilar bebegim kucucuk ben nolur doguma almasinlar dua edin yalvaririm dua edin
Canim coo saskinim suan neler oldu sana coo gecmis olsun sakin kalkma ki biraz dahs dayansin bende buvun ciger gelistirici olucamAllah hepinizden razi olsun nolur eksik etmeyin duanizi ilk 18 saati atlattik daha hivc ayaga kaldirmadilar bebegim 31 haftalik olmus 1600 kilosu doktorum hala yok dun bin kiyametle geldi muayeneye ama nst sonuclari cok iyi hic sanci yok daha ama korkudan ne yemek ne uyku axllahim yanimizda olsun
Canim dun 31.hafta 30+0 da 1500 er gr cikti bebislerim bence ona takilma yine öne gecerSelam kizlar biz simdi 30. Haftadayiz ve bebis 1300 gr. Sekeri azalttigimdan beri normalde 1 hafta onde giden bebis 2 gun geri dedi dr anlamadim nasil olacak. Sizin en son olcturdugunuz kilomve hafta nasil?
Canim ben seminerin ilk hafatso gieldecek sekilde alicam yarin raporu ertelenir diyorlar ama mutlaka en azindan bir hafta gitmek gerekmis meb i aradik oyle dedilwröğretmen arkadaşlar aranızda 32. hafta çalışabilir raporu alan oldu mu? bana dr um 15 ağustosta gel dedi ancak internetten araştırdığım kadarıyla yaz tatiline denk gelen süreler çalışılmadığı için doğum sonrasına aktarılmıyor diye yazıyor bu durumda sadece o iki hafta mı aktarılmayacak yoksa 32. haftadan itibaren çalışamaz diye rapor alıp hiç okula başlamayarak doğum iznimin mi başlaması gerekecek anlamadım bilen varsa cevaplayabilir mi
Gecmis olsun canim yaKızlar bana dua edin çok sancim var evde kimsede yok ne yapacağımı şaşırdım esimde yoldababyinlove korktuğum başıma geldi sanırım dua edin lütfen kesilmek bilmedi kac saattir sancim
Sağol canim kötü olan ise evde hiçkimse yoktu ne yapacağımı şaşırdım en yakin arkadaşımda hamile ayni ay ama haftamiz farklı bu yuzden o eşimi gondereyim dedi esimde olmaz dedi o da kendi arkadaşına söylemiş eşiyle gelsinler diye ama ben ikisini de istemedim klimayı açınca biraz rahatladım çok çok sıcaktı dün ondan oldu birazda sanırım klima en yüksek ayarda benim vucudumu sogutmadi sonra sonra duzelince çok şükür dedimKizlar bir kac gun giremedim neler olmus ya gecmis olsun ins duser canim tansiyonun.ben adalat kullaniyorum tansiyonu dusuruyor vermiyorlar mi sana
Canim coo saskinim suan neler oldu sana coo gecmis olsun sakin kalkma ki biraz dahs dayansin bende buvun ciger gelistirici olucam
Canim dun 31.hafta 30+0 da 1500 er gr cikti bebislerim bence ona takilma yine öne gecer
Canim ben seminerin ilk hafatso gieldecek sekilde alicam yarin raporu ertelenir diyorlar ama mutlaka en azindan bir hafta gitmek gerekmis meb i aradik oyle dedilwr
Gecmis olsun canim ya
Kizlar bir kac gun giremedim neler olmus ya gecmis olsun ins duser canim tansiyonun.ben adalat kullaniyorum tansiyonu dusuruyor vermiyorlar mi sana
Canım sen nasılsın şeker olayını ne yaptin
Canim coo saskinim suan neler oldu sana coo gecmis olsun sakin kalkma ki biraz dahs dayansin bende buvun ciger gelistirici olucam
Canim dun 31.hafta 30+0 da 1500 er gr cikti bebislerim bence ona takilma yine öne gecer
Canim ben seminerin ilk hafatso gieldecek sekilde alicam yarin raporu ertelenir diyorlar ama mutlaka en azindan bir hafta gitmek gerekmis meb i aradik oyle dedilwr
Gecmis olsun canim ya
Ben magnezyum, kan ilacı, kan sulandırıcı iğne alıyorum. Ha bide bu ay kalsiyuma başladıkHamileliğimin su döneminde magnezyum kan hapı omega 3 aydan aya D vitamini alıyorum. Siz ne kullanıyorsubçnz kızlar
10 gün takip ettim sınırda canım dkkt ediyorum arada ölçüyorum çok şükür sorun yokumuttttt canım nasılsın sen şeker olayını ne yaptin
geçmş olsn canm en iyisi kontrolde kalman... inş atlatırsn ben günde 2 kez adalat kullanıyorumumuttttt , devamli vermiyorlar, cok yukselince. Evde yatayim dedim, cok riskli, gozlem altinda olmalisini, aniden cikabiliyor dediler.
Odamda beraber yaptığım kızın tansiyonu yükseldi, acil sezeryana aldılar, 34 uncu haftasi içinde, bebek 1600 gramm doğdu kızlar. Daha büyük olacağını tahmin etmiştim ya, ama sukur hemen ağladı, kuveze aldılar. Inşallah muylu sağlıklı analı babalı büyüyecek. Tirsmadim değil ya, çok küçük. Ki ben daha 30 haftadayim off.
10 gün takip ettim sınırda canım dkkt ediyorum arada ölçüyorum çok şükür sorun yok
geçmş olsn canm en iyisi kontrolde kalman... inş atlatırsn ben günde 2 kez adalat kullanıyorum
Sinirlerim cok bozuk psikolojik olarak coktugumu hissediyorum surekli beynimde bi cocugu tasimayi beceremexin sesi var deliricek gibi hissediuorumbabyinlove canım nasılsın ?
Canım benim herşeyin hayırlısı ama etkilenmemektedir çalış
Herkesin yapısı farklı tek tansiyonunun dusecegine kitlen sen.
Sadece onun kontrolü için ordasin,
Herşeyguzel olacak insh.
Duamdasin.
Canım hoşgeldin...
Nasılsın
Sen neden öyle düşünüyorsunki, kul kaderini yaşar.Sinirlerim cok bozuk psikolojik olarak coktugumu hissediyorum surekli beynimde bi cocugu tasimayi beceremexin sesi var deliricek gibi hissediuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?