- 7 Ocak 2016
- 380
- 330
- 18
Evet iyi Olur atsa
Aynı gün dogum yapcaz insallahHiç öyle düşünüp bebeğini de kendini de üzme biz kadere iman etmiş insanlarız Rabbim koruyacak onu kendini suçlaman çok yanlış bu olanlar bizim elimizde değil ki sakin ol kendine gel az kaldı İnşaAllah canım benim
Hangisini canımzerafetli , kullaniyorum(
Oyle canim rabbim verecektir kolayligi merak etme. Allahim hepimizin yardimcisi olacak. Bende calisabilir raporu aldim 1 2 hafta okula gitmem gerekebilir simdiden gozumde büyüyor naisl gidicem diyemMaşallah canim besikleri kurduysan sorun azalmıştır valla bir tuhaf oldum sen beşik felan deyince ben okul açılmadan halletmeyi düşünüyorum zaten okul açılınca bana hersey çok zor olacak bakalim ne yapacağız doğum zamanına okul denk geliyor esimde kara kara düşünüyor ne yapacaksın sen çok zor olacak süt çocuk vs bende sağlıkla dogsunda diyorum mevla koymuştur ins bir yola değil mi ?
Bir ara cekip atayim kizlar size
Bendede hic uyku yok malesef 2 den 6 ya kadar 10 kez lavaboya kalktim o ara ne kadar uyuduuysam siz düşünün artik. Basim agriyor uykusuzluktannnGunaydinlar bunlar uyutmuyor beni ya :)
Hamile dediğin hani uyurdu arkadaş ya
Bende de hiç uyku düzeni kalmadı okul açılınca ne yapacağız bilemiyorum çok zor günler bizi bekliyor boş kalan zamanlarında ne yaparsın sorusuna süt sagarim cevabı olacak ama Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin de ne yapalım çekeriz kac senedir bunun özlemiyle yaniyoruz ilk çocuğumuzun vefaati çok sarsmisti ins bu azaltacak az da olsa kızlarOyle canim rabbim verecektir kolayligi merak etme. Allahim hepimizin yardimcisi olacak. Bende calisabilir raporu aldim 1 2 hafta okula gitmem gerekebilir simdiden gozumde büyüyor naisl gidicem diyem
Bendede hic uyku yok malesef 2 den 6 ya kadar 10 kez lavaboya kalktim o ara ne kadar uyuduuysam siz düşünün artik. Basim agriyor uykusuzluktannn
Oyle canim rabbim verecektir kolayligi merak etme. Allahim hepimizin yardimcisi olacak. Bende calisabilir raporu aldim 1 2 hafta okula gitmem gerekebilir simdiden gozumde büyüyor naisl gidicem diyem
Bendede hic uyku yok malesef 2 den 6 ya kadar 10 kez lavaboya kalktim o ara ne kadar uyuduuysam siz düşünün artik. Basim agriyor uykusuzluktannn
Hayirlisiyla canım İnşaAllahAynı gün dogum yapcaz insallah
Bizim aklimizda iki isim var canımKızlar zamanımız azaldı isim bulan var mi herkes yazsa ne koyacak bebeğine isim olarak???
Çok güzelmiş maşallah benim kızım olsaydı zeynep koyacaktim ama oğluma kararsız gibiyimBizim aklimizda iki isim var canım
Amine hafsa veya
Saliha insaAllah
Ben erkek olsaydı ya Ahmet Akif yada ibrahim Erdem düşünüyodumÇok güzelmiş maşallah benim kızım olsaydı zeynep koyacaktim ama oğluma kararsız gibiyim
Canim benim aklımda iki isim var ya bunun birini ya da ikisini birden diyorum da esim iki isim istemiyor asaf erdem diyorum ben erdem ismini çok severim yakın bir arkadaşımın oğlunun adıydı talha erdem bende eşime söyledim güzel ama tek olsun diyor sadece erdem bilmiyorum tek koyasim da yok ama ne yapacağıma karar vermedim ilk oglumuza esim koyduğu için buna karışmıyor pek ama iki isim olmasın diyor..Ben erkek olsaydı ya Ahmet Akif yada ibrahim Erdem düşünüyodum
İki isim sünnet canım bence çok güzel asaf erdem ismiCanim benim aklımda iki isim var ya bunun birini ya da ikisini birden diyorum da esim iki isim istemiyor asaf erdem diyorum ben erdem ismini çok severim yakın bir arkadaşımın oğlunun adıydı talha erdem bende eşime söyledim güzel ama tek olsun diyor sadece erdem bilmiyorum tek koyasim da yok ama ne yapacağıma karar vermedim ilk oglumuza esim koyduğu için buna karışmıyor pek ama iki isim olmasın diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?