2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Aynı gün dogum yapcaz insallah

Oyle canim rabbim verecektir kolayligi merak etme. Allahim hepimizin yardimcisi olacak. Bende calisabilir raporu aldim 1 2 hafta okula gitmem gerekebilir simdiden gozumde büyüyor naisl gidicem diyem
umuttttt , canim, haniiii besiklerin resmiii
Bir ara cekip atayim kizlar size
Gunaydinlar bunlar uyutmuyor beni ya :)
Hamile dediğin hani uyurdu arkadaş ya
Bendede hic uyku yok malesef 2 den 6 ya kadar 10 kez lavaboya kalktim o ara ne kadar uyuduuysam siz düşünün artik. Basim agriyor uykusuzluktannn

Bende de hiç uyku düzeni kalmadı okul açılınca ne yapacağız bilemiyorum çok zor günler bizi bekliyor boş kalan zamanlarında ne yaparsın sorusuna süt sagarim cevabı olacak ama Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin de ne yapalım çekeriz kac senedir bunun özlemiyle yaniyoruz ilk çocuğumuzun vefaati çok sarsmisti ins bu azaltacak az da olsa kızlar

umuttttt ben çok korkuyorum canim ya okulla nasil olacak diye raporda kabul etmiyorlar benim son senem bitiyor ins bu sene unim.senin branşın ne benim ingilizce ogretmenligi dedigim gibi bir yandan bakacak kimse yok kaynanam diyor esim yani kendi annesi ama o da çok yaşlı bende izin alamıyorum bir yandan kpss calisacam bunu kaygı etmiyorum da ins ilk ayları kolaylıkla atlatirim benim annem baksaydı içim rahat olacaktı ama bazı sorunlardan dolayı olmuyor iste yoksa gençti de çok zorlanacam ama okulu bu sene bitirmek zorundayım çünkü diğer çocuğumun vefaati ile 1 sene uzadı dondirmustum dua edin bana lutfen Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.maddi manevi şimdi özel derste veremiycem bakalım ne olacak sonumuz hayrolsun ins.

Kızlar zamanımız azaldı isim bulan var mi herkes yazsa ne koyacak bebeğine isim olarak???

Isim bizim tatlı derdimiz oldu ya. Ben yabanciyim, eşim türk, isim her iki tarafada hoş gelmeli ve kolay soylenmeli, bulamadik bir türlü)

Ben erkek olsaydı ya Ahmet Akif yada ibrahim Erdem düşünüyodum
Canim benim aklımda iki isim var ya bunun birini ya da ikisini birden diyorum da esim iki isim istemiyor asaf erdem diyorum ben erdem ismini çok severim yakın bir arkadaşımın oğlunun adıydı talha erdem bende eşime söyledim güzel ama tek olsun diyor sadece erdem bilmiyorum tek koyasim da yok ama ne yapacağıma karar vermedim ilk oglumuza esim koyduğu için buna karışmıyor pek ama iki isim olmasın diyor..

Kizlarr ya 1 haftadir kasintidan ölüyorum her yanim kasiniyor perisanim. Doktora gittik cok sukur oglusum 1700 gr kizim 1650 gr ama kasinti karacigerden kaynakli olabilirmis tahlil verdik yarin cikacak sonuclar. Eger karaciger enzimlerim yuksek cikarsa erken alabiliriz dedi korkuyorum dua edin bize en azindan 3 4 hafta daha dayansinlar

Kuzlarrr birkaç gündür bebişim sanki az hareket etti gibi geldi , bizde bgn doktora gittik ... Doktorumuz herşeyin normal olduğunu , ama özellikle kavun ve karpuzu tamamen kesmemi istedi .
Şöyle ki son adet tarihime göre 30+4, genel gelişimine göre 31+0, göbek çevresi ve uyluk kemiğine göre de 32+3 günlük müş Bzm Zeyno Karbonhidrat ve şekeri kesmeniz daha kilo alımını azaltır Dedi , normal doğum istediğim için özellikle dikkat etmemi istedi ... Bebiş 1934 kg mış ...

Karnın küçük ama Bebek büyük Dedi .. Anlamadım ben bu işi zaten hamilelik öncesine göre 7 kilo aldım , ekmek genelde kahvsltı ds yiyorum o da 2 dilim , tatlı desen sevmem , şu sıralar bi meyvelere sardım, Nasıl bu kadar etkilendi ... Daha çok kilo alanlarda böyle bişi olmayıp bende nasıl oldu anlamadım

İki isim sünnet canım bence çok güzel asaf erdem ismi

muhip , maşallah bebeğine)) Ben özellikle üzüm yiyorum bu hafta, kızım büyüsün diye. Erken doğum riski yüksek olduğu için, bir an önce 2,5 kiloya ulaşsin istiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…