- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
Cok sukur canim atlatirsak imimizde iyi olucaz insaallahCanım gözün aydın ve maşallah oğluşunun nasıl iyi mi
Kizlar kontrolden geldik durum auan icin iyiye gidiyor allahin izniyle sizinti var ama suyumuz eksilmiyor masallah subhanallah. Bi hafta daha tetikteyiz antibiotikle
Hadi yaaa bende komili ki alsam diyorum kararsizim.
Canim annem kalin battaniye almis. Biz polar gibi olanlardan aldik 10 lu takim dada var. Kayinvalidem de örüyor baya oldu yani battaniyeay sorma valla birde kiz erkek olunca adaletli de olsun diye perisan oluyorum.camasirlariniz kurudu yarin utulenio yerlesecek.
Canim gecmis olsun insallah cok ddaha kilo alir ilerler haftan. Dinlen dikkat et ki bebegin zamaninda dogsun.
Kizlar kontrolden geldik durum auan icin iyiye gidiyor allahin izniyle sizinti var ama suyumuz eksilmiyor masallah subhanallah. Bi hafta daha tetikteyiz antibiotikle
Bendede öyle oluyor ya, özelliklede çok yorulduğumda, sanki benden çok o halsiz Kalıyor gibi. Elimi karnıma koyup dualar okuyorum, sanki tekmelerle uyandırıyor beni :)Kızlar bebişlerinizin bazı günler az hareket ettiği oluyor mu ?.. Misal bgn 1 kere öyle Paldır küldür hareket etti bebeğim onun haricinde 1-2 kere minik hareketler ... Doktora görünmeli miyim sizce ?..
Sıcaklarla başımız belada :) acık serinlesede alışverişimizi tamamlasakMerhaba kızlar yapıyorsunuz ?
Oluyo arada canım bazen kafana takma önemli olan az da olsa oynamasiKızlar bebişlerinizin bazı günler az hareket ettiği oluyor mu ?.. Misal bgn 1 kere öyle Paldır küldür hareket etti bebeğim onun haricinde 1-2 kere minik hareketler ... Doktora görünmeli miyim sizce ?..
Bendede öyle oluyor ya, özelliklede çok yorulduğumda, sanki benden çok o halsiz Kalıyor gibi. Elimi karnıma koyup dualar okuyorum, sanki tekmelerle uyandırıyor beni :)
Oluyo arada canım bazen kafana takma önemli olan az da olsa oynamasi
Kızlar bence artık hizlanin hazırlıkları tamamlayın bende herseyi aldım yıkadim bi ütü işi kaldı
İnan ben senden kötüyüm evden adım atamiyorum dışarı sürekli klima açık ama mecburen çıktım alışveriş yaparken kendimi kaybettim hissetmedim sıcak falan ama eve gelince ne kadar yoruldugumu anladım ayaklar desen olmuş balon ama kızıma değer yaaaAyyy aslında dün ben çok yorulmamıştım da ama öyle oldu , eskisi gibi hareket edince öyle sevindik ki Mutlu olduk ki anlatamam ... İnsan hemenn stress yapıyor ....
Ayy ne gğzel diyorsun arkadaşım da, sıcaklar beni kötü yapıyor ya , evden çıkacak halim olmuyo son Zaman'larda , ama bi şekilde harekete geçmemiz lazım gsliba artık
Gerek yok çünkü doktor hergün aynı hareketliliği gostermeyebilir diyor eğer gün icerisinde hiç hareket etmezse o sıkıntı bazen de biz hiç yerimizde durmayinca ve yorgun olduğumuzda hareket etseler bile hissetmeyebiliyoruz korkma dedigim gibi hiç hareket etmezse sıkıntıKızlar bebişlerinizin bazı günler az hareket ettiği oluyor mu ?.. Misal bgn 1 kere öyle Paldır küldür hareket etti bebeğim onun haricinde 1-2 kere minik hareketler ... Doktora görünmeli miyim sizce ?..
Sıcaklarla başımız belada :) acık serinlesede alışverişimizi tamamlasak[/QUO biz daha baslamadık bile esim vefaat eden oğlumun kıyafetlerini kullanalım diyor onunda eksiklerine bakalım öyle diyor ama benim hiç için el vermiyor sizce ne yapmalıyım o oğlum pek giyemedi ama ben uzulrum sutum kesilirse diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım alışverişi ona göre mi yapayım yoksa hiç onunkileri kullanmadan yeni mi alayım ne dersiniz ??
niye paylasimlarim başka yerde görünüyor anlamiyorum pardon kızlar başka yorumun üzerine oluyor ama.biz daha alışveriş yapmadık sizlere danışmak istiyorum bizim suan kifayetimiz var eksiklerimiz az biraz var ama bu kıyafetler ölen oğlumun kıyafetleri hiç kullanmasim gelmiyor çok fazla kullanmadık ama esim bu çocuğumuza kullanalım diyor fazla kullanmadık zaten diyor ama ben kullanırken diğer oğlum aklıma gelip üzülürüm sütüm kesilirse diye korkuyorum esim kullanalım diyor sizce ne yapmalıyım ?yeni mi almalıyım yoksa onları kullanmalimiyiz hiç kullsnmadigimizda vardı ama dedigim gibi kullandiklarimiz içimi yakacak çok sıkıntı çektik onda ve üzüntümu anlatmamam o dönem çok zor günlerim geçti o günleri hala unutamam vefaat eden kuzumu da.
Forumlar>Tüp Bebek Yöntemi ile Çocuk Sahibi Olmak.>
2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar
var adData = {google_width: 336,google_height: 280,google_click_url: 'https://www.googleadservices.com/pa...6157966853511074\x26adurl\x3d',google_ait_url: 'https://googleads.g.doubleclick.net...AITNAME_\x26value\x3d_AITVALUE_',redirect_url: 'https://www.googleadservices.com/pa...ld.com.tr/ew/a1-2-burun-estetigi',visible_url: 'esteworld.com.tr/ew/burun-estetigi',destination_url: 'http://www.esteworld.com.tr/ew/a1-2-burun-estetigi',link_target: '_top',ctc_formatted_phone_number: 'tel:4443789',ctc_click_tracking_url: 'https://adx.g.doubleclick.net/aclk?...3d9\x26label\x3dajaxctc',ctc_google_voice_url: '',google_template_data: {rendering_settings: {'format': '336x280_as'},'adData': [{'layout': 'Custom','preU2Urls': 'true','displayUrl': 'esteworld.com.tr/ew/burun-estetigi','destinationUrl': 'http://www.esteworld.com.tr/ew/a1-2-burun-estetigi','siriusFlagAdBorderRadius': '0px','gpaFlagDenseProductTable': 'true','siriusFlagBorderColor': '#BDBDBD','siriusFlagUseWhiteBackground': 'true','FLAG_client_side_flag_overrides': '[{\x22name\x22 : \x22uses_octagon_sdk\x22, \x22value\x22 : true}]','Custom_layout': 'https://tpc.googlesyndication.com/s...html?csp\x3der3','siriusFlagNessieButtonStyle': '0','siriusFlagAdBorderStyle': 'dashed','versionInfo': '7.3.2','siriusFlagLogoColorAsButtonColorBannerScream': 'false'}]}};(function(){var m=this,q=function(a,c,b){a=a.split(".");b=b||m;a[0]in b||!b.execScript||b.execScript("var "+a[0]);for(var d;a.length&&(d=a.shift())a.length||void 0===c?b=b[d]?b[d]:b[d]={}:b[d]=c},r="closure_uid_"+(1E9*Math.random()>>>0),aa=0,ba=function(a,c,b){return a.call.apply(a.bind,arguments)},ca=function(a,c,b){if(!a)throw Error();if(2c?1:0};var v=function(a,c){this.I=a;this.A=c;var b=document.documentMode;this.H=b&&10>b;this.b={};this.f=!1},A=function(a,c){var b=c.n;switch(c.t){case 1:var d=c.d,b=y(a,b);b.u(d);break;case 2:var d=a,e=y(d,b);e.v=!0;z(d,b)}},y=function(a,c){a.b[c]||(a.b[c]={v:!1,j:[],u:null});return a.b[c]},z=function(a,c){var b=y(a,c);if(b.v){for(var d=b.j.length,e=0;ef)return"";a.h.sort(function(a,b){return a-b});d=null;b="";for(var g=0;g
HerseyguzelolcakHerşeyGüzelOlcak :)Üye
↑
Çok sevindim canım
Gözünüz aydın.
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
Dün 19:05K.İ.B.Favorilere Ekle
Beğen+ Çoklu AlıntıCevapla
zaran bunu beğendi.
Dün 20:27
Konu Sahibi : Naz_musti
Dün 20:54
babyinloveicimde gun gectikce kapildigim kücük bir adam varÜye
Kizlar adalat kullanan varmi dogumu enngellesin diye verdi doktoeum ama onu icmeye basladigimdan beri bebegim daha fazla gerinip kasiliyo sizdede boylemi
Dün 20:27K.İ.B.Favorilere Ekle
Dün 21:00
muhipAktif ÜyeÜye
Kızlar bebişlerinizin bazı günler az hareket ettiği oluyor mu ?.. Misal bgn 1 kere öyle Paldır küldür hareket etti bebeğim onun haricinde 1-2 kere minik hareketler ... Doktora görünmeli miyim sizce ?..
Dün 20:54K.İ.B.Favorilere Ekle
Zehra er27 bunu beğendi.
Dün 21:46
muhipAktif ÜyeÜye
↑
Hadi yaaa bende komili ki alsam diyorum kararsizim.
Canim annem kalin battaniye almis. Biz polar gibi olanlardan aldik 10 lu takim dada var. Kayinvalidem de örüyor baya oldu yani battaniyeay sorma valla birde kiz erkek olunca adaletli de olsun diye perisan oluyorum.camasirlariniz kurudu yarin utulenio yerlesecek.
Canim gecmis olsun insallah cok ddaha kilo alir ilerler haftan. Dinlen dikkat et ki bebegin zamaninda dogsun.
Genişletmek için tıkla...
Umut sen baya hızlısın yaw , alışverişin bitti , bide yıkayıp ütüleyip yerleştireceksin öyle mi , maşallahhhh Sana vallaaaabiz daha alışverişe çıkamadık , Ramazan , bayram , darbe girişimi derken geçen haftasonu da rahatsızdım ... Yrn çıkalım inş diyoruz ... Senin ikiz olduğu için erken mi doğum yapacaktın sen , ysnlış mı hatırlıyorum
↑
babyinlove bayadır foruma giremiyordum , geçmiş İ okuyunca gördüm . Gecikmeli olarak çoookk geçmiş olsun ... Herşeyin iyiye gittiğini okuyunca çok Mutlu oldum , maşallah barekallah ...inş sağlıkla Bebişini kucağına aldığın günü de göreceksin inanıyorum cnmmm , yeterki moralini yüksek tut
Dün 21:00K.İ.B.Favorilere Ekle
Zehra er27 ve zaran bunu beğendi.
Dün 21:49
Zehra er27ÜyeÜye
↑
Kızlar bebişlerinizin bazı günler az hareket ettiği oluyor mu ?.. Misal bgn 1 kere öyle Paldır küldür hareket etti bebeğim onun haricinde 1-2 kere minik hareketler ... Doktora görünmeli miyim sizce ?..
Bendede öyle oluyor ya, özelliklede çok yorulduğumda, sanki benden çok o halsiz Kalıyor gibi. Elimi karnıma koyup dualar okuyorum, sanki tekmelerle uyandırıyor beni :)
Dün 21:46K.İ.B.Favorilere Ekle
zaran bunu beğendi.
Bugün 00:34
Zehra er27ÜyeÜye
↑
Merhaba kızlar yapıyorsunuz ?
Sıcaklarla başımız belada :) acık serinlesede alışverişimizi tamamlasak
Dün 21:49K.İ.B.Favorilere Ekle
zaran bunu beğendi.
Bugün 00:36
Hadem-inNebiRabbim sana çoook şükür...Üye
↑
Bugün 00:34K.İ.B.Favorilere Ekle
Bugün 11:21
Kızlar bence artık hizlanin hazırlıkları tamamlayın bende herseyi aldım yıkadim bi ütü işi kaldı
Bugün 00:36K.İ.B.Favorilere Ekle
zaran bunu beğendi.
Bugün 12:26
muhipAktif ÜyeÜye
↑
↑
Ayyy aslında dün ben çok yorulmamıştım da ama öyle oldu , eskisi gibi hareket edince öyle sevindik ki Mutlu olduk ki anlatamam ... İnsan hemenn stress yapıyor ....
↑
Ayy ne gğzel diyorsun arkadaşım da, sıcaklar beni kötü yapıyor ya , evden çıkacak halim olmuyo son Zaman'larda , ama bi şekilde harekete geçmemiz lazım gsliba artık
Bugün 11:21K.İ.B.Favorilere Ekle
6 dakika önce
Yeni
↑
Ayyy aslında dün ben çok yorulmamıştım da ama öyle oldu , eskisi gibi hareket edince öyle sevindik ki Mutlu olduk ki anlatamam ... İnsan hemenn stress yapıyor ....
İnan ben senden kötüyüm evden adım atamiyorum dışarı sürekli klima açık ama mecburen çıktım alışveriş yaparken kendimi kaybettim hissetmedim sıcak falan ama eve gelince ne kadar yoruldugumu anladım ayaklar desen olmuş balon ama kızıma değer yaaa
Bugün 12:26K.İ.B.Favorilere Ekle
Az önce
zerafetliÜyeÜye
Yeni
↑
Gerek yok çünkü doktor hergün aynı hareketliliği gostermeyebilir diyor eğer gün icerisinde hiç hareket etmezse o sıkıntı bazen de biz hiç yerimizde durmayinca ve yorgun olduğumuzda hareket etseler bile hissetmeyebiliyoruz korkma dedigim gibi hiç hareket etmezse sıkıntı
6 dakika önceDüzenleK.İ.B.Favorilere Ekle
+ Çoklu AlıntıCevapla
1 mesaj daha...
zerafetliÜyeÜye
Yeni
Ben daha alo
↑
Sıcaklarla başımız belada :) acık serinlesede alışverişimizi tamamlasak[/QUO biz daha baslamadık bile esim vefaat eden oğlumun kıyafetlerini kullanalım diyor onunda eksiklerine bakalım öyle diyor ama benim hiç için el vermiyor sizce ne yapmalıyım o oğlum pek giyemedi ama ben uzulrum sutum kesilirse diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım alışverişi ona göre mi yapayım yoksa hiç onunkileri kullanmadan yeni mi alayım ne dersiniz ??
Az önceDüzenleK.İ.B.Favorilere Ekle
+ Çoklu AlıntıCevapla
< Önceki1473474475476477478Sonraki >
- Forumlar>Tüp Bebek Yöntemi ile Çocuk Sahibi Olmak.>
Ara
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.Forum software by XenForo™
Quality Add-Ons by WMTech
Certain add-ons by avforums.com
Add-ons by BriviumBiz daha başlamadık bile eşim vefaat eden oğlumun kıyafetlerini kullanalım diyor onunda eksiklerine bakalım öyle diyor ama benim içim hiç el vermiyor sizce ne yapmalıyım o oğlum pek giyemedi ama ben üzülürüm sütBen daha alo
İnan ben senden kötüyüm evden adım atamiyorum dışarı sürekli klima açık ama mecburen çıktım alışveriş yaparken kendimi kaybettim hissetmedim sıcak falan ama eve gelince ne kadar yoruldugumu anladım ayaklar desen olmuş balon ama kızıma değer yaaa
Ben iki seferde bitirdim ama bence sen tek seferde hallet daha pratik ayrıca liste yap orda unutuyosun yoksa öyle güzel şeyler var ki kafa leyla oluyoAyy değmez mi herşey değer bu minnaklara, en yakın Zaman'da başlıyorum muhtemekenn bi çıkınca baya bişi alırım zate inş
Ah canim ya lafimi hic tutsa benim üzüldüğümü görüyor çok ta iyi biliyor ama anlatamıyorum derdimi oğlumuz giyemedi bari bu oğlumuz giysin diyorzerafetli , canim, kocanla konuş, hepsini ihtiyaci olana hayirina ver, sifirdan al derim. Her sefer kalbin parcalanmaktansa, bir kere paraya kiymak var.
Validenden, gorumceden destek al, onlar soylesin.Duygularini anlat, anlayışlı olmasını rica et. Bana nasil kiyarsin de. Olmadi, minimum gerekenleri al, bunlarla idare edeceğim, oburleri kullanmam dersin. Bu kadin kaprisi değil ki, can acısı insanin ya.Ah canim ya lafimi hic tutsa benim üzüldüğümü görüyor çok ta iyi biliyor ama anlatamıyorum derdimi oğlumuz giyemedi bari bu oğlumuz giysin diyor
Canım kaynanamlar daha değişikler böyle konularda onlarda hiç destek istenilmez.gorumcem de aynı en iyisi şöyle yapayım onun için kullandıklarını esim görmeden ayirayim geri kalana da bakarım ne yapacağıma esim benim duygularımı iyi biliyor o dönemi ikimiz çok kötü bir şekilde yaşadık kimsemizde yoktu mersin den istanbula neler çektik oralarda esim olmasaydı ben bugün yasamazdim çok çok kotu günler dedigim gibi acısı dün gibi.Rabbime çok şükür ki yeniden evlat sahibi olmayı nasip etti yıllar sonrabu cuma günü gulusunu kendisini gördüm ya dünyalar benim oldu ve ilk defa tekrar evlat sahibi olacağımı ins hissettim çok şükür bugünümuze diyoruz.Validenden, gorumceden destek al, onlar soylesin.Duygularini anlat, anlayışlı olmasını rica et. Bana nasil kiyarsin de. Olmadi, minimum gerekenleri al, bunlarla idare edeceğim, oburleri kullanmam dersin. Bu kadin kaprisi değil ki, can acısı insanin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?