2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kizlar adalat kullanan varmi dogumu enngellesin diye verdi doktoeum ama onu icmeye basladigimdan beri bebegim daha fazla gerinip kasiliyo sizdede boylemi

Kızlar bebişlerinizin bazı günler az hareket ettiği oluyor mu ?.. Misal bgn 1 kere öyle Paldır küldür hareket etti bebeğim onun haricinde 1-2 kere minik hareketler ... Doktora görünmeli miyim sizce ?..

Umut sen baya hızlısın yaw , alışverişin bitti , bide yıkayıp ütüleyip yerleştireceksin öyle mi , maşallahhhh Sana vallaaaa biz daha alışverişe çıkamadık , Ramazan , bayram , darbe girişimi derken geçen haftasonu da rahatsızdım ... Yrn çıkalım inş diyoruz ... Senin ikiz olduğu için erken mi doğum yapacaktın sen , ysnlış mı hatırlıyorum

Kizlar kontrolden geldik durum auan icin iyiye gidiyor allahin izniyle sizinti var ama suyumuz eksilmiyor masallah subhanallah. Bi hafta daha tetikteyiz antibiotikle

babyinlove bayadır foruma giremiyordum , geçmiş İ okuyunca gördüm . Gecikmeli olarak çoookk geçmiş olsun ... Herşeyin iyiye gittiğini okuyunca çok Mutlu oldum , maşallah barekallah ...inş sağlıkla Bebişini kucağına aldığın günü de göreceksin inanıyorum cnmmm , yeterki moralini yüksek tut

Kızlar bebişlerinizin bazı günler az hareket ettiği oluyor mu ?.. Misal bgn 1 kere öyle Paldır küldür hareket etti bebeğim onun haricinde 1-2 kere minik hareketler ... Doktora görünmeli miyim sizce ?..
Bendede öyle oluyor ya, özelliklede çok yorulduğumda, sanki benden çok o halsiz Kalıyor gibi. Elimi karnıma koyup dualar okuyorum, sanki tekmelerle uyandırıyor beni :)

Oluyo arada canım bazen kafana takma önemli olan az da olsa oynamasi

Kızlar bence artık hizlanin hazırlıkları tamamlayın bende herseyi aldım yıkadim bi ütü işi kaldı

Bendede öyle oluyor ya, özelliklede çok yorulduğumda, sanki benden çok o halsiz Kalıyor gibi. Elimi karnıma koyup dualar okuyorum, sanki tekmelerle uyandırıyor beni :)

Oluyo arada canım bazen kafana takma önemli olan az da olsa oynamasi

Ayyy aslında dün ben çok yorulmamıştım da ama öyle oldu , eskisi gibi hareket edince öyle sevindik ki Mutlu olduk ki anlatamam ... İnsan hemenn stress yapıyor ....

Kızlar bence artık hizlanin hazırlıkları tamamlayın bende herseyi aldım yıkadim bi ütü işi kaldı

Ayy ne gğzel diyorsun arkadaşım da, sıcaklar beni kötü yapıyor ya , evden çıkacak halim olmuyo son Zaman'larda , ama bi şekilde harekete geçmemiz lazım gsliba artık

İnan ben senden kötüyüm evden adım atamiyorum dışarı sürekli klima açık ama mecburen çıktım alışveriş yaparken kendimi kaybettim hissetmedim sıcak falan ama eve gelince ne kadar yoruldugumu anladım ayaklar desen olmuş balon ama kızıma değer yaaa

Gerek yok çünkü doktor hergün aynı hareketliliği gostermeyebilir diyor eğer gün icerisinde hiç hareket etmezse o sıkıntı bazen de biz hiç yerimizde durmayinca ve yorgun olduğumuzda hareket etseler bile hissetmeyebiliyoruz korkma dedigim gibi hiç hareket etmezse sıkıntı

Ben daha alo

Ayy değmez mi herşey değer bu minnaklara, en yakın Zaman'da başlıyorum muhtemekenn bi çıkınca baya bişi alırım zate inş

Ayy değmez mi herşey değer bu minnaklara, en yakın Zaman'da başlıyorum muhtemekenn bi çıkınca baya bişi alırım zate inş
Ben iki seferde bitirdim ama bence sen tek seferde hallet daha pratik ayrıca liste yap orda unutuyosun yoksa öyle güzel şeyler var ki kafa leyla oluyo

Ah canim ya lafimi hic tutsa benim üzüldüğümü görüyor çok ta iyi biliyor ama anlatamıyorum derdimi oğlumuz giyemedi bari bu oğlumuz giysin diyor
Validenden, gorumceden destek al, onlar soylesin.Duygularini anlat, anlayışlı olmasını rica et. Bana nasil kiyarsin de. Olmadi, minimum gerekenleri al, bunlarla idare edeceğim, oburleri kullanmam dersin. Bu kadin kaprisi değil ki, can acısı insanin ya.

Canım kaynanamlar daha değişikler böyle konularda onlarda hiç destek istenilmez.gorumcem de aynı en iyisi şöyle yapayım onun için kullandıklarını esim görmeden ayirayim geri kalana da bakarım ne yapacağıma esim benim duygularımı iyi biliyor o dönemi ikimiz çok kötü bir şekilde yaşadık kimsemizde yoktu mersin den istanbula neler çektik oralarda esim olmasaydı ben bugün yasamazdim çok çok kotu günler dedigim gibi acısı dün gibi.Rabbime çok şükür ki yeniden evlat sahibi olmayı nasip etti yıllar sonrabu cuma günü gulusunu kendisini gördüm ya dünyalar benim oldu ve ilk defa tekrar evlat sahibi olacağımı ins hissettim çok şükür bugünümuze diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…