2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Bende çok kotu oluyorum sicaklardan iki gündür yaylaya kaçtım biraz serinledim ama yarin gidecem yandık yine kuzuyla

Bende çok kotu oluyorum sicaklardan iki gündür yaylaya kaçtım biraz serinledim ama yarin gidecem yandık yine kuzuyla mersin sicagiyla oluyoruz sıcaktan klima be faydası çok az

Ben iki seferde bitirdim ama bence sen tek seferde hallet daha pratik ayrıca liste yap orda unutuyosun yoksa öyle güzel şeyler var ki kafa leyla oluyo

Aynen cnm , ben liste yapmamıştım , arkadaşım Dedi hatta listesini verdi , onlara ekleme yaptım ben Senin de varsa listen göndersene

Aynen cnm , ben liste yapmamıştım , arkadaşım Dedi hatta listesini verdi , onlara ekleme yaptım ben Senin de varsa listen göndersene
2 takım hastane çıkışı
2 battaniye
Çorap
Patik
Eldiven
Şapka
10 adet citcitli body
Bornoz
Puset yada bebeport bebeği taşıma için
Bebek bakim çantası
Islak mendil
Bez
Alt açma minderi
Uyku Seti yada nevresim takımı
Nevresim Takımı alırsan yorgan yastık da gerekiyo
3 takım pijama fazla alma hediye de gelir dediler
4 tulum
Ağız Mendili
Sırt için ter bezi
Emzik
Biberon
Bebwk küveti hatta onlar takım oluyo kovası masrapasi falan ben bunları aldım canım bazılarına adet yazmadım sen ne kadar istersen alırsın artik

Komili yeni çıkarttı galiba dimi bezi yani kullananlardan dinlemek lazım nasıl diye ama bana kalırsa molfix al risksiz olur herkes memnun özellikle yenidoganlarda
Bir arastirayim karar vereyim bakalim canim
Kizlar kontrolden geldik durum auan icin iyiye gidiyor allahin izniyle sizinti var ama suyumuz eksilmiyor masallah subhanallah. Bi hafta daha tetikteyiz antibiotikle
Cok sevindim canim.sen yinede suyu bol.ic ki sorun olmasin. Kac hafta daha idare eder diyor doktor bu sekilde? Ins 2 3 hafta daha dayanir oglusun
Kizlar adalat kullanan varmi dogumu enngellesin diye verdi doktoeum ama onu icmeye basladigimdan beri bebegim daha fazla gerinip kasiliyo sizdede boylemi
Canim.ben adalat kullaniyorum ama kasilmam da bir degsiiklik olmadi benim kasilma hep var
Kızlar bebişlerinizin bazı günler az hareket ettiği oluyor mu ?.. Misal bgn 1 kere öyle Paldır küldür hareket etti bebeğim onun haricinde 1-2 kere minik hareketler ... Doktora görünmeli miyim sizce ?..
Benim.bazen biri hareket ediyor bazen diğeri eger hic hissetmezsen bir gun boyunca o zaman git dpktora.
Evet canim erken olacak 36 da dpgum yapicam insallah daha erken gelmeye calismazlarsa. Birde ikizi gebelik te coo ağırlaşıyor insan canim simdiye kadar hazirlamadigima bile pismanim. 10 dk ayakta kalinca soluk soluga kaliyorum. Utu bekliyor beni bugun nasil.yapicam diye dusunuyorummm. Rabbimin izniyle son 1 aya giriyoruz ins yolunda gider hersey. Eksik bitmiyor ne kadar alsan da. Biz haftasonu besiklerimizi bile kurduk o ladar guzel oldular ki rabbim icinde uyutmayi da nasip.eder hepimuzie insallah

Gunaydin kizlar bebisimin kalan alisverisini artik netten yapmak zorundayim listeleri gorunce aracgerec disinda ihtiycim kalmam

Canlar hepinizin iyi olduğunuza sevindim bende 15 kadar herseyi tamamlayabilirsiniz diyorum bakalım nasip çok duygulandım.senin bedis felan deyince

Kizlar, yürürken hani ayak eklemi var ya, nasil desem, ayaklari vucuda yapistiran))) o eklemlerim agriyor ve marnimin alt kismina agriyi veriyor, sizde de var mi acaba?
Bn de herseyi yikadigima seviniyorum, utulemeye de cesaret edemiyorum, zorrrr geliyor. Sanırım doğuma yardıma gelecek kiz kardeşimi bekleyecem yaa.

karnımın alt kısmı çok yürüyünce oluyor ya, durup dinleniyorum hemen. ama o bel kısmımda agrım yok.

Canim agirliktanmis bebis agirlastikca alt karin agriyor benimde ayaklarimda degil yukarida bacagimin bitisindeki eklemlerim agriyor dinlen bol bol

Benimde dediğin kısımda sanki bacak derim yuzulecek gibi oluyor çok canim aciyor ama belli bir zaman sonra geçiyor doktorum magnezyum eksikliğinden olabilir dedi bilemiyorum ilk cocugumda da olmuştu yoğun bir ağrı yalancı doğum sancısı demişlerdi ben eğer sık olmazsa önem vermiyorum sende onem verme canim sıklığı önemli @şanslianne canım aynı ağrılar bende de var korkma ins birsey olmaz kuzularda ağırlaştı ya Maşallah

S sanslianne peki sıklığı nedir sancilarinin

Maşallah canim besikleri kurduysan sorun azalmıştır valla bir tuhaf oldum sen beşik felan deyince ben okul açılmadan halletmeyi düşünüyorum zaten okul açılınca bana hersey çok zor olacak bakalim ne yapacağız doğum zamanına okul denk geliyor esimde kara kara düşünüyor ne yapacaksın sen çok zor olacak süt çocuk vs bende sağlıkla dogsunda diyorum mevla koymuştur ins bir yola değil mi ?

Birde soldan sağa dönerken çok ağrıyor belim, dönmek resmen eziyet. Eskiden öyle değildi.
Doktorlar sola yatmak daha iyi diyor nette ama ben eskiden bir hastalık geçirdiğim için sol tarafimda kısmı felç oluşmuştu sukur bir başka sorun oluşturmuyor ama sol tarafıma yatamam yıllardır birde sol tarafıma dediğin gibi hep ağrı saplaniyor ins bu cuma doktora gittik o da magnezyum eksikliği dedi sen kullaniyormusun ?ona bak birde istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…