Tebrikler canım benimde 9 gün değerim 286 büyük ihtimal çift seninkideKızlar transferimin 7. Günü ve bugün lekelenme sonucu öylesine kan verdim. Ve sonucum bu çıktı Allahım kalbim. Duracak sanki
Haydi gözün aydın canımKızlar transferimin 7. Günü ve bugün lekelenme sonucu öylesine kan verdim. Ve sonucum bu çıktı Allahım kalbim. Duracak sanki
Haydi güzel haberlerle gel inşallahYarin doktor randevum var kizlar dua edin nolur kalp atisini duymaya gidicem insallah moralimi duzeltmem lazim biran once :)
Canim benim 8. Gun degerim 234 tu ama tek bebis oldu sanirim katlama orani daha onemliTebrikler canım benimde 9 gün değerim 286 büyük ihtimal çift seninkide
Maalesef canım düşük13. Gün 8.89 mu ne çıkmış. Devlette kan verince bakmışlar. Çok dusuk o zaman benimki.
Canim gozun aydin mide bulantisinin olmamadi hurafe demekki yarinda ben gidicem nasil heycan ve korku bi arada yasaniyor hayret bisey ama inaniyorum bebegim bana benzedi guclu insallahSelam kizlar biz geldik:) cok sukur her sey yolunda tam gununde. Babasi gibi uzun olacak dedi dr bizimki simdiden sisti:) estrofemi kesti ama ben zaten 1 hafta once kesmistim icime sinmiyordu. Prolutan depot hafta 1 devam dedi cok yakiyo o ondan da emin degilim:) proesteron devam zaten. Cleaxan i birak dedi ama ben de mthfr 1298 heterozigot cikti ona ragmen birak diyor kafam karisti elimde 20 tane kaldi bitrne kadar devam ederim ama sonra o da bitecek sanirim. Tup bebek dr umdu bu ve ben artik ondan ayrilacagimi soyledim baya bozuldu. Sigortam var dedim medicana da oraya devam edicem dedim siz bilirsiniz dedi. Benden haberler bunlar canlar optum hepinizi
Yaw benim neden kontrolüm taaa haftaya cuma yawCanim gozun aydin mide bulantisinin olmamadi hurafe demekki yarinda ben gidicem nasil heycan ve korku bi arada yasaniyor hayret bisey ama inaniyorum bebegim bana benzedi guclu insallah
Ikiz olabilir, benim 8 gun 241 di değer ve ikisi de tuttu, biri sonra düştü.Canim benim 8. Gun degerim 234 tu ama tek bebis oldu sanirim katlama orani daha onemli
Hadi gozunaydin canim cok sevindim ilaclar konusunda yinede sözünü dinle doktorun. Bence pihtilasma icin bir kac doktorla daha gorus derim ben. Sonucta belki hep kullanman gerekecek igneyi.Selam kizlar biz geldik:) cok sukur her sey yolunda tam gununde. Babasi gibi uzun olacak dedi dr bizimki simdiden sisti:) estrofemi kesti ama ben zaten 1 hafta once kesmistim icime sinmiyordu. Prolutan depot hafta 1 devam dedi cok yakiyo o ondan da emin degilim:) proesteron devam zaten. Cleaxan i birak dedi ama ben de mthfr 1298 heterozigot cikti ona ragmen birak diyor kafam karisti elimde 20 tane kaldi bitrne kadar devam ederim ama sonra o da bitecek sanirim. Tup bebek dr umdu bu ve ben artik ondan ayrilacagimi soyledim baya bozuldu. Sigortam var dedim medicana da oraya devam edicem dedim siz bilirsiniz dedi. Benden haberler bunlar canlar optum hepinizi
Benimde haftaya cumartesi canim daha coook var bu kez ara cok uzun oldu..mYaw benim neden kontrolüm taaa haftaya cuma yawhele sende git yarin haberini ver ha bekliyorum :) bende c.tesi giderim
Git canim ne bekliyorsun yarin insallah cok guzel haberlerle gelirim canim rabbim yuzumuzu guldursun insallahYaw benim neden kontrolüm taaa haftaya cuma yawhele sende git yarin haberini ver ha bekliyorum :) bende c.tesi giderim
Ama tek embriyo benimki canımTebrikler canım benimde 9 gün değerim 286 büyük ihtimal çift seninkide
Hayırlı olsun canim, yok daha kese için 2 haftaya daha ihtiyacin vararkadaslar 5.gün tek embriyo transfer edilmisti bana 12.gün degerim 2562 cok şükür..Cumartesi transferden sonraki 15.günüm ve kontrolum var kese görünür mü sizce?
Umut ben daha kalp atımını duymadım ya, haftaya cuma kalp atımını duymak için gidicemHadi gozunaydin canim cok sevindim ilaclar konusunda yinede sözünü dinle doktorun. Bence pihtilasma icin bir kac doktorla daha gorus derim ben. Sonucta belki hep kullanman gerekecek igneyi.
Benimde haftaya cumartesi canim daha coook var bu kez ara cok uzun oldu..m
Bencede biraz uzun bir sure olmus canim ya... Baska bir doktora gorunsene bu hafta karindan bakacak sonrada digerine gidersinUmut ben daha kalp atımını duymadım ya, haftaya cuma kalp atımını duymak için gidicembence benimde yarin yada pazartesi gitmem gerekiyor ama taa cumaya çağırdı doktor illa catlatacaklar insanı benim doktorda acayip garantici bi adam
Ayy ben bu kafami nerelere vurayim az once sinirlerim bosaldi ama ne agladim anlatamam sag bacagim oyle bi kasiliyorki bu kasilma sinirselmidir acaba
Umut ben daha kalp atımını duymadım ya, haftaya cuma kalp atımını duymak için gidicembence benimde yarin yada pazartesi gitmem gerekiyor ama taa cumaya çağırdı doktor illa catlatacaklar insanı benim doktorda acayip garantici bi adam
Maşallah değerin çok yüksek canım o tek embriyo ikiye bölünmüş olmasın :)1500 değerini geçince vajinal ultrasonda görünür kese demişti benim dram bende 17. Gün gördüm bence sende görürsün ..hayırlısı olsunarkadaslar 5.gün tek embriyo transfer edilmisti bana 12.gün degerim 2562 cok şükür..Cumartesi transferden sonraki 15.günüm ve kontrolum var kese görünür mü sizce?
Hii o zaman güzel tutunmus annesine benimki çift emriyo idiAma tek embriyo benimki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?