2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Selam kizlar biz geldik:) cok sukur her sey yolunda tam gununde. Babasi gibi uzun olacak dedi dr bizimki simdiden sisti:) estrofemi kesti ama ben zaten 1 hafta once kesmistim icime sinmiyordu. Prolutan depot hafta 1 devam dedi cok yakiyo o ondan da emin degilim:) proesteron devam zaten. Cleaxan i birak dedi ama ben de mthfr 1298 heterozigot cikti ona ragmen birak diyor kafam karisti elimde 20 tane kaldi bitrne kadar devam ederim ama sonra o da bitecek sanirim. Tup bebek dr umdu bu ve ben artik ondan ayrilacagimi soyledim baya bozuldu. Sigortam var dedim medicana da oraya devam edicem dedim siz bilirsiniz dedi. Benden haberler bunlar canlar optum hepinizi

13. Gün 8.89 mu ne çıkmış. Devlette kan verince bakmışlar. Çok dusuk o zaman benimki.
Maalesef canım düşük tutunmaya alakalı bi değer bu ama dur bakalım dr un ne diycek Allah büyük

Son düzenleme:
Canim gozun aydin mide bulantisinin olmamadi hurafe demekki yarinda ben gidicem nasil heycan ve korku bi arada yasaniyor hayret bisey ama inaniyorum bebegim bana benzedi guclu insallah

Canim gozun aydin mide bulantisinin olmamadi hurafe demekki yarinda ben gidicem nasil heycan ve korku bi arada yasaniyor hayret bisey ama inaniyorum bebegim bana benzedi guclu insallah
Yaw benim neden kontrolüm taaa haftaya cuma yaw hele sende git yarin haberini ver ha bekliyorum :) bende c.tesi giderim

Hadi gozunaydin canim cok sevindim ilaclar konusunda yinede sözünü dinle doktorun. Bence pihtilasma icin bir kac doktorla daha gorus derim ben. Sonucta belki hep kullanman gerekecek igneyi.
Yaw benim neden kontrolüm taaa haftaya cuma yaw hele sende git yarin haberini ver ha bekliyorum :) bende c.tesi giderim
Benimde haftaya cumartesi canim daha coook var bu kez ara cok uzun oldu..m

arkadaslar 5.gün tek embriyo transfer edilmisti bana 12.gün degerim 2562 cok şükür..Cumartesi transferden sonraki 15.günüm ve kontrolum var kese görünür mü sizce?

Umut ben daha kalp atımını duymadım ya, haftaya cuma kalp atımını duymak için gidicem bence benimde yarin yada pazartesi gitmem gerekiyor ama taa cumaya çağırdı doktor illa catlatacaklar insanı benim doktorda acayip garantici bi adam

Bencede biraz uzun bir sure olmus canim ya... Baska bir doktora gorunsene bu hafta karindan bakacak sonrada digerine gidersin

Ayy ben bu kafami nerelere vurayim az once sinirlerim bosaldi ama ne agladim anlatamam sag bacagim oyle bi kasiliyorki bu kasilma sinirselmidir acaba

Canım kendine gel hele bebişini düşün
Ama ben de bugün baya Bi gözyaşı döktüm sonra da midem ağrıdı
Şimdi pişmanım ama olan oldu

Canım senden kötülerini düşün bence ben 25 martta gitcem. Bu Nasıl garanticilik
Hadi siz hayırlı haberlerle gidin gelin de bende gider gelirim inş

Ayrıca var ya pekmezi bende hiç sevmem normalde de içmiyordum. Ama şu an bebeğim için zehir verseler içecek kıvamdayım. Hele bugün ben de Bi ağlama krizine girip bebeğe bişey olacak diye ödüm kopunca daha bişeyi gözüm görmüyo

arkadaslar 5.gün tek embriyo transfer edilmisti bana 12.gün degerim 2562 cok şükür..Cumartesi transferden sonraki 15.günüm ve kontrolum var kese görünür mü sizce?
Maşallah değerin çok yüksek canım o tek embriyo ikiye bölünmüş olmasın :)1500 değerini geçince vajinal ultrasonda görünür kese demişti benim dram bende 17. Gün gördüm bence sende görürsün ..hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…