2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Günaydın kızlar hayırlı cumalar

Canim bugünlerde kanama olmasi normal mi az önce bi kaç damla kan geldi de jelimi sıktım ayaklarımi kaldırdım yatıyorum simdi

Gelen lekenin rengine bağlı Can'ım
Kahve ise dert etme yat
Ama pembe ya da kırmızıya dönükse bi doktoruna sormanda yarar var tabi
Dediğim gibi bende de ilk zamanlar -test sonucunu almadan ve de aldıktan bir hafta sonra- ara ara lekelenmelerim oldu tabi
İlk sefer çok korkup doktorumu aradım. Normal olduğunu söyleyince rahatladım
Sonrakilerde de diktim ayaklarımı yattım canım
Sıkma inan ki kendini. Rahatla hayırlısıyla bebişin seninle

herkese günaydın;
Bugün doktora gidecek olanlarada hayırlı haberlerle dönmelerini temenni ediyorum.
Kıslar size bişey sormak istiyorum. Hamilelliğin başından beri gögüslerimde dolgunluk ve arar ara sızlamalar vardı. ama dünden beri farkettim ki gögüslerim yumşuyor. Ve bu durum beni acayip tedirgin etti.
Benzer bişey yaşayan varmı? yada bugün gidip bir kan testi yaptırıp gidişata baktırsammı ne dersiniz?

Günaydınlar Herkeslere

Hayırlı cumalar
Dertlilere deva, borclulara eda
Hastalara şifalar Allahım...

Günaydın canım hayırlı cumalar

Günaydın canım
Bende olmadı canım tam bilemedim.

Günaydın canım ben de farkettim o değişikliği geçen haftalarda dokunamıyodum bile baya şiş ve ağrılıydı şimdi azaldı ve ağrıları ve yumuşadılar. Dün doktordan geldim ve herşey yolundaydı demek ki bünye alışıyor ve göğüslerimiz de yeteri kadar büyüdü artık dursunlar zaten patlıycaklar sürekli şişerlerse:))

Canim gozun aydin mide bulantisinin olmamadi hurafe demekki yarinda ben gidicem nasil heycan ve korku bi arada yasaniyor hayret bisey ama inaniyorum bebegim bana benzedi guclu insallah
Güzel haberlerini bekliyoruz canım bizi merakta bırakma:)

Canim bence boyle ufak şeylere takilma.benimkiler oyle pek sismediler bile. Agri arada sirada oluyor ama sonra geciyor. Bazi gunler hic olmuyor yani bunlar bence değişebilen seyler moralini bozma bunlarla.ama icin rahat edecekse yinede bir kan ver.

Kizlar bugun kotu bir gun yasiyorum sabah kahvaltida yedigim hic birsey midemde degil. Ve suan okuldayim ama midem felaket hic birsye olmamasina ragmen kusacak gibi hissediyorum kendimi. Esim zaten benden kötü onun midesi cok hashas ben midem bulaniyor kusucam deyince ogurmeye başlıyor. Sanirim bugun aksami edemicem okulda.

Öyle içimi rahatlattın ki.. gerçekten çok korkuyordum:))) Çok teşekkür ediyorum. Hakkımızda hayırlısı hepimizin

Kızlar tüp bebek doktoruma dün son kontrolüme gittim , vedalaşmamız oldu , dedim o odada neler neler yaşadım , çık duygusal anlar yaşadık doktorumla , helalleştik ilaçlarımı ne zmna kader devam edeceğimi , hangi haftalarda ne yapmam gerektiğini söyledi , sonra vedalaştık . Miniğim fasulye olmuş , yolk kesesi de ufalmaya başlamış , kalp sesi de çok iyi dedş doktor elh ..... Çok şükrettim bugünleri görebildiğimiz için ... Şimdi doktor bulmak mevzu var , zor işmiş buda yawww, normal doğum meyillisi doktor arıyorum, doktorumda öneri de bulundu etraftan da bi sürü önerisi Olan oluyo , Nasıl karar verilir ki , aranızda İstanbul Anadolu yakasında takibini yaptıran var mı?...

• Kizlar biz geldiiiiikkkkkk rabbime binlerce sukur bebegimi gordukkkkk kalbini cok derindende olsa duyduk cok sukur 6+6 gunluk dedi ama adet tarihimi soylemistim ona gore soyledi sesi acinca sok oldum bu onun kalbimi dedim doktor kahkaha atti yok seninkmi olcakti diye :)

Hadi hayirli ugurlu olsun canim cok sevindim sizin icin. Harika bir duygu dimi?kaydettiniz mi sesini. Ben hala pismanin kaydetmedim diye.

Hayirli olsun, cnm, senin adina çok seviniyorum, seni transfer gunu uzduler ya, o gunnen beri aklimdasin, herkes icin iyi olmasini isterim, ama sen ayrisin.

ayyy nasıl bisey ya bende ölücem meraktan yaa

Hayırlı olsun cnm çok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…