Evet canım ya su ignelerde bize kilo aldirttiMerhaba Can'ım çok sevindim senin adına mide bulantılarının olmamasına. Ben tedaviye 68 kilo ile başladım iğneler felan bebiş 8+1 oldu. şimdi 73 kiloyum kiloyu sıkıntı etmiyorum çabuk veriyorum ama bebeğe yansırmı bu durum bilemiyorum
O kadardan birseynolnaz canim ya bende her ders gidemiyorum ama cok asiri sıkışmadan gitmeye calisiyorum.su sıralar su icemiyirum ben ya midem bulandigi icin. Onu nasil saglicam içince daha da cok bulanıyor ondan icmiyorum ama zararli oldugunun da farkindayim.Aynen öyle Can'ım bende dersten çıkıp lavaboya fırlıyorum. Lavaboya da sıkışıyorum ya ders bitene kadarsorun olur mu ki acaba
Canim rahim buyuyor bebekler hareketleniyor nornal hepsi rahat ol bence. Kendini cok dinleme daha nasil agrilar yasicaz kim bilir. Bende tedaviyle beraber 3 kilo aldim bu hafta kusmaktan 1 kilosu verdim ama sanslisin bulanti yoksa cunku insani cok yoruyorEvet canım ya su ignelerde bize kilo aldirttiolsun saglik olsun veririz benimde bu gun 9+1 oldu bugun biraz usutmusum galiba sol tarafima ince ince agri vuruyor rahmim degil ama boyle sirtla yan tarafim arasinda cozemedim dinlenmeye calisiyorum ama canimida sıkıyor hani neyin nesidir diye
Benimde azaldı canım. Sertliğide yumşuyor. Akşam yatarken sızlıyor en çok seninde böylemi??Kızlar selam .göğüslerniz sürekli acı içinde mi benim bugün biraz azaldıama akşam artıyor normal mi acaba ?
Ay felaketi sabah sorma valla hatirlamak bile istemiyorum. Bu hafta 3 oldu bu artiyor giderek. Beyaz leblebi bende okula koydum icim karistikca yiyorum iyi geliyor. Su icmem lazim canim zorluyorum kendimi. Daha dikkatli olucam.umuttttt canım su içmek şart ya sabah kustum yine bende beyaz leblebi yeyip su içmeye devam ettim. Su içemiyorsan havuç suyu iç haftada 1-2kere
nazz81 vücudumuz sürekli değişime uğruyor. Ağrı'lar sızılar normal. Bende de bel fıtığı var akşamları yattığım yerden biri tutmadan kalkamıyorum durumum şimdiden çok vahim.
Bu aylarda günlük 2-2,5 içsen yeter dedi doktorum en azından 2 litreyi zorla Can'ım.Ay felaketi sabah sorma valla hatirlamak bile istemiyorum. Bu hafta 3 oldu bu artiyor giderek. Beyaz leblebi bende okula koydum icim karistikca yiyorum iyi geliyor. Su icmem lazim canim zorluyorum kendimi. Daha dikkatli olucam.
Merhaba kizlar cok geriye dogru okuyamadim ama sanirim herkes iyibende daha hic bulantı olmadı ama evet bendede göbiş cıktı hamilelik haberimdem sonra 1.5 kilo almisim ama benim tek sıkıntım yazdan bu yana cok kilo almis olmam hep boyle bende ya. Yazin 53 kiloya kadar dusuyorum diyetsiz ama kisin 5 kiloya yakin aliyorum e tiksinme ve bulantida olmayinca bide ustune yemek yemeyi sevince herkes kilo almissin demeye basladi sizler ne durumdasiniz
Merhaba Can'ım çok sevindim senin adına mide bulantılarının olmamasına. Ben tedaviye 68 kilo ile başladım iğneler felan bebiş 8+1 oldu. şimdi 73 kiloyum kiloyu sıkıntı etmiyorum çabuk veriyorum ama bebeğe yansırmı bu durum bilemiyorum
Zorluyorum canim sisem hep elimde ama göresim yok hic birsey esim surekli yazik sunu ye bunu ye diyor ama canim hic birsey istemiyor ama cok acikiyorum peynir ekmekle karin doyuruyorum surekli yada corbaBu aylarda günlük 2-2,5 içsen yeter dedi doktorum en azından 2 litreyi zorla Can'ım.
Iki tatli ilk çocuklarım onlar, ben de çok seviyorum:) Ama şimdi sevemiyorum, toksoplazmozdan korktuğum için, onlar da yatak odanın kapısına gelip miyavliyorlar, gireceğiz diye))[/QUOTE]Evet canım Amin.
Bu gerçekten zor geçti geçiyor hala.
Kişisel bölümde tahmini doğum tarihi kısmından.
Sınır yok bende ana yakınsa gelir herhalde.
Kedilerim dedin ve ben takildim çok severim kedileri :)
:) benimde adım dolap faresi oldu valla. Önüme ne gelse yiyorum yaaÇok açım çok rüyamda yemek görüyorum her gece,,annem de böyleymiş benim. napıcam bilmiyorum kızlaaarr fazla kilo almamız lazım..
Yok yok bendede var, hemde sadece yarım saat ayakta kaldım. Koptu belim sankiKizlar gunaydin :) ay biz bu agrilari cok erken yasamaya basladik sanki ben dun bel agrisindan oldum oldum dirildim yani daha onc e dwmistim esskiden bi ogrencim vurdu orda disk kaydi heralde o zorluyor diyorum belimin solunda sanki sinir zorluyo
Birsey olmaz canim korkma bende hapşırıyorum surekli hicbir sıkıntı yok bence. Yinede bal limon ilik su yap ta ic.Kızlar bende acikma hissi de pek olmuyo herseyden tiksinir oldum bide grip oldum dra gittim bö serum verdi başka ilaç yok acayip hapsirik öksürük bogazlarim aciyo korkuyorum bebeğime bişey olur diyo öksürük ve hapsirik yüzünden
Ay sorma canim ne yicem sastim artik hem cok acim hem canim hicbirsey istemiyorÇok açım çok rüyamda yemek görüyorum her gece,,annem de böyleymiş benim. napıcam bilmiyorum kızlaaarr fazla kilo almamız lazım..
Canim dun cok arastirdim bende bacaklarimdada var benim gobegimdede olsun istemiyorum. Mustela yag kullanin sonra kremle birlikte yagi kullanın en sonra lierac kullanın diyorlar ama ise yaramadi diyende cok fazla. Bitkisel yag kullanin diyorlar bilemedim ben ya ne kullanicam?kızlar çatlak oluşmaması için ne kullanacaksınız ve ne zaman başlamayı düşünüyosunuz birbirimize fikir verelim yakında göbüşler büyümeye başlar
Cnm büyük ihtimal ikiz olabilir kacinci gün embriyosudu ?Kızlar 11. Gün kan değerim 938 çıkmış Ben şoklardayimmmm normal mii tek embriyo da bu kadar olmasii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?