2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kızlar çok teşekkürler iki hafta sonra kalp atışlarıni duyacaksınız dediler ama.ben hala şoktayim ikiz.olabjlir mi

Kızlar çok teşekkürler iki hafta sonra kalp atışlarıni duyacaksınız dediler ama.ben hala şoktayim ikiz.olabjlir mi
Canim olabilir tabiki degerin cok yuksek. Ama ilk konuldugu an tutunduyssa ondan da yuksek olabilir. 4 5 gun icinde kesen gorunur canim dedikleri gibi 2 3 hafta icindede kalp atisi duyarsın. Benim 12.gun 1200 du canim ikiz gebelik.

Kızlar benm doktorum 12.haftaya girince 2 li tarama ve ense kalınlığı ölçümü yapıcaz dedi.25 marta falan denk geliyor. Bunlar zor testler mi acaba bilgisi olan var mı ne kadar sürer acaba? vsvs...

Canim olabilir tabiki degerin cok yuksek. Ama ilk konuldugu an tutunduyssa ondan da yuksek olabilir. 4 5 gun icinde kesen gorunur canim dedikleri gibi 2 3 hafta icindede kalp atisi duyarsın. Benim 12.gun 1200 du canim ikiz gebelik.
7. Günde 117 çıkmıştı 48 saatte arttığına göre 468 çıkması gerekiyordu suan 468 inde 2 katı 938 bakalım hakkımız da hayırlısı olsun inşallah

Kizlar gunaydin :) ay biz bu agrilari cok erken yasamaya basladik sanki ben dun bel agrisindan oldum oldum dirildim yani daha onc e dwmistim esskiden bi ogrencim vurdu orda disk kaydi heralde o zorluyor diyorum belimin solunda sanki sinir zorluyo

Canım elbette önceden geçirdiğin olayın etkisi de büyüktür ama zehrada aynı şeyi yaşamış bende de oluyor. Yarım saat ayakta kalsam belim ortadan ikiye ayrılıyor.

kızlar çatlak oluşmaması için ne kullanacaksınız ve ne zaman başlamayı düşünüyosunuz birbirimize fikir verelim yakında göbüşler büyümeye başlar

Bunu bende çok düşünüyorum ama yurtdışındaki akrabalarım kullanıyordu kremlerden tamamen çatlak önlemiyor ama çok faydası oluyor. 9. ay da ne olsa kar etmiyor. Ama o zamana kadar göbüşlerinde tek çatlak görmedim. Hani getirtebilirsem onlardan isticem o kremlerden

Kızlar 11. Gün kan değerim 938 çıkmış Ben şoklardayimmmm normal mii tek embriyo da bu kadar olmasii

Gözün aydın
Bebişin hayırlı olsun. Değerden çok artış miktarı önemli ama sende o da çok fazla belliki. Bizce ikiz gibi duruyor ama doktor ne diyecek bakalım

Kızlar bişey sorcam ayrıca size mide bulantılarınız Nasıl bişey. Benim midem bulanıyor ama normal hastalıklarda olduğu gibi değil. Canım hiç bişey yemekte istemiyor yaaa çok sıkıntıdayım

7. Günde 117 çıkmıştı 48 saatte arttığına göre 468 çıkması gerekiyordu suan 468 inde 2 katı 938 bakalım hakkımız da hayırlısı olsun inşallah
Insallah canim deger 5000 iken karindan rahat goruluyor bir randevu alip git bence merakin gitsun2
Canim benim de cok farkli hani boyle surekli tarif te edemiyorum. Bir bosluk var karışıyor orasu hep.Cok acikiyorum ama birsey istemiyor canim ama midem cok fena olunca mecburen yiyorum ama aslinda hicbirsey goresim yok ekmek peynir sadece.

Iki tatli ilk çocuklarım onlar, ben de çok seviyorum:) Ama şimdi sevemiyorum, toksoplazmozdan korktuğum için, onlar da yatak odanın kapısına gelip miyavliyorlar, gireceğiz diye))
sende kedi var toksoplazma ciktimi sende ?bendede kedi var negatif cikti benim yani bagişiklik kazanmişim[/QUOTE]
Cnm, yanlış yorumluyorsun, igg negatif ciktiysa, bagisikligin yok anlamina gdliyor.

Ay evet tarif edilemeyen bişey yaa
Aynen acıkıyorum ama bulantıdan bişey yiyesim yok. Aynen çok acıkınca etten başka bişey görmek istemiyorum. Ne masraflı bebiş şimdiden. Eşim Nasıl gülüyor dün akşam 1 cmlik bebiş seni ele geçirdi diye. Kafasına bişeyler fırlatasım var valla. Tabiki mutlu oluyor bebek yerinde diye ama be zalim kıvranıyom ben orda, katıla katıla gülme bari

Kizlar bugun son kez beta hcg yaptirdim
12 gun 554 14 gun 1200 cikti normalmi

Artış oranı güzel canım. Tutunmuş bebişin sıkı sıkı sana Allah'ın izniyle. Doktorunu aradın mı ne zaman kese görmeye gideceksin

10 gun sonra gel dedi yani haftaya bugun oluyor acaba kalp atişinida duyarmiyiz ozaman

10 gun sonra gel dedi yani haftaya bugun oluyor acaba kalp atişinida duyarmiyiz ozaman

Daha var canım kalp atışına 7. Haftanın içinde duyuluyor genelde

Biraz önce tüp bebek merkezinden aradılar gebelik devam ediyor mu, kalp atışını duydunuz mu, ikiz mi tek mi diye
gebelik devam ediyor. Tek kese görebildik diyebildim Bi tek.
Hay kahrımdan ölcem
Eşime diyorum en sonunda özel Bi hastaneye gidip kalp sesini duycam rahata ercem diye. Çileden çıkcam yahu. Daha kaç gün var

Senin az kalmiş ya benim daha 2 haftam var nasil gecer zaman bilemiyorum birde merakli tanidiklarim var gunun 24 saati arayip sonuc belli mi bellimi hayret bişey ya size ne sonuctan ya ben söylerim bişey olsa ztn ne diye sorup duruyosunjz tuaf insanlar ya

Esler bir alem zaten canim ya. Bence sen iyi dayandin canim ben hemen 6+2 de gitmistim baska doktora. Benim esim cok ilgili sağolsun. Ne yapaacaginin sasti ama yok yani surekli acım surekli. Rabbim bebiklerin eksikliğini göstermesin bulanti aclik tabiki rahatsiz ediyor ama oluyorlar diyede mutluyum acikcasi

Arkadaslar merhaba,keseyi ve kalp atisini kacinci hafta gördünüz? Benim beta hcg degerim cok iyi ve artisi da guzel doktorum daha test istemedi, SAT'a göre 5 haftalik hamileyim. Doktorum ilk muayene icin 2 hafta sonrayi verdi yani bebek kismetse 6-7haftalik olucak

Bende 6 arti 2 de duymuştum canım kalp atışını ama bazen biraz daha geç duyulabiliyomus onu da duymak nasib olsun devamı da gelsin sağlıkla İnşaAllah

Kızlar biraz önce tuvalette afedersiniz istemsizce ıkındım ((( çok korkuyorum çok kısa bir kaç saniye sürdü ama çok üzgünüm bir şey olur mu kayısı da fayda etmedi sanırım ilaç almam gerekicek ne olur bir şey olur mu acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…