2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canim rahat ol ben 1-2gün kabiz oldum bisey olmadi.Kayisi bol tüket üzerine bol su ic rahatlar bagirsaklar..

Sağol arkadaşım ..Ağlıyorum ben ya korkuyorum napcaz bu psikolojiyle kalp atışlarını duyup bir rahatlayabilsem...
oo yapma boyle, ben de daha duymadim ama hic dusunmuyorum yasamiyorum o stresi. Nasil beslenecegimi arastiriyorum, bebek odalarina isimlerine bakiyorum,tv izliorum falan saglikli,stressiz bi surec yasamaya calisiyorum. Sen de oyle yap pozitif enerji yolla ona Annesi. Bi de yazmayi unuttum 1 tatli kasigi zeytinyagi ic aksam,kabizlik biter:)

Canim ben 5+2 de keseyi gordum karindan.6+5 te kalp atislarini duydum yine karindan 6+2 de gorulmemisti vajinadan daha erken görülüyor
Kızlar Babamıza böyle bişey yaptık haberi var ama dedim hatıra kalsın nasıl. Olmuş teyzeler☺☺☺☺
Ay canim yillarca esime hamilelik haberini boyle vermeyi bekledim biliyor musun? Ama malesef bizimki daha belli olmadan belliydi.ama yinede harika bir sey olmus bence

Selam kızlar nasılsınız?
Bugün gittik doktora.. Ultrasonla baktı, minik siyah bir noktamiz var. Gebelik var ama gelişimini takip etmeliyiz dedi. Bugün de kan verdim. 273,40 olmuş HCG değerim. Cuma günü yine gideceğim. Nazlı bebisim artık hızlanmış olur inşallah. İlk 3 tahlile gore en büyük artış bugunkundeydi. Ama bu değerde ultrason da gorunmus olması da şaşırtıcı. Biz hala merakla beklemedeyiz.

Hadi hayirlisi canim benim allahtan umut kesilmez

Canım 25 mart kalp atışı Nasıl yakın bu ve biz keseyi şubatın son haftasımı ne gördük
Bi de bu tip şeyleri herkese söyleyince böyle oluyor canım. O yüzden ne kadar az kişi biliyor o kadar iyi. Onlar da tabi kötü niyetine aramıyor ama bizim psikolojimiz pek iyi olmuyor ya bu dönem. Ondan biraz zorumuza gidiyor

Amin canım Rabbim kimseye evlat acısını karnındayken bile göstermesin
Bulanıyor diye şikayet dilimizde ama Bi taraftan da yine en çok biz seviniyoruzdur. Bizi bizden başka anlayan varmıdır acep
Demin eşim meyve getirmiş. Al hatun sana aldım diyo. Dedim doğru söyle bana mı aldın bebikine mü aldın. Doğrusu bebike aldım arada sen de nasiplen diyo ya manyak

Canım kese için testten 1 hafta sonra çağırdı doktor ama kalp atışı için mart sonuna attı ama genel olarak 7. Haftanın içinde duyuluyor kalp sesi

Kızlar Babamıza böyle bişey yaptık haberi var ama dedim hatıra kalsın nasıl. Olmuş teyzeler☺☺☺☺

Muhteşem olmuş çok güzel

Ay canım inan çok sevindim İnşaAllah büyür yavrun seni bırakmaz

Canim benim esimde oyle ne yapsa sana değil bebiklere diyorama onlari senin kadar sevemem diyor dedim dogunca gorcem ben seni. Simdi bike gidip goidp ultrason fotograflarini opuyor sonrasini dusun artik...

KISLARRRR
hepinize iyi akşamlar. bütün müthiş bişey oldu. bütün haftasonu göğüslerim artık acımıyo kasıklarım batmıyor diye ağlayıp durdum. bugün tekrar doktora gittim. herhalde bişeyler kötü gidiyor diye. kötü gitmek bir yana 1 olan minik keseciğim 2 olmuşşşşşşşş:))))) gözlerime inanamadım birtanesi sonradan büyümüş.... biri 6+1 diğeri 6+2 günlük ve herikisininde kalp atışlarını duydum allahıma şükürler olsunnnnnnnnnn.....Darısı hepimizin başınaaaaaaa

Yok yok korkma, ilk yada ikinci haftan olsa belki tedirgin olabilirdinde, artık korkma

Ayy çok sevindim, böyle güzel haberler okuyunca çok duygulanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun :)

Gözün aydın ayyyyyy ne kadar güzel bir haber

Kendim gibi sevindim inan. Ben de böyle bir mucizeyi nasıl istiyorum anlatamam ama çok zor bende 2 embriyo transfer edilmiş olsa, 2 si de iyi değil diğeri de birinden daha kötüyken şimdi bebişimin olması bile mucize sanırım

MasaAllah ne güzel Rabbim sağlıkla devam ettirsin canım

Masallahh canimmmm cok sevindim gercekten rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin her ikisinide

Günaydın kızlar. Kadınlar günümüz kutlu olsun

Ayy çok sevindim, böyle güzel haberler okuyunca çok duygulanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun :)

Sabah sabah hayrolsun Zehra seni rüyamda gördüm
Daha doğrusu ailenle beraber.
Anneni babanı ve Bi de bekar erkek kardeşin varmış güya onları gördüm
Nerden girdiyse rüyama artık bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…