Canim rahat ol ben 1-2gün kabiz oldum bisey olmadi.Kayisi bol tüket üzerine bol su ic rahatlar bagirsaklar..Kızlar biraz önce tuvalette afedersiniz istemsizce ıkındım((( çok korkuyorum çok kısa bir kaç saniye sürdü ama çok üzgünüm bir şey olur mu kayısı da fayda etmedi sanırım ilaç almam gerekicek ne olur bir şey olur mu acaba ya
Sağol arkadaşım ..Ağlıyorum ben ya korkuyorum napcaz bu psikolojiyle kalp atışlarını duyup bir rahatlayabilsem...Canim rahat ol ben 1-2gün kabiz oldum bisey olmadi.Kayisi bol tüket üzerine bol su ic rahatlar bagirsaklar..
oo yapma boyle, ben de daha duymadim ama hic dusunmuyorum yasamiyorum o stresi. Nasil beslenecegimi arastiriyorum, bebek odalarina isimlerine bakiyorum,tv izliorum falan saglikli,stressiz bi surec yasamaya calisiyorum. Sen de oyle yap pozitif enerji yolla ona Annesi. Bi de yazmayi unuttum 1 tatli kasigi zeytinyagi ic aksam,kabizlik biter:)Sağol arkadaşım ..Ağlıyorum ben ya korkuyorum napcaz bu psikolojiyle kalp atışlarını duyup bir rahatlayabilsem...
Canim ben 5+2 de keseyi gordum karindan.6+5 te kalp atislarini duydum yine karindan 6+2 de gorulmemisti vajinadan daha erken görülüyorArkadaslar merhaba,keseyi ve kalp atisini kacinci hafta gördünüz? Benim beta hcg degerim cok iyi ve artisi da guzel doktorum daha test istemedi, SAT'a göre 5 haftalik hamileyim. Doktorum ilk muayene icin 2 hafta sonrayi verdi yani bebek kismetse 6-7haftalik olucak
Ay canim yillarca esime hamilelik haberini boyle vermeyi bekledim biliyor musun? Ama malesef bizimki daha belli olmadan belliydi.ama yinede harika bir sey olmus benceKızlar Babamıza böyle bişey yaptık haberi var ama dedim hatıra kalsın nasıl. Olmuş teyzeler☺☺☺☺
Hadi hayirlisi canim benim allahtan umut kesilmezSelam kızlar nasılsınız?
Bugün gittik doktora.. Ultrasonla baktı, minik siyah bir noktamiz var. Gebelik var ama gelişimini takip etmeliyiz dedi. Bugün de kan verdim. 273,40 olmuş HCG değerim. Cuma günü yine gideceğim. Nazlı bebisim artık hızlanmış olur inşallah. İlk 3 tahlile gore en büyük artış bugunkundeydi. Ama bu değerde ultrason da gorunmus olması da şaşırtıcı. Biz hala merakla beklemedeyiz.
Cok guzel aslında ama ben böyle şeylere henüz cesaret edemiyorum 3 ay bitsin de öyle diyorumKızlar Babamıza böyle bişey yaptık haberi var ama dedim hatıra kalsın nasıl. Olmuş teyzeler☺☺☺☺
Senin az kalmiş ya benim daha 2 haftam var nasil gecer zaman bilemiyorum birde merakli tanidiklarim var gunun 24 saati arayip sonuc belli mi bellimi hayret bişey ya size ne sonuctan ya ben söylerim bişey olsa ztn ne diye sorup duruyosunjz tuaf insanlar ya
Esler bir alem zaten canim ya. Bence sen iyi dayandin canim ben hemen 6+2 de gitmistim baska doktora. Benim esim cok ilgili sağolsun. Ne yapaacaginin sasti ama yok yani surekli acım surekli. Rabbim bebiklerin eksikliğini göstermesin bulanti aclik tabiki rahatsiz ediyor ama oluyorlar diyede mutluyum acikcasi
Arkadaslar merhaba,keseyi ve kalp atisini kacinci hafta gördünüz? Benim beta hcg degerim cok iyi ve artisi da guzel doktorum daha test istemedi, SAT'a göre 5 haftalik hamileyim. Doktorum ilk muayene icin 2 hafta sonrayi verdi yani bebek kismetse 6-7haftalik olucak
Kızlar Babamıza böyle bişey yaptık haberi var ama dedim hatıra kalsın nasıl. Olmuş teyzeler☺☺☺☺
Ay canım inan çok sevindim İnşaAllah büyür yavrun seni bırakmazSelam kızlar nasılsınız?
Bugün gittik doktora.. Ultrasonla baktı, minik siyah bir noktamiz var. Gebelik var ama gelişimini takip etmeliyiz dedi. Bugün de kan verdim. 273,40 olmuş HCG değerim. Cuma günü yine gideceğim. Nazlı bebisim artık hızlanmış olur inşallah. İlk 3 tahlile gore en büyük artış bugunkundeydi. Ama bu değerde ultrason da gorunmus olması da şaşırtıcı. Biz hala merakla beklemedeyiz.
Canim benim esimde oyle ne yapsa sana değil bebiklere diyorama onlari senin kadar sevemem diyor dedim dogunca gorcem ben seni. Simdi bike gidip goidp ultrason fotograflarini opuyor sonrasini dusun artik...Canım 25 mart kalp atışı Nasıl yakın bu ve biz keseyi şubatın son haftasımı ne gördük
Bi de bu tip şeyleri herkese söyleyince böyle oluyor canım. O yüzden ne kadar az kişi biliyor o kadar iyi. Onlar da tabi kötü niyetine aramıyor ama bizim psikolojimiz pek iyi olmuyor ya bu dönem. Ondan biraz zorumuza gidiyor
Amin canım Rabbim kimseye evlat acısını karnındayken bile göstermesin
Bulanıyor diye şikayet dilimizde ama Bi taraftan da yine en çok biz seviniyoruzdur. Bizi bizden başka anlayan varmıdır acep
Demin eşim meyve getirmiş. Al hatun sana aldım diyo. Dedim doğru söyle bana mı aldın bebikine mü aldın. Doğrusu bebike aldım arada sen de nasiplen diyo ya manyak
Canım kese için testten 1 hafta sonra çağırdı doktor ama kalp atışı için mart sonuna attı ama genel olarak 7. Haftanın içinde duyuluyor kalp sesi
Muhteşem olmuş çok güzel
Haydi hayırlı olsun caNimKızlar 11. Gün kan değerim 938 çıkmış Ben şoklardayimmmm normal mii tek embriyo da bu kadar olmasii
SuperKizlar bugun son kez beta hcg yaptirdim
12 gun 554 14 gun 1200 cikti normalmi
Yok yok korkma, ilk yada ikinci haftan olsa belki tedirgin olabilirdinde, artık korkmaKızlar biraz önce tuvalette afedersiniz istemsizce ıkındım((( çok korkuyorum çok kısa bir kaç saniye sürdü ama çok üzgünüm bir şey olur mu kayısı da fayda etmedi sanırım ilaç almam gerekicek ne olur bir şey olur mu acaba ya
Ayy çok sevindim, böyle güzel haberler okuyunca çok duygulanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun :)KISLARRRR
hepinize iyi akşamlar. bütün müthiş bişey oldu. bütün haftasonu göğüslerim artık acımıyo kasıklarım batmıyor diye ağlayıp durdum. bugün tekrar doktora gittim. herhalde bişeyler kötü gidiyor diye. kötü gitmek bir yana 1 olan minik keseciğim 2 olmuşşşşşşşş:))))) gözlerime inanamadım birtanesi sonradan büyümüş.... biri 6+1 diğeri 6+2 günlük ve herikisininde kalp atışlarını duydum allahıma şükürler olsunnnnnnnnnn.....Darısı hepimizin başınaaaaaaa
KISLARRRR
hepinize iyi akşamlar. bütün müthiş bişey oldu. bütün haftasonu göğüslerim artık acımıyo kasıklarım batmıyor diye ağlayıp durdum. bugün tekrar doktora gittim. herhalde bişeyler kötü gidiyor diye. kötü gitmek bir yana 1 olan minik keseciğim 2 olmuşşşşşşşş:))))) gözlerime inanamadım birtanesi sonradan büyümüş.... biri 6+1 diğeri 6+2 günlük ve herikisininde kalp atışlarını duydum allahıma şükürler olsunnnnnnnnnn.....Darısı hepimizin başınaaaaaaa
MasaAllah ne güzel Rabbim sağlıkla devam ettirsin canımKISLARRRR
Masallahh canimmmm cok sevindim gercekten rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin her ikisinideKISLARRRR
Ayy çok sevindim, böyle güzel haberler okuyunca çok duygulanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?