- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
Sanirim simdi simdi hamilelik basliyor canim.insallah daha yogunlasmaz da bu ayarda kalirsa yine idare ederiz. Rabbim bie kolaylik bebiklerimize saglik versin[/QUOTE]Soylerdi canim takilma boyle seylere ben ilk gittigimde hic sormadim bile yolk bebek falan diye doktorda hic birsey demdi hersey cok guzel dedi gonderdi. Ve gercekten de hersey cok guzeldi bak bence seninde oyle rahat ol.
Çok geçmiş olsun.Sifa kar dilerim.
kızlar bu hamilelik takvimin nasıl eklediniz beceremedimde :)
Bende bulantı ve reflu yanina bir de acayip sinir eklendi. Herkese herşeye sinirleniyorum, kedilerim, komsularim, ucan sinekler dahil.
Sanirim simdi simdi hamilelik basliyor canim.insallah daha yogunlasmaz da bu ayarda kalirsa yine idare ederiz. Rabbim bie kolaylik bebiklerimize saglik versin
Tatlim bende cok sinirliyim yeni farkediyorum bu hafta esim dahil herkese bagirip cagiriyorum sorun bende sinir yapti cok ama katlaniversinler :) benim toxoplazma malesef cikti ananeme gidemiyorum kuzenim pamukmu pamuk oyun delisi sevgi yumagi kedisi var ve ben artik uzak kalmak zorundayimBende bulantı ve reflu yanina bir de acayip sinir eklendi. Herkese herşeye sinirleniyorum, kedilerim, komsularim, ucan sinekler dahil.
Cnm, cimtiysa, demekki koruman var ya, rahatlikla gidebilirsin. Bende cik.adi diye sevemiyorum, ciksaydi demek eskiden kapmisim ve artik ona karsi korumam var. Ki hep sokakta kedileri severdim, tedavi ettirirdim, cok sasirdim tahlillerde agg cikmayinca.Tatlim bende cok sinirliyim yeni farkediyorum bu hafta esim dahil herkese bagirip cagiriyorum sorun bende sinir yapti cok ama katlaniversinler :) benim toxoplazma malesef cikti ananeme gidemiyorum kuzenim pamukmu pamuk oyun delisi sevgi yumagi kedisi var ve ben artik uzak kalmak zorundayim
Evet canım Amin.
Bu gerçekten zor geçti geçiyor hala.
Kişisel bölümde tahmini doğum tarihi kısmından.
Sınır yok bende ana yakınsa gelir herhalde.
Kedilerim dedin ve ben takildim çok severim kedileri :)
[QUOTE="Herseyguzelolcak, post: 45483407, member: 49099üzüldüm, biraz uzak durmak zorundayim diye.tatli ilk çocuklarım onlar, ben de çok seviyorum:) Ama şimdi sevemiyorum, toksoplazmozdan korktuğum için, onlar da yatak odanın kapısına gelip miyavliyorlar, gireceğiz diye))
Yok canim cikti derken hepsi negatif cikti yanidoktor bi suru seyi yasakladiCnm, cimtiysa, demekki koruman var ya, rahatlikla gidebilirsin. Bende cik.adi diye sevemiyorum, ciksaydi demek eskiden kapmisim ve artik ona karsi korumam var. Ki hep sokakta kedileri severdim, tedavi ettirirdim, cok sasirdim tahlillerde agg cikmayinca.
Ahh ilk defa bugun mide bulantisinin ne oldugunu anladim hala duzelwmedim cikarmamak icin cok zorluyorum kendimi butun gunun yediklerim ziyan olmasin diye , ama U umutttt unda dedgi gibi buna sukur insan buna bile mutlu oluyormus :) bi arkadasim mide bulantisi asil 7 . Haftadan itibaten cok fena basliyo demisti dogruymus
Benim.ilkinde burnum kanamisti kusarken canim usume arada geliyor ama bulantiyla bagi var mi bilmiyorum. Halsuz dusmusundur belkinondan olmustur. Benimde 7.hafta basladi canim kusmada 8.hafta basladi.
Haa, simdi oldu, anladim.Yok canim cikti derken hepsi negatif cikti yanidoktor bi suru seyi yasakladi
Canim bugun aklima geldin bu kiz nerede hic girmiyor diye? Bende kilo almistim ama 1 haftadir midem o kadar kotu ki 1 kilo verdim bile geri. Bende kusuyorum artik sabahlari gitgide artmaya basladi. Karnim zaten 2 haftadir var bildigin bir görsen ben hamile pantolonu aldim bile digerleri sıkıyor beniGünaydın kızlar... Yeni gelenler hoşgeldiler... Bu serüveni hayırlı bir şekilde tamamlamanızı diliyorum. Kızlar hızla kilo alıyorum ya mide bulantılarım devam ediyor arada sırada da kusuyorumkarnım çıktı sanki sizde durumlar nedir?
Sorma Can'ım ya gelen giden iş derken hiç vakit bulamadım. Kusmalar çok kötü oluyor Can'ım yaCanim bugun aklima geldin bu kiz nerede hic girmiyor diye? Bende kilo almistim ama 1 haftadir midem o kadar kotu ki 1 kilo verdim bile geri. Bende kusuyorum artik sabahlari gitgide artmaya basladi. Karnim zaten 2 haftadir var bildigin bir görsen ben hamile pantolonu aldim bile digerleri sıkıyor beni
Ben de bulantiya dayaniyorum ama mide agrisi cok perisan ediyor bende 12sinde gidicem canim insallah bulanti ve agri icin isticem okuldayken cok zor oluyor evdeyken yine dayaniyor da insanSorma Can'ım ya gelen giden iş derken hiç vakit bulamadım. Kusmalar çok kötü oluyor Can'ım yametpamid vermişti doktorum geçen sefer mide bulantısı için ama bu sefer kullanmaya başlamadım. 12sinde randevum var bakalım ne diyecek. Bu elevitte yapıyor demişti o Zaman. Eğer yine onunda etkisi varsa başka ilaç isteyeceğim.
Aynen öyle Can'ım bende dersten çıkıp lavaboya fırlıyorum. Lavaboya da sıkışıyorum ya ders bitene kadarBen de bulantiya dayaniyorum ama mide agrisi cok perisan ediyor bende 12sinde gidicem canim insallah bulanti ve agri icin isticem okuldayken cok zor oluyor evdeyken yine dayaniyor da insan
Merhaba Can'ım çok sevindim senin adına mide bulantılarının olmamasına. Ben tedaviye 68 kilo ile başladım iğneler felan bebiş 8+1 oldu. şimdi 73 kiloyum kiloyu sıkıntı etmiyorum çabuk veriyorum ama bebeğe yansırmı bu durum bilemiyorumMerhaba kizlar cok geriye dogru okuyamadim ama sanirim herkes iyibende daha hic bulantı olmadı ama evet bendede göbiş cıktı hamilelik haberimdem sonra 1.5 kilo almisim ama benim tek sıkıntım yazdan bu yana cok kilo almis olmam hep boyle bende ya. Yazin 53 kiloya kadar dusuyorum diyetsiz ama kisin 5 kiloya yakin aliyorum e tiksinme ve bulantida olmayinca bide ustune yemek yemeyi sevince herkes kilo almissin demeye basladi sizler ne durumdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?