Yok canım pazartesiyi bekliyorum. Biraz toparladı kendimi hayırlısı Allahtan. Elimden gelen birşey yok.Sen nasıl oldun canım dr gittin mi
Maaşallah canım. Bakalım bana ne diyecek pazartesi.İyi gunler tatlis anneler Ben Dr dan geldimmmm çok sukur gorduk keseyi minicik bi top duruyor orda iki hafta sonra da kalp atışni duymaya gitcez inşallah allahın izniyle
KulakYok canım pazartesiyi bekliyorum. Biraz toparladı kendimi hayırlısı Allahtan. Elimden gelen birşey yok.
Sabaha karşı kulak ağrısıyla uyandım. Parol ictim bir saat uyuyabilmisim. Yine uyandım nasıl bir izdirap anlatamam. Soğan suyu, sirkeli su derken dua ede ede sizmisim. Hala sersem gibiyim. Kronik orta kulak iltihabim var ve transferin 3. Gününden beri depresti. Tam geçiyor derken akşam canima okudu. Derdimi unuttum desem yeridir.
Anormal bir halim de yok. Kanama sancı vs. Neler oluyor bilemiyorum. Rabbim neylerse güzel eyler.
Arada takip ediyorum sizleri de ama yazmaya pek mecal bulamadım kendimde. Pazartesi haber vericem inşallah..
İnşaAllah Rabbim ne arzuluyorsan hayirlisindan versin güzel haberlerini duymak isterim pazartesi ama aksi olsada yılmak yok Rabbim yardımcımız olsunYok canım pazartesiyi bekliyorum. Biraz toparladı kendimi hayırlısı Allahtan. Elimden gelen birşey yok.
Sabaha karşı kulak ağrısıyla uyandım. Parol ictim bir saat uyuyabilmisim. Yine uyandım nasıl bir izdirap anlatamam. Soğan suyu, sirkeli su derken dua ede ede sizmisim. Hala sersem gibiyim. Kronik orta kulak iltihabim var ve transferin 3. Gününden beri depresti. Tam geçiyor derken akşam canima okudu. Derdimi unuttum desem yeridir.
Anormal bir halim de yok. Kanama sancı vs. Neler oluyor bilemiyorum. Rabbim neylerse güzel eyler.
Arada takip ediyorum sizleri de ama yazmaya pek mecal bulamadım kendimde. Pazartesi haber vericem inşallah..
Pembe maviyi dene bide canimKizlar bisey sormak istiyorum benim bu gittigim hastane iyi hos unlu bi hastane ama xoktorun ultrasonu berbatttt cozunurligu cok kotu ultrason resimlerindende cok belli simdi doktor yolksaca yomurcuk di.
yo tamam cok guzel bebek iyi falan diyo tabi ben algilayana kadar geciyo ama ultrason resminde hic net degil o tomurcuk boyle yuvarlak gibi gorunmuyo daginik gibi falan bi sorun olsaydi soylerdi dimi doktor orda farketmedim yoksa onada sorardim sizin resimlerde nasil gorunuyor
Canim benim ilk resimde simsiyahti hic birsey belli degildi.sonra gittigimde netlesmeye basladi daha cok. Belki erken oldugu icinde olabilir. Benimde ilk resimde hafif yuvarlak gibi ama gorunmuyor bile falan bende stres yaptim ama sonra 4 gun sonra ayni doktor cok net bir resim verdiKizlar bisey sormak istiyorum benim bu gittigim hastane iyi hos unlu bi hastane ama xoktorun ultrasonu berbatttt cozunurligu cok kotu ultrason resimlerindende cok belli simdi doktor yolksaca yomurcuk di.
yo tamam cok guzel bebek iyi falan diyo tabi ben algilayana kadar geciyo ama ultrason resminde hic net degil o tomurcuk boyle yuvarlak gibi gorunmuyo daginik gibi falan bi sorun olsaydi soylerdi dimi doktor orda farketmedim yoksa onada sorardim sizin resimlerde nasil gorunuyor
Ultrasondan dır o cnm bende doktorumu değiştirdim geçen hafta şimdi özel bir hastaneye gidiyorum eski doktoruma göre cihaz daha gelişmiş, görüntüler daha net gibi geldi banadaKizlar bisey sormak istiyorum benim bu gittigim hastane iyi hos unlu bi hastane ama xoktorun ultrasonu berbatttt cozunurligu cok kotu ultrason resimlerindende cok belli simdi doktor yolksaca yomurcuk di.
Gecmiş olsun canim cok zor kulak iltahabiYok canım pazartesiyi bekliyorum. Biraz toparladı kendimi hayırlısı Allahtan. Elimden gelen birşey yok.
Yani yolkta bi sorun olsa doktor bunu soylerdi diye dusunuyorum dimi bakip cok guzel suan icin hic sorun yok dedi heralde resimde oyle gorunuyorCanim benim ilk resimde simsiyahti hic birsey belli degildi.sonra gittigimde netlesmeye basladi daha cok. Belki erken oldugu icinde olabilir. Benimde ilk resimde hafif yuvarlak gibi ama gorunmuyor bile falan bende stres yaptim ama sonra 4 gun sonra ayni doktor cok net bir resim verdi
Kizlar sonucum 12 gun 554 sonucumrabbime şükürler olsun
kizlar merhaba,bugun 15.gunum sonucum 6250. Drum artik test istemedi,ilaclarimin sayisini azaltti 15gun sonra kese icin muayeneye cagirdi♡ Allah herkese nasip etsin bu mutlulugu
İyi gunler tatlis anneler Ben Dr dan geldimmmm çok sukur gorduk keseyi minicik bi top duruyor orda iki hafta sonra da kalp atışni duymaya gitcez inşallah allahın izniyle
Soylerdi canim takilma boyle seylere ben ilk gittigimde hic sormadim bile yolk bebek falan diye doktorda hic birsey demdi hersey cok guzel dedi gonderdi. Ve gercekten de hersey cok guzeldi bak bence seninde oyle rahat ol.Yani yolkta bi sorun olsa doktor bunu soylerdi diye dusunuyorum dimi bakip cok guzel suan icin hic sorun yok dedi heralde resimde oyle gorunuyor
umuttttt canım çok geçmiş olsun bende dün gece cokmfena oldum yanma bulanma.
Tüm yiyeceklerden iğrenme oldu.
Bugün biraz daha iyiyim.
Hayırlı olsun Gozunaydin.
Allah kucağına almayi nasip etsin.
Hayırlı olsun.
Allah keseyi girmeyi kucağına almayi nasip etsin.
Hayırlı olsun. Allah keseyi gorup kucağına almayi nasip etsin
OTE="taydin, post: 45478136, member: 3728"]Yok canım pazartesiyi bekliyorum. Biraz toparladı kendimi hayırlısı Allahtan. Elimden gelen birşey yok.
kızlar bu hamilelik takvimin nasıl eklediniz beceremedimde :)
Hadi inş güzel haberlerle gel canimBende 1 aylık hamileyim 3 defa merional ve klomen prwngly çatlatma iğnesi kullandım en sonda bu ayda hamile kaldım pazartesi bakacaklar. Dış gebelikmi yoksa normalmi ama çok heyecanlıyım plursa kasımda olcak inş. Sağlıkla devamı gelir kızlar
Profiline gir tahmini doğum tarihini gir hop işte hazırkızlar bu hamilelik takvimin nasıl eklediniz beceremedimde :)
Canım tesekkur ederim esimi de aldi iceri cok duygulandik dr da cok sevindi sanki bizden bile daha mutlu heycanliydi canim benim inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin olsa da olmasa da sıkma canını rabbim herseyi bir zamanà koyuyor en iyisini o biliyor hep duamdasın allah gönlüne göre versin inşallahMaaşallah canım. Bakalım bana ne diyecek pazartesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?