2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Sen nasıl oldun canım dr gittin mi
Yok canım pazartesiyi bekliyorum. Biraz toparladı kendimi hayırlısı Allahtan. Elimden gelen birşey yok.
Sabaha karşı kulak ağrısıyla uyandım. Parol ictim bir saat uyuyabilmisim. Yine uyandım nasıl bir izdirap anlatamam. Soğan suyu, sirkeli su derken dua ede ede sizmisim. Hala sersem gibiyim. Kronik orta kulak iltihabim var ve transferin 3. Gününden beri depresti. Tam geçiyor derken akşam canima okudu. Derdimi unuttum desem yeridir.
Anormal bir halim de yok. Kanama sancı vs. Neler oluyor bilemiyorum. Rabbim neylerse güzel eyler.
Arada takip ediyorum sizleri de ama yazmaya pek mecal bulamadım kendimde. Pazartesi haber vericem inşallah..

İyi gunler tatlis anneler Ben Dr dan geldimmmm çok sukur gorduk keseyi minicik bi top duruyor orda iki hafta sonra da kalp atışni duymaya gitcez inşallah allahın izniyle
Maaşallah canım. Bakalım bana ne diyecek pazartesi.

Kizlar bisey sormak istiyorum benim bu gittigim hastane iyi hos unlu bi hastane ama xoktorun ultrasonu berbatttt cozunurligu cok kotu ultrason resimlerindende cok belli simdi doktor yolksaca yomurcuk di.
yo tamam cok guzel bebek iyi falan diyo tabi ben algilayana kadar geciyo ama ultrason resminde hic net degil o tomurcuk boyle yuvarlak gibi gorunmuyo daginik gibi falan bi sorun olsaydi soylerdi dimi doktor orda farketmedim yoksa onada sorardim sizin resimlerde nasil gorunuyor

Kulak
İnşaAllah Rabbim ne arzuluyorsan hayirlisindan versin güzel haberlerini duymak isterim pazartesi ama aksi olsada yılmak yok Rabbim yardımcımız olsun

Pembe maviyi dene bide canim

Canim benim ilk resimde simsiyahti hic birsey belli degildi.sonra gittigimde netlesmeye basladi daha cok. Belki erken oldugu icinde olabilir. Benimde ilk resimde hafif yuvarlak gibi ama gorunmuyor bile falan bende stres yaptim ama sonra 4 gun sonra ayni doktor cok net bir resim verdi

Ultrasondan dır o cnm bende doktorumu değiştirdim geçen hafta şimdi özel bir hastaneye gidiyorum eski doktoruma göre cihaz daha gelişmiş, görüntüler daha net gibi geldi banada

Şey cok güzel ya bazi hastaneler var özel tabi sadece kadin dogum üzerine acil bişey mi oldu veya bebegimi görmek istiyorsun nöbetci doktorlar oluyor gece o bakimdan cok güzel

Gecmiş olsun canim cok zor kulak iltahabi pazartesi inş güzel haberlerle dönersin dua edicem senin icin

Yani yolkta bi sorun olsa doktor bunu soylerdi diye dusunuyorum dimi bakip cok guzel suan icin hic sorun yok dedi heralde resimde oyle gorunuyor

umuttttt canım çok geçmiş olsun bende dün gece cokmfena oldum yanma bulanma.
Tüm yiyeceklerden iğrenme oldu.
Bugün biraz daha iyiyim.

Kizlar sonucum 12 gun 554 sonucum rabbime şükürler olsun

Hayırlı olsun Gozunaydin.
Allah kucağına almayi nasip etsin.

kizlar merhaba,bugun 15.gunum sonucum 6250. Drum artik test istemedi,ilaclarimin sayisini azaltti 15gun sonra kese icin muayeneye cagirdi♡ Allah herkese nasip etsin bu mutlulugu

Hayırlı olsun.
Allah keseyi girmeyi kucağına almayi nasip etsin.

İyi gunler tatlis anneler Ben Dr dan geldimmmm çok sukur gorduk keseyi minicik bi top duruyor orda iki hafta sonra da kalp atışni duymaya gitcez inşallah allahın izniyle

Hayırlı olsun. Allah keseyi gorup kucağına almayi nasip etsin
OTE="taydin, post: 45478136, member: 3728"]Yok canım pazartesiyi bekliyorum. Biraz toparladı kendimi hayırlısı Allahtan. Elimden gelen birşey yok.
Sabaha karşı kulak ağrısıyla uyandım. Parol ictim bir saat uyuyabilmisim. Yine uyandım nasıl bir izdirap anlatamam. Soğan suyu, sirkeli su derken dua ede ede sizmisim. Hala sersem gibiyim. Kronik orta kulak iltihabim var ve transferin 3. Gününden beri depresti. Tam geçiyor derken akşam canima okudu. Derdimi unuttum desem yeridir.
Anormal bir halim de yok. Kanama sancı vs. Neler oluyor bilemiyorum. Rabbim neylerse güzel eyler.
Arada takip ediyorum sizleri de ama yazmaya pek mecal bulamadım kendimde. Pazartesi haber vericem inşallah..[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun.Sifa kar dilerim.

Yani yolkta bi sorun olsa doktor bunu soylerdi diye dusunuyorum dimi bakip cok guzel suan icin hic sorun yok dedi heralde resimde oyle gorunuyor
Soylerdi canim takilma boyle seylere ben ilk gittigimde hic sormadim bile yolk bebek falan diye doktorda hic birsey demdi hersey cok guzel dedi gonderdi. Ve gercekten de hersey cok guzeldi bak bence seninde oyle rahat ol.

Çok geçmiş olsun.Sifa kar dilerim.[/QUOTE]
Sanirim simdi simdi hamilelik basliyor canim.insallah daha yogunlasmaz da bu ayarda kalirsa yine idare ederiz. Rabbim bie kolaylik bebiklerimize saglik versin

Sagolun kizlar, dayanamadım bir parol ictim ama nafile.. Gerçekten dayanılmazdı . sukur şimdi hala sersemligi var ama agrim yok en azından.

Allah razı olsun hepinizden. Güzel haberlerinizle, tatlı telaslarinizla yüzüm gülüyor.. Hayirlisiyla pazartesi günü benim de yolum belli olsun. Arada kalmak yordu beni ne yalan söyleyeyim.

Hadi inş güzel haberlerle gel canim

Maaşallah canım. Bakalım bana ne diyecek pazartesi.
Canım tesekkur ederim esimi de aldi iceri cok duygulandik dr da cok sevindi sanki bizden bile daha mutlu heycanliydi canim benim inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin olsa da olmasa da sıkma canını rabbim herseyi bir zamanà koyuyor en iyisini o biliyor hep duamdasın allah gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…