- 14 Ekim 2015
- 12
- 24
- 8
- 39
Kızlar tüp bebek doktoruma dün son kontrolüme gittim , vedalaşmamız oldu , dedim o odada neler neler yaşadım , çık duygusal anlar yaşadık doktorumla , helalleştik ilaçlarımı ne zmna kader devam edeceğimi , hangi haftalarda ne yapmam gerektiğini söyledi , sonra vedalaştık . Miniğim fasulye olmuş , yolk kesesi de ufalmaya başlamış , kalp sesi de çok iyi dedş doktor elh ..... Çok şükrettim bugünleri görebildiğimiz için ... Şimdi doktor bulmak mevzu var , zor işmiş buda yawww, normal doğum meyillisi doktor arıyorum, doktorumda öneri de bulundu etraftan da bi sürü önerisi Olan oluyo , Nasıl karar verilir ki , aranızda İstanbul Anadolu yakasında takibini yaptıran var mı?...
Gözün aydın ayyyyyy ne kadar güzel bir haber
Kendim gibi sevindim inan. Ben de böyle bir mucizeyi nasıl istiyorum anlatamam ama çok zor bende 2 embriyo transfer edilmiş olsa, 2 si de iyi değil diğeri de birinden daha kötüyken şimdi bebişimin olması bile mucize sanırım
MasaAllah ne güzel Rabbim sağlıkla devam ettirsin canım
Masallahh canimmmm cok sevindim gercekten rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin her ikisinide
Amin canim amin ömur boyu bitmesin bu bebiklerin heyecani hep devam etsin.hepinize çok teşekkür ediyorum. dünden beri nasıl içim içime sığmıyor anlatamam size.... Hayatımda ilk kez bu kadar heyecanlanıyorum. Allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn
Bende cok faydali diye keciboynuzu pekmezi aldim ama göresim gelmedi yiyemedim daha hic.Gunaydin kizlar. Kadinlar gunumuxu kutlarim anneler gunumuzu hevesle bekliyoruz :)
Kizlar ben sabahlari pekmez sulandirip iciyorum kanim yukselsin diye seker acisindan agir olurmu sizce
Gunaydin kizlar. Kadinlar gunumuxu kutlarim anneler gunumuzu hevesle bekliyoruz :)
Kizlar ben sabahlari pekmez sulandirip iciyorum kanim yukselsin diye seker acisindan agir olurmu sizce
Bende cok faydali diye keciboynuzu pekmezi aldim ama göresim gelmedi yiyemedim daha hic.
Bende cok severim tatliyi canim ya ama bende pek yiyemiyorum eskisi gibi degilim. Okulda da harap oluyorum fotokopi makinesi calisiyor kac. Mikrodalga calisiyor kac.telefondan uzak dur modemden uzak dur ogretmenim ben tum bunlardan uzak durmak o kadar zor ki rabbim korusun diyorum sadeceBen de pekmez içiyordum ya kanım artsın diye, keçiboynuzupekmeziydi o
Hani diyordm ya midem bulanıyor, hah işte onun pekmez ve üzüm yüzünden olduğunu keşfettim.
Normalde tatlıyla aram pek yoktur, hemen keser beni, 2 gündür içmiyorum pekmezi, üzümü de yemiyorum ve taaa ta mide bulantısı kesildi.
Herkesin bünyesi bir olacak değil ama dediğim gibi oldum olsa ben tatlı şeyleri pek sevmem
Bende cok severim tatliyi canim ya ama bende pek yiyemiyorum eskisi gibi degilim. Okulda da harap oluyorum fotokopi makinesi calisiyor kac. Mikrodalga calisiyor kac.telefondan uzak dur modemden uzak dur ogretmenim ben tum bunlardan uzak durmak o kadar zor ki rabbim korusun diyorum sadece
Maşallah nazlı bebişine...Selam kızlar nasılsınız?
Bugün gittik doktora.. Ultrasonla baktı, minik siyah bir noktamiz var. Gebelik var ama gelişimini takip etmeliyiz dedi. Bugün de kan verdim. 273,40 olmuş HCG değerim. Cuma günü yine gideceğim. Nazlı bebisim artık hızlanmış olur inşallah. İlk 3 tahlile gore en büyük artış bugunkundeydi. Ama bu değerde ultrason da gorunmus olması da şaşırtıcı. Biz hala merakla beklemedeyiz.
Bende her sabah esime keske ev hanimi olsaydim diyorum. Dun ben birakcam dedim birakkk bencede diyor sabir diyorum 3.5 ay sonra okul kapanacak ne kaldi ki seneeyede allah izin verirse ev hanimiyim insallah sonraki seneye allah kerimmm.Amin Rabbim hepimizi ve emanetlerini korusun inş.
Senin iş zor tabi, bi de çalışan anne adaylarına Rabbim yardımcı olsun diye dua ediyorum. Çalışırken ki dönemlerimi hatırlıyorum da of hatırlamak istemedim bi an :)
Bu dönemde yeme alışkanlıklarımızın huylarımızın değişmesi gayet normal
Canim kullanmassan bebislre allah korusun ters etkisi olur doktor kotu etkilecek olsa emin ol vermezdi. Rabbim sifa versin ki tekrar gerekmesin. Bulanti bendede bazen cok fena canim ya sorma valla. Rabbim yardim etsin insallh bizeHepinize Merhabalar,
Ben pazardan beri çok fenayim.
Bulantı ara ara kusma yemek yesem dert yemesem dert ...
Dün kontrolüm vardı İstanbul gittim yıllarda perişan oldum.
8+4 olmuşlar.
Testlerinde idrarda mikrop çıkmış antibiyotik verdi doktorun
Aklım kalbim karıştı
Kullasam mi kullanmasam mi ama araştırdım.
Bu gibi bir durumda kullanılmalıydı kullanıyorum
Allahım hayır etsin insh.
Hayırdır inşallah nasıl gördün, benim annemde babamda düğünümden 3 ay önce vefat ettiler, erkek kardeşimide yeni evlendirdik :)Günaydın kızlar. Kadınlar günümüz kutlu olsun
Sabah sabah hayrolsun Zehra seni rüyamda gördüm
Daha doğrusu ailenle beraber.
Anneni babanı ve Bi de bekar erkek kardeşin varmış güya onları gördüm
Nerden girdiyse rüyama artık bilemiyorum
Hayırdır inşallah nasıl gördün, benim annemde babamda düğünümden 3 ay önce vefat ettiler, erkek kardeşimide yeni evlendirdik :)
Duaların için saol canım, Hayır olsun inşallahAllah rahmet eylesin canım. Yattıkları yerler nur olsun.
Annenmiydi, babanmıydı hatırlamıyorum ama biri gözlüklüydü. Orta yaşlardalardı. 55 lerde gibi filan işte. Erkek kardeşinde bekardı, evlenecekmiş düğün hazırlığı yapıyormuş. Beni bıraktın evinize, işe gidicem ama arkadaşıma iyi bakın o da benim gibi yeni hamile dedin. Tamam kızım sen git gözümüz gibi bakarız dediler. Evinizde çorba içtim : ) erkek kardeşine de çeyiz alışverişine çıktık. Bi satıcıyla nasıl çekiştim biliyormusun : D kötü bir marka satmaya çalışıyordu almadım sen korkmazlardan ver diyorum : D bu çocuk anlamıyor bu işlerden diye kazıklıcan mıkomikti ne bileyim.
Hayırlara çıksın inş.
Gecmis olsun canım, valla ben ilacın her türlüsüne karşıyım ama doktor vermiş, mecbur kullanıcan. Ağrı kesicinin bile yan etkisi var, bol bol su icip idrarla atabilirsinHepinize Merhabalar,
Ben pazardan beri çok fenayim.
Bulantı ara ara kusma yemek yesem dert yemesem dert ...
Dün kontrolüm vardı İstanbul gittim yıllarda perişan oldum.
8+4 olmuşlar.
Testlerinde idrarda mikrop çıkmış antibiyotik verdi doktorun
Aklım kalbim karıştı
Kullasam mi kullanmasam mi ama araştırdım.
Bu gibi bir durumda kullanılmalıydı kullanıyorum
Allahım hayır etsin insh.
Canım dikkat et kendine ayaklarını yüksekte tutarak uzan gazın varsa buda bu ağrılı neden olabilirYardımınıza ihtiyacım var. Şuan ünanılmaz belim ve karnım ağrıyor. Sanki birazdan regl olacakmışım gibi. İnananın dayanmakta zorlanıyorum ağrıya şuan. Normal mi yaşayan var mı bunu arkadaşlar?
Bende her sabah esime keske ev hanimi olsaydim diyorum. Dun ben birakcam dedim birakkk bencede diyor sabir diyorum 3.5 ay sonra okul kapanacak ne kaldi ki seneeyede allah izin verirse ev hanimiyim insallah sonraki seneye allah kerimmm.
Canim kullanmassan bebislre allah korusun ters etkisi olur doktor kotu etkilecek olsa emin ol vermezdi. Rabbim sifa versin ki tekrar gerekmesin. Bulanti bendede bazen cok fena canim ya sorma valla. Rabbim yardim etsin insallh bize
Gecmis olsun canım, valla ben ilacın her türlüsüne karşıyım ama doktor vermiş, mecbur kullanıcan. Ağrı kesicinin bile yan etkisi var, bol bol su icip idrarla atabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?