2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canım ayaklarını dikip yatsan
Hani yaşamadım böyle birşey bilemedim şimdi.
İyi haberlerini ver inş.
Belki adet döneminde olan ağrılarını hayali-suni-gerçek (ne yazayım bilemedim) olarak yaşıyor olabilirsin.
Teyzemin kızı da evlenmeden çok sancı çekerdi, çocuğun olsun geçer derlerdi, ilk hamileliğinde 9 ay her adet zamanında o sancıları aynen çektiğini söylerdi. Böyle bişeyler de olabilir mi?

Canim benimde belim felaket agriyor bir haftadir ara ara ilk 3 ay afet periyodu geldiginde vucut alisma suresinde oldugu icin bu aagrilar yasaniyormus

Kizlarrr bulantili yeni bir gune gunaydinnnnn....dun aksam erken uyuyakaldigim icin mesaj atamadim icin....cumartesiye az kaldi bebeklerimi cook ozledimmm

Kizlarrr bulantili yeni bir gune gunaydinnnnn....dun aksam erken uyuyakaldigim icin mesaj atamadim icin....cumartesiye az kaldi bebeklerimi cook ozledimmm
Ayy nenim bulantilarim hep biseyler yedikten sonra oluyor sabahlari pek olmiyor ama biseyler yedigim anda yanma bulanti amaaaannnn yarasindahic onemli degil butun gun cekerim bulantiyi :) bizim randevumuz haftaya cuma gecmiyoooorrrrr gecmiyor :) doktor bizide iki haftada bi gorecegini soyledi sasirdim ama vardir bildigi hemde isime geldi :))

Ay bende oyle diyorum canim ya hic muhim değil isterse surekli bulansin bastan beri raziyim diyorum her fırsatta zaten. Evde olsa daha iyi olur tabi okuldayken o gun cok verimsiz geçiyor. Canim sanirim baslarda hep iki haftada bir cagiriyorlar tek ikiz gebelik falan farketmiyor. Gecen hafta gitmedik ya cok eksik hissettim artik hep 2 hafta gelsin diye beklicem. Bir dahakine ense olcumleri yapilir sonrada cinsiyeti soylerler belki birde hareketlenseler de biz buradayız deseler.aksam esim kulagini dayadı dur diyor ben ultrason yapicam sonra birde ciddi ciddi duydum diyor oradalar diyor deli

Ayy çok güldüm umut :) herkesde var valla bu tatlı telaş. Çok şükür

Ya canim nasil sıkkındi ne guldum varya sabah sabah canim masallah size cok sansli bi kadinsin rabbim bu halinizi hic bozmasin cok sanslisin esin belliki sana cok deger veriyor :)

Ayy çok güldüm umut :) herkesde var valla bu tatlı telaş. Çok şükür
Oyle canim cok sukur bin sukur...su siralar surekli elim karnımda dua yada sukur ederken buluyorum kendimi...konusuyorum onlarla...cok daha iyi hissediyorum böyle

Ya canim nasil sıkkındi ne guldum varya sabah sabah canim masallah size cok sansli bi kadinsin rabbim bu halinizi hic bozmasin cok sanslisin esin belliki sana cok deger veriyor :)
Ay ne guzel guldurduysem siiziCok sukur canim o simdiye kadar benim en büyük şükür sebebimdi. Simdi bebeklerimde var cok deger verir sagolsun belkide diyorum bebeklerin gec gelmesi bu konuda bizi daha da sımsıkı bagladi. Belki hemen gelselerdi uzaklasacaktik cabuk bitecekti cicim aylari rabbim herseyin en iyisini biliyor insallah en hayirlisi olur hepimiz icin her zaman

Oyok canim seninesinle karakteri ve sana sevgisiyle alakali allah nazardan sakinsin :) bende bebegim icin sukrediyorum insallah beni hic birakmaz ve mutlulugu bana o yasatir :)

Canım seninle benim transfer arasında 2 gün var diye hatırlıyorum ama takvimlerimiz farklı baya. Benim transferim 28 Ocaktı yanılıyor muyum?

Bana dr 12. haftaya kadar gelmene gerek yok demişti. daha 9 dayım sanırım burda bi devlet hastanesine gidip görünürüm haftaya çatlarım valla napıyo ne ediyo:)

Çok sağol canım iyiyim. Dün akşam doktorumu aradım çok ağrınca. O da her ağrıdüşük demek değil korkma bukadar dedi. Bi minoset iç ve uzan. Sabaha çok daha iyiyim

Canım seninle benim transfer arasında 2 gün var diye hatırlıyorum ama takvimlerimiz farklı baya. Benim transferim 28 Ocaktı yanılıyor muyum?
26 ocak canim transfer doktorum 5 ocak belirledi son adet tarihimi 11 ekim olarak ta doğumu hesapladi ben 7 ocakta adet olmustum 13 ekim cikiyordu. Doktor 5ocakla uyumlular deyince bende tarihimi ona gore ayarladim. Bu doktorun hesabina gore yani
Bana dr 12. haftaya kadar gelmene gerek yok demişti. daha 9 dayım sanırım burda bi devlet hastanesine gidip görünürüm haftaya çatlarım valla napıyo ne ediyo:)
Cok uzun bir sure bence canim ben hareketlere kadar 2 3 haftada gbir gidilmesi gerektigini dusunuyorum bencede bir doktor bul canim aralardada ona gidersin.

Kizlarr cok yorgunum esnemekten bitap düştüm... Derste koysam kafami uyucam daha 4 ders var nasil bitecek bugun bilmiyorum

Çok sağol canım iyiyim. Dün akşam doktorumu aradım çok ağrınca. O da her ağrıdüşük demek değil korkma bukadar dedi. Bi minoset iç ve uzan. Sabaha çok daha iyiyim

Kanama filan yokken yani hemen düşük ihtimalini göz önüne getirme, yine de geçmiş olsun

Kizlarr cok yorgunum esnemekten bitap düştüm... Derste koysam kafami uyucam daha 4 ders var nasil bitecek bugun bilmiyorum

Bugündenmidir nedir. Ben de kendimi çok yorgun hissediyorum. Tansiyonum düşüyor sanırım. Dışarı çıkıp ekmek almam lazım ama gidemiyorum gözüm hiç yemiyor ya.

Kizlar bugun jeli siktim geri bi cektim kipkirmizi kan geliyo kalktim alim ayagim titremeye basladi baktim kipkirmizi devam ediyor tabi ben ciglik cigliga aglamaya basladim annem apar topar hastaneye goturdu doktorum kosa kosa geldi hepsi sakinlestirmeye calisiyor Ben bayilmak uzereyim korkudan doktorun elini tutup yalvarmisim nolur bisey olmasin diye sonra ultrasona aldilar hemen ve cok sukur bebegim iyiydi kese iyiyd
i kalbi gumbur gumburdu
allahima binlerce sukurler olsun
sonra vajinal muayeneye aldi
mecburen o seffaf aletle acti icersini
iyice ve rahim agzi yara olmus gkaniyormus gecicek korkma crinone jel bunu yapabiliyor haftaya kesiyoruz ama sen lutdfen korkma bebegin sapasaglam dedi iyiki bu doktoru secmisim simdi iyiyim cok sukur ama o korku bana yetti bebegimden baska hicbisey artik umrumda degil

Vallahi hic deme, ben dinlenebiliyorum isyerinde ama genede insanin evi gibisi yok
Ay birde beni dusun canim surekli ayaktayim surekli ders anlatiyorum matematik ogretmeniyim tenefuste bile soru cozuyorum perisanim. Rabbim yardimcim olsun.
Ay bilmiyorum canim ya son dersteyim bitsede evime gitsem dinlensem diyorum bun burde pazara gidilecek oy oyyy bir yardimci sart. Ama para biriktirmemiz lazim suan.esim cok is yapıyor ama o da yorgun ona da kiyamiyorum
Canimmm mesajini okurken gozlerim dehsetle acildi nasl korktum ya sorma yuregimi agzima getirdin.cok sukur ki sonunda rahatladim suan kimsenin kotu haberini kaldiramam ya aile gibi olduk kimsenin uzulmesini istemiyorum valla. Doktorunun ssni rahatlatmasi da iyi olmus gercekten. Canim bepanthen oneriyorlar genelde bu gibi durumlarda ama krem verdi mi doktorun. Bende her sabah o jeli korkarak cikariyorum valla rabbim esirgesin

Yok herhangi bi ilac vermedi ama su jeli haftaya keselim dedi artik hic gerek yok dedi eger allah korusun kanama tekrar olur devam ederse baska ilaclar vericekmis zaten jeli kesince iyilesicek o yara dedi nasil korktum canim anlatamam sanslianne neler cekti anliyorum simdi kiyamam insan ne hale geliyor rabbim hicbirimize yasatmasin o kirmiziyi gormek olum gibiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…