2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Ay canım geçmiş olsun
Yazının ilk kısmını okuyunca nasıl korktum ben de..
Aman çok şükür ki bişey yokmuuş, ferahladım, Rabbim evladını bağışlasın sana
Sanırım hepimiz böyle panik yapardık

Cok gecmis olsun canim cok sukur iyiymis bak, Allah bebislerimizi bize bagislasin

Insallah canim rabbim korusun onları 9 ay karnimizda omur boyuda yanimizda olsunlar insallah. Gercekten tahmin ediyorum korkuni sukur ki sorun yokmus bebeklerde de sende de... Dikkat et jeli koyarken ucundan hafif sık ki o kayganlik verip kolay girmesini sagliyor

Ben cubugu cok itiyordum sanirim canim o oraya zarar verdi dedigin gibi faxla itmeden yapicam artik kanamada cok az sildikce su gibi oluyor

canım çok geçmiş olsun okurken bile baya gerildim sonlarına gelince bir oh dedim neyse bunla geçmiş olsun inşallah bir daha böyle sıkıntılar yaşamazsın. Allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın. Güzelce dinlen, dikkat et kendine..

Kizlarr cok yorgunum esnemekten bitap düştüm... Derste koysam kafami uyucam daha 4 ders var nasil bitecek bugun bilmiyorum
:) ben zaten saat 9 gibi uyuyorum gece 3-4 kere kalkıyorum tuvalete tabi ama yine de pelte gibi oluyorum. Bu aralar çok mesaiye kalıyorum 8 gibi çıkıyorum Ben de diyorum keşke öğretmen olsaydım bazı günlerim yarım olurdu daha çok evde kalabilirdim diye sen de ev hanımı olsaydım diyorsun sanırım hep bizde olmayana özenicez:))

babyinlove gecmis olsun bende o allettwn kullaniyordum onu sokup çıkartmak hep hafif kanama oliyodu sonra doctor progestana fitil verdi o aletlee bence tetikliyor rahimi...

Ben cubugu cok itiyordum sanirim canim o oraya zarar verdi dedigin gibi faxla itmeden yapicam artik kanamada cok az sildikce su gibi oluyor
Gecmis olsun canim insallah bir daha korkutmaz seni.

Ayy canim sorma simdiye dek bu kadar zor gelmiyordu hamilelikte bana agir gelmeye basladi matematik ogretmeniyim ben baska brans olsa bu kadar olmaz belki ama surekli ayaktayim 8 gibi cikip 6 da eve geliyorum kurs falan var.senden bir farkim yok anlayacagin. Bu donem gebelik olunca bir gunumu bosa cikarttim ama 4 gun cok sıkı bir sekilde calisiyorum sabir diyorum 3ay kaldi sonra yatacaksin evde insallah sorunsuz gecsin de bebislere para biriktireyim

Merhaba herkese!
Bu başlığı yeni keşfettim, başka başlıkları takip ediyordum. Ben de Eylül'de anne olacağım kısmetse.
İstanbul Avrupa yakasında doktor ve hastane önerisine ihtiyacım var, siz seçtiniz mi doktorunuzu? (Tercihen devlet hastanesi istiyorum)

Rabbim bi daha gostermesin canım yaa bende 4 gündür sanki kalbi atmiyo gibi korkulara kapildim dayanamadım en sonunda dr çağırmadigi halde gittim Allaha Şükür kalbini dinledim maşaAllah çok iyiydi Ama o dört gün kurt gibi içimi kemirdi Rabbim bizlere Sağlık sabır evlatlarimiza da sağlık afiyet versin

Hosgeldin canim rabbim hayirlisi ile kucagina almyai nasip etsin. Insallah cikacaktir bu konuda sana yardimci olabilecek biri.

Kizlar bisey sorucam sanki bebegim olmasi getekenden bir iki gun geride gibi varmi boyle olan aranizda gecmi tutundu acaba

Ben kendi gittiğim ve memnun olduğum hastane ve Dru söyliyim canım nisa hastanesi Dr Asiye uzun çok mükemmel bir dr abla gibi çok cici ve isinde uzman

Oyș sonunda kötü bisey okuycam diye ödüm koptu, çok çok geçmiş olsun

Arkadaşlar merhaba. Tecrübelerinize güvenerek birşey danışmak istiyorum. Bemde tüp bebek yöntemiyle hamileyim. Adet tarihime göre 7 hafta 3 günlüğüm. Geçen hafta pazartesi kesem göründü 3 farklı ultrasonda 0.71 cm 1.20 cm 1.05 cm ölçmüştü. Dün başka bir doktora gittim diğeri çok yoğun diye. Alttan muayne yaptı canlı dedi kalp atışını gördük duyurmak için çok uğraştı sağolsun ama duyamadık zorlamadık. O kesemi 1.30 ve 1.21 ölçtü. Bebeğin crl si 4 mm dedi. 6 hafta 1 günlük gözüküyor pazartesi tekrar çağırdı. Böyle durum yaşayan varmı. Tüp bebek olmasa geç döllenme diyeceğim ama değil. Acaba önceki doktor mu fazla ölçtü. Tek umudum canlı olması.

Canim korkma ultrasondan ultrasona farkediyormus dun benide acil baska bi ultrasona soktular digerinden farkli olcuyordu hem cift kese olunca biri genelde geriden geliyorbelki biinin kesesi gec olusmustur hic uzulme ve bence kafani baska baska yerlere gidip karistirma :)

Pardon canim tek keseymis ama bence ya ultrason xihazindan kaynakli yada kese gec olustu kalbi atiyormus iste daha nasil canli olsunki bebisin ben dun bisey ogrendim canim olumsuz dusunmeyi birakmamiz gerekiyor eski doktoeum kotuyu cagirma derdi dogru soyluyormus iyi dusun kalbi atiyor bebegin iyi gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…