Kizlarbugun jeli siktim geri bi cektim kipkirmizi kan geliyo kalktim alim ayagim titremeye basladi baktim kipkirmizi devam ediyor tabi ben ciglik cigliga aglamaya basladim annem apar topar hastaneye goturdu doktorum kosa kosa geldi hepsi sakinlestirmeye calisiyor Ben bayilmak uzereyim korkudan doktorun elini tutup yalvarmisim nolur bisey olmasin diye sonra ultrasona aldilar hemen ve cok sukur bebegim iyiydi kese iyiyd
i kalbi gumbur gumburdu
allahima binlerce sukurler olsun
sonra vajinal muayeneye aldi
mecburen o seffaf aletle acti icersini
iyice ve rahim agzi yara olmus gkaniyormus gecicek korkma crinone jel bunu yapabiliyor haftaya kesiyoruz ama sen lutdfen korkma bebegin sapasaglam dedi iyiki bu doktoru secmisim simdi iyiyim cok sukur ama o korku bana yetti bebegimden baska hicbisey artik umrumda degil
Cok gecmis olsun canim cok sukur iyiymis bak, Allah bebislerimizi bize bagislasinKizlarbugun jeli siktim geri bi cektim kipkirmizi kan geliyo kalktim alim ayagim titremeye basladi baktim kipkirmizi devam ediyor tabi ben ciglik cigliga aglamaya basladim annem apar topar hastaneye goturdu doktorum kosa kosa geldi hepsi sakinlestirmeye calisiyor Ben bayilmak uzereyim korkudan doktorun elini tutup yalvarmisim nolur bisey olmasin diye sonra ultrasona aldilar hemen ve cok sukur bebegim iyiydi kese iyiyd
i kalbi gumbur gumburdu
iyice ve rahim agzi yara olmus gkaniyormus gecicek korkma crinone jel bunu yapabiliyor haftaya kesiyoruz ama sen lutdfen korkma bebegin sapasaglam dedi iyiki bu doktoru secmisim simdi iyiyim cok sukur ama o korku bana yetti bebegimden baska hicbisey artik umrumda degil
Yok herhangi bi ilac vermedi ama su jeli haftaya keselim dedi artik hic gerek yok dedi eger allah korusun kanama tekrar olur devam ederse baska ilaclar vericekmis zaten jeli kesince iyilesicek o yara dedi nasil korktum canim anlatamam sanslianne neler cekti anliyorum simdi kiyamam insan ne hale geliyor rabbim hicbirimize yasatmasin o kirmiziyi gormek olum gibiymis
Insallah canim rabbim korusun onları 9 ay karnimizda omur boyuda yanimizda olsunlar insallah. Gercekten tahmin ediyorum korkuni sukur ki sorun yokmus bebeklerde de sende de... Dikkat et jeli koyarken ucundan hafif sık ki o kayganlik verip kolay girmesini sagliyor
Ben cubugu cok itiyordum sanirim canim o oraya zarar verdi dedigin gibi faxla itmeden yapicam artik kanamada cok az sildikce su gibi oluyorInsallah canim rabbim korusun onları 9 ay karnimizda omur boyuda yanimizda olsunlar insallah. Gercekten tahmin ediyorum korkuni sukur ki sorun yokmus bebeklerde de sende de... Dikkat et jeli koyarken ucundan hafif sık ki o kayganlik verip kolay girmesini sagliyor
canım çok geçmiş olsun okurken bile baya gerildim sonlarına gelince bir oh dedim neyse bunla geçmiş olsun inşallah bir daha böyle sıkıntılar yaşamazsın. Allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın. Güzelce dinlen, dikkat et kendine..Kizlarbugun jeli siktim geri bi cektim kipkirmizi kan geliyo kalktim alim ayagim titremeye basladi baktim kipkirmizi devam ediyor tabi ben ciglik cigliga aglamaya basladim annem apar topar hastaneye goturdu doktorum kosa kosa geldi hepsi sakinlestirmeye calisiyor Ben bayilmak uzereyim korkudan doktorun elini tutup yalvarmisim nolur bisey olmasin diye sonra ultrasona aldilar hemen ve cok sukur bebegim iyiydi kese iyiyd
i kalbi gumbur gumburdu
:) ben zaten saat 9 gibi uyuyorum gece 3-4 kere kalkıyorum tuvalete tabi ama yine de pelte gibi oluyorum. Bu aralar çok mesaiye kalıyorum 8 gibi çıkıyorumKizlarr cok yorgunum esnemekten bitap düştüm... Derste koysam kafami uyucam daha 4 ders var nasil bitecek bugun bilmiyorum
Kizlarbugun jeli siktim geri bi cektim kipkirmizi kan geliyo kalktim alim ayagim titremeye basladi baktim kipkirmizi devam ediyor tabi ben ciglik cigliga aglamaya basladim annem apar topar hastaneye goturdu doktorum kosa kosa geldi hepsi sakinlestirmeye calisiyor Ben bayilmak uzereyim korkudan doktorun elini tutup yalvarmisim nolur bisey olmasin diye sonra ultrasona aldilar hemen ve cok sukur bebegim iyiydi kese iyiyd
i kalbi gumbur gumburdu
Gecmis olsun canim insallah bir daha korkutmaz seni.Ben cubugu cok itiyordum sanirim canim o oraya zarar verdi dedigin gibi faxla itmeden yapicam artik kanamada cok az sildikce su gibi oluyor
Ayy canim sorma simdiye dek bu kadar zor gelmiyordu hamilelikte bana agir gelmeye basladi matematik ogretmeniyim ben baska brans olsa bu kadar olmaz belki ama surekli ayaktayim 8 gibi cikip 6 da eve geliyorum kurs falan var.senden bir farkim yok anlayacagin. Bu donem gebelik olunca bir gunumu bosa cikarttim ama 4 gun cok sıkı bir sekilde calisiyorum sabir diyorum 3ay kaldi sonra yatacaksin evde insallah sorunsuz gecsin de bebislere para biriktireyim:) ben zaten saat 9 gibi uyuyorum gece 3-4 kere kalkıyorum tuvalete tabi ama yine de pelte gibi oluyorum. Bu aralar çok mesaiye kalıyorum 8 gibi çıkıyorumBen de diyorum keşke öğretmen olsaydım bazı günlerim yarım olurdu daha çok evde kalabilirdim diye sen de ev hanımı olsaydım diyorsun sanırım hep bizde olmayana özenicez:))
Rabbim bi daha gostermesin canım yaa bende 4 gündür sanki kalbi atmiyo gibi korkulara kapildim dayanamadım en sonunda dr çağırmadigi halde gittim Allaha Şükür kalbini dinledim maşaAllah çok iyiydi Ama o dört gün kurt gibi içimi kemirdi Rabbim bizlere Sağlık sabır evlatlarimiza da sağlık afiyet versinKizlarbugun jeli siktim geri bi cektim kipkirmizi kan geliyo kalktim alim ayagim titremeye basladi baktim kipkirmizi devam ediyor tabi ben ciglik cigliga aglamaya basladim annem apar topar hastaneye goturdu doktorum kosa kosa geldi hepsi sakinlestirmeye calisiyor Ben bayilmak uzereyim korkudan doktorun elini tutup yalvarmisim nolur bisey olmasin diye sonra ultrasona aldilar hemen ve cok sukur bebegim iyiydi kese iyiyd
i kalbi gumbur gumburdu
Hosgeldin canim rabbim hayirlisi ile kucagina almyai nasip etsin. Insallah cikacaktir bu konuda sana yardimci olabilecek biri.Merhaba herkese!
Bu başlığı yeni keşfettim, başka başlıkları takip ediyordum. Ben de Eylül'de anne olacağım kısmetse.
İstanbul Avrupa yakasında doktor ve hastane önerisine ihtiyacım var, siz seçtiniz mi doktorunuzu? (Tercihen devlet hastanesi istiyorum)
Ben kendi gittiğim ve memnun olduğum hastane ve Dru söyliyim canım nisa hastanesi Dr Asiye uzun çok mükemmel bir dr abla gibi çok cici ve isinde uzmanMerhaba herkese!
Bu başlığı yeni keşfettim, başka başlıkları takip ediyordum. Ben de Eylül'de anne olacağım kısmetse.
İstanbul Avrupa yakasında doktor ve hastane önerisine ihtiyacım var, siz seçtiniz mi doktorunuzu? (Tercihen devlet hastanesi istiyorum)
Oyș sonunda kötü bisey okuycam diye ödüm koptu, çok çok geçmiş olsunKizlarbugun jeli siktim geri bi cektim kipkirmizi kan geliyo kalktim alim ayagim titremeye basladi baktim kipkirmizi devam ediyor tabi ben ciglik cigliga aglamaya basladim annem apar topar hastaneye goturdu doktorum kosa kosa geldi hepsi sakinlestirmeye calisiyor Ben bayilmak uzereyim korkudan doktorun elini tutup yalvarmisim nolur bisey olmasin diye sonra ultrasona aldilar hemen ve cok sukur bebegim iyiydi kese iyiyd
i kalbi gumbur gumburdu
Canim korkma ultrasondan ultrasona farkediyormus dun benide acil baska bi ultrasona soktular digerinden farkli olcuyordu hem cift kese olunca biri genelde geriden geliyorbelki biinin kesesi gec olusmustur hic uzulme ve bence kafani baska baska yerlere gidip karistirma :)Arkadaşlar merhaba. Tecrübelerinize güvenerek birşey danışmak istiyorum. Bemde tüp bebek yöntemiyle hamileyim. Adet tarihime göre 7 hafta 3 günlüğüm. Geçen hafta pazartesi kesem göründü 3 farklı ultrasonda 0.71 cm 1.20 cm 1.05 cm ölçmüştü. Dün başka bir doktora gittim diğeri çok yoğun diye. Alttan muayne yaptı canlı dedi kalp atışını gördük duyurmak için çok uğraştı sağolsun ama duyamadık zorlamadık. O kesemi 1.30 ve 1.21 ölçtü. Bebeğin crl si 4 mm dedi. 6 hafta 1 günlük gözüküyor pazartesi tekrar çağırdı. Böyle durum yaşayan varmı. Tüp bebek olmasa geç döllenme diyeceğim ama değil. Acaba önceki doktor mu fazla ölçtü. Tek umudum canlı olması.
Pardon canim tek keseymis ama bence ya ultrason xihazindan kaynakli yada kese gec olustu kalbi atiyormus iste daha nasil canli olsunki bebisin ben dun bisey ogrendim canim olumsuz dusunmeyi birakmamiz gerekiyor eski doktoeum kotuyu cagirma derdi dogru soyluyormus iyi dusun kalbi atiyor bebegin iyi gidiyor :)Arkadaşlar merhaba. Tecrübelerinize güvenerek birşey danışmak istiyorum. Bemde tüp bebek yöntemiyle hamileyim. Adet tarihime göre 7 hafta 3 günlüğüm. Geçen hafta pazartesi kesem göründü 3 farklı ultrasonda 0.71 cm 1.20 cm 1.05 cm ölçmüştü. Dün başka bir doktora gittim diğeri çok yoğun diye. Alttan muayne yaptı canlı dedi kalp atışını gördük duyurmak için çok uğraştı sağolsun ama duyamadık zorlamadık. O kesemi 1.30 ve 1.21 ölçtü. Bebeğin crl si 4 mm dedi. 6 hafta 1 günlük gözüküyor pazartesi tekrar çağırdı. Böyle durum yaşayan varmı. Tüp bebek olmasa geç döllenme diyeceğim ama değil. Acaba önceki doktor mu fazla ölçtü. Tek umudum canlı olması.
Canim dun hep seni dusundum sen nasil bas ettin o korkuyla allah hepimizin yardimcisi olsun rabbim bebeklerimizi bize bagislasin bize emanet etsinBabyinlove, cok geçmiş olsun, canım, iyi bitmesine sevindim.Allah bebeklerimizi korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?