2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kizlar bisey sorucam sanki bebegim olmasi getekenden bir iki gun geride gibi varmi boyle olan aranizda gecmi tutundu acaba
Canim one de gecer geridede kalir o gelisi iyle alakali bazen 1 hafta bile geriden gelebiliyor ona takilma bazi donemler yavaslar bazi donemler hızlanır one gecer gelisimi

Canim one de gecer geridede kalir o gelisi iyle alakali bazen 1 hafta bile geriden gelebiliyor ona takilma bazi donemler yavaslar bazi donemler hızlanır one gecer gelisimi
Dogru canim bide zaten dun hemen baska bi odada ultrasona aldi doktorum ve alet digerinden farkliydi resimler bile farkli ondanda kaynakli galiba

Dogru canim bide zaten dun hemen baska bi odada ultrasona aldi doktorum ve alet digerinden farkliydi resimler bile farkli ondanda kaynakli galiba
Ben burada kalp atisi icin baska bir doktora gitmistim 6+4 cikmisti 2 gun sonra kendi doktoruma gittim 7 olmasi gerekirken 7+2 cikti. Yani tamamen degisiyor rahat ol

Selam kizlar transferin 12 gun beta hcg 550 15 gun 1174 17 gun 2074 cikti
Sanki 17 gün degerim iki katina cikmamiş dimi doktoru aradim bi sorun yok gayet güzel dedi ama icim icimi yiyiyor dunden beri cok mutsuzum

çok sağol canım cevap için. ilk gittiğim doktoru seçerek gittim ama o kadar yoğun ki sıra çoktu ve bana çok acele baktı. nisanın ortasına anca randevu verdi o yüzden bende vazgeçerek salı günü başka doktora gittim. inşallah fazla ölçmüştür. çünkü farkettiysen 3 ölçümünün arasında fark var ben şaşırmıştım ama takmadım. bu doktorumda diyor ki ben kendi ultrasonuma bakarım. pazartesi bu bebek gelişiyor yada gelişmiyor diyebilirim dedi. crl boyuna bakarak 6+1 gözüküyor dedi. allahım inşallah devam eder çok korkuyorum çilemiz hiç bitmiyor.

A aysemakar neden mutsuzsun...tahlil gauet iyi ben 14 gunumde 652 idi kan tahlilim ve ikizlere hamileyim .icini rahat tut doktor bisey demez ultrasonda gorunce ozaman söylüyor.
Hayirli olsun.

Selam kizlar transferin 12 gun beta hcg 550 15 gun 1174 17 gun 2074 cikti
Sanki 17 gün degerim iki katina cikmamiş dimi doktoru aradim bi sorun yok gayet güzel dedi ama icim icimi yiyiyor dunden beri cok mutsuzum
Canim degerin gayet iyi artmis rahat ol zaten %60 dan fazla artsa yeter illa iki olmasi gerekmiyor birde deger yukseldikce bu durum degisiyor. Bosuna kensini de bebekleride uzme bence. Zaten yarin oburgun gitsen kese görünür gitde bir an once icin rahatlasin.stres yapip kötüyü cagirma bak me akdar kotu dusunursen o kadar kotu seyelr olur meleklerin orada sana kocaman el sallamis zaten testte

Arkadaşlar günaydın 5+4üm kendi tahminlerime göre daha ultrasona gitmedim ..göğüslerim çok acıyordu dün akşama kadar aşırı derecede.ama bugün acısı geçmiş ben çok takıyorum bu göğüsleri ya ((hiç geçmeden acıması gerek diye biliyorum ((( elim hep kontrolde arkadaşlar bu kötü bir şeyin habercisi mi randevuma var daha ama cts dayanamayıp doktora gideceğim çok kafama takıyorun (((ne olur biri yardım etsin ..

canım bende bütün cumartesi pazar bunun için ağlamıştım. Gögüslerim yumşadı artık acımıyor. Bişeyler kötü gidiyor diye. Pazartesi doktora gittim ne kötü gitmesi 1 tane olan miniğim 2 tane olmuş. diğer kesem bile büyümüş.:)))
Yani inan bana sürekli acıcak hep sert olacak diye bişey yokmuş...

Ayyy Can'ım çooookkk sağol inan ki rahatladım..hangi hamile olmuş olan arkadaşıma sorsam çok acıyor hep acıyor diyorlardı..göğüslerimle kafayı bozdum sonunda..3 yıldır zaten her acısı geçtiğinde adetim gelip durdu o yüzden korkuyorum ..Allah yavrularımızı bize bağışlasın ...Allahım onlara sağlık versin...

Günaydın hanımlar (tünaydın oldu ya neyseee)

hgnm canım öncelikle bu kadar endişe etme bebeğine yazık hakikaten, çok etkileniyorlar. Dün akşam aslında msjını gördüm ama o ölçüler ne oluyor nedir böyle apışıp kaldığım için yorum yapamadım. Çünkü ben kontrole gittiğimde doktor baktı keseye var iyide görünüyor dedi o kadar. Sanırım doktorların hastalarına çok detay vermeleri de hiç iyi olmuyor.
Cihazdan cihaza farklılık gösteriyordur. Bazı cihazlar misal 7 haftalıkken kalp atışını duyuyor bazıları duyurmuyor. Onlar gibi düşün.

A aysemakar canım ilk değerin bile iyi çıkmışken neden 3. testi bile yaptırdın? Önceden bir sorun mu olmuştu ki testi tekrarladın sürekli? Hani şundan soruyorum. Ben tek test yaptırdıım halde doktorum tekrarlatmamıştı, sadece ben kendimi tatmin amacıyla 2. testi yaptırmıştım, katlanmış görünce daha gerekte görmedim. Ayrıca sıkıntı yapma artış değeri iyi şükür. Sanırım keseni görünce rahatlcaksın

P pembeortanca canım ne zaman kontrolün? Her hangi bir kanaman,lekelenmen ya da karnında geçmek bilmeyen sancların filan var mı? yoksa göğüslerindeki sızıların geçmesini çokta problem etme bence.
Anneme geçen hala göğüslerim sızlıyor dedim. Adet olacak gibi o ne öyle dedi... Dedim bu hamileliğin belirtisi. Ben 4 çocukta hiç öyle belirti filan görmedim ki dedi şaşırdı çok. Vucüdun alıştı demek ki. Ama yine de içim içimi kemiriyor diyorsan hiiç kendini kasma doktoruna git bir an önce. Sen rahatla ki bebişin de rahatlasın annesi : )

albaiulia benimde 13. gün 654 tü. 11. gün 275ti 2 embriyo transfer edilmişti. İkiz bebek oldum olası çok istemişimdir ama nasip olmadı tek kese göründü. Bi de zaten 2 embriyom da iyi kalite değildi ama ikinci embriyom daha kötü durumdaydı iyi embriyo olmasa da bir mucize benimle Rabbime binlerce şükürler olsun acaba çok daha büyük bir mucize olur da 2. kesem bir anda ortaya çıkar mı ki? Ne açgözlüyüm değil mi Rabbim kaç sene sonra birini vermişken ben 2.yide istiyorum. Ama gerçekten, yüreğimden gele gele o kadar çok istiyorum ki....

Canim ne alakasi var niye hep cok acisin benimde nerdeyse hic midem bulanmiyor napalim yani :) benim goguslerim oyle aciyorduki uyuyamiyordum simdi \erdeyse yok bile rabbim herkesi farkli yaratis bunyeler farkli stres yapma

Hiçbir lekelenmem kanamam yok çok şükür kontrolüm haftaya ama bu hafta sonu gideceğim sanırım ..bazı Zaman'lar geçip sonra tekrar ağrıyabiliyor sanırım Allah yardımcımız olsun

Canimmm cok kziiyorum boyle yapinca herkes farkli benim mesela haftada 1 2 gun ancak agrir oyle deli gibi de hic agriamdi ikiz gebelik olmasina ragmen cok az dolgundu simdi normal arada sizliyor o kadar

Ay çıkar mi cikar canim ya belli mi olur?dua edicem bunun icin sana ay düşünsene iki diyormus doktorburada okumustum kiz asilama ile hamile kalmis ilk gitmis tekmis 2.ye kalp atisina gitmis 2 kese gorunmus 3. Kontrolde 3 bebek olmus esi artik dalga geciyormus bir daha gitmeyelim 4 olacak diye. Simdi dogmuslardir bile belki degercekten insan bu kadar bekleyince boyle hemen cogaliversin aile istiyor esim dalga geciyor bizle evlenenlere hemen yetistik 2 çocukla 1 tane daha yaparsak farki kapicaz diyor

Hiçbir lekelenmem kanamam yok çok şükür kontrolüm haftaya ama bu hafta sonu gideceğim sanırım ..bazı Zaman'lar geçip sonra tekrar ağrıyabiliyor sanırım Allah yardımcımız olsun

Amin canım, sıkıntılı gebelik olduğu için sürekli vücudumuzu dinliyoruz ve bişeyler bulmaya çalışıyoruz ondan böyle şeyler oluyor. Ama dediğim gibi git erkenden doktoruna rahatlarsın iyi olur.

Amin canım Allah razı olsun dua eden kalbinden.
Ay Allahım ne güzelmiş : ) o bebişler ama dediğim gibi ben gençken bana kızanlara ikizlerin olsun dediler mi öyle amin çekerdim ki karşımdakiler daha fazla kızardı ettiğimiz bedduaya bile seviniyor diye
İlk bu doktorumuza gittik muayeneye aldı hastam ikizlere hamile kalcak inş. diyince nasıl sevindim anlatamam ve unutmamış dediğini ilk tüp bebek denemem düşün 2 embriyo transfer edildi. Gerçi elde kalanlarda oydu nedense diğer 5 embriyomuz gelişmemişler. Eldeki bütün umutlarımız bunlar. Gerçi normal yoldan hamile kalabilme ihtimalimde artık bu gebelikten sonra var.
Yine de hayırlısı duası dilimden düşmüyor. Nasibimde varsa olacak ama kalbim acayip umutlu. Ben içeri girdim tek kese dedi o an bile 2. kese şu an görünmüyor kalp atışında ortaya çıkacak dedim eşime. Ama benden sonra giren arkadaşın direk 2 kesesi göründü aynı gün OPU ve transferliyiz ona da çift transfer o özellikle kendi istemiş olursa çift büyütürüz diye. Böyle de olunca bir an ümidim bi sönüyor

Kızlar hepiniz sağolun da işte vesvese yapıyoruz ne yazık ki en ufak Şeyde ..ben de kızıyorum kendime ama engel olamıyorum bazen ...zor bulduk Allah ömür boyu ayırmasın bizi birbirimizden sağlık versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…