2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ama otivine çok dikkatli kullanmalısınız dedi dr ayda 1 en fazla yani 1 ayin haftada 4 günü falan sonrasında uzun bi ara burun kuruluğu sonrasında damar çatlagina sebep oluyormuş dikkat etmek gerek
benim doktorumda ilkhamileliğimde kesinlikle otrivine tarzı burun spreylerini kullanma dedi. o zaman burnumda iç kemik yamukluğu vardı üstüne hamlelikteki baş belası ödem de eklenince hiç nefes alamıyordum. zaten alerjik rinit sağ olsun bana hiç rahat vermez. sadece deniz suyu ve serum fizyolojik kullandırdı. doğumdan 2 yıl sonra burun ameliyatı oldum şimdi daha iyi ama rinit yüzünden yine de kışın tıkanıklık oluyor tuzlu suya devam...

Canm sen gittin mi Atıl Bey'e, memnun kaldın mı, ücreti ne kadardı?

Yazdıklarını dikkatle okudum canım. Çok teşekkür ederim bilgiler için ve beni övdüğün için. Öncelikle inşallah bu seferki yüklemende çok iyi geçer de iğne kullanmana gerek kalmaz.
Şeker yüklemesi ve limon için tamamen tahmini bir yorumum oldu o bilinçli olarak verilen cevap değil tahmin edersinki. Ablam yükleme yaptırmamıştı ve çevremden nasıl olduğuna dair hiç bi bilgim olmadı açıkçası. Geçenlerdede arkadaşım kolundan iğne şeklinde bişey anlattı. Benim doktorum açlık tokluk bakıcam onun durumuna göre eğer gerekli görürsem yükleme yaptırıcam dedi. Doktoruma güveniyorum. O ne derse yaparım. Bizde sadece babaannemde vardı şeker hastalığı 1. derece olarak başka kimsede yok çok şükür. Herşeyi dozunda tüketiyorum ama bunun snucunu tahliller belirler :) Aile geçmişinde şeker hastası olanlar bence yaptırmalı yüklemeyi önemli bişey diye düşünüyorum.
Kıyafet konusunda evet biraz dikkatli davranıyorum sadece ilk adım ayakkabı ve montuna paraya kıyar alırım diğerlerini dediğin gibi bi seferlik giyieği için çok önemsemiyorum.
Araba içinde travel set ilk başta cazip geldi sonra baktım benim arabam yok. E evdede ana kucağını nabıyım dedim. Hastane çıkışı için baby nest yaptırırım. Bebek arabasınıda dışarda hem ilk zaman hem son zaman için portbebeli çift yönlü olabilir dedim. Chicco urban aklımda kaldı. Liteway e içimsinmedi çünkü anakucağı çok ağır ben onu bile taşıyamıyorum içine bebek girince hiç kullanamam dedim. Bakalım sonuç ne olacak :)

Ballı limonlu su içiyorum sabahları. Hiç yürüyüş havası da yok ki şansımıza gene kar yağoyor Hep soğuk hava. Yürümek lazım doğum için de gerekli ama hiç yapmadım daha

Ballı limonlu su içiyorum sabahları. Hiç yürüyüş havası da yok ki şansımıza gene kar yağoyor Hep soğuk hava. Yürümek lazım doğum için de gerekli ama hiç yapmadım daha
Normal doğum yapmayacağım ama evde haftada 3gun eliptik bisiklet yapıyorum spor bol su lifli beslenme tık yok bende botoxu yaptırdım bugün inşallah faydası olur canım

Kizlar size birsey sorucam..simdi esim babasinin adi ali yi istiyor..ama soyle bir durum var..ben esimden once sozlenmistim ve ayrilmistim..yillar evvel..sozlumun adi da ali idi ve esime hic demedim..komsularimiz ve cevrem biliyordu..ve sadece ali koyarsak esim istiyor diye ve yarin oburgun etraftan eski sozlumun adininda ali oldugunu duyarsa bana neden demedin dermi eski sozlunun adida ali mis diye..sizce soylemelimiyim..soylersem hala ali yi koymak ister mi sizce..akil verin bana..

Bence söyle ama nasil karsılar ki? Yani o kadar zaman neden söylemedin derse ne diyeceksin onuda düşün. Yinede ben söylerdim. Yani bilsin.

Bence söyle ama nasil karsılar ki? Yani o kadar zaman neden söylemedin derse ne diyeceksin onuda düşün. Yinede ben söylerdim. Yani bilsin.
Hic sormadi ki canim..sadece ayrildigimi biliyordu..babasinin adida ayni isim nasil dicem ben peki konuyu nasil acicam..

Hic sormadi ki canim..sadece ayrildigimi biliyordu..babasinin adida ayni isim nasil dicem ben peki konuyu nasil acicam..
Ayrıldığınü biliyorsa hic sorun değil. Ben bilmiyor deyince hiç haberi yok diye düşündüm. Söyle açıkça isim konusunu aç önce bende babanın ismini koymak isterim ama ayrıldığim kişinin adıda ali haberin olsun sen sorun değil dersen koyalim de. Abiminde ayrıldiği uzun süreli bir iliskisi olmustu. Annemin adıyla aynıydi adı eside biliyordu kızlarina koydular bu ismi. Yaninada bir isim daha koydular. Cevremizde biliyor ama sorun olmadı.

Ben ikinci bir isim daha dusundum zaten ben o isimi diyebileyim diye..ama annesi sadece babasinin adini koyma konusunda beynini isliyor...tek koyarsam ve sonradan ogrenirse daha kotu olur degil mi neden demedin der buyuk ihtimalle..

Ben ikinci bir isim daha dusundum zaten ben o isimi diyebileyim diye..ama annesi sadece babasinin adini koyma konusunda beynini isliyor...tek koyarsam ve sonradan ogrenirse daha kotu olur degil mi neden demedin der buyuk ihtimalle..
Tabiki daha kötü. Belki simdi biraz kızar ama en azından 2. Isim koyabilirsin böylece. Hem oda sebebini bilir. Kayinvalidende çok komik ayrıca. Ona neyse sanki kendi doğuracak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…