- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #24.661
benim doktorumda ilkhamileliğimde kesinlikle otrivine tarzı burun spreylerini kullanma dedi. o zaman burnumda iç kemik yamukluğu vardı üstüne hamlelikteki baş belası ödem de eklenince hiç nefes alamıyordum. zaten alerjik rinit sağ olsun bana hiç rahat vermez. sadece deniz suyu ve serum fizyolojik kullandırdı. doğumdan 2 yıl sonra burun ameliyatı oldum şimdi daha iyi ama rinit yüzünden yine de kışın tıkanıklık oluyor tuzlu suya devam...Ama otivine çok dikkatli kullanmalısınız dedi dr ayda 1 en fazla yani 1 ayin haftada 4 günü falan sonrasında uzun bi ara burun kuruluğu sonrasında damar çatlagina sebep oluyormuş dikkat etmek gerek
Canm sen gittin mi Atıl Bey'e, memnun kaldın mı, ücreti ne kadardı?Benim özelde gşttiğim doktorun ayrıntılı ultrasınunu bilmem kim bey yapıcak dedi. Ben özel kliniğe gidiyorum. Oranın perinatoloğu. O da iyidir mutlaka ama bi arkadaşım kafama girdi atıl yüksele git diye. 1 ay önce randevu aldım. Sen de takip eden kadın doğumcuna sor kim yapacak dşye
Değiştirme ama çok merak ediyosan keşke başka bi dokttorda görünseydin :) benim gibi
Git git bende çok merak ettim valla :)Ne bileyim canım gitmedim Ayrıntılı ya giricem diye :) haftaya pazartesiye hemen alicam randevu çok merak ediyorum :)
Yazdıklarını dikkatle okudum canım. Çok teşekkür ederim bilgiler için ve beni övdüğün içincanım benim ilk bebeğimde (yıl 2009) şeker yüklemesi için eczaneden glikoz evden limon getiriyorduk. hemşire bir pet şişeeye hazırlıyordu. iğrençti cidden. şimdi kutu kola gibi bir kutuda aromalı olarak satılıyor doktor 50 gr ya da 75 glikozlu olanını satın aldırıyor. alıp onu içiyorsun. arkadaşım ananaslı olanını almış bakalım ben hangini seçicem.
ilk bebeğimde problemim yoktu ama annem tip 2 şeker hastası diye 75 gr glikozdan test yapıldı bir sorun çıkmadı çok şükür. ama bunda zaten insülin direnci hastasıyım. 20 haftaya kadar ilacımı kullanabilirmişim sonrası için yükleme sonrası karar verilecekmiş. belki de hamilelik boyunca insülin iğne kullanıcam. doktor neye karar verirse artık
karbonhidrat tüketmeyip, hiç şeker yemiyorum ve ailemde şeker geçmişi yok diyorsan yükleme yaptırmaya bilirsin ama canım sana bir tavsiye doktorun önerirse yaptır derim.
ayrıca konu ile ilgisiz ama ilk bebeğin olmasına rağmen çok mantıklı bebek alışverişi yaptığını okudum yorumlarından. ilk hevesle evi gereksiz ve pahalı bir sürü ıvır zıvır ile dolrumuyorsun. genelde ilk bebekte heves ile mothercare, zara gibi pahalı markalardan alınan kıyafetler bir ya da iki giymede küçülür ve rafa kaldırılır. ben bu hatayı oğlumda yaptım malesef. bazılarını giymedi ile. dünya para verildi halbuki. bebek arabası konusundaki yorumunu da gördüm canım eğer evin küçükse kesinlikle baston şeklinde katlanan puset tavsiye ederim. ben hata yaptım graco travel sistem aldım. arabada bile ön koltuğa hiç geçemedik hep puset ön koltuğun sefasını sürdü.
Hadi geçmiş olsun canım. Ayrıntılım 5 şubatta onu çok istiyorum heycanla bekliyorumBen de bugun oldum canim ilkini. 20+4um. Cuma sa ayrintili var kismetse. Sen giricek misin
http://www.bonprix.com.tr/mahsul/em...i-suetyen-baskili-mavi-959990/?size=179842620Hangi siteden canım ben de inceleyim
Canım hosaf yap ve iç ,sabah aksam zeytinyağı ic normal doğum düşünüyorsan bu durumu konuş yaşadığımı bir ben bir Allah bilir lifli beslen geç kalınca benim gibi ne yaparsan yap fayda vermiyor kabızlık azaldı ama orası öyle harap olmuş ki artık yumuşak olmasi bile etkilemiyor aciyi
Nedemek canım ama arkadaşımızın birinin dediği gibi doğum belgeside olacakBunu ögrenmem iyi oldu saol canim..
Dogum belgesinde bebegin adi yaziyor mu peki..Nedemek canım ama arkadaşımızın birinin dediği gibi doğum belgeside olacak
doğum belgesinde bebek ve soyadınız yazar. misal "Bebek Şentürk" gibiDogum belgesinde bebegin adi yaziyor mu peki..
Normal doğum yapmayacağım ama evde haftada 3gun eliptik bisiklet yapıyorum spor bol su lifli beslenme tık yok bende botoxu yaptırdım bugün inşallah faydası olur canımBallı limonlu su içiyorum sabahları. Hiç yürüyüş havası da yok ki şansımıza gene kar yağoyor Hep soğuk hava. Yürümek lazım doğum için de gerekli ama hiç yapmadım daha
Bence söyle ama nasil karsılar ki? Yani o kadar zaman neden söylemedin derse ne diyeceksin onuda düşün. Yinede ben söylerdim. Yani bilsin.Kizlar size birsey sorucam..simdi esim babasinin adi ali yi istiyor..ama soyle bir durum var..ben esimden once sozlenmistim ve ayrilmistim..yillar evvel..sozlumun adi da ali idi ve esime hic demedim..komsularimiz ve cevrem biliyordu..ve sadece ali koyarsak esim istiyor diye ve yarin oburgun etraftan eski sozlumun adininda ali oldugunu duyarsa bana neden demedin dermi eski sozlunun adida ali mis diye..sizce soylemelimiyim..soylersem hala ali yi koymak ister mi sizce..akil verin bana..
Hic sormadi ki canim..sadece ayrildigimi biliyordu..babasinin adida ayni isim nasil dicem ben peki konuyu nasil acicam..Bence söyle ama nasil karsılar ki? Yani o kadar zaman neden söylemedin derse ne diyeceksin onuda düşün. Yinede ben söylerdim. Yani bilsin.
Ayrıldığınü biliyorsa hic sorun değil. Ben bilmiyor deyince hiç haberi yok diye düşündüm. Söyle açıkça isim konusunu aç önce bende babanın ismini koymak isterim ama ayrıldığim kişinin adıda ali haberin olsun sen sorun değil dersen koyalim de. Abiminde ayrıldiği uzun süreli bir iliskisi olmustu. Annemin adıyla aynıydi adı eside biliyordu kızlarina koydular bu ismi. Yaninada bir isim daha koydular. Cevremizde biliyor ama sorun olmadı.Hic sormadi ki canim..sadece ayrildigimi biliyordu..babasinin adida ayni isim nasil dicem ben peki konuyu nasil acicam..
Ben ikinci bir isim daha dusundum zaten ben o isimi diyebileyim diye..ama annesi sadece babasinin adini koyma konusunda beynini isliyor...tek koyarsam ve sonradan ogrenirse daha kotu olur degil mi neden demedin der buyuk ihtimalle..Ayrıldığınü biliyorsa hic sorun değil. Ben bilmiyor deyince hiç haberi yok diye düşündüm. Söyle açıkça isim konusunu aç önce bende babanın ismini koymak isterim ama ayrıldığim kişinin adıda ali haberin olsun sen sorun değil dersen koyalim de. Abiminde ayrıldiği uzun süreli bir iliskisi olmustu. Annemin adıyla aynıydi adı eside biliyordu kızlarina koydular bu ismi. Yaninada bir isim daha koydular. Cevremizde biliyor ama sorun olmadı.
Tabiki daha kötü. Belki simdi biraz kızar ama en azından 2. Isim koyabilirsin böylece. Hem oda sebebini bilir. Kayinvalidende çok komik ayrıca. Ona neyse sanki kendi doğuracak.Ben ikinci bir isim daha dusundum zaten ben o isimi diyebileyim diye..ama annesi sadece babasinin adini koyma konusunda beynini isliyor...tek koyarsam ve sonradan ogrenirse daha kotu olur degil mi neden demedin der buyuk ihtimalle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?