2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Tabiki daha kötü. Belki simdi biraz kızar ama en azından 2. Isim koyabilirsin böylece. Hem oda sebebini bilir. Kayinvalidende çok komik ayrıca. Ona neyse sanki kendi doğuracak.
Hic acmadik ki bu konulari ne olur bilemiyorum...

anakucağı gerekli değil diyorsan liteway in ana kucağı olmayanı da var. o aydan itibaren kullanılabiliyor.sırtı tam yatıyor ama haklısın travel sistemler bebeksiz bile ağır malesef.

bence de söyle. çevredekiler hemen laf eder eski sözlüsünü unutamadı diye. millete laf olsun zaten.

anakucağı gerekli değil diyorsan liteway in ana kucağı olmayanı da var. o aydan itibaren kullanılabiliyor.sırtı tam yatıyor ama haklısın travel sistemler bebeksiz bile ağır malesef.
evet aslında onun öyle bi avantajı var ama tam yatınca üstteki koruma tam kapanmıyomuş bi sürü şey yazmışlar yenidoğan için

evet aslında onun öyle bi avantajı var ama tam yatınca üstteki koruma tam kapanmıyomuş bi sürü şey yazmışlar yenidoğan için
onu bilmiyordum canım. o zaman kullanışlı değildir. ben de oğlumun pusetini ablam ikinciyi doğurunca ona vermiştim. şehr dışına ide gele mahvoldu.bu sefer yeni pusat almalıyım çokta pahalı olsun istemiyorum. e bebekten joie nin juva travel sistemine baktım çok ufak tefek geldi. fiyatı çok uygun ama 499 tl. hafif yapılı. pahalı bir şey alamam canım maddi olarak pek müsait değiliz.
bir de oğlum daha bizim yatak odamızda yatarken basit bir beşiğimiz vardı yonca uçuk sallanır beşik. öyle işimi gördü ki sorma benim oğlandan sonra iki bebek daha büyüttü. n11 de 139 tl ye buldum. tam yatak hizasında yanıma koymuştum onu ağladığı an hemen alır emzirir yatırırdım. sağlı sollu hafif sallardım bebiş uyurdu. 9 aya kadar rahat sığar içine. katlanıp kaldırılıyor. sonra oğlumun odasını ayırdım park yatağına geçti. yalnız renkleri biraz cırtlak :)

Eklentiler

• 203325990_tn30_0.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 68
Çok güzelmiş canım bu. Ama benim yatak odamda bunu koycak bile yerim yok ki O yüzden yanımdaki odamı ona ayırdım ikeadan beşik le dolap alıcam. bende çok para veremem normalde ama eşimin kardeşi yardım edicek sağolsun araba için. Tecrubelisin bişey sormak istiyorum hastanede emzirme atletimi iyi sütyenimi mantıken atlet iş görür gibi geliyo bide çamaşır olarak kullan atlar varmış

canım ben hiç emzirme atleti almadım. tutku nun ince askılı atletlerinden aldım. askıları lastiki olduğundan emzirirken aşağı çekiveriyordum hastaneye ise emzirme sütyeni götürdüm. düşündüm de zaten haziran sıcak bir ay. bir de doğumdan sonra vücut ödemini atmak için çok ter atıyor o yüzden yanımıza atlet almasakta olur gibi geliyor bana. yalnız bir tavsiye canım pijama yerine hastaneye gecelik götürürsen rahat edersin. doğum sonrası kanama çok oluyor. umarım normal doğum yaparsın ama olaki son anda sezaryene almak zorunda kalırlarsa gecelik dikiş yerlerini sıkmaması adına da çok rahat oluyor.

bence de söyle. çevredekiler hemen laf eder eski sözlüsünü unutamadı diye. millete laf olsun zaten.
İki isimliydi ve isimlerinden biri ali idi..esime telefonda dedim simdi..ne yapayim benimde babamin adi dedi..ayy sinirlerim bosaldi garip oldum agladim telefonda kizdin mi dedim kizmadim dedi..tekrar aradim kizdin mi diye ama aglamaktanda konusamadim...

Gecelik hiç almadım evde zaten doğum için giyebileceğim iki tane pjamam vardı bi tane daha aldım. Aslında laz için gecelik rahat ama ben rahat edemem sanırım :) doğumdan sonra insanlar hep üşüdük diyolar yaz bile olsa o yüzden sanki atlet olması iyi gibi değil mi? Sırtı korumak amaçlı terlediğimizde?

yok canım ağlama daha önce sözlenip ayrıldığını biliyorsa adına kızmamıştır merak etme. rastlantı kötü olmuş diye düşünmüştür sadece

Kizlar dun ultrasonda bebegim secdede duruluyor ya o pozisyondaydi..bugun pek hareketlerini kipirtilarini hissetmedim onyuzden olabilir mi..

herkesin yapısı farklı galiba canım ben ekimde doğum yaptım yattığım yerde su gibi terliyordum. hatta bu sefer haziran diye de gözüm korktu ekim de bu kadar terleyen yazın ne yapar dedim. gerçi doğum yaptığım gün biraz griptim canım beki de ondan çok terledim sen yanına atlet götür o zaman canım belli olmaz belki sen üşürsün. birde ben izmirdeyim buralar haziran da çok sıcak oluyor malesef.
benim doğumum sezaryen olmak zorunda canım o yüzden gecelik giymek zorundayım. pijamanın lastikleri tam dikiş yerine geldiği için pijama giyemiyorum. işin aslı gelen gidenle gecelik giymekte zor oluyor. insan yatarken bir tarafım açılır korkusu yaşıyor malesef. doğumun normal olursa pijama giymen de sorun olmaz.

dlrsordn ben de merak ettim canım
zeyzey3428 gittim canlarim is durumlarimiz cok karisik suan baska biyerdeyim telden yaziyorum. Cok sukur sorun yok 20 cm 282 gr olmus.cinsiyetinde degisiklik yok dedi doktor artik inan dedi ve pipi resmi verdi kordon olabilirmi o dedim yok artik ya bole kordonmu olur dedi

çok sevindim canım hem sağlıklı olmasına hem de cinsiyetinin değişmediğine ayrıca doktora katılıyorum böyle kordon mu olur tatlım :) bariz pipi ve testisler

İşte tesettürlü oludğum için pijama korunaklı bana. İstanbulda 3 senedir haziran ılık geçiyo çok soğuk olmuyo. Rabbim sağlık versin hepimize inşallah :) yanımıza almak lazım ihtiyaç olan genelleri kullanmazsak geri getiririz :)

Oy maşallah hadi gözün aydın :) Bildiğin pipi bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…