- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #24.701
Kızlar nerdeyse hepimiz yolu yarıladık, hep beraber çok güzel şeyler paylaştık kimi zaman kırıldık kimi zaman alındık. Kimi zaman tanımasakta güldük eğlendik. Kaldı yolun yarısı. Kimimiz daha önce bu duyguyu yaşadı kimimiz yeni yaşıcaz.
Rabbim evladı olanlara sağlık sıhhat hayırlı ömür versin, doğacak olan yavrularımıza da sağlık sıhhat vatanına milletine hayırlı evlat olmayı nasip etsin.
Annelerine sağlıklı kolay doğum nasip etsin.
Bebeklerimiz evlerimize bereket getirsin. Evlerinde sıkıntı olanlara huzur getirsin.
Rabbim evlatlarımızı hayırlı düzgün insanlarla karşılaştırsın. Peygamberimize layık ümmet gençlerinden olsunlar inşallah. Bebeklerimiz hayırlı zamanda doğsun. Hergün bol bol hareketlerini hissedelim mutlu olalım. Onlar için bizde inşallah hayırlı ebeyvnler olup doğruyu yanlışı ayırt edenlerden oluruz. (Amin)
Ayet-el Kürsi Okunuşu
Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.
canım rabbim sağlıkla yavruna kavusmayı nasip etsin inşallah korkma hiç rabbime güven gerisi boş.Meraba arkadaş llar ben bugun amniyosentez oldum. Rabbim hayırlı sağlıklı sonuçlar almayi nasip etsin inşaallahdualarini za ihtiyacım var. Yapmak içimden gelmedi ama mecbur yaptırdık çünkü toxoplazma nedeniyle bebeğe geçmişte ki umarım gecmemistir ilaç tedavisi değişecektir o nedenle mecburduk yaptirmaya. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin dua lara ihtiyacım var.
Rabbim iyi sonuçlarla karşılaştırsın inşallahMeraba arkadaş llar ben bugun amniyosentez oldum. Rabbim hayırlı sağlıklı sonuçlar almayi nasip etsin inşaallahdualarini za ihtiyacım var. Yapmak içimden gelmedi ama mecbur yaptırdık çünkü toxoplazma nedeniyle bebeğe geçmişte ki umarım gecmemistir ilaç tedavisi değişecektir o nedenle mecburduk yaptirmaya. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin dua lara ihtiyacım var.
Normal doğum yapmayacağım ama evde haftada 3gun eliptik bisiklet yapıyorum spor bol su lifli beslenme tık yok bende botoxu yaptırdım bugün inşallah faydası olur canım
Gecmis olsun canim dinlen bol bol. Sonuclarin guzel gelir insallah.Meraba arkadaş llar ben bugun amniyosentez oldum. Rabbim hayırlı sağlıklı sonuçlar almayi nasip etsin inşaallahdualarini za ihtiyacım var. Yapmak içimden gelmedi ama mecbur yaptırdık çünkü toxoplazma nedeniyle bebeğe geçmişte ki umarım gecmemistir ilaç tedavisi değişecektir o nedenle mecburduk yaptirmaya. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin dua lara ihtiyacım var.
Sağol canım. Peki uçmanın bir zararı yok mu? Basınç farklı, radyasyon vs..?Canım hostesim ben söliyim hemen
28. Haftaya kadar ıstedığın gıbı uçabılırsın
28 ve 36. Haftalar arası 7 gunu gecmemiş doktor dan aldığın uçabılır raporuyla
36. Haftadan sonra ise raporun olsa bıle ucamazsın
İkiz gebelıklerde bıraz daha farklı oluyor
Tatlım ben sağlıkçı olduğum için bu kadar net konuşuyorum. Hiçbir kan tetkikini su içmek etkilemez. Limonun kalorisi yüksek değil az bir limon çeyrek limon mesela sonucu pek değiştirmez canım. Ben bildiklerimi paylaştım uyup uymamak herkesin kendi düşüncesi, saygı duyarımBen kan tahlili verirken su dahi içmem yasak değil ama içilmemesi daha iyi. Ben zaten şeker yüklemesi yaptırmıcam ama bana göre bir damla limon nasıl ki suyun tadını değiştirir, yükleme yaptırırken de o tadı değiştirirken tahlili bana göre etkiler. Sonuçta limonun içinde şeker miktarı yüksek
İnşallah geçmemiştir canım. Hayırlı haberler alırsın inşallah.Meraba arkadaş llar ben bugun amniyosentez oldum. Rabbim hayırlı sağlıklı sonuçlar almayi nasip etsin inşaallahdualarini za ihtiyacım var. Yapmak içimden gelmedi ama mecbur yaptırdık çünkü toxoplazma nedeniyle bebeğe geçmişte ki umarım gecmemistir ilaç tedavisi değişecektir o nedenle mecburduk yaptirmaya. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin dua lara ihtiyacım var.
Meraba arkadaş llar ben bugun amniyosentez oldum. Rabbim hayırlı sağlıklı sonuçlar almayi nasip etsin inşaallahdualarini za ihtiyacım var. Yapmak içimden gelmedi ama mecbur yaptırdık çünkü toxoplazma nedeniyle bebeğe geçmişte ki umarım gecmemistir ilaç tedavisi değişecektir o nedenle mecburduk yaptirmaya. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin dua lara ihtiyacım var.
Canım geçmiş olsun , bendede bu gebeliğimde Kabızlık oluştu, üstüne basur oldum, ne yaparsam yapayım bir türlü fayda vermedi , birde bende rahim ağzı yetmezliği var , 1.5 aydır yatıyorum hep, onunda etkisi var, Ilık Ballı sular , Kayısı Suları buz gelir tırıs gider resmen , yalnız ben yılmadım 2 haftadır sabahları 1 bardak Kayısı ₺ erik hoşafı, 2 adet içindeki Kayısı ve erikten yiyorum , birde bazen dupalacla destekliyorum, en azından 2 güne bir lağmansız çıkabiliyorumNormal doğum yapmayacağım ama evde haftada 3gun eliptik bisiklet yapıyorum spor bol su lifli beslenme tık yok bende botoxu yaptırdım bugün inşallah faydası olur canım
Pentide hamileler için çorap var canımKizlar hamileler icin corap nasil bulabiliriz..opak siyah falan..hic corabim kalmamis..normal coraplar belimizi sıkar mi
Benim ayrıntılı ultrasonda cuma. Senle aynı gün. İnş güzel haberler alırızBen de bugun oldum canim ilkini. 20+4um. Cuma sa ayrintili var kismetse. Sen giricek misin
Geçmiş olsun canım , inşaallah geçmemiştir, Rabbim şifasını versin , sağsalim vaktinde kucağına alabilmeyi nasip etsinMeraba arkadaş llar ben bugun amniyosentez oldum. Rabbim hayırlı sağlıklı sonuçlar almayi nasip etsin inşaallahdualarini za ihtiyacım var. Yapmak içimden gelmedi ama mecbur yaptırdık çünkü toxoplazma nedeniyle bebeğe geçmişte ki umarım gecmemistir ilaç tedavisi değişecektir o nedenle mecburduk yaptirmaya. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin dua lara ihtiyacım var.
Kızlar nerdeyse hepimiz yolu yarıladık, hep beraber çok güzel şeyler paylaştık kimi zaman kırıldık kimi zaman alındık. Kimi zaman tanımasakta güldük eğlendik. Kaldı yolun yarısı. Kimimiz daha önce bu duyguyu yaşadı kimimiz yeni yaşıcaz.
Rabbim evladı olanlara sağlık sıhhat hayırlı ömür versin, doğacak olan yavrularımıza da sağlık sıhhat vatanına milletine hayırlı evlat olmayı nasip etsin.
Bebeklerimiz evlerimize bereket getirsin. Evlerinde sıkıntı olanlara huzur getirsin.
Rabbim evlatlarımızı hayırlı düzgün insanlarla karşılaştırsın. Peygamberimize layık ümmet gençlerinden olsunlar inşallah. Bebeklerimiz hayırlı zamanda doğsun. Hergün bol bol hareketlerini hissedelim mutlu olalım. Onlar için bizde inşallah hayırlı ebeyvnler olup doğruyu yanlışı ayırt edenlerden oluruz. (Amin)
Ayet-el Kürsi Okunuşu
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.
Canım inş sonuç iyi çıkar. Sende toxo ne zamandır var?Meraba arkadaş llar ben bugun amniyosentez oldum. Rabbim hayırlı sağlıklı sonuçlar almayi nasip etsin inşaallahdualarini za ihtiyacım var. Yapmak içimden gelmedi ama mecbur yaptırdık çünkü toxoplazma nedeniyle bebeğe geçmişte ki umarım gecmemistir ilaç tedavisi değişecektir o nedenle mecburduk yaptirmaya. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin dua lara ihtiyacım var.
O uşume sezeryandan sonra bir sure oluyor.ameliyattan cikincaGecelik hiç almadım evde zaten doğum için giyebileceğim iki tane pjamam vardı bi tane daha aldım. Aslında laz için gecelik rahat ama ben rahat edemem sanırım :) doğumdan sonra insanlar hep üşüdük diyolar yaz bile olsa o yüzden sanki atlet olması iyi gibi değil mi? Sırtı korumak amaçlı terlediğimizde?
AmiiinKızlar nerdeyse hepimiz yolu yarıladık, hep beraber çok güzel şeyler paylaştık kimi zaman kırıldık kimi zaman alındık. Kimi zaman tanımasakta güldük eğlendik. Kaldı yolun yarısı. Kimimiz daha önce bu duyguyu yaşadı kimimiz yeni yaşıcaz.
Ayet-el Kürsi Okunuşu
Canım bende de bir kez oldu bugün. Niçin olduğunu bilmiyorum ama öyle zamanlarda otur dinlen. Çok yorulma. Ne olur ne olmaz :)Kızlar bugün ara ara adet sancısı gibi bir sancim var ama geçiyor sonra. Sizde de oluyor mu ara ara normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?