2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar nerdeyse hepimiz yolu yarıladık, hep beraber çok güzel şeyler paylaştık kimi zaman kırıldık kimi zaman alındık. Kimi zaman tanımasakta güldük eğlendik. Kaldı yolun yarısı. Kimimiz daha önce bu duyguyu yaşadı kimimiz yeni yaşıcaz.
Rabbim evladı olanlara sağlık sıhhat hayırlı ömür versin, doğacak olan yavrularımıza da sağlık sıhhat vatanına milletine hayırlı evlat olmayı nasip etsin.
Annelerine sağlıklı kolay doğum nasip etsin.
Bebeklerimiz evlerimize bereket getirsin. Evlerinde sıkıntı olanlara huzur getirsin.

Rabbim evlatlarımızı hayırlı düzgün insanlarla karşılaştırsın. Peygamberimize layık ümmet gençlerinden olsunlar inşallah. Bebeklerimiz hayırlı zamanda doğsun. Hergün bol bol hareketlerini hissedelim mutlu olalım. Onlar için bizde inşallah hayırlı ebeyvnler olup doğruyu yanlışı ayırt edenlerden oluruz. (Amin)

Ayet-el Kürsi Okunuşu
Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.

amin amin amin bugunlerimize binlerce kez hamd olsun :)

Meraba arkadaş llar ben bugun amniyosentez oldum. Rabbim hayırlı sağlıklı sonuçlar almayi nasip etsin inşaallahdualarini za ihtiyacım var. Yapmak içimden gelmedi ama mecbur yaptırdık çünkü toxoplazma nedeniyle bebeğe geçmişte ki umarım gecmemistir ilaç tedavisi değişecektir o nedenle mecburduk yaptirmaya. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin dua lara ihtiyacım var.

canım rabbim sağlıkla yavruna kavusmayı nasip etsin inşallah korkma hiç rabbime güven gerisi boş.

Rabbim iyi sonuçlarla karşılaştırsın inşallah

Gecmis olsun canim dinlen bol bol. Sonuclarin guzel gelir insallah.

Sağol canım. Peki uçmanın bir zararı yok mu? Basınç farklı, radyasyon vs..?

Tatlım ben sağlıkçı olduğum için bu kadar net konuşuyorum. Hiçbir kan tetkikini su içmek etkilemez. Limonun kalorisi yüksek değil az bir limon çeyrek limon mesela sonucu pek değiştirmez canım. Ben bildiklerimi paylaştım uyup uymamak herkesin kendi düşüncesi, saygı duyarım

İnşallah geçmemiştir canım. Hayırlı haberler alırsın inşallah.

Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hayırlısı olsun canım. Allaha sığın gerisi boş dua et bol bol.

Normal doğum yapmayacağım ama evde haftada 3gun eliptik bisiklet yapıyorum spor bol su lifli beslenme tık yok bende botoxu yaptırdım bugün inşallah faydası olur canım
Canım geçmiş olsun , bendede bu gebeliğimde Kabızlık oluştu, üstüne basur oldum, ne yaparsam yapayım bir türlü fayda vermedi , birde bende rahim ağzı yetmezliği var , 1.5 aydır yatıyorum hep, onunda etkisi var, Ilık Ballı sular , Kayısı Suları buz gelir tırıs gider resmen , yalnız ben yılmadım 2 haftadır sabahları 1 bardak Kayısı ₺ erik hoşafı, 2 adet içindeki Kayısı ve erikten yiyorum , birde bazen dupalacla destekliyorum, en azından 2 güne bir lağmansız çıkabiliyorum

Geçmiş olsun canım , inşaallah geçmemiştir, Rabbim şifasını versin , sağsalim vaktinde kucağına alabilmeyi nasip etsin

Aminn canım aminnn. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

Canım inş sonuç iyi çıkar. Sende toxo ne zamandır var?

O uşume sezeryandan sonra bir sure oluyor.ameliyattan cikinca
Ama genel olarak lohusayken sicak basmasi olur,terlersin

Amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…