2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynen canım ben okurken de karnımı yırtıp çıkacak sanıyorum bazen. Ve gece yatarken babası dua okuyor o zaman da çok hareketleniyor.

Bence bekle. Elle olan çok zahmetli gerçekten. Ihtiyaç olursada o zaman alırsın nasil olsa fiyat aynı. Ben aldım ama sonrasında çalısma durumum var mecbur kullanacağim icin.
İşte ben çalışmıcam Allahın izniyle. Manuelle idare ederim dedim. sütü göğüste bekletmemek lazımmış sağmak artırırmış sütü. O yüzden almayı düşündüm.

Kızlar akıntım var normal renkte. Ama klozette otururken mesela akıp damlıyor. Normal mi bu? Amniyon sıvısı değildir dimi doktor kontrolüne 3 haftam var henüz.

Bende bu seferki muayenede sorucam..intrnette öyle okudum önde olan çoğu kişi Sezeryan olmus hayirlisiyla zamanında gelsin bebeğimde normal Sezeryan farketmez..

Allah kabul etsin canım bende gebeliğim çin başında başlamıştım bulantı uyuma şu bu derken hala bitmedi
Amin canim insallah bitiririz cunku bende gec baslayabildim okuyamadim aylarca. Bide İnsan ve İbrahim suresini okuyorum. İnsan suresi 70tane ahlaki guzel olsun diye ama ben sayi tutmadim. İbrahim sureside yumusak huylu sakin olmasi icin ama sayisi yok onun aklinda olsun :)

Aynen canım ben okurken de karnımı yırtıp çıkacak sanıyorum bazen. Ve gece yatarken babası dua okuyor o zaman da çok hareketleniyor.
Evet canim karsilik veriyo sanki. Artik duyarmis ya mutlaka etkileniyodur. Zaten dogdugunda ninni yada baska bisey yerine Kuran dinletmeyi düşünüyoruz devamli cd den falan

Her bebek farkli heycanmis hep oyle derler ben iki tulum aldm iki 10 lu hastane cikisim var 4 tane alt ust takim var hepsi 0-3 ay 6 tane uzun kollu var. 3 tane penye yelek var. 3 tane kisa citcitli var. Corap aldim. Oye yani yazlklqrim hep 0-3 ay

Ben hastane cikisi alirim bir set o halde.. ay cok karisik isler ya.. bu aralar canim sıkkın zaten

Fiyatı ne kadar canım? Güle güle kullansın inş bebişin

Canım gidebiliyorsan endokrine yoksa da dahiliyeye git dahiliye de bakabiliyor aslında ama doktorunun bi bildiği de olabilir. Diyet için gebe olduğun için diyetisyene gitsen daha iyi olur yada dahiliye doktorun diyet listesi verir canım

Amin canım çok tşk ederim. Allah hepimizin yavrularına sağlık mutluluk versin inş

Evet canim karsilik veriyo sanki. Artik duyarmis ya mutlaka etkileniyodur. Zaten dogdugunda ninni yada baska bisey yerine Kuran dinletmeyi düşünüyoruz devamli cd den falan
İnşallah canım. Kişiliğinde çok etkili kuran. Ve anne karnında başlıyor. İnşallah Rabbim imanlı evlatlar olmasını nasip eyler.

Sağol canım çok teşekkürler. Bu arada seninki ikiz değil dimi doğru hatırlıyorum. Çünkü bir evladın daha vardı sanki

Iyi akşamlar hanımlar. Bu aralar kafamı kurcalayan bir konu var.ve karar verip biraz duruma kendimi motive etmek istiyorum.
Doğumu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz.?sezeryan mi,normal mı, epidural normal doğum mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…