2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
güle güle kullan canım bende erken diyodum ama bende aldım. bende concord neo travel set aldım güzel yerlere gideriz inşallah yavrularımızla :)
Teşekkküüüürr ederim canım sen de güle güle kullan.. İnşallah öyle olur. Sağlıkla gelsinler de minnoşlaar

Geç döllenme olmuştur, hiç sıkıntı yapmayın.benim de adetlerim düzensizdi,ve bebeğim SAT gore 1 hafta geriden geliyor.HCG değeri gün aşırı 2 kat artıyorsa bebek de yakında gorunur.inş sağlıkla kucağınıza da alırsınız

Canim benimde 6.haftada bebek karindan gozukmedi doktor benden izin alarak alttan bakti ve hem bebek hemde kalp atisini gorduk..vajinal baksalardi gorulebilirdi vajinal karina gore daha net oluyor o durumda..

Yürümek banada cok iyi geliyor. Gecen gun 1saat yurumusum (tabi kendimi yormadan agir agir) kendimi cok daha rahat hissettim o gun. Hergun duzenli yurumek lazim ama
Yürümek banada cok iyi geliyor. Gecen gun 1saat yurumusum (tabi kendimi yormadan agir agir) kendimi cok daha rahat hissettim o gun. Hergun duzenli yurumek lazim ama
Ben yürümekte zorlanıyorum kızlar yaa.. yarim saatten fazla yuruyemem karnım agriyor

Kızlar bebek bei olarak hangi markayı aldınız? Birde Yenidoğan mi almak mantıklı yoksa 2 numaraya başlamak mi?

evet ya bebek bezi ve ıslak mendil ne demiştiniz sadece pamuk ve su olan onlardan istiyorum. onu bile eve sokunca annem beni öldürürde artık dışarı çıkınca mecbur kullanıcam napim. evde kendim pamuklu bezle silcem inşallah.

Canim benimde 6.haftada bebek karindan gozukmedi doktor benden izin alarak alttan bakti ve hem bebek hemde kalp atisini gorduk..vajinal baksalardi gorulebilirdi vajinal karina gore daha net oluyor o durumda..
inşallah canımm inşallah. ya bi gittiği doktor kesede bebek gözükmüyo ama bi şans vermek lazım tabi demiş böle deyince moralimiz bozuldu biraz.diğer doktor 10 gün sonra bakalım tekrar demiş. keşke alttan muayene etselerdi.

Huriyecim sen bu konulardan amlıyorsun. Dün 50 gr şeker yüklemesi yaptırdım. Açlok 87 , 1 saat sonra 169 çıktı. Kadın doğum doktorumu aradım endeklinolojiye git dedi bir de şekerini kendin ölçmeyi öğren dedi. İnternettten baktım. Bir diyet listesi buldum bugün ona başladım. Dahiliye doktoruna gitsem olmaz mı bir de ne yapmam gerekiyo neler önerirsiniz

Çok teşekkür ederim canım dünden beri aklımdaydın hatta özelden mesaj atmayı bile düşündüm bana en mantıklı cevabı verir dedim öylede oldu önerin üzerine yaptırcam tekrar teşekkür ederim Allah prenseslerine uzun sağlıklı mutlu bi ömür versin 

Kızlar bişi dicem saat 7gibi lababoya kalkıyorum sonra bi bardak su içiyorum yatıyorum ama uyumak ne mümkün bizimki tekme atıyor dönüyor sanki takla atıyor kafa çakıyor her türlğ kıpraşma mevcut doktor da çok hareketli dedi ultrasonda o yüzden cinsiyeti de geç öğrenmiştik sizinki ne alemde uyandırıyor mu sizi

Canim benimde geç döllenme olmuştu 6 haftada keseyi gördük 1 hafta sonrada kalp atışını duyduk ki benim degerim düşük ve düzensiz artışlar gösteriyordu. Geç dollenmelerde böyle oluyo galiba canım sıkmasın canını @dlrsrdn

Ani hareket edince oluyor canım o yüzden kalkarken biraz yavaş kalkmak lazım

Ben de lavaboya ayağımı yıkamak için ksldirdigimda özellikle gecelerı bu ağrı oluo
iyi bari tek ben değilmişim. Daha ağır hareket etmeye çalışıyorum ama bazen unutuyorum :) karnım şiş olmasa ve bebişim tepiklemese hepten unutcam sanırım :):)

Cnm arkadasimdada aynisi oldi hatta kurtaj olmak icin gun aldilar ama ck sukurki bebek gozuktu beraz daha beklesn

aynen benimkide öyle cadı babasını uğurlamaya kalkıyor sonra 1 saate yakın yatmıyor süt içip yatıyorum . Düşün ki doğduğunda da o şekilde olacak canım o saatte kalkacak :))

belki ikiz olduğu için değer yüksek çıkmıştır geç döllenme olmuş belli ki beklemekte fayda var 7 haftayken gördük çoğumuz bebeklerini :) içini ferah tutup beklesin hayırlı olsun :)

Kızlar önceki sayfalara pek bakamadm uzun zamandır girmiyorum belki konuşmuş da olabilirsiniz ama bir sorum olacak, bebeğim ne zaman ultrasona girsek 2 hafta önden gidiyor, bu durumda doğumum erken mi olacak bunu merak ediyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…