- 29 Eylül 2015
- 150
- 213
- 103
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #28.401
Teşekkküüüürr ederim canım sen de güle güle kullan.. İnşallah öyle olur. Sağlıkla gelsinler de minnoşlaargüle güle kullan canım bende erken diyodum ama bende aldım. bende concord neo travel set aldım güzel yerlere gideriz inşallah yavrularımızla :)
Geç döllenme olmuştur, hiç sıkıntı yapmayın.benim de adetlerim düzensizdi,ve bebeğim SAT gore 1 hafta geriden geliyor.HCG değeri gün aşırı 2 kat artıyorsa bebek de yakında gorunur.inş sağlıkla kucağınıza da alırsınızkızlar konuyla alakasız olcak rahatsız edip vaktinizi alıyosamda hakkınızı helal edin. ablamda hamile inşallah çok sevindik bi yıldır istiyolardı mucize gibi bişey oldu. fakat işler biraz karışık...
doktora gitti ve 6 haftalık demiş. adetleri düzensiz 2 ayda bi vs oluyo. sat 9 aralık ondan sonrada olmamış testte yapmamış hiç adeti gecikmiştir diye. neyse hcg baktırdı ve 17.900 çıktı değer. doktora gitti kese gözüktü çok şükür 11 mm ve rahme yerleşmiş dedi fakat bebek daha oluşmamış 10 gün sonra tekrar bakalım demiş. ne zaman oluşmuş bebek bilemedikleri için sağlıklımı değilmi bilemiyoruz.
Bizim aklımıza takılan şuki hcg değeri 17900 ve bebek gözükmemiş. değer yüksek olduğu için gözükmesi gerekmezmiydi? sizin kesede bebek kaçıncı haftada gözükmüştü hatırlıyomusunuz ? benim 6.haftada hem bebek gözüktü hem kalp atışını duyunca endişelendim
Canim benimde 6.haftada bebek karindan gozukmedi doktor benden izin alarak alttan bakti ve hem bebek hemde kalp atisini gorduk..vajinal baksalardi gorulebilirdi vajinal karina gore daha net oluyor o durumda..yok tatlım karından baktılar hep. doktor dış gebelik değil rahme tutunmuş bu demiş. başka bi doktora gitti ertesi gün o da karından baktı göremedi. kese 11 mm çıktı ona görede 6 haftalık gözüküyo. biz işte hcg 17900 çıkınca bi terslikmi var dedik. valla kendi bebeğimi bıraktım onu düşünüyom haftaya cumaya randevusu var. Hayırlı haberlerle gelir inşallah.
Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim tek tek. Allah razı olsun.
Yürümek banada cok iyi geliyor. Gecen gun 1saat yurumusum (tabi kendimi yormadan agir agir) kendimi cok daha rahat hissettim o gun. Hergun duzenli yurumek lazim ama
Ben yürümekte zorlanıyorum kızlar yaa.. yarim saatten fazla yuruyemem karnım agriyorYürümek banada cok iyi geliyor. Gecen gun 1saat yurumusum (tabi kendimi yormadan agir agir) kendimi cok daha rahat hissettim o gun. Hergun duzenli yurumek lazim ama
inşallah canımm inşallah. ya bi gittiği doktor kesede bebek gözükmüyo ama bi şans vermek lazım tabi demiş böle deyince moralimiz bozuldu biraz.diğer doktor 10 gün sonra bakalım tekrar demiş. keşke alttan muayene etselerdi.Canim benimde 6.haftada bebek karindan gozukmedi doktor benden izin alarak alttan bakti ve hem bebek hemde kalp atisini gorduk..vajinal baksalardi gorulebilirdi vajinal karina gore daha net oluyor o durumda..
Huriyecim sen bu konulardan amlıyorsun. Dün 50 gr şeker yüklemesi yaptırdım. Açlok 87 , 1 saat sonra 169 çıktı. Kadın doğum doktorumu aradım endeklinolojiye git dedi bir de şekerini kendin ölçmeyi öğren dedi. İnternettten baktım. Bir diyet listesi buldum bugün ona başladım. Dahiliye doktoruna gitsem olmaz mı bir de ne yapmam gerekiyo neler önerirsinizCanım normalde 1. Saat için sınır 140 ama 130-140 arasında çıkanlarda da düşük bi ihtimal şeker çıkabiliyor. Benim ilk gebeliğimde 50 gramlıkta 132 çıkmıştı 100 gramlıkta şekerim olduğu ortaya çıktı. Eğer yaptırmasaydım haberim olmayacaktı ve belki de bebeğim zarar görecekti. Ama ben öğrenmiş oldum diyet yaptım bebeğim sağlıklı oldu. Bence kesinlikle yaptır. Hem şeker çıkmama ihtimali çok yüksek. Ama düşük bi ihtimal varsa ve sen bilemeyip ona göre hareket etmezsen belki de bebeğine zararın dokunmuş olacak tatlım
Çok teşekkür ederim canım dünden beri aklımdaydın hatta özelden mesaj atmayı bile düşündüm bana en mantıklı cevabı verir dedim öylede oldu önerin üzerine yaptırcam tekrar teşekkür ederim Allah prenseslerine uzun sağlıklı mutlu bi ömür versin Canım normalde 1. Saat için sınır 140 ama 130-140 arasında çıkanlarda da düşük bi ihtimal şeker çıkabiliyor. Benim ilk gebeliğimde 50 gramlıkta 132 çıkmıştı 100 gramlıkta şekerim olduğu ortaya çıktı. Eğer yaptırmasaydım haberim olmayacaktı ve belki de bebeğim zarar görecekti. Ama ben öğrenmiş oldum diyet yaptım bebeğim sağlıklı oldu. Bence kesinlikle yaptır. Hem şeker çıkmama ihtimali çok yüksek. Ama düşük bi ihtimal varsa ve sen bilemeyip ona göre hareket etmezsen belki de bebeğine zararın dokunmuş olacak tatlım
hayırlısı olsun canım.. bence endişelenme hemen. kese görünmüş sonuçta. biz bebeği ilk gördüğümüzde 8 haftalıktı. hcg değerine de fazla takılmamak gerekir çünkü 6. haftada 1500 ile 50.000 arası normal kabul ediliyor yani referans aralığı çok geniş. bence içinizi ferah tutun illaki rahat edemiyorsa başka bir doktora daha görünsün derim ben
Ani hareket edince oluyor canım o yüzden kalkarken biraz yavaş kalkmak lazım
Bende de oluyor o bacağı biraz yukarı kaldırınca pantolon giyerken ya da lavaboda ayağımı yıkarken, bazen yatakta dönerken veya gün içinde yürürken orayı zorlayacak şekilde adım atarken falan. çatı genişlemesiyle alakalı sanırım.
iyi bari tek ben değilmişim. Daha ağır hareket etmeye çalışıyorum ama bazen unutuyorum :) karnım şiş olmasa ve bebişim tepiklemese hepten unutcam sanırım :):)Ben de lavaboya ayağımı yıkamak için ksldirdigimda özellikle gecelerı bu ağrı oluo
Aaa nette hep baktim ama stokta yk goUkiyoduzeyzey3428 canım su aldığımız müslin battaniyeler geçen ay ebebekte 5₺ ya inmiş dün söylediler ama hep çalışanlar doldurmuş sepete
Nye oyle bsy syledi ki.Benim doktorum 28. den önce alışveriş yapma demişti mesela, ben yine kıyafetlerini fln aldım da büyük alışverişi yapmadım.
Cnm arkadasimdada aynisi oldi hatta kurtaj olmak icin gun aldilar ama ck sukurki bebek gozuktu beraz daha beklesnkızlar konuyla alakasız olcak rahatsız edip vaktinizi alıyosamda hakkınızı helal edin. ablamda hamile inşallah çok sevindik bi yıldır istiyolardı mucize gibi bişey oldu. fakat işler biraz karışık...
doktora gitti ve 6 haftalık demiş. adetleri düzensiz 2 ayda bi vs oluyo. sat 9 aralık ondan sonrada olmamış testte yapmamış hiç adeti gecikmiştir diye. neyse hcg baktırdı ve 17.900 çıktı değer. doktora gitti kese gözüktü çok şükür 11 mm ve rahme yerleşmiş dedi fakat bebek daha oluşmamış 10 gün sonra tekrar bakalım demiş. ne zaman oluşmuş bebek bilemedikleri için sağlıklımı değilmi bilemiyoruz.
Bizim aklımıza takılan şuki hcg değeri 17900 ve bebek gözükmemiş. değer yüksek olduğu için gözükmesi gerekmezmiydi? sizin kesede bebek kaçıncı haftada gözükmüştü hatırlıyomusunuz ? benim 6.haftada hem bebek gözüktü hem kalp atışını duyunca endişelendim
aynen benimkide öyle cadı babasını uğurlamaya kalkıyor sonra 1 saate yakın yatmıyor süt içip yatıyorum . Düşün ki doğduğunda da o şekilde olacak canım o saatte kalkacak :))Kızlar bişi dicem saat 7gibi lababoya kalkıyorum sonra bi bardak su içiyorum yatıyorum ama uyumak ne mümkün bizimki tekme atıyor dönüyor sanki takla atıyor kafa çakıyor her türlğ kıpraşma mevcut doktor da çok hareketli dedi ultrasonda o yüzden cinsiyeti de geç öğrenmiştik sizinki ne alemde uyandırıyor mu sizi
belki ikiz olduğu için değer yüksek çıkmıştır geç döllenme olmuş belli ki beklemekte fayda var 7 haftayken gördük çoğumuz bebeklerini :) içini ferah tutup beklesin hayırlı olsun :)kızlar konuyla alakasız olcak rahatsız edip vaktinizi alıyosamda hakkınızı helal edin. ablamda hamile inşallah çok sevindik bi yıldır istiyolardı mucize gibi bişey oldu. fakat işler biraz karışık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?