2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın kızlar

Bikaç gündür karnımdan açmışım gibi sesler geliyo ara ara sizde de oluyomu?

Günaydıın.
Bende de ilk defa dün oldu böyle bir şey, pozisyonumu değiştirene kadar da bağırsaklarım mı artık midem mi baya konuştu benimle. Dışardan insanların duyacağı kadar sesli şekilde hem de. Oturuş pozisyonumu değiştirince düzeldi bir daha olmadı ama çok garipti :))

Bende bikaç gündür olunca korkmaya başlamıştım normal bişey galiba:)

Benim de sağ memem sızladı sızladı, gece rüyamda şakır şakır süt geldi :)

aranızda benim gibi ultrasonda bebeğği iki hafta önden giden yok mu arkadaşlar, yada da daha önceki gebeliğinde böyle bir tecrübe yaşamış olan ? kimse cevap vermemiş :S

aranızda benim gibi ultrasonda bebeğği iki hafta önden giden yok mu arkadaşlar, yada da daha önceki gebeliğinde böyle bir tecrübe yaşamış olan ? kimse cevap vermemiş :S
Var canım benim bebişim maşallah 2 hafta önden gidiyormuş geçen hafta dedi dr ama erken doğum olur mu bilmiyorum eşimin arkadaşının karısıda 2 hafta önden gidiypr diye dr zamanından çnce doğabilir demiş ama benim bi bilgim yok bu konuda

SLM kızlar
Bugün yataktan bir kalktım iç çamaşrım su pijamama kadr geçmiş
Tabi çiş de olablir amniyotik sıvısı da ..

Tosbik hareketli onda bi sıkntı yok ama akşam okul çıkışı acilde bi suyuna baktırıcam içim içimi yio

Dr u aradın mı canım bence izin al bi baktır akşamı bekleme

Kızlar doğum çantasını ne yapacaksınız aldığınız anne bebek çantalarını kullanacak mısınız ve ayrıca valiz falan mı kullanacaksınız : ) hazırlamaya başlayanlar var mı erken baya ama :)

Aradım bu amniyotik sıvı testi pedleri var ama ilçedeyiz burda bulamadk
Dr daha önce çiş kaçağı demişti
Hareketlerni de hissediyorum sıkntı yok gibi 5 te bitio dersim artk direk hastaneye giderim

Ben önümüzdeki bir iki hafta içerisinde yavaş yavaş hazırlamayı planlıyorum bakalım. En gerekliden sonra temin edilebilre doğru giderek hazırlamyı düşünüyorum. Son ana bırakıp allah korusun aksi bir durumda ortada kalmamak adına

Aynen bence de erken olabilir ama bana denilen hep hazır olması yönünde ... Yavaş yavaş hazırlamak lazım önemli bi şey :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…