- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #28.421
hayırlı olsun canım ne kadara aldın acaba :)Eki Görüntüle 1792336
Günaydın kızlar. Bebeğimizin arabasını da aldık. Benim için hala çok erkenmiş gibi geliyor bu tarz alışverişlere ama. Uzun bir araştırma sonucunda buna karar verince almak istedim. Dün gece internetten aldım. Bugün kargoya verildi bakalım en geç yarın elimde olucak. Umarım göründüğü kadar iyidir.
Kullanan birkaç kişiyle daha konuştum çok memnun olduklarını belirttiler. Şans eseri karşılaştım internette bu marka ve modelle. Markası Lorelli Modeli Luna. İtalyan markası ve pek çok ünlü ve pahalı arabanın özelliklerini bir arada taşıyor. Tabi ki görüp almadığım için şüphelerim var ama umarım beklediğimden de iyi çıkar. Umarım bebeğim bebek arabasında gezmekten bunalmayan tosbaalardan olur en önemlisiYoksa en pahalısını da alsam en ucuzunu da para mı her halükarda çöpe atmış oluyorum.
Sonuçta kullanım alanı benim için avm den avm ye olcak çok fazla zor zeminlerde kullanmıcam. Bakalım.
ben de yoruluyorum iyi geliyor ama yorulduğum için iyi mi kötü mü yapıyorum bilmiyorumBen yürümekte zorlanıyorum kızlar yaa.. yarim saatten fazla yuruyemem karnım agriyor
ben 6. haftanın içinde iken kese görmeye gittiğimde 10 mm falandı hcg yi bilmiyorum ama bebeği falan görmedim o gün, bi 10 gün sonra falan 6+6 da bebeği gördüm kalp atışını duydum. bence acele etmesin. şöyle düşünün hcg bugün 17 000 lerde olması demek daha 2-3 gün önce 6000-8000 lerde falanmıştır. 2-3 gün önce kese görmeye gitseydi yine görürdü ama dr bebek için 2-3 gün sonra gel demezdi ki. bir hafta 10 gün sonra gel derdi. şimdi de öyle demesi normal bence bi daha gittiğinde görür inş.kızlar konuyla alakasız olcak rahatsız edip vaktinizi alıyosamda hakkınızı helal edin. ablamda hamile inşallah çok sevindik bi yıldır istiyolardı mucize gibi bişey oldu. fakat işler biraz karışık...
doktora gitti ve 6 haftalık demiş. adetleri düzensiz 2 ayda bi vs oluyo. sat 9 aralık ondan sonrada olmamış testte yapmamış hiç adeti gecikmiştir diye. neyse hcg baktırdı ve 17.900 çıktı değer. doktora gitti kese gözüktü çok şükür 11 mm ve rahme yerleşmiş dedi fakat bebek daha oluşmamış 10 gün sonra tekrar bakalım demiş. ne zaman oluşmuş bebek bilemedikleri için sağlıklımı değilmi bilemiyoruz.
Bizim aklımıza takılan şuki hcg değeri 17900 ve bebek gözükmemiş. değer yüksek olduğu için gözükmesi gerekmezmiydi? sizin kesede bebek kaçıncı haftada gözükmüştü hatırlıyomusunuz ? benim 6.haftada hem bebek gözüktü hem kalp atışını duyunca endişelendim
ben 6. haftanın içinde iken kese görmeye gittiğimde 10 mm falandı hcg yi bilmiyorum ama bebeği falan görmedim o gün, bi 10 gün sonra falan 6+6 da bebeği gördüm kalp atışını duydum. bence acele etmesin. şöyle düşünün hcg bugün 17 000 lerde olması demek daha 2-3 gün önce 6000-8000 lerde falanmıştır. 2-3 gün önce kese görmeye gitseydi yine görürdü ama dr bebek için 2-3 gün sonra gel demezdi ki. bir hafta 10 gün sonra gel derdi. şimdi de öyle demesi normal bence bi daha gittiğinde görür inş.
Cnm arkadasimdada aynisi oldi hatta kurtaj olmak icin gun aldilar ama ck sukurki bebek gozuktu beraz daha beklesn
ya ben de arkadaşın dediği gibi hareketleri ta 21. haftanın ilk günlerinde hissetmeye başladım. malum plasenta önde olunca cildimiz ve bebek arasındaki mesafeyi artırmış extra kalınlık yapmış oluyor. ama Antalya'da bir perinatolog prof. dr. olmak üzere 2, Çorlu'da da 1 olmak üzere toplam 3 kadın doğumcu gördü. kimse de normal doğuma engel falan demedi bana. ben bunun sorun olabileceğini düşünüp böyle birşey sormadım hiç bir dr a. Ama Çorlu'da ki dr a bir aksilik olmazsa inş normal doğum taraftarı olduğumu söyledim. o da son anda beklenmedik bir sorun olmazsa neden olmasın dedi ve muayene esnasında plasentanın ön duvarda olduğunu görmüştü kendisi.Normal doğuma engel diye okudum canım bu konuda bilgin var mı?
Doktorun yürü dedimi canim sana. Hizli yurume cok yavas ve az basla zaten derin nefes alip guzelce agir ver oksijensiz kalmadan. Agri derken nasil bi agri?Ben yürümekte zorlanıyorum kızlar yaa.. yarim saatten fazla yuruyemem karnım agriyor
Teşekkür ederim. 1.099'a canım ama tükenmek üzere. Geri kalanlar 1199hayırlı olsun canım ne kadara aldın acaba :)
28. haftadan sonra doğan bebekleri yaşatma şansımız var demişti. Eskiler de 6. ayı milat sayarlarmış, ondan sonra hazırlık yaparlarmış ya ben doktor söyleyince neden olduğunun farkına vardım.Nye oyle bsy syledi ki.
Bence bekle. Elle olan çok zahmetli gerçekten. Ihtiyaç olursada o zaman alırsın nasil olsa fiyat aynı. Ben aldım ama sonrasında çalısma durumum var mecbur kullanacağim icin.Kızlar manuel göğüs pompası çok mu zahmetli? Arkadaşım elektrikli al hiç uğraşma dedi ama çok kullanmazsam diye o kadar para vermek istemiyorum :/
benimde bi an başım döndü hesaplamaya çalışıyorum hepsini falanL limoncicegi00 yanlış biliyormuşum hemen düzeltiyorum en fazla 111 liği kullanabiliyorum. Onu kullandığım anda diğer kuponlar siliniyormuş ama o bile kardır diyebilirimNasıl olsa daha alıncak çok fazla şey var :))
cnm endişe edecek birşey yok. Ben de 5 haftalık hamileliğimi öğrendim. Keseyi 6. haftamda gördük. Bebeği ve kalp tışlarını 8. haftada. Yani taa 2 hafta sonra yani. daha zaman var.kızlar konuyla alakasız olcak rahatsız edip vaktinizi alıyosamda hakkınızı helal edin. ablamda hamile inşallah çok sevindik bi yıldır istiyolardı mucize gibi bişey oldu. fakat işler biraz karışık...
doktora gitti ve 6 haftalık demiş. adetleri düzensiz 2 ayda bi vs oluyo. sat 9 aralık ondan sonrada olmamış testte yapmamış hiç adeti gecikmiştir diye. neyse hcg baktırdı ve 17.900 çıktı değer. doktora gitti kese gözüktü çok şükür 11 mm ve rahme yerleşmiş dedi fakat bebek daha oluşmamış 10 gün sonra tekrar bakalım demiş. ne zaman oluşmuş bebek bilemedikleri için sağlıklımı değilmi bilemiyoruz.
Bizim aklımıza takılan şuki hcg değeri 17900 ve bebek gözükmemiş. değer yüksek olduğu için gözükmesi gerekmezmiydi? sizin kesede bebek kaçıncı haftada gözükmüştü hatırlıyomusunuz ? benim 6.haftada hem bebek gözüktü hem kalp atışını duyunca endişelendim
Bazi gunler bizimde hareketler baya can yakici olabiliyor hatta esime son ay napcam bilmem diye soyluyorum. Ama hareketi az oldugu zamanlardan daha mutlu oluyorum tabi yinede ne olursa olsun. Gecen aksam benide uykumdan uyandirdi hatta okadar uzun surduki oglum nolursun uyu artik dedigimi biliyorum :) Bide dikkatimi cekti hatime basladim onun icin Kuran-i Kerim okurken surekli hareket ediyoKızlar bişi dicem saat 7gibi lababoya kalkıyorum sonra bi bardak su içiyorum yatıyorum ama uyumak ne mümkün bizimki tekme atıyor dönüyor sanki takla atıyor kafa çakıyor her türlğ kıpraşma mevcut doktor da çok hareketli dedi ultrasonda o yüzden cinsiyeti de geç öğrenmiştik sizinki ne alemde uyandırıyor mu sizi
Evet 6.5 aylik bebkler yasatiliyo ama allah korusun ilk olunca heves ettm erkenden bitirdim iyiki yapmisim cunku ev cok karisti son zamanda kaldirqmazdm28. haftadan sonra doğan bebekleri yaşatma şansımız var demişti. Eskiler de 6. ayı milat sayarlarmış, ondan sonra hazırlık yaparlarmış ya ben doktor söyleyince neden olduğunun farkına vardım.
Allah kabul etsin canım bende gebeliğim çin başında başlamıştım bulantı uyuma şu bu derken hala bitmediBazi gunler bizimde hareketler baya can yakici olabiliyor hatta esime son ay napcam bilmem diye soyluyorum. Ama hareketi az oldugu zamanlardan daha mutlu oluyorum tabi yinede ne olursa olsun. Gecen aksam benide uykumdan uyandirdi hatta okadar uzun surduki oglum nolursun uyu artik dedigimi biliyorum :) Bide dikkatimi cekti hatime basladim onun icin Kuran-i Kerim okurken surekli hareket ediyo
Luan avm alışverişi kaldırmıyor vucdum iyi ki erken almışız diyorum bendeEvet 6.5 aylik bebkler yasatiliyo ama allah korusun ilk olunca heves ettm erkenden bitirdim iyiki yapmisim cunku ev cok karisti son zamanda kaldirqmazdm
Sagol cnm biraz daha toparladm suan doktorluk bsy yok ama takipteyim. Dusunmen yeter. Senim durum daha onemli. Allah kotu bsyle karsilastrmasin. Gec dollenmede bebek 3 hafta snra bile gorulebiliyotatlım sen nasıl oldun iyimisin şimdi çok geçmiş olsun bu arada. yazıcam hep bişeyler girdi araya
Bn en cok mobilya icn memnun kaldim gidip gorup aldm begendim olctuk bictik. Rahatladim. Kiyafette oyle herseyo arastrip icime sinerek aldmLuan avm alışverişi kaldırmıyor vucdum iyi ki erken almışız diyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?