2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    323
hayırlı olsun canım ne kadara aldın acaba :)
 
ben 6. haftanın içinde iken kese görmeye gittiğimde 10 mm falandı hcg yi bilmiyorum ama bebeği falan görmedim o gün, bi 10 gün sonra falan 6+6 da bebeği gördüm kalp atışını duydum. bence acele etmesin. şöyle düşünün hcg bugün 17 000 lerde olması demek daha 2-3 gün önce 6000-8000 lerde falanmıştır. 2-3 gün önce kese görmeye gitseydi yine görürdü ama dr bebek için 2-3 gün sonra gel demezdi ki. bir hafta 10 gün sonra gel derdi. şimdi de öyle demesi normal bence bi daha gittiğinde görür inş.
 

evet böyle düşünmemiştim hiç doğru diyosunuz.

Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Rabbim hepimize yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
 
Normal doğuma engel diye okudum canım bu konuda bilgin var mı?
ya ben de arkadaşın dediği gibi hareketleri ta 21. haftanın ilk günlerinde hissetmeye başladım. malum plasenta önde olunca cildimiz ve bebek arasındaki mesafeyi artırmış extra kalınlık yapmış oluyor. ama Antalya'da bir perinatolog prof. dr. olmak üzere 2, Çorlu'da da 1 olmak üzere toplam 3 kadın doğumcu gördü. kimse de normal doğuma engel falan demedi bana. ben bunun sorun olabileceğini düşünüp böyle birşey sormadım hiç bir dr a. Ama Çorlu'da ki dr a bir aksilik olmazsa inş normal doğum taraftarı olduğumu söyledim. o da son anda beklenmedik bir sorun olmazsa neden olmasın dedi ve muayene esnasında plasentanın ön duvarda olduğunu görmüştü kendisi.
 
Kızlar manuel göğüs pompası çok mu zahmetli? Arkadaşım elektrikli al hiç uğraşma dedi ama çok kullanmazsam diye o kadar para vermek istemiyorum :/
 
Ben yürümekte zorlanıyorum kızlar yaa.. yarim saatten fazla yuruyemem karnım agriyor
Doktorun yürü dedimi canim sana. Hizli yurume cok yavas ve az basla zaten derin nefes alip guzelce agir ver oksijensiz kalmadan. Agri derken nasil bi agri?
 
hayırlı olsun canım ne kadara aldın acaba :)
Teşekkür ederim. 1.099'a canım ama tükenmek üzere. Geri kalanlar 1199 700 tl üstüne 111 tl, 400 tl üstüne 77 tl, 275 ütüne 55 tl, 125 tl üstüne 33 tl ve 55tl üstüne de 11 tl indirim kuponu kazandım. Hepsini bir anda kullanamıyorum ama birçok şeyi ordan alabilicem bebeğe ait. Tek tek ya da toplu. Çok işime yaradı baya ucuza gelmiş oluyor bu sayede araba bana.
 
L limoncicegi00 yanlış biliyormuşum hemen düzeltiyorum en fazla 111 liği kullanabiliyorum. Onu kullandığım anda diğer kuponlar siliniyormuş ama o bile kardır diyebilirim Nasıl olsa daha alıncak çok fazla şey var :))
 
Kızlar manuel göğüs pompası çok mu zahmetli? Arkadaşım elektrikli al hiç uğraşma dedi ama çok kullanmazsam diye o kadar para vermek istemiyorum :/
Bence bekle. Elle olan çok zahmetli gerçekten. Ihtiyaç olursada o zaman alırsın nasil olsa fiyat aynı. Ben aldım ama sonrasında çalısma durumum var mecbur kullanacağim icin.
 
benimde bi an başım döndü hesaplamaya çalışıyorum hepsini falan hayırlı olsun canım umarım memnun kalırsın :)
 
cnm endişe edecek birşey yok. Ben de 5 haftalık hamileliğimi öğrendim. Keseyi 6. haftamda gördük. Bebeği ve kalp tışlarını 8. haftada. Yani taa 2 hafta sonra yani. daha zaman var.
 
Bazi gunler bizimde hareketler baya can yakici olabiliyor hatta esime son ay napcam bilmem diye soyluyorum. Ama hareketi az oldugu zamanlardan daha mutlu oluyorum tabi yinede ne olursa olsun. Gecen aksam benide uykumdan uyandirdi hatta okadar uzun surduki oglum nolursun uyu artik dedigimi biliyorum :) Bide dikkatimi cekti hatime basladim onun icin Kuran-i Kerim okurken surekli hareket ediyo
 
28. haftadan sonra doğan bebekleri yaşatma şansımız var demişti. Eskiler de 6. ayı milat sayarlarmış, ondan sonra hazırlık yaparlarmış ya ben doktor söyleyince neden olduğunun farkına vardım.
Evet 6.5 aylik bebkler yasatiliyo ama allah korusun ilk olunca heves ettm erkenden bitirdim iyiki yapmisim cunku ev cok karisti son zamanda kaldirqmazdm
 
Allah kabul etsin canım bende gebeliğim çin başında başlamıştım bulantı uyuma şu bu derken hala bitmedi
 
tatlım sen nasıl oldun iyimisin şimdi çok geçmiş olsun bu arada. yazıcam hep bişeyler girdi araya
Sagol cnm biraz daha toparladm suan doktorluk bsy yok ama takipteyim. Dusunmen yeter. Senim durum daha onemli. Allah kotu bsyle karsilastrmasin. Gec dollenmede bebek 3 hafta snra bile gorulebiliyo
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…