2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Amin canim hepimiz kavusuruz insallah. Genelde hepimizde zaman zaman bu dedigin seyler oluyo artik büyüdüğümüz icin. Ama burdan nekadar bilgi alsakta yinede doktorumuza danisiyoruz bizim icin onemli olmayan ablan icin onemli bisey olabilir. Eger hamileliginde onemli bi sıkıntısı falan yoksa bu tarz agrilar normal diyo doktorlarda. Yinede bi doktoruna görünsün cok agrisi varsa ihmale gelmez

Bizimde mayısta belli olacak cnm hayırlısı olsun olacağı kesin değil öyle olmasa bile taşınıcaz o yüzden hiç ona göre ayarlamıyorum kendimi :)

Çok teşekkür ederm Amin Amin ...
çok şükr Rezene çayı içip rahatladı üşütmüştü Ağrıların sebebi buymuş
Hayırlı sağlıklı doğumlar canm .... Tekrar teşkr ederm zamn ayırdığınız için..

Bugün konuştuk değerin düşük diyo haftada bir gün bu ferinject i serum şeklinde vurulacakmışım canım 1 saatlik serummuş
Allah Allah bir değer bu kadar fark ettiriyor muymuş. Benimki de 11,4 çok fark yok aslında aramızda. Haftada bir günmüş canım en azından. Yapacak bir şey yok bebişler ve kendimiz için sabırla katlancaz :)

Allah Allah bir değer bu kadar fark ettiriyor muymuş. Benimki de 11,4 çok fark yok aslında aramızda. Haftada bir günmüş canım en azından. Yapacak bir şey yok bebişler ve kendimiz için sabırla katlancaz :)

Aramızda 0.7 değer farkı var sadece ama benim neredeyse diğer tüm değerler de referans aralığının altında çıkmış hepsini bi arada değerlendirdi belki de bilemiyorum ilk başta haftada 4 gün dediler yüreğime indi sonra haftada bir deyince Dr artık Napayım deniz geçtik derede boğulmayalım kaldı 3 ay dayan lokum dayan :)

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftasonları hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir haftasonu olması dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydınn güzel anneler. Korktuğum başıma gelmediii. Bebek arabamız beklediğimden de iyi çıktı. Fotoğrafların hepsini ekleyemicem çünkü kombinasyonları çok fazla içinden çantası ve onun da içinden alt açma bezi de çıkınca tamam dedim kumaşı naylon değil ve yıkanabilir yumuşacık bi kumaş. Arabası olanlar için gerçekten ideal bir travel set. Katlandığında hele ki tekerlekleri çıkarılırsa çok rahatlıkla her bagaja sığar. Pusetle katlandığında tabii ki biraz daha fazla yer kaplıyor. Tekerlekleri beklediğimden biraz büyük çıktı yalnız.

İlk denemeyi de ilk göz ağrımla yaptık tabii ki. Daha iyisini doğurana kadar ben en iyisi bu

Eklentiler

• image.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 118
  • image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 103
  • image.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 107
  • image.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 106
  • image.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 102
  • image.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 121
  • image.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 110
  • image.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 104
Çok güzel görünüyor. Hayırlı olsun. Miniginizle bol bol gezersiniz inşallah :)

Hımm anladım canım diğerlerinde düşükse mecburen iğne tabi. Önceki aylarda tahlili ihmal etmeyip yaptırsaydın hapla kurtulurdun belki :)

Saglikla keyifle kullanin insallah canim gercekten cok guzel. Rengide harika siyahlari hic sevemedim bende ama bu cok hos. Agirligi sürüşü nasil peki akicimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…