2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Napıyosun kuzum nasıl gidiyor hamilelik, facede görmüyorum hiç karnını saklıyorsun hep neden yawww
Nazar değer diye mi
Haha ne nazarı kız ama ömürde cok afşe olduk bunda kımse duymadı henuz neblmya karnını cekıp cekıp koynlar komık gelyr bana gorgusz gibi yani yapanlarafa saygm varda ayıp gibi ama akısnda foto denk gelrseede yapcak bişi yok ama nazarla alakası yok kesnlkleee hehe

Kızz karnını çekip koy demedim, bende sevmem öyle şeylerii
Hanii bayağı zaman geçti, normal resimlerinde de hiç belli değil o bakımdan dedim, hayırlısıyla al evladını kucağına inşallah cnm

İnşallah canım ya benimki de boyle toplanıyor bir yere sertleşiyor karnım. İnşallah bende de bir problem yoktur. Sağlıkla vakti saatinde alalım kucaklarimiza inşallah bebeklerimizi. Başka bir şey istemiyorum.
İnsallah canim benim aminnn. Evham yapma sen. Dedim ya doktorum bile eliyle karnimin sag tarafini elliyo sert sola bakiyo yumusak o bile dedi kasilma saniyorum bende dedi ama bilerek bakti acilma falan varmi diye yok dedi Allaha sukur. Zaten bende anliyorum artik onu ayirt edebiliyorum dedim cunku cok sık yapiyo. Sende emin ol benim gibiyse ayirt edersin bikac haftaya ama yinede doktoruna sor herkes farkli cunku

kızlar ya valla açılma olduğunu doğum sancısı olduğunu nasıl anlıcaz hiç bi fikrim yok . neye benziyo neremizde ne hissediyoz daha önce doğum yapanlar bilir elbet. benim korkum evde çocuğun gelmesi

Bende evdeydim hep otururken bile karnım sertleşiyor. Bugün de hafif sancı giriyor saniyelik ama bıçak sapliyorlar sanki normal mi acaba. Bizim kiz icerde napiyo boyle :)
Otururken de oluyor canım ama yorulduğumda daha uzun süreli oluyor. Rahim büyüdüğü için olabilir. O batmalar benim de göbek deliği çevremde oluyor. Endişelenecek bir durum yoktur bence :)

zeyzey3428 canım sindirim sistemin ne halde? Ben kurtuldum sanırım. Çok şükür.
Boğazın için de geçmiş olsun. Havalara aldanmamak lazım. Bizim buralar da soğudu. İçlik giymeyi bırakmıştım ama dondum bugün. Tekrar giycem.

kızlar ya valla açılma olduğunu doğum sancısı olduğunu nasıl anlıcaz hiç bi fikrim yok . neye benziyo neremizde ne hissediyoz daha önce doğum yapanlar bilir elbet. benim korkum evde çocuğun gelmesi
İşte bunlar hep dizilerin etkisi :):) arabada evde doğurmak vs. Açılma olunca o nişan denen belirti oluyormuş canım. Ama herkeste olacak diye kesin bir şey yok. Bazı hamileler de fark edemiyormuş. Sancı da yoğun bir adet sancısı gibi diyorlar.

İnşallah canım ya.

kobacaaaannn maşallah sizee :)

2 hafta sonra randevum canım. Gittiğim de sorarım. Kan uyuşmazlığı iğnesi olacağım hem. Evham yapıyorum hep. Aklıma kotu şeyler geliyor anlamıyorum kafamdan atmak istiyorum ama geliyor aklım karışıyor. Gereksiz yere evham yapıyorum biliyorum ama iste :)

ona alışığım çok şükür sancım çok oluyodu adet olduğumdada dayanırım diye düşünüyom ama bilmiyomki daha başka ne oluyo işte. o zaman şiddetli adet sancısı olursa endişe edebiliriz?

2 hafta sonra benimde randevum inşallah bir şey yoktur gidince soracagim doktora . Kan uyuşmazlığı iğnesi de olacağım. Bakalım tedarikli gideyim doktora da. İnşallah sağlıcakla alırız kucaklarimiza bebeklerimizi. 37 den sonra korkmayacağım. Doğsa da küvez de kalmaz. Hep içimde erken doğum korkum var :)

Bilmiyorum ki canım şimdi ne desem :):) önemli olan ağrının düzenli ve devamlı olması sanırım.

Geçmiş olsun vücut güçsüz düşünce mantar olman normal olabilir bir de antiniyotik kullanıyorsan o da mantar yasar belki kaşıntın ondandır geçmiş olsun.

Şu kasılma gibi şeyin dışında bir de göbek deliği çevremi çok gergin hissediyorum. Göbeğim alta çekiyor gibi hissediyorum. Var mı benim gibi olan :)

Kızlar gebelikte BAKLA sakıncalı mı
Vücut içerisinde bulunan bir hormonu harekete geçiren bakla, çocuklarda nefes alamama problemini gündeme getiriyor, ve bunun sonucu ölüme kadar gidebiliyor. Baklanın hamilelere zararlarından söz ederken ise şunu belirtmemiz gerekiyor: annenin aldığı her ilaç, yiyecek, ya da içecekten bebek mutlaka etkileniyor. Hal böyle olunca, yedi yaşına kadar olan çocukların bakla yememesi gerektiğini düşünecek olursak, hamilelikte bakla yemek zararlımı sorusunun yanıtını da, evet, zararlı şeklinde verebiliyoruz.

Canım böyle bir yazı buldum. Pek tavsiye edilmiyor sanırım.

Daha once dogurmadim ama baya pozitif dogum okudum sanirim azcik bilincliyim. Merak etme tatlim bu aylarda sancisiz acilma olsa bile doktorlar bakiyo enazindan benimki her gittigimde ultrasonla bakiyo serviks kapali diye not aliyo karnemize hatta cm bile yaziyo. Seninde doktorun genital bolgene yakin ultrason aletiyle baktiysa gormustur zaten aciklik olsa hemen onlem alirdi yada yapmadiysa mutlaka soyle aklinda kalmasin. Dogum zamanida oyle hemen kolay degil zaten doktorda haftada bir cagircak son ayda. Benimki bidaha kontrolden sonra 2haftada bire indircez dedi bile kontrolleri. Ama sana tavsiyem pozitif normal dogum hikayeleri diye gir google dan ordan oku eger normal istiyosan tabi. ben onlari okuyunca hemen dogurasim geliyo hem evde acilma olsa keske 8cm kadar falan neguzel iste hastanede cok zor oluyomus cunku

Ayyy Allah razi olsun yaaa ben yedim bikac kere bilmiyodum dahada yerdim heralde okumasaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…