2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Maşallah bazı kocalar karısının hamile pijamasını bile düşünüp alıyor benimki düşünmez bi de aldığımı beğenmez karışır tır tur yapar nankör

Evlilik yıldönümü hediyesi özel tasarım yüzük yaptırdım teşekkür edecepine ay taşı şu renk olsaydı değiştirekim bodo bıdı karı gibi bitirmedi bir daha da almak mı töbeee param cebimde kalırdı allahın cezası b*k bulur bi daha hediye hem anlamaz taştan zevksiz heö karışır herşeye boş çene

Selam annelerrr
Rahatsizligi olanlara gecmis olsun diyorum. Enfeksiyon cok olurmus zaten hamilelikte insallah cabucak gecer.
Bizde bugun oglumuzu gorduk 28+1de kocaman olmusuz 1300gr (bi masallahinizi aliriz teyzeleri)
Biara ayagi agzinin ordaydi cok guzel resim vermedi zaten busefer yaramaz. Bizim ufaklik makat gelis ve birazda asagida oldugu icin hic dik oturtmuyo sagolsun beni sandalyede falan oturamiyorum dik sekilde hemen o minik ayaklariyla uyariyo anne napiyon diye tabi mesanemede tekmeler savuruyo tuvalete tasiniyorum devamli.
Benimde kasinti sorunum vardi doktora sordum tahlil istedi ama kizariklik ve döküntü olmadigi icin cok acil istemedi bidahaki gelisine dedi yarin yaptircam gerci ben dua istiyorum sizden olurmu karacigerle ilgili bisey cikmaz insallah zaten tiroid icin ilac kullaniyorum bide bunun icin kullanmam umarim yaa. Bide eger cikarsa bebegi 38haftada falan aliyolarmis buda canimi cok sıktı cunku bebegim kendi istedigi zaman gelsin istiyorum ben. isterse 42de gelsin beklicektik
bide cok heveslendim bende bikac ceyizimizden yolliyim size bakalim yükleyebilcekmiyim fotograf

Kuzum ya öyle düşünüp üzme kendini, seninkininde farklı özellikleri ve güzellikleri vardir

Kızlar bende bir kaç gündür karnımda bebek toplanıyor orası sertleşiyor gerginleşiyor boyle bisi oluyor. Siz de de oluyor mu kasılma mi bunlar ?

sakin ol canım ya, illaki vardır güzel yanları onları düşünmeye çalış. yavrunun babası o sonuçta. Allah başımızdan eksik etmesin kocaları
olmadı sinirli değil de üzgün böyle bi iki damla göz yaşı, ne bileyim accık oram buram ağrıyo diye naz yap az etrafında döndür, hıncını öyle al bari

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün olması dileğiyle Günaydın Günaydın size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…