2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sen canini sıkma guzel düşün guzel olsun annesi

Şu kasılma gibi şeyin dışında bir de göbek deliği çevremi çok gergin hissediyorum. Göbeğim alta çekiyor gibi hissediyorum. Var mı benim gibi olan :)
Ben varım bowlig topu taşıyor gibiyim vakina ağrısı kemikleri kerpetenle açıyor gibi ağrılar vs bunlar da oluyor, ama hep vüxudum doğuma hazırlanıyor diyorum :)

Merhaba hamislerr,

Bugün bizimde kont vardi. Sata göre27+5 ama onden gidiyormus tospam:)
1200 gr olmuş maşallah. Hafta sonuda alışverişimizin çoğunu tamamladik. Zaten çoğu seyi ablam verdi sağolsun.

Ay öyle mj .iyi ya ben aliskinim adet sancılarınà. Ağlardım bazen sancı dan . É 9 ay adet ağrısı çekmedim toplu cekivereyim bari

Terliklerim
Canım dolabın ciciler niz harika ben de dolap almak istiyorumyıkayıp duzenlemek. Ama çok masraf yaptım şu aralar bebis geldikten sonra mı alsam ki. Sen kaca aldın oda şeklinde mı aldın

Teşekkür ederim . Tek dolap yaptirdim ben. Besigini ablam vericek. Hazir dolaplar cok pahaliydi 1000 tl civariydi hemde spotcularda. Bende mobilyaciya 450 tl ye yaptirdim. Zaten cok abartılı birsey istemiyordum uyguna geldi.

Şu kasılma gibi şeyin dışında bir de göbek deliği çevremi çok gergin hissediyorum. Göbeğim alta çekiyor gibi hissediyorum. Var mı benim gibi olan :)
Benim de aynen boyle oluyo. Karnim aksama dogru sertlesiyo iste mada masiyim. Yorgunluktan oluyo ama acı olmuyo agri falan
Ayaklari asagida. Tekme atinca sanki vajinamin icine cimdik atiyo gibi hizsedyrm. Gobek delihim disari firladi felaket. Her kiyafette belli oluyo

Ay ebet ne güzel uygun olmuş .güzel günler de kullanın ben de 20 Günlükken falan tatile çıkcam zaten ankarada sitelerde olmadı sipariş yaptiriyim . Dogumdan önce çok elzem değildir ya.

Bende bende normal doğumu çok istiyorum yaa.. İnşallah güzelce dogururuz. İnternette gebbe pınar var onu okuyun

Canim normal istiyorum kesinlikle herseyden once sezeryandan cook korkuyorum normal dogum hikayelerinide tabiki iyi anlatilanlari okudulca aynen gaza geliyorum. Doktor kontrolumde mutlaka bakiyo alt tarafa dogru yumurtaliklarimin oldugu yerlere vsde bakar mutlaka. 30.haftadan itibaren 2 haftada bi kontrol oluyomus. Bizimde az kaldi malum

Selamlar DİŞ AĞRISI SIZLAMASI fln çekenler için bi tavsiyem var SENSODYNE PRO NAMEL diş macunu bende faydalı oldu sizlere de fayda eder inşaAllah

Ilk serumumu vurdurdum mala döndüm resmen ne acayip bi ilaçmış tüm yan etkilernii yaşadım böyle ağzım burnuma kan tadı kokusu geliyordu R r0s3n

6 aydır dayandım ne meyve suyu ne kola ama bugun limonata içtim içim yandı 2 bardak falan hem de vicdan azabı çekiyorum ama hamileyiz arada kaçamak yapsak

6 aydır dayandım ne meyve suyu ne kola ama bugun limonata içtim içim yandı 2 bardak falan hem de vicdan azabı çekiyorum ama hamileyiz arada kaçamak yapsak
Sorma canım, gebeliğin başından beri böyle kana kana kola içmek istedi canım , 2 hafta önce eşime o kadar yalvardım yakardım kolayı kaptım :))) 1 cam Şişe 200 ml içtim keşke hiç bitmese dedim:))) 2. Hedefim doğumun ilk günü kelle paça Çorbası içmek olacak galiba :)) normalde hiç sevmem yememde ama hep kelle paça istedim , onu yiyemeyince yazık annem her hafta Keşkek yapıyor , yerini tutmuyor ama idare ediyor şimdilik :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…