- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #28.761
Canım bende de oluyor. Çok ayakta durursam eğilip kalkarsam filan çok oluyor. Bugünlerde biraz fazlaydı ishaldim sanırım kuzum durumdan rahatsız oldu :):):):)Kızlar bende bir kaç gündür karnımda bebek toplanıyor orası sertleşiyor gerginleşiyor boyle bisi oluyor. Siz de de oluyor mu kasılma mi bunlar ?
Napıyosun kuzum nasıl gidiyor hamilelik, facede görmüyorum hiç karnını saklıyorsun hep neden yawww
Off bu odem var ya..her tarafim sisti zaten. Aksi gibi maydanoz gibi odem sokturuculeri hamilelikte kullanamiyoruz. Napalim cekicezÖdemden oluyor canım ve emzirirken de devam ediyor, ben sol bileğimi kullanamaz olmuştum ilk bebeğimde. İlerletse sakın korkma geçiyor..
Kimi yeter kimi yetmez diyor parça olarak ben 4 takım alıcamyanımaCanim çatı muayenesi için erken değil mi
Merhaba canım, ben de kızarıklık, döküntü ve bol miktarda kaşıntı hala devam ediyor ama bütün değerlerim düzgündü. Ben de endişelenmiştim normal doğum istediğim için. Bende bile herşey yolunda çıktıysa sen hiç endişelenme, normal kaşıntılardır onlar. Sonuçta cildimiz en hareketli organlarımızdan biri hamilelikte. Bence aklında kalmasın, bir an önce yaptır kan tahlilini en azından için rahat eder.Selam annelerrr
Rahatsizligi olanlara gecmis olsun diyorum. Enfeksiyon cok olurmus zaten hamilelikte insallah cabucak gecer.
Bizde bugun oglumuzu gorduk 28+1de kocaman olmusuz 1300gr (bi masallahinizi aliriz teyzeleri)
Biara ayagi agzinin ordaydi cok guzel resim vermedi zaten busefer yaramaz. Bizim ufaklik makat gelis ve birazda asagida oldugu icin hic dik oturtmuyo sagolsun beni sandalyede falan oturamiyorum dik sekilde hemen o minik ayaklariyla uyariyo anne napiyon diyetabi mesanemede tekmeler savuruyo tuvalete tasiniyorum devamli.
Benimde kasinti sorunum vardi doktora sordum tahlil istedi ama kizariklik ve döküntü olmadigi icin cok acil istemedi bidahaki gelisine dedi yarin yaptircam gerci ben dua istiyorum sizden olurmu karacigerle ilgili bisey cikmaz insallah zaten tiroid icin ilac kullaniyorum bide bunun icin kullanmam umarim yaa. Bide eger cikarsa bebegi 38haftada falan aliyolarmis buda canimi cok sıktı cunku bebegim kendi istedigi zaman gelsin istiyorum ben. isterse 42de gelsin beklicektik
bide cok heveslendim bende bikac ceyizimizden yolliyim size bakalim yükleyebilcekmiyim fotograf
Gunaydin canim..Merhaba canım, ben de kızarıklık, döküntü ve bol miktarda kaşıntı hala devam ediyor ama bütün değerlerim düzgündü. Ben de endişelenmiştim normal doğum istediğim için. Bende bile herşey yolunda çıktıysa sen hiç endişelenme, normal kaşıntılardır onlar. Sonuçta cildimiz en hareketli organlarımızdan biri hamilelikte. Bence aklında kalmasın, bir an önce yaptır kan tahlilini en azından için rahat eder.
Bu arada bebişine de maşallah :) benim tosbaa minicik daha :) 25+0'da 789 gr ve 31cm olmuştuk. Bakalım bir dahaki kontrolüm 30 +0 da. Ne kadar büyümüş olcak bebişim çok merak ediyorum:)
Gunaydin canim.Kızlar günaydın. İki gündür istanbul çok soğuk. Ben boğaz enfeksiyonu geçiriyorum galiba. Geceden beri öksürüyorum. Tavsiyesi olan var mı?
Birde sabah uyandığımda vajinal kaşıntı yaşadım umarım devam etmez. Böyle bişey yaşayan oldu mu?
Muhtemelen normaldir canim cunku bizim ufaklikta hep ayni yerden kafasini uzatiyo devamli hatta dun kontroldede yapti doktor bile kasilman var saniyorum bende ama kasilma gorunmuyo dedi.Kızlar bende bir kaç gündür karnımda bebek toplanıyor orası sertleşiyor gerginleşiyor boyle bisi oluyor. Siz de de oluyor mu kasılma mi bunlar ?
teşekkür ederim canım.Gunaydin canim.
Havalar buara hasta olmak icin cok musait gercekten. Bende sabah bogaz agrisiyla kalktim ama benimki faranjit gibi kulakla bir. İhlamur bal limon genelde işe yariyo bi dene istersen dahada ilerlemeden onlem almak lazim. Cok gecmis olsun tekrar
teşekkür ederim canım.
benimkide faranjit başlangıcı sanırım şuan bide iş yerindeyim bayılcam nerdeyse dayanamazsam izin alıp çıkıcam
Dinlenememek cok zor gercekten. İzin alabiliyosan bence hic dusunme bile git evine yoksa gececegi varsada gecmiyo bu hastalikteşekkür ederim canım.
benimkide faranjit başlangıcı sanırım şuan bide iş yerindeyim bayılcam nerdeyse dayanamazsam izin alıp çıkıcam
Günaydın canım , geçmiş olsun dikkat etmek Kazım havalar feci , ablamda öğretmen oda gebeliğinde çok çekti faranjitten, genelde adaçayı bal limon günde bir kupa içiyordu , doktoru günde 1-2 bardak içebilirsin Demiş ... Faranjitin en güzel tedavisi az konuşup boğazı yormayıp dinlenmektektir ..Kızlar günaydın. İki gündür istanbul çok soğuk. Ben boğaz enfeksiyonu geçiriyorum galiba. Geceden beri öksürüyorum. Tavsiyesi olan var mı?
Birde sabah uyandığımda vajinal kaşıntı yaşadım umarım devam etmez. Böyle bişey yaşayan oldu mu?
Yani er yada geç yapılacak öyle mi :/Canim çatı muayenesi için erken değil mi
Muhtemelen normaldir canim cunku bizim ufaklikta hep ayni yerden kafasini uzatiyo devamli hatta dun kontroldede yapti doktor bile kasilman var saniyorum bende ama kasilma gorunmuyo dedi.
Ben ilk gebeligimde 28. haftada mantar olmuştum. Gebelikte olabilirmiş. O zamana kadar mantar nedir bilmezdim.geçmiş olsun,devam etmez inş. Ederse fazla uzatma fitil kullanırsınKızlar günaydın. İki gündür istanbul çok soğuk. Ben boğaz enfeksiyonu geçiriyorum galiba. Geceden beri öksürüyorum. Tavsiyesi olan var mı?
Canım bende de oluyor. Çok ayakta durursam eğilip kalkarsam filan çok oluyor. Bugünlerde biraz fazlaydı ishaldim sanırım kuzum durumdan rahatsız oldu :):):):)
canım çok geçmiş olsun. ilik çorbası içmeye çalış seviyodun sanırım öyle hatırlıyorum. bol sarımsak tüketmeye çalış farenjite en iyi gelebilcek şey sarımsak. öksürüğün içinde pekmez öneririm.
Dinlenememek cok zor gercekten. İzin alabiliyosan bence hic dusunme bile git evine yoksa gececegi varsada gecmiyo bu hastalik
Günaydın canım , geçmiş olsun dikkat etmek Kazım havalar feci , ablamda öğretmen oda gebeliğinde çok çekti faranjitten, genelde adaçayı bal limon günde bir kupa içiyordu , doktoru günde 1-2 bardak içebilirsin Demiş ... Faranjitin en güzel tedavisi az konuşup boğazı yormayıp dinlenmektektir ..
Suan yk cok sukur sabah oldu ama smdi gecti insallah devam etmezBen ilk gebeligimde 28. haftada mantar olmuştum. Gebelikte olabilirmiş. O zamana kadar mantar nedir bilmezdim.geçmiş olsun,devam etmez inş. Ederse fazla uzatma fitil kullanırsın
7. Aydan itibaren 26. Haftadan sonra artar diyorlar kasılmalar , kasılma OLDUĞUNU hissettiğimde uzanıp bakmalısın kaç Sn Sürüyor , birde sırtüstü yatar pozisyondaylrn olursa sağa sola Döndüğünde geçip geçmediğini kontrol et canım , benim 17. Haftadan beri olduğundan magnezyum kullanıyorum , 2 gündür benimde arttı gibi , haftaya kontrolüm , eşime sorduğumda günde 10 defa ve Kaçar Dakka arayla olduğuna bakalım dedi şimdi sabahtan beri 2 defa oldu , not alıyorum , haftaya hocayada göstereceğim , gerekirse adalat başlatabilir...İnşallah canım ya benimki de boyle toplanıyor bir yere sertleşiyor karnım. İnşallah bende de bir problem yoktur. Sağlıkla vakti saatinde alalım kucaklarimiza inşallah bebeklerimizi. Başka bir şey istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?