2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bende bir kaç gündür karnımda bebek toplanıyor orası sertleşiyor gerginleşiyor boyle bisi oluyor. Siz de de oluyor mu kasılma mi bunlar ?
Canım bende de oluyor. Çok ayakta durursam eğilip kalkarsam filan çok oluyor. Bugünlerde biraz fazlaydı ishaldim sanırım kuzum durumdan rahatsız oldu :):):):)

Ödemden oluyor canım ve emzirirken de devam ediyor, ben sol bileğimi kullanamaz olmuştum ilk bebeğimde. İlerletse sakın korkma geçiyor..
Off bu odem var ya..her tarafim sisti zaten. Aksi gibi maydanoz gibi odem sokturuculeri hamilelikte kullanamiyoruz. Napalim cekicez emzirirken de devam edebiliyor demek bunu ogrendigim iyi oldu. Cok sagol canim

Kızlar günaydın. İki gündür istanbul çok soğuk. Ben boğaz enfeksiyonu geçiriyorum galiba. Geceden beri öksürüyorum. Tavsiyesi olan var mı?

Birde sabah uyandığımda vajinal kaşıntı yaşadım umarım devam etmez. Böyle bişey yaşayan oldu mu?

Merhaba canım, ben de kızarıklık, döküntü ve bol miktarda kaşıntı hala devam ediyor ama bütün değerlerim düzgündü. Ben de endişelenmiştim normal doğum istediğim için. Bende bile herşey yolunda çıktıysa sen hiç endişelenme, normal kaşıntılardır onlar. Sonuçta cildimiz en hareketli organlarımızdan biri hamilelikte. Bence aklında kalmasın, bir an önce yaptır kan tahlilini en azından için rahat eder.
Bu arada bebişine de maşallah :) benim tosbaa minicik daha :) 25+0'da 789 gr ve 31cm olmuştuk. Bakalım bir dahaki kontrolüm 30 +0 da. Ne kadar büyümüş olcak bebişim çok merak ediyorum:)

Gunaydin canim..
İcimi rahatlattin bakalim ne olcak insallah bisey yoktur. Seninde devam etmez insallah cunku kasinti devamli oldugunda insani sinir ediyo.
Ayrica senin bebeginde masallah gayet iyi benimde ozaman gittigimde seninki kadardi birden buyuyo ufakliklar. Bidaha gittiginde benimkinden buyuk olur gor bak zaten hareketlerinden tekmelerinden anlicaksin buyudugunu emin ol

Gunaydin canim.
Havalar buara hasta olmak icin cok musait gercekten. Bende sabah bogaz agrisiyla kalktim ama benimki faranjit gibi kulakla bir. İhlamur bal limon genelde işe yariyo bi dene istersen dahada ilerlemeden onlem almak lazim. Cok gecmis olsun tekrar

Kızlar bende bir kaç gündür karnımda bebek toplanıyor orası sertleşiyor gerginleşiyor boyle bisi oluyor. Siz de de oluyor mu kasılma mi bunlar ?
Muhtemelen normaldir canim cunku bizim ufaklikta hep ayni yerden kafasini uzatiyo devamli hatta dun kontroldede yapti doktor bile kasilman var saniyorum bende ama kasilma gorunmuyo dedi.

teşekkür ederim canım.
benimkide faranjit başlangıcı sanırım şuan bide iş yerindeyim bayılcam nerdeyse dayanamazsam izin alıp çıkıcam

teşekkür ederim canım.
benimkide faranjit başlangıcı sanırım şuan bide iş yerindeyim bayılcam nerdeyse dayanamazsam izin alıp çıkıcam

canım çok geçmiş olsun. ilik çorbası içmeye çalış seviyodun sanırım öyle hatırlıyorum. bol sarımsak tüketmeye çalış farenjite en iyi gelebilcek şey sarımsak. öksürüğün içinde pekmez öneririm.

teşekkür ederim canım.
Dinlenememek cok zor gercekten. İzin alabiliyosan bence hic dusunme bile git evine yoksa gececegi varsada gecmiyo bu hastalik

Günaydın canım , geçmiş olsun dikkat etmek Kazım havalar feci , ablamda öğretmen oda gebeliğinde çok çekti faranjitten, genelde adaçayı bal limon günde bir kupa içiyordu , doktoru günde 1-2 bardak içebilirsin Demiş ... Faranjitin en güzel tedavisi az konuşup boğazı yormayıp dinlenmektektir ..

Muhtemelen normaldir canim cunku bizim ufaklikta hep ayni yerden kafasini uzatiyo devamli hatta dun kontroldede yapti doktor bile kasilman var saniyorum bende ama kasilma gorunmuyo dedi.

İnşallah canım ya benimki de boyle toplanıyor bir yere sertleşiyor karnım. İnşallah bende de bir problem yoktur. Sağlıkla vakti saatinde alalım kucaklarimiza inşallah bebeklerimizi. Başka bir şey istemiyorum.

Ben ilk gebeligimde 28. haftada mantar olmuştum. Gebelikte olabilirmiş. O zamana kadar mantar nedir bilmezdim.geçmiş olsun,devam etmez inş. Ederse fazla uzatma fitil kullanırsın

Canım bende de oluyor. Çok ayakta durursam eğilip kalkarsam filan çok oluyor. Bugünlerde biraz fazlaydı ishaldim sanırım kuzum durumdan rahatsız oldu :):):):)

Bende evdeydim hep otururken bile karnım sertleşiyor. Bugün de hafif sancı giriyor saniyelik ama bıçak sapliyorlar sanki normal mi acaba. Bizim kiz icerde napiyo boyle :)

Dinlenememek cok zor gercekten. İzin alabiliyosan bence hic dusunme bile git evine yoksa gececegi varsada gecmiyo bu hastalik

Kizlar cok tsk ederim geldim eve ablami cagirdim corb yapip getircek sagolsun. Bogazim cok yaniyo midem bulaniyo. Su icmeye takatim yok kizlar dikkat edin. Hava aniden carpti beni. O kdr korunmama ragmen.

İnşallah canım ya benimki de boyle toplanıyor bir yere sertleşiyor karnım. İnşallah bende de bir problem yoktur. Sağlıkla vakti saatinde alalım kucaklarimiza inşallah bebeklerimizi. Başka bir şey istemiyorum.
7. Aydan itibaren 26. Haftadan sonra artar diyorlar kasılmalar , kasılma OLDUĞUNU hissettiğimde uzanıp bakmalısın kaç Sn Sürüyor , birde sırtüstü yatar pozisyondaylrn olursa sağa sola Döndüğünde geçip geçmediğini kontrol et canım , benim 17. Haftadan beri olduğundan magnezyum kullanıyorum , 2 gündür benimde arttı gibi , haftaya kontrolüm , eşime sorduğumda günde 10 defa ve Kaçar Dakka arayla olduğuna bakalım dedi şimdi sabahtan beri 2 defa oldu , not alıyorum , haftaya hocayada göstereceğim , gerekirse adalat başlatabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…