2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kızlar mrb nasılsınız? bugun dayanamadım ve ilk alışverişimi yaptım, mar sonu nisan başı yapacaktım ama dayanamadım yeğenimin doğum günü var 1 ay sonra annemde 2 hafta sonra yanlarına gidecek, maalesef ben yatışlı olduğum için o güze güne katılamayacağım maalesef, yeğenimin doğum günü bahenesine internette gezinirken trendyolda kanz ın ürünleri baya indirime girmiş, birde çocuk haftası yapmışlar 25 liralık hediye çeki vardı üstüne maksimum karta kargo indirimi 2 takım, 1 elbise 1 yazlık ince hırkayı 103.00 tl ye aldım

Artık iki haftada bi konteoller başlıyı mu ben sordum doktorum dalga geçer gibi cevap verdi nst gerek yokmuş riskli durumlardaymış .... Saçma gibi geldi :) coraspirin kullanan arakdaşlar var mı tedbir amaçlı bıraktınız mı :) hasta olanlara geçmiş olsun bu aeasa ben dün ağrıdan uyuyamadım stres azıcık sinir sanki kasılma yapıyor bende ..isgal vardı dün bi ara halsizleştim bugün geçmiş patates muz su tükettim serum için hastaneye gidecektim ben ne için sorsam doktora önemli değil bi şey olmas diyor ben de gitmek istemiyorum siz şanslıdınız iyi bi doktorunuz varsa..

Masallah canim bebegine :) onemli biseyinin olmamasina sevindim.
bizimkide ayni makat gelis suanda tekmeleri cok asagilarda hissediyorum. Ama boyle olunca mide rahat olurmus oyuzden iyi yani. Bakalim nezaman döncek bende merak ediyorum insallah cok ugrastirmadan kendileri döner

Benim bidahaki randevum 5nisanda canim sonrada 2haftada bir goruscez dedi. Bi hafta baska bi hafta baska bisey icin dedi ama orayi kacirdim sonrada laf karisti bi hafta muayne bi hafta nst heralde. Allaha sukur risk falanda yok bizde. Ozel muaynehaneye gidiyorum ama ben cok ilgili doktor (gerci bazen gerek yok bukadar para vermeye diyorum ama baskada nereye gitcem bilmedigimden yani). Cok ilgisiz doktorda sinir ediyo ama gercekten haklisin

Sabah seker yuklemesi yaptilar..acken kan almadilar..50 ml lik glikozlu icecegi ictim kan verdim..sonuc 226 cikmis..sizdede bu sekilde mi yapildi seker yukleme acken kan almadilar mi..

Ayyy yedim valla. Çok abartmadan tuttum kendimi :):):)

Bugün belim çok ağrıyor

Bir de burada kar yağıyor :)

Benimki de iki gun once basi asagida ayaklari yukaridaydi fakat doktorum bebek bu haftalarda sik sik doner zaten pozisyonu sabit olmaz dedi. Dogum pozisyonu almasina daha varmis.

Sabah seker yuklemesi yaptilar..acken kan almadilar..50 ml lik glikozlu icecegi ictim kan verdim..sonuc 226 cikmis..sizdede bu sekilde mi yapildi seker yukleme acken kan almadilar mi..

Normalde açlık da almaları lazım ama zaten size 100 lük yükleme de yapacaklardır, yüksek çıkmış çünkü.
Onu yaparken açlık da bakarlar.

Normalde açlık da almaları lazım ama zaten size 100 lük yükleme de yapacaklardır, yüksek çıkmış çünkü.
Onu yaparken açlık da bakarlar.
Gunlerimiz ayni bebeginiz en son kac gr di kac haftalikti..benim bugun 26.haftam sizinde tabi 942 gr cikti..ultrasondaki doktor bebegin kilosu az dediler mi sana dedi..

canım bolbol dinlen. ben hastayken parol almıştım çok iyi gelmişti. biliyosun kullanılıyo hamilelikte.
Cnm 39 derece atesle dun hastaneye gttm hemen antibiyotikle serum verdiler bu saat oldu 38 den dusmuyo nabzim bi ara 140 a ckti basim cok agriyo dikkat edin kendinize

Geçmiş olsun vücut güçsüz düşünce mantar olman normal olabilir bir de antiniyotik kullanıyorsan o da mantar yasar belki kaşıntın ondandır geçmiş olsun.
Sagol cnm meger ateslenicekmisim ondan kasintm oldu galiba daha hic antibiyotk kulla madm ilk defa dun gece serumla verdiler

Canım ben de yiyorum o kadardan bir şey olmaz. Önce de yedim cips. Ama içim rahat etmedi cips bana ben ona bakıyordum. Buradan destek almak istedim :):):) Hamburger bugüne kadar 2 3 kere yedim sanırım. Pizza da öyle. Ama hazır içecek içmiyorum. Öncesinde de içmezdim ama bu aralar canım çok kola istiyor.

kola başka bi mevzu bence :) normaldede yıllardır içmediğim için heleki hamileyken hiç sürmem ağzıma. düşünmemeye çalış artık :) bende toplasan senin kadar yemişimdir ama yerkende hiiç düşünmedim bişey oldumu diye. inşallah olmamıştır.

Gunlerimiz ayni bebeginiz en son kac gr di kac haftalikti..benim bugun 26.haftam sizinde tabi 942 gr cikti..ultrasondaki doktor bebegin kilosu az dediler mi sana dedi..

Geçtiğimiz cumartesiyi kontrolünmüz. 25+3 de 950 gr dı. 1 hafta önden gidiyor dedi. Günüyle uyumlu olmasını istiyorum, ne önden gitsin ne geri der doktorum. Benimki 1 hafta öndeyken sizinki normal ağırlıkta oluyor galiba.

Canım benimde özel muayenehane zaten aylardan beri biliyoe artık iki ayda gebelik için ona gitmiştik başka doktor yok imkan kısıtlı herkes böyle o yüzden kızıyırum dr bırakmak istemiyorum ne zamandır tanıyorum doğum izni başlayınca doğum için kontroller falan hakkınd bişi demezse başka doktora gideceğim şu an rapor kullanıyoeum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…