2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben de düşünmüyor değilim canım bazen abartıyorum kararında olursa bi problem yok ben de son aylarda kolasız yemek yiyemem dediklerini duydukça az az içmeye başlamıştım fantada içiyorum arada :) bir şey olacağını zannetmiyorum :) ben yine iyi olduğumuzu düşünüyorum :)

Cnm 39 derece atesle dun hastaneye gttm hemen antibiyotikle serum verdiler bu saat oldu 38 den dusmuyo nabzim bi ara 140 a ckti basim cok agriyo dikkat edin kendinize
Gecmis olsun canim yaa bende seni merak ediyodum nasil oldun diye. İnsallah cabucak toparlarsin ama en iyi gelen sey dinlenmek gercekten

Hamilelik cok hassas bi donem ya insan extra bi ilgi alaka bekliyo. Doktorlada en mahremini paylasiyosun sonucta cok haklisin ama insallah degistirmene gerek kalmaz

Benim doktorum ada çayı yasak, ıhlamur içebilirsin demişti

Cnm 39 derece atesle dun hastaneye gttm hemen antibiyotikle serum verdiler bu saat oldu 38 den dusmuyo nabzim bi ara 140 a ckti basim cok agriyo dikkat edin kendinize
Geçmiş olsun,benim kızım da ateslenmisti.bir kaç gün sonra farkettik ki su çiçeği olmuş.bahar aylarinda olurmus.Leke falan var mı vücudunda.

Canım ben yanlış yonlendirmeyim de işte arkadasa doktor bebeğin kalbinde parlaklik var . Bilmem ne deyip baya ilgisiz ve moral bozucu konuşmuş . O da sen orayı begenmezzsın daha iyisine git falan deyince hiç gitmedim benn. Doğum için falan iyi düşün karar ver . Süratsiz ilgisiz insanlar istese dik zaten özel é gitmezdik dimi yani

Ayyy yedim valla. Çok abartmadan tuttum kendimi :):):)

Bugün belim çok ağrıyor

Bir de burada kar yağıyor :)
Benim dé belim çok agrio ama bugün 8 saat ders . Yemek . Mutfak temizlik. Derken yordum kendimi bebemi. Ondan olmuştur

Ben kola içiyorum hele canm Fanta çekince su gibi iciyorm

Sabah seker yuklemesi yaptilar..acken kan almadilar..50 ml lik glikozlu icecegi ictim kan verdim..sonuc 226 cikmis..sizdede bu sekilde mi yapildi seker yukleme acken kan almadilar mi..
Canım benim de aynı yapıldı. Açken çok önemli değil zaten 1 saat sonra benim tokluk 190 çıktı. Doktorum endokrinolojiye yönlendirdi. Ben dahiliyeye gittim. O doktorun da alanı sonuçta. Rica ettim hemen şeker ölçüm cihazı için rapor yazdı. Eczaneden ücretsiz aldım. Bir de diet listesi verdi. Kalkınca açlık yemekten 2 saat sonra tokluk ölçüyorum. Diyete uyunca çok sıkıntı kalmıyor. Ben 2. Yüklemeyi istemedim. Zaten ilkini de bebeğe zararlı diye istemeye istemeye yaptırdım. Doktora söyledim 2. Yüklemeden sonra ne olacak yine diyet yine şeker ölçümü. Kontrollü gidersek sorun yok bence geçmiş olsun

Ailende sekeri olan var mi..benim babam tip 2 acaba ondan mi diyorum..

Diyetinde neler var mesela

Diyetinde neler var mesela
Bunları bir sürü şeyle dönüştürebiliyorsun. Sütü tarçınla içiyorum ve bol salatalık. Bunlar şeker düzenleyici çünkü. İnan ben normalde bu kadar yemiyordum. Bir de doktor ekmeği 2 dilim dedi. Meyvenin yanına ceviz fındık ekliyosun. Günde 2 meyve yanına fındık. Ailede var ama doğumdan sonra geçeceğine inanıyorum

Benim dé belim çok agrio ama bugün 8 saat ders . Yemek . Mutfak temizlik. Derken yordum kendimi bebemi. Ondan olmuştur
ben de servisi bıraktım arabayla gidiyorum okula artık. Köy yolu da köstebek tarlası gibi zıngır zıngır. Bunun kötü etkisi olur mu :/ gerçi inşallah son haftalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…