2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım ben sağlıkçıyım gebelerde tokluk şekeri yemeğin ilk lokmasından 1 saat sonra ölçülüyor (gebe olmayanlarda 2. Saat gebelerde 1. Saat) aklında olsun

Doğumdan sonra çoğunlukla geçer ama doğumdan 2-3 ay sonra tekrar yükleme yapılıp (75 gramlık) annede gizli şeker kalmış mı kontrolü gerekiyor

Bir yanlışlık olmasın, gebelik şekeriniz çıktıysa yemekten tam bir saat sonra ölçmeniz gerekiyor. Benim de gebelik şekerim çıktı ve diyete rağmen açlık 105 olduğu için insülin başlandı bebeği korumak adına. İkinci saat ölçümü yanıltır sizi, tekrar görüşün isterseniz doktorunuzla.

Evet
Kesinlikle adacayindan yapılan gargarayi tavsiye ediyorum şiddetle

Canım gebelik şekeri çıkmış gözüküyor doktorun ne dedi?
Doktorumun ögleden sonra isi cikmis hastahanede yoktu yarin gidicem tekrar..hemsire telefondan sonuclari yolladi kendisine gelsin yarin aclik sekerine baktiralim demis..ben o sekerli seyden tekrar icmem..benim babamda seker var tip 2..bana sizce diyet mi verirler ve ölcüm cihazi..ben meyve cok yiyordum bu ara pilav makarna falanda yedim.

Kızlar , kordon kanı ( kök hücre) dondurp saklamayı düşünen var mı
İnsanın başına herşey gelio biraz mailyetli ama bakıyorum okuyrum belki düşüneblirz

Kızlar , kordon kanı ( kök hücre) dondurp saklamayı düşünen var mı
İnsanın başına herşey gelio biraz mailyetli ama bakıyorum okuyrum belki düşüneblirz
Merhaba dogum tarihlerimiz ayni sizinle..bugun seker yuklemesi icin gittim ultrasona girdim öncesinde ultrasondaki doktor 942 gr dedi bebege kilosu icin hic az diyen oldu mu dedi..kadin dogumcumda ogleden sonra yoktu isi cikmis..sizce nasil gr olarak..sizin bebis en son ne kadardi kacinci haftada rica etsem yardimci okurmusunuz..50 gr lik yuklemede 226 cikti tokluk sekerim

huriye048 benim babam tip 2 acaba onun etkiside olabilir mi ailede seker olmasi..birde bana 50ml icecek icirip 1 saat sonra kan aldilar..ac gittim ama aclik icin kan almadilar..bugun alcakmislar doktor telefonda gelsin yarin aclik bakalim dedi..

İyi geceler arkadaşlar bugün benimde ikinci şeker yüklemesi yapıldı ama maalesef açken verdiğim kan ve ardından içtiğim o iğrenç suyla kaldı ilk saatimin dolmasına 15 dakika kala bütün suyu çıkardım dayanamadım içtiğim anda anladım böyle olacağını anca 45 dakika dayanabildim o 45 dakikanın nasıl geçtiğini bi ben bide allah biliyo sonra drun yanına çıktım durumu anlattım oda bu şekilde tekrar etmenin bi anlamı yok açlık tokluk bakarız artık dedi şurda kaldı 12 hafta artık şekeri yükselten şeylerden uzak dururum napayım

Gecmis olsun..ilkinde kac gr lik yukleme yapilmisti ve sonuc ne idi..benimde dün 50bgr likta tokluk 226 cikti..bugunde aclik bakacaklarmis..

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün olması dileğiyle Günaydın Günaydın size

Bilginiz için teşekkürler ben 1 saat sonra dedim o ısrarla iki saat dedi. Açlık 76-89 arasında değişiyor. Tokluk kaç olursa insüline başlanıyor. Teşekkürler

Canım ben sağlıkçıyım gebelerde tokluk şekeri yemeğin ilk lokmasından 1 saat sonra ölçülüyor (gebe olmayanlarda 2. Saat gebelerde 1. Saat) aklında olsun

canım yine ben başına dert oldum ya ben kendim polikliniğe giderek ölçtürmüştüm ordaki çocukta kaç saat geçti dedi 2 saat olduı tam dedim ama öncesinde hamile olduğumu onun için ölçtürdüğümü söylememe rağmen bişey demedi. öncesindede kahvaltı yapıp tam 1 saat sonra ölçmüştüm 205 çıkmıştı ama onu evdeki cihazla yapmıştım. muhtemelen bendede çıkıcak bu c.tesi doktor kontrolüm var. ordanda şeker yüklemesine gönderebilir heralde dimi ne gibi önlem almam lazım aç gitmem gerekiyomu ?

Benim dun tokluk 50 gr glikozuictikten 1 saat sonra 226 cikti..bugunde aclik icin kan verdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…