2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bilginiz için teşekkürler ben 1 saat sonra dedim o ısrarla iki saat dedi. Açlık 76-89 arasında değişiyor. Tokluk kaç olursa insüline başlanıyor. Teşekkürler

Açlık değerleriniz çok güzel maşallah, tokluk da diyetinize rağmen ilk saatte 140 ın üzerinde olursa başlarlar diye düşünüyorum. Acaba dahiliye doktoru gebe olduğunuzu atladı mı iki saat derken. Kadın doğumcuya bu konuyla ilgili bilgi verin isterseniz, onlar da insan tabii bazen oluyor böyle şeyler.

Günaydın kızlar :) bu köy yolu beni mahvediyor hemen başlıyor bel ağrısı karnımda batmalar filan
Ay kıyamam ya. Valla zor olsa gerek burasi ilçe merkezi ama.yollar taş öyle olunca da eşim almaya gelse bile araba hareket ettikçe hele ki sıkışmışsam çiş é çık fena oluyir. Allah yardimcin olsun . 32.haftadan önde biraz sağlık raporu alsan olmaz mi

huriye048 huriye hanim ben ölçümün 1 gece öncesi evimde misafir vardı saat 9-11 arasi diyeyim misir yedim lokmalik halleylerden 2 tane 2 tanede rulokat tatmistim..gecede magvitali icip yattim..acaba yuklemenin 1 gece oncesinde bu yediklerim etkiler mi yuklemeyi..her sabah balli sut iciyorum ben..bu hafta pilav ve makarnada yemisligim var.birde sutlu irmik tatlisi falanda yemistim pazartesi gunu..yuklemem carsamba oldu..sizce aclik neden istendi simdi..o normal cikarsa ne yaparlar yontem olarak..cok sordum ama kusura bakmayin..yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim..

Canım öyle yapcam inşallah. Mayısın ilk haftası ayrılıyorum normalde ama bir ay sağlık raporu kullancam. Bu ayın 28inde ayrılcam inşallah. Çok zor oluyor artık. Bizim köy yolu bir ayrı ilçenin içi daha bir ayrı. Bu yıl su borularını değiştirdiler her yer yamalık çukur bazen yürümeyi daha çok tercih ediyorum. Bildiğin beşik gibi sallanıyoruz.

Hemen alayım çok teşekkürler, tadını da severim, pastil eme eme bir hal oldum
İbrahim Saraçoğlu söylemişti isteyen icebilir dedi ama malum adaçayı içmek hamilelikte iyi değil o yüzden sadece gargara yaptım ben.pastil kullanma bence hiç biseye yaramıyor bir de boğazın gecene kadar süt içme

huriye048 canım sen bu konularda donanımlısın genel olarak bilgim var ama ayrıntıyı bilmiyorum. İnternette şöyle buldum. Açlık 90 dan az, 1 saat sonra 130, 2 saat sonra 120 yi geçmiycek diye. Bu yanlış mı. Bu rakamları geçerse insüline mi başlıycaz. Şimdiden teşekkürler

Kızlar geçen hafta yenidoğan sünnetine takmıştım kafayı, şimdi de hurmaya. Bilindiği üzere doğumu çok çok kolaylaştırıyor ancak fazlası da erken doğuma neden oluyor. Ben şimdiden günde iki tane yiyorum kan değerlerini toparlıyor diye. Zorunlu sezeryan planlandığı için o hafta bol bol yerim. Normal doğum yapacak olanlar için ise tam bir kurtarıcı, hem rahim kasılmalarını kuvvetlendiriyor, hem bol süt yapıyor hem de bebek sarılığını engelliyor. Ancak bebeğin ağzına sürülecek o bir iki damlayı çok güzel steril edip vermek lazım. Konu hakkında bilgisi olan veya ailesinde uygulayan varsa ve bilgilerini paylaşırsa çok faydalı olur.

Canım hurmaya doğuma 1 ay kala başlanması gerek diye biliyorum ben. Bir arkadaşıma doktoru öyle söylemişti.

Bu şeker yüklemesi işini kendimiz yapabiliyor muyuz :) Kayınbabamın şeker ölçme aleti var onla yapsam :)

Canm en son gecen hafta cumartsi 900 gram civarı demişti ve çok güzel gelişimi dedi ..
Sennki de iyi görünüo
Bana doktorum 75 lik yüklet dedi içtim birazdan tekrar kan vericem :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…