2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Minik kuzumun doğum çantasıni hazırladım çok şükür bi pisik kremi eksik onu da babası getircek. Benim çanta kaldı ama daha gecelik felan almam lazım netten alcam tabi mecburen var mı öneriniz kızlar
Canım civilim de piere cardin in pijama takımları indirimdeydi siteden bak istersen ben bakmadım detaylı ama öyle bi görünce akşımda kalmış

Saol canım biraz fazla oldu yanıma aldıklarım özellikle de giysi kısmı. Ama doğum yapacağım yer 100 km evimize. O nedenle temkinli olmam gerekti ve biraz abartmak zorunda kaldım. Çok teşekkürler önerilerin için. Hastaneden çıkarken giymek için giysi falan almamıştım alayım canım

Stres yapma canım ama artık hazırlamakta fayda var

Canım civilim de piere cardin in pijama takımları indirimdeydi siteden bak istersen ben bakmadım detaylı ama öyle bi görünce akşımda kalmış
Pijama Takımı değilde gecelik istiyorum canım doğum için o daha rahatmis ama arkadaşım zaten doğumda mahvolacak pahalı bişey alma dedi. Nası bisey alsam bilemedim evde ki pijama takımlarından alırım bi iki tane yanıma ama ayrıca iki gecelik lazım bence
Rahim ağzı ölçümleri için ben alttan baktırmadim eşimin arkadaşları muayene ettiler alttan kontrolü reddettim o sebeple.

Günaydın kızlar. Nasılsınız?
Sonunda 32+0 oldum bugün ve yarın "çalışabilir" raporumu alacağım. Niyetim mayıs sonuna kadar çalışmak.
Ben de hastane çantamı hazırladım. Kendim için olanları bir hurça koydum. Bebek için olanları da ilk doğumda bir set olarak hemşireye vermek için bir bohçaya sardım, diğerlerini de tülden bir keseye koydum. Bebek bezlerini de gene bir kese içinde diğer keseye koydum.
Listemi de paylaşıyorum. Emzik biberon süt pompası almıyorum, yük etmiyorum. Özel hastanede doğum yapacağım, icabında onlar verirler. Kendim için hasta bezi de almayı düşünmüyorum, gerekirse eşim gider alır. Sadece 32 li uzun orkid alcam. Pişik kremi de almıyorum. Hastanelerde uygun kremler oluyor zaten.
Bebek için kıyafet fazla mı bilemedim. Toplam iki battaniye alacağım. Hastane çıkışı içindekiler dahil.
Kendim için de 3 atlet çok diye düşündüm başta ama herkes çok terlersin dedi.

Canım mrb ikimizin doğum tarihi de yaklaşık aynı şey dicem sana, ben 20 mayis da ayrilicam çünkü ücretli iznin son haftası yani 16. Hafta kurban bayramı tatiline geliyor. Yani izin boşa gidiyor onun için 36. Haftamda ayrılacağım 37 yi beklemeyecegim sende ona dikkat et. Bi hafta önce ayrilabilirsin 23 mayis da

ben de hastane çantamı yazayım: (eksikleri fazlaları söylerseniz çok memnun olurum kızlar:)
*yenidoğan bebek bezi
*orta boy hasta bezi
*göğüs pompası-biberonu
*göğüs pedi
*emzirme sutyeni
*1 adet 10-lu hastane çıkışı-içinde ince battaniye de var
*2 çıtçıtlı zıbın
*3 çorap
*1 adet kalın battaniye
*önden düğmeli pijama
*birkaç külot
*kendime kalın şal-kalın çorap
*lansınoh göğüs kremi
*ıslak mendil

FİNİTO

Teşekkür ederim ama ben nöbet usülü çalıştığım için bayram falan farketmiyor. Özellikle bayramda da izinli olmak istiyorum hatta. Geçen sene de kurban bayramında yıllık izin almıştım.

Bebek için ağız mendili koy dediler hep bana

bir de bir sıkıntım var

bulunduğum ilçedeki özel hastanede doğum yapmayı önermiyorlar..devlet hastanesindeki ebeler deneyimliymiş ama hani malum yoğunlukk ve özel hastanelerde olmayan bazı hijyenik sıkıntılar var devlert hastanelerinde..

biz de bu nedenle 3 saat uzaklıktaki büyükşehirdeki özel hastaneyi düşünüyoruz orada mı yapsam doğumu...

olur mu acaba nasıl olur yolda doğurmayım bir de ...
bazı arkadaşlar da oraya kadar gidebilsen bile dikişlerinle geri gelirekn yolda çok sıkıntı çekersin diyor..

bi akıl verin..

teşekkğr ederim..10 lu takımda o da var canım..

Humprey cnm sorunlu olanlardan biri benim gercekten zor ne kdr cevreme iyiyim desemde icimde sknti oluyo dun gece vajina icinde sanki balon patliyo gbi oluyodu bi saat surdu doktora gideym dedm snra baktm aknti yk bsy yok dedm tedrgn olmiyim sabah oldu sukur hala bsy yok. Her an bsy olckms gbi yasamak zor

Snn ayri gunlerde ckmis :) bnm ayni gun kanamam oldgnda aynu hastanede acil doktpru 1600 dedi kndi dktorum 1800 ama bliyrm ki 1800 dur tahmini cnku acildeki alel acele olctu onemsemeden mm ayarlarla bile gr lar farkediyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…