2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bu hafta gittiğimde iki kulak arası ölçümü olur kafası gelişmemiş dedi bir hafta geriden geliyo bebek dedi kilosu 1400 gr moralim bozuldu haftaya başka dok. Gidecem bakalım ne diyecek
Git bakalım canım. Biraz küçük bir bebek olabilir sadece. Belki alınacak bir önlem varsa o alınır. Böyle bakıp bakıp eve göndermek bence doğru değil.

Çok bunaldım ben de. Daha doğrusu bebeğe bir şey olacak diye çok korkuyorum. Çok zor gerçekten böyle

gebito H history1985 fbtl huriye048 Kızlar sağolun cevaplarınız için. Dönmesi için bazı egzersizler var. Onlara başladım ama henüz dönmedi. Bir de bunun sadece doğum şeklini değil ayrıca bebeğin başının şeklini de etkileyebileceğini öğrendim. Ters duran bebeklerde baş rahmin tepesine (fundus) denk geldiği için ince uzun şekil alabilyormuş. Özellikle plasenta da oradaysa ki benim öyle. En son başının şekli normaldi. İnşallah öyle bir şey olmaz. Sezeryana biraz piskolojik olarak alıştım. Yeterki sağlıklı olsun ve başı yuvarlak olsun :)

Bizim ufakliginda daha dönmeye niyeti yok canim poposuyla bastirip duruyo :) doktorum ilk sezeryandan bahsedince korktum baya ama nettede arastirdim makat geliste hele ilk dogumsa normal onerilmiyo hic hatta avrupada bile. Oyuzden dedigin gibi saglikli olsunlarda insan korktuklarina bile gogus geriyo. Hayirlisi olsun amainsallah dönerler tabi :)

Reactions: 9ay
Bebeğim 1 kilodan 2 kiloya cikti 4 haftada her gun et yedim her gun 2 yumurta yedim surekli kuru fasulye ve nohut da yedim sanirim protein fayda etti
İdeal kiloya ulaşmış yani :) biraz zayıftı sanırım senin bebiş. Gözün aydın. Doktorun zamanında sana dediğine göre bu haftadan itibaren alışverişe başlaman lazımdı :) ben düşünemiyorum o kadar şeyi bu zamandan sonra aldığımı. Çok yorucu. Yani bir şekilde hallolurdu da kendimiz dahil olamazdık bu alışveriş heyecanına :)

Çok bunaldım ben de. Daha doğrusu bebeğe bir şey olacak diye çok korkuyorum. Çok zor gerçekten böyle
Allah kolaylik versn hepimiE snn ynnda biri varmi yada anne kayinvalide filan bi yerdemisin bn annemdeym doguma kdrda burda kalcam ins evde birakmiyolar bni ki duramam ztn brda bile bunaliyrm

Merhaba bende 30+6 gunluk hamileyim.. Acaba bu haftalarda rahim agzi kisalmasi sorunu yasiyan var mi??Benim 2.4 cm cikti. Doktorunuz ne onerdi??

Günaydın kızlar şükürler olsun 33 haftayı da doldurduk kızımla bugün 34. Haftaya başladık inş bebeklerimizi sağlıkla hayırla kucağımıza alırız

_peri_ tamam gördüm canım. Dependinmiş. Ben almıştım e-bebekten. Büyük boy.
Molfix de yenidoğan numune gönderiyor. Denemek isteyenler olursa. Ben molfix almayı düşündüğüm için numune istemedim.

He bn numune istedim canim ya suan m beden giyiyorum 15 kilo aldm ama boydan heralde hala fitim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…