- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #32.561
10 muBebeği protein büyütüyor kızlar. Çindeki hamileler günde kaç yumurta yiyormuş söylesem inanmazsınız 10-12 arası. Biz hastanelik olur muyuz :) gerçi ben de 2-3 yiyorum iyiyim yumurta konusunda
Bebeği protein büyütüyor kızlar. Çindeki hamileler günde kaç yumurta yiyormuş söylesem inanmazsınız 10-12 arası. Biz hastanelik olur muyuz :) gerçi ben de 2-3 yiyorum iyiyim yumurta konusunda
Canım büyük boy aldım ben. Bir arkadaşım orta almış kenarlarından yırttım biraz büyük boy al demişti. Bir arkadaş çok zayıftı ona bile orta olmamış o yüzden ben büyük aldım. Olur bu :)
Bende normalde s beden giyen insanim orta boy olmazmi?? Bide sitesinde ücretsiz numune var ordan alsammi acaba nasilsa 1paket bidaha almam heraldeBen dependi orta boy aldim ya olur mu ki
Alttan ultrasonla bakiliyo cnm uzun cubuk gbi olaniyla yni bn hep alttan muayene oldm rahim sgzi icinKızlar rahim ağzı uzunluğunu olçturenlere soruyorum bu ölçüm alttan muayene ile mi yapılıyor illaki.ben malum Prof. A gitmicem o olcuyodu önceden ama uzman doktorum hiç ölçmedi klasik ultrason aletleri ölcebiliyor mu salı günü kontrolüm var bakmasini isticem çünkü vajinal batmalarim arttı endişe ediyorum
Bence büyük boy daha iyi nolur nolmaz..ben de sitesine baktım numune aklıma gelmedi değilBende normalde s beden giyen insanim orta boy olmazmi?? Bide sitesinde ücretsiz numune var ordan alsammi acaba nasilsa 1paket bidaha almam heralde
Kazanabilden aldım canım burada mağazada canlı olarak görmüştüm aynı sepeti ayrıca çikolata sipariş ettim hacışeriften onun içinde küçük sepet alcam ayrıca bide kutuda aldım o siteden biberon var bak bitane organizasyonda iki kat fiyata almışız onu bitti şükür yani çok çeşit varSen nerden buldun canım netten mi
Ben her gün 2 tane yiyordum dün anneme dedim bunu 1 e düşürelim artık çok skıldım ben bu yumurta işinden dedim :)10 muben de en fazla 3 yiyebilirim sanırım:)
Ya ben de yiyemiyorum bayarır kaşıntı olayından erteledim sarısını yiydm sadece zatenBen her gün 2 tane yiyordum dün anneme dedim bunu 1 e düşürelim artık çok skıldım ben bu yumurta işinden dedim :)
Ben orta boy aldım senemedimde gelmezse ortada kalırım artıkBence büyük boy daha iyi nolur nolmaz..ben de sitesine baktım numune aklıma gelmedi değilacaba bi paket mi gönderiyolar bi de bitane gönderiyolarmış
Alttan ölçüm yapıyorlar canım en net bilgiyi o veriyor. Bana karından bakıp normal dedi sonra ben ısrar ettim olcelim diye alttan baktı ve kısa olduğu ortaya çıktıKızlar rahim ağzı uzunluğunu olçturenlere soruyorum bu ölçüm alttan muayene ile mi yapılıyor illaki.ben malum Prof. A gitmicem o olcuyodu önceden ama uzman doktorum hiç ölçmedi klasik ultrason aletleri ölcebiliyor mu salı günü kontrolüm var bakmasini isticem çünkü vajinal batmalarim arttı endişe ediyorum
31.haftada bebeklerinizin kilosu neydi kızlar.. Benim biraz kafam karıştıda..3 doktordada ayrı çıktı..14 nisanda 1613gr..18 nisanda 1522gr..23 nisandada 1640 gr dendi.. 3 ü de ayrı doktorlarda..neden böyle oldu ki.. bebek kilo verip sonra tekrar mı aldı yoksa biryerde yanlış ölçüm mü var
Erken doğum korkusu bende de hala var. Benek 2500 olana kadar da devam edecek sanırımMerhaba
Bugün doktor kontrolüm vardı.32.hafta kontrolü.Doktora pubik kemiğindeki ağrıyı söyledim.Artık normal bir ağrı bebek büyüyor doğum yaklaşıyor dedi.Magnezyum vermedi.
Sonrasında muayenede bebek baş aşağı yüzü sola dönük,sırtı poposu sağda çıktı.Benim tekme sandığım poposuymuş!!!Doktor artık şekil değiştirmez dedi.Kilo 2 kg boy için doğumda 50 cm olur artık boy için net bir şey diyemiyoruz dedi.Maşallah bu kontrolüde sağlıkla atlattık.
Başta diyeceğimi sonda söyledim ama sağlık sorunları yaşayan arkadaşlarım Allah sağlıkla zamanında bebeğinize kavuştursun inşallah.İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım.Allah bizi ve bebeklerimizi korusun.
Doğrusu bu aralar en büyük korkum erken doğum!Sanki her ağrı sancıymış gibi geliyor.Galiba dönem olarak bu psikoloji hepimizde var.
Şulecim cihazdan cihaza fark oluyor. Seninle haftalarımız ayni benimki de 1810 ama ileride gittigi icin okadar. Normalde 1500 fln 31 haftalar icin normal.31.haftada bebeklerinizin kilosu neydi kızlar.. Benim biraz kafam karıştıda..3 doktordada ayrı çıktı..14 nisanda 1613gr..18 nisanda 1522gr..23 nisandada 1640 gr dendi.. 3 ü de ayrı doktorlarda..neden böyle oldu ki.. bebek kilo verip sonra tekrar mı aldı yoksa biryerde yanlış ölçüm mü var
Canım makinadan farkeder , birde doktorun 1-2 mm kaydırmasıda farkettirip zaten ₺- 200 gr. Yani bize 1800 gr deseler , 1600 de olabilir , 2000 de olabilir ...benim 30₺5 te 1765 gr dı bakalım perinatolog olan pazartesi kaç ölçecek...önemli olan ac, hc , fl yazan bir tablo oluyor ultrason kağıdında , orada haftasına yakın mı onu baz al canım ...31.haftada bebeklerinizin kilosu neydi kızlar.. Benim biraz kafam karıştıda..3 doktordada ayrı çıktı..14 nisanda 1613gr..18 nisanda 1522gr..23 nisandada 1640 gr dendi.. 3 ü de ayrı doktorlarda..neden böyle oldu ki.. bebek kilo verip sonra tekrar mı aldı yoksa biryerde yanlış ölçüm mü var
Pisık kremi pudra falan hemen lazım olur mu ki ya hastanede ne kadar kalıyoruz. Hiç bi fikrim yok. Bazı arkadaşlar tatile çıkar gibi hazırlık yapiolar napsam bilemedim.Minik kuzumun doğum çantasıni hazırladım çok şükür bi pisik kremi eksik onu da babası getircek. Benim çanta kaldı ama daha gecelik felan almam lazım netten alcam tabi mecburen var mı öneriniz kızlar
Ya ben çok takmıyorum hastane çantası olayını artık her şey elinin altında. Kocalar bugünler için var koşturup gitsin alsın ne eksikse ne lazımsaPisık kremi pudra falan hemen lazım olur mu ki ya hastanede ne kadar kalıyoruz. Hiç bi fikrim yok. Bazı arkadaşlar tatile çıkar gibi hazırlık yapiolar napsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?