2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bebeği protein büyütüyor kızlar. Çindeki hamileler günde kaç yumurta yiyormuş söylesem inanmazsınız 10-12 arası. Biz hastanelik olur muyuz :) gerçi ben de 2-3 yiyorum iyiyim yumurta konusunda
10 mu ben de en fazla 3 yiyebilirim sanırım:)

Sancım var diye nst ye giren arkadaşlar nasıl bir sancı hissediyordunuz? Afedersiniz alt karın ve vajinaya girip çıkan bıçak saplanmasi gibi bir sancı mı?

Bebeği protein büyütüyor kızlar. Çindeki hamileler günde kaç yumurta yiyormuş söylesem inanmazsınız 10-12 arası. Biz hastanelik olur muyuz :) gerçi ben de 2-3 yiyorum iyiyim yumurta konusunda

Bebeğim 1 kilodan 2 kiloya cikti 4 haftada her gun et yedim her gun 2 yumurta yedim surekli kuru fasulye ve nohut da yedim sanirim protein fayda etti

Alttan ultrasonla bakiliyo cnm uzun cubuk gbi olaniyla yni bn hep alttan muayene oldm rahim sgzi icin

Merhaba
Bugün doktor kontrolüm vardı.32.hafta kontrolü.Doktora pubik kemiğindeki ağrıyı söyledim.Artık normal bir ağrı bebek büyüyor doğum yaklaşıyor dedi.Magnezyum vermedi.
Sonrasında muayenede bebek baş aşağı yüzü sola dönük,sırtı poposu sağda çıktı.Benim tekme sandığım poposuymuş!!!Doktor artık şekil değiştirmez dedi.Kilo 2 kg boy için doğumda 50 cm olur artık boy için net bir şey diyemiyoruz dedi.Maşallah bu kontrolüde sağlıkla atlattık.

Başta diyeceğimi sonda söyledim ama sağlık sorunları yaşayan arkadaşlarım Allah sağlıkla zamanında bebeğinize kavuştursun inşallah.İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım.Allah bizi ve bebeklerimizi korusun.
Doğrusu bu aralar en büyük korkum erken doğum!Sanki her ağrı sancıymış gibi geliyor.Galiba dönem olarak bu psikoloji hepimizde var.

Bende normalde s beden giyen insanim orta boy olmazmi?? Bide sitesinde ücretsiz numune var ordan alsammi acaba nasilsa 1paket bidaha almam heralde
Bence büyük boy daha iyi nolur nolmaz..ben de sitesine baktım numune aklıma gelmedi değil acaba bi paket mi gönderiyolar bi de bitane gönderiyolarmış

Sen nerden buldun canım netten mi
Kazanabilden aldım canım burada mağazada canlı olarak görmüştüm aynı sepeti ayrıca çikolata sipariş ettim hacışeriften onun içinde küçük sepet alcam ayrıca bide kutuda aldım o siteden biberon var bak bitane organizasyonda iki kat fiyata almışız onu bitti şükür yani çok çeşit var

31.haftada bebeklerinizin kilosu neydi kızlar.. Benim biraz kafam karıştıda..3 doktordada ayrı çıktı..14 nisanda 1613gr..18 nisanda 1522gr..23 nisandada 1640 gr dendi.. 3 ü de ayrı doktorlarda..neden böyle oldu ki.. bebek kilo verip sonra tekrar mı aldı yoksa biryerde yanlış ölçüm mü var

Alttan ölçüm yapıyorlar canım en net bilgiyi o veriyor. Bana karından bakıp normal dedi sonra ben ısrar ettim olcelim diye alttan baktı ve kısa olduğu ortaya çıktı

Biz 31.haftada 1550 gramdık ben de çok üzülmüştüm bir hafta sonra diğer doktorum 1800 ölçtü yanı bence de yanlış ölçüm olabiliyor hiç takılmayın kiloya eskiden kilosu mu ölçülüyordu çocukların :) Bi arkadaşıma son gün 3200 demişler çocuk Bi doğdu 2400 hem de 40.haftasında

Erken doğum korkusu bende de hala var. Benek 2500 olana kadar da devam edecek sanırım

Şulecim cihazdan cihaza fark oluyor. Seninle haftalarımız ayni benimki de 1810 ama ileride gittigi icin okadar. Normalde 1500 fln 31 haftalar icin normal.

Canım makinadan farkeder , birde doktorun 1-2 mm kaydırmasıda farkettirip zaten ₺- 200 gr. Yani bize 1800 gr deseler , 1600 de olabilir , 2000 de olabilir ...benim 30₺5 te 1765 gr dı bakalım perinatolog olan pazartesi kaç ölçecek...önemli olan ac, hc , fl yazan bir tablo oluyor ultrason kağıdında , orada haftasına yakın mı onu baz al canım ...

Minik kuzumun doğum çantasıni hazırladım çok şükür bi pisik kremi eksik onu da babası getircek. Benim çanta kaldı ama daha gecelik felan almam lazım netten alcam tabi mecburen var mı öneriniz kızlar
Pisık kremi pudra falan hemen lazım olur mu ki ya hastanede ne kadar kalıyoruz. Hiç bi fikrim yok. Bazı arkadaşlar tatile çıkar gibi hazırlık yapiolar napsam bilemedim.

Pisık kremi pudra falan hemen lazım olur mu ki ya hastanede ne kadar kalıyoruz. Hiç bi fikrim yok. Bazı arkadaşlar tatile çıkar gibi hazırlık yapiolar napsam bilemedim.
Ya ben çok takmıyorum hastane çantası olayını artık her şey elinin altında. Kocalar bugünler için var koşturup gitsin alsın ne eksikse ne lazımsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…