2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ya cnm ben her gittigimde stres oluyodum ama iyi doktor diye katlaniyodum ama artık son damla taştı uzman doktoruma devam edicem inşallah güzel gider hersey

Kızlar rahim ağzı uzunluğunu olçturenlere soruyorum bu ölçüm alttan muayene ile mi yapılıyor illaki.ben malum Prof. A gitmicem o olcuyodu önceden ama uzman doktorum hiç ölçmedi klasik ultrason aletleri ölcebiliyor mu salı günü kontrolüm var bakmasini isticem çünkü vajinal batmalarim arttı endişe ediyorum

Merhaba hanımlar dığumlara az kaldııı tekmeler nasılll ?? Bizimki çoştu kıpır kıpır hiççç durmuyorrr belki de ben stresliyim diye de fazla hareketli olabilir ama uyutmuyor buarada kaynana susturma duası var mı acaba delirmeye 5kaldı bende

Bi de kaynana doğuma gelmesin duası olsun

Canım normal ultrasonla üstten ölçüyorlar ama aşağı kısmı baya bastırıyor benim doktorum... Alttan Ölçüm daha doğru sonuç veriyor 2-3 mm farkediyor ...

11-12 normal canım. Küçük tansiyon için 9 yüksek. Bence doktorunu bilgilendir canım haberi olsun
Doktorumun olcumleri esnasinda da 9 ciktigi var ve normal diyo. Aenin bunyeni etkileyecek bir yukseklik degil diyo. Bigunde 11 e 6 cikti ac karna gitmistim gerci soyledim acim diye cok guzel tansiyonun dedi. Bugun ki konteolde bebisim 31+1 42 cm 2 kilo 10 gram tontiş yanakli. 1.5 kilo almisim 4 haftada. Yuzunu vs. Her yerini gosterdi bebegim. Ilk gundem beri heryeri ortada saklama hic yok. Bitin resimlerinde hep yuzu hozu burnu agzi apacik ortada cok tatli rahim agzi ve suyun cok iyi dedi. Ayak sisliginden bahsettim. Sen ne istiyosun bekar halin gibi mi olacak vucudun. Simdi dogum sonuna dogru sislikten ciplak ayakla gelen hastalarim var dedi. Bu sismeler normal kafani karistirma sakin dedi. Cok sisecek ellerin burnun bile son gunlerde sisecek dedi

32 hafta bitti 1400 gr üç hafta önce 1030 gr di çok az ilerliyor karnımda hiç buyumedi ama ben 16 kilo aldım
İki üç haftalık ileri geri olma durumları önemsenmiyor. Çünkü döllenmenin tarihini hesaplayamıyor doktorlar. Telaşa kapılırsan hiç büyümez. Sakin olmalısın. Doktorların ölçümleri farklı olabiliyor. En başta da gönlünü ferah tut. Bebeğin kilo alması için bizim yapabileceğimiz hiçbir şey yok malesef hangi doktora sorduysam bunun mucizevi bir yolu olmadığını söyledi. Yalnızca kader

Bebeği protein büyütüyor kızlar. Çindeki hamileler günde kaç yumurta yiyormuş söylesem inanmazsınız 10-12 arası. Biz hastanelik olur muyuz :) gerçi ben de 2-3 yiyorum iyiyim yumurta konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…