2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
He bn numune istedim canim ya suan m beden giyiyorum 15 kilo aldm ama boydan heralde hala fitim :)
Numuneyse hiç problem değil baktın olmayacak gibi kendin alırsın büyüğünü :) benim de şu an 14 kg oldu ama. Kimse inanmıyor :/ öncesinde zayıf olmanın avantajı sanırım :)

Dogru dikişler ve o yol yeni dogan bebişle cok fazla cnm.
Birde otokoltugu yeni dogan icn olsada uzmanlar 2 saaten fazla önermiyorlar.

Yok cnm ya yengemin yeğeni oldu o da ters duruyordu sezeryan oldu çok tatlı bi bebisi var kafasi da gayet yuvarlak :)

Reactions: 9ay
Kuzenim bana molfixin yenidogani cok kucuk demisti onun bebegi 2850 dogdu hem iri bebekte degil ama kucuk gelmis. Bende onu duyunca acaba 1numarami alsam dedim. Sen baktinmi cokmu minik duruyo canim. Bide numune normal 1paketmi yoksa bikac tanemi yolluyolar?

m_rv_ sizinki kacinci haftada fark edildi?? doktorum bana sadece dinlen ve bol su ic dedi...Cok tedirginim arada kasiklarimda da agri oluyor
32 de, bende bi doz adalat aldım pert oldum. Başım felaket ağrıdı doktorun aradım keselim o zaman progesteron başlayalım dedi. 2*200 mg progeegstan vajinal yoldan kullaniyorum

Hiç bilmiyorum ki canım. Formu doldurayım gelsin o zaman bir bakalım. En azından numuneyle öğrenmiş oluruz büyüklüğünü. Boşboşuna bir paket almayım küçükse.

Ayak bileklerim şişmeye başladı kızlar. Ödem oluşuyor. Öneriniz var mı?
Geçmiş olsun canım , ayaklarının altına (dizkapağının alt kısmına gelecek şekilde ) 2 tane yastık koy ve 1 saat yatmaya çalış , gece uyuyacağım zamanda , ayaklarının altına yastık Koy , birde bol su en az 3 lt ...

Tamam canım yapayım. 3e yakın su içiyorum. Ayy yastıkla uyuyabilir miyim bilmiyorum :/

Cnm bn iki paket molfox yenidogan aldm birini hastne cntama koydum biri evde bnce yenidogan icin ideal primalarda ayni buyuklkte

Merhaba hanimlar,
Bizde oglusla 33.haftamizdayiz.
Gecen hafta yikama utu islerimi hallettim cok sukur. Bugunde babamiz ile dolabimizi yerlestirip cantalarimizi hazirladik.
Rabbim sağlıkla vakitle yavrularimiza kavusmayi nasip etsin hepimize.

Eklentiler

• IMG-20160424-WA0002.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 119
Bende normalde s beden giyen insanim orta boy olmazmi?? Bide sitesinde ücretsiz numune var ordan alsammi acaba nasilsa 1paket bidaha almam heralde

Ben doguma yakin orta boyu deneyecegim eger olmazsa uzerime buyuk boy alirim birtane de

Aç bak canım olmayacak gibiyse yenisini alırsın mecbur :) çok kilo almadığın için olabilir belki.

Doguma yakin bi denerim canim o anki kilomla fln bakalim olmazsa buyuk boy alirin

Evet zayifti bebegim ya simdi yanaklari tombik tombik olmus:)
Doktor 33 haftada mi ne baslayin diyordu alisverise
Bu arada hemoglobinim artmis serumdan kurtuldum 12.3 olmus senin degerin ne alemde?

Ayak bileklerim şişmeye başladı kızlar. Ödem oluşuyor. Öneriniz var mı?

Cnm ödem tehlikeli degil mi?

Kizlar bsy sorucam
Bu hani humana aptamil va sut artirici caylar varya onladn smdiden tuketilmesi sakincalimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…