2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Merhabalar bayanlar inşallah hamileliginiz sorunsuz bir şekilde ilerliyordur bu hafta biraz temizlik yaptım daha fazla ağırlaşmadan dip bucak temizleyeyim dedim doğuma kadar üstten geçerim artık kendimi yordum sanırım Karnım aşağı inmiş gibi geldi bana bu haftalarda normalmi acaba

Ben çok düzenli içmiyorum ilacı :/ 11,8 0,4 değer artmış :):):) ödem tehlikeli evet dinlendiğinde geçmiyorsa ve bununla birlikte bazı şeyler daha varsa tehlikeli boyutta oluyormuş. Yoksa ödem hamilelerin %80inde olurmuş zaten.

Allah yardımcın olsun canım

Hmm son muayenede doktor ayak bileklerime fln bakti odem var mi diye sen de soylersin o zaman muayeneye gittiginde

Bnmde gobek deligimi cok acitiyor uzn zmndr ayklri hep orda

Ay ben neresi hangi hangi organı neyi nerede anlamıyorum ya ittirince yukselen bolge kucukse el ya da ayaktir herhalde diyorum daha genis bi bolgeyse popo ya da kafadir herhalde diyorum ama tam anlamiyorum cocugun neresi neremde :)))

Kızlar ben depend orta boy almıştım boyum 155 kilom 73 denedim şimdi bana tam geldi. Büyük boyla orta boy arasında ne kadar fark var bilmiyorum ama bana orta boy iyi geldi zaten doğum sonrası hemen 7-8 kilo gidecek

Benim de ellerim ayaklarım biraz şişmişti serum tedavilerinden sonra tüm şişliklerim geçti. Şu an hiç ödemim kalmadı.

Normal bence canım benimde ayakta durmasam bile oturur pozisyonda biraz fazla durursam aşagı iniyor ağrım oluyor uzanıyorum ayaklarımın altına yastık koyuyorum hemen. Dediğin gibi iyice ağırlaşmadan temizliği bitirmek lazım ama sende yardım alabiliyorsan annenden eşinden vs. Kendini çok yorma yani sancın olur allah korusun

Annem ve ablam vardı yardım ettiler ama mutfagımı temizledim dolaplar camlar fayanslar bulaşıklar en sevmediğim Yer mutfak bütün evi versinler temizlerim ama mutfaktan nefret ediyorum

Annem ve ablam vardı yardım ettiler ama mutfagımı temizledim dolaplar camlar fayanslar bulaşıklar en sevmediğim Yer mutfak bütün evi versinler temizlerim ama mutfaktan nefret ediyorum
aynen ya o mutfak ölüm valla benimde mutfak örtülerini yıkayıp dolap içlerini silmem lazım off

Daha önce hic ameliyat vs. Geçirmedim o yüzden bilmiyordum kusura bakma seni de yordum hakkini helal et. Tesekkur ederim bilgiler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…