2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende de var o basur memelerinden 2 tane nadıl geçti acaba seninki

Moral olarak iyiyim cok sukur canim.
Ama tabi agrilar uykusuzluk hepimizin yasadiklarndan bndede var :) cok ozeniyorum disarda kosup ucan hamislere. Bn cok erken dustum yataga allah beternden korusun.
Sen nasilsin
gecmis olsun cnm dikkat et. bende ayni durumdayim hic halim yok cok yoruluyorum ama sukur kansizlik ve seker disinda baska sorun yok simdilik. hayirlisiyla zamaninda kucagimiza alsak artik bebislerimizi ya

Bende 1 tane vardı o geçsin diye beklerken 2. De çıktı acaba geelikten dolayımı oluyo eskidende olurdu arada ama geçerdi kendi kendine hiç kabız falanda olmadım
Gebelige bagli olablr cnm bnmde yillr once cikiyodu snra kendiliginden gcti ama gene ckti smdi doktorm genel cerraha git dedi

gecmis olsun cnm dikkat et. bende ayni durumdayim hic halim yok cok yoruluyorum ama sukur kansizlik ve seker disinda baska sorun yok simdilik. hayirlisiyla zamaninda kucagimiza alsak artik bebislerimizi ya
Bol bol dinlen allah korusun her birimize surekli bsyler oluyo
Kansizlikta yorgunluk yapiyo naptysam yukseltemedim valla su kani
Allah kolaylik versin hepimize

Çok geçmiş olsun

Bence doktor ultrasona bakarak demiştir saçlı diye. Yoksa mide yanmasıyla alakalı old sanmıyorum. İlk gebeligimde fazla bi yanmam olmadı ama kızımın saçlarının maşallah i vardı
Ya bana randevu bile vermedi :) ben kendime göre gidiyorum en son 2 hafta oldu gitsem mi gitmesem mi bilemedim yani :)
Benim doktorum da salı günü 34+2 de kizima (34+4 gözüktü maşallah) 2500 Gr dedi.ve sezeryan için 24 mayısa gün verdi.bu son kontroldu dedi.o güne kadar tekrar çağırmaması saçma geldi bana

Evde takipteyiz şimdilik. Umarım devam etmez.
Çok geçmiş olsun

Ben de senin gibi dusundum cnm kolonya kullanilir, cikolata yenir, seker bal da yenir :)) ama buzdolabi magneti gibi seyler sadece fazla yer kapliyor. Şerbet benim aklima gelmedi ya ama annem dusunmustur mutlaka

Temmuz annesiyim diyordum ama sanirim bende haziran annesi olacam. Suyum azmis erken dogurabilirsin dedi. Simdi yemekten cok su iciom. 1 lt yi zor bitiriyodum korkudan 4 lt ye cikardim

Evet canım ultrasona bakarak dedi :)

Bencede saçma olmuş 1 ay var neredeyse direk doğum nedir :)

Ayyy kızlar avmye gitmiştik. Farkında olmadan bayaa ayakta kaldım yürüdüm sanırım. Bir ağrı girdi nefes alamadım resmen. Geçmeyince doktora gittim bir sıkıntı yokmuş. İdrarda enfeksiyondan başka artık çok dolaşma vaktim geçmiş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…