- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #32.941
Bende de var o basur memelerinden 2 tane nadıl geçti acaba seninkiBende gene istahsizlik basladi hic bisey yiyesim yok
Birde tam basur memesnden kurtuldm dedm gene ckti bu sefer aciyo kabizda degilim. C.tesikadin dogumdan snra genel cerraha goruncem ama acaba ellemi muayene ediyo. Bu hamilelkten sonra bel altinda don tutamaz oldum
Her aksam yatarken zeytinyagli pamuk kiydum geri kacti galiba ama dun gene ciktiBende de var o basur memelerinden 2 tane nadıl geçti acaba seninki
gecmis olsun cnm dikkat et. bende ayni durumdayim hic halim yok cok yoruluyorum ama sukur kansizlik ve seker disinda baska sorun yok simdilik. hayirlisiyla zamaninda kucagimiza alsak artik bebislerimizi yaMoral olarak iyiyim cok sukur canim.
Ama tabi agrilar uykusuzluk hepimizin yasadiklarndan bndede var :) cok ozeniyorum disarda kosup ucan hamislere. Bn cok erken dustum yataga allah beternden korusun.
Sen nasilsin
Bende 1 tane vardı o geçsin diye beklerken 2. De çıktı acaba geelikten dolayımı oluyo eskidende olurdu arada ama geçerdi kendi kendine hiç kabız falanda olmadımHer aksam yatarken zeytinyagli pamuk kiydum geri kacti galiba ama dun gene cikti
Gebelige bagli olablr cnm bnmde yillr once cikiyodu snra kendiliginden gcti ama gene ckti smdi doktorm genel cerraha git dediBende 1 tane vardı o geçsin diye beklerken 2. De çıktı acaba geelikten dolayımı oluyo eskidende olurdu arada ama geçerdi kendi kendine hiç kabız falanda olmadım
Bol bol dinlen allah korusun her birimize surekli bsyler oluyogecmis olsun cnm dikkat et. bende ayni durumdayim hic halim yok cok yoruluyorum ama sukur kansizlik ve seker disinda baska sorun yok simdilik. hayirlisiyla zamaninda kucagimiza alsak artik bebislerimizi ya
Hiç dert etme 34-35 haftalık doğan çok var etrafımda gönlün rahat olsunOy masallah ne kdr guzel buyumus en az 3 kilo dogar minnosun. Bnmde c.tsi knt bakalm biz nolduk merk ediyrm. Ay bn bi 34 olsam snraki hedef 36 sonu hayal bana.
Mutlaka hastaneye gitmelisin benceGünaydın hanımlar. 32+4 bugün ve sabah uyandım köyü renk kanama oldu biraz.doktoru aradım, takip edeceğiz dedi.umarım bir sıkıntı yoktur.endiselenmeli miyim? Böyle bir durumu yaşayan arkadaşlar var mı?
Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar kontrolümü oldum 33+2yiz ölçümler 33+3 çıktı 2250 gr 43 cm olmuş meleğim. Bebeğin herşeyi iyi şükür ancak benim böbrek şişliği daha da ilerlemiş mecburen böbreğime katater (tel) takılacak perşembe günü hazırlığı yapılacak perşembe yada cuma günü de takılacak. Erken doğum riski yüksek olmasa da var yani ağrı vs rahim kasılmalarını tetiklerse erken doğum olabilir dediler. İnş öyle birşey olmaz. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. İnş hakkımızda hayırlısı olur...
Bence doktor ultrasona bakarak demiştir saçlı diye. Yoksa mide yanmasıyla alakalı old sanmıyorum. İlk gebeligimde fazla bi yanmam olmadı ama kızımın saçlarının maşallah i vardıBende var canım , gaviscon şırubuyla dolanıyorum etrafta , dün doktora gittik doktor kendiliğinden dedi Saçlı bir bebek olacak diye ... Gece uykumdan uyanıyorumyada 2-3 saat uyuyamıyorum yatakta ... Az kaldı bi 5-6 hafta daha katlanalım inşaallah :)
Benim doktorum da salı günü 34+2 de kizima (34+4 gözüktü maşallah) 2500 Gr dedi.ve sezeryan için 24 mayısa gün verdi.bu son kontroldu dedi.o güne kadar tekrar çağırmaması saçma geldi banaYa bana randevu bile vermedi :) ben kendime göre gidiyorum en son 2 hafta oldu gitsem mi gitmesem mi bilemedim yani :)
Çok geçmiş olsunEvde takipteyiz şimdilik. Umarım devam etmez.
Hiç dert etme 34-35 haftalık doğan çok var etrafımda gönlün rahat olsun
Uslu uslu dursunlar biraz daha bence deNe kadar icerde durursa onun icin kar.
Keske sonlarini gorsem yani hyrlisi neyse o olsn tabide 28 de dogup yasayanalr var annelik iste :) tedirgin olmak onun icin
Hepsi çok sevimli görünüyor. Benim düğünden kalma bir çok seramik kutum var. Ona şeker koyup süslemeyi düşünüyordum. Tabii bir de lohusa şerbeti. Gereksiz masraf yapmak istemiyorum ama çeşitlere baktıkça kafam karışıyor :)
Genelde kendim ne isterdim diye düşünerek karar veririm. Ben lohusa şerbetini çok severim. İkram edilsin isterim. Çikolatayı herkes sever zaten. Lavanta kesesini, sabunu, kokulu taşı çok severim çünkü dolaba, arabaya atarım güzel kokar. Buz dolabı süsünü sevmem çünkü dolapta uzun süre tutamıyorum, atmam gerekiyor. Kolonya güzel bir kolonya ise harika olur. Herkes çantasında küçük bi kolonya bulunsun ister. Ama alkolü azsa ve kokusu güzel değilse istemeyebilir :) Rebul'un küçük kolonyalarını alıp süslesek nasıl olur acaba diye düşündüm şimdi.
Eki Görüntüle 1821803 Kızlar benim nikah şekerlerim bundandı. Arta kalanları bebek şekeri yapsam olmaz mı? 5 yıldır saklıyorumİçine 2-3 tane güzel badem şekeri alırım.
Temmuz annesiyim diyordum ama sanirim bende haziran annesi olacam. Suyum azmis erken dogurabilirsin dedi. Simdi yemekten cok su iciom. 1 lt yi zor bitiriyodum korkudan 4 lt ye cikardim
Evet canım ultrasona bakarak dedi :)Çok geçmiş olsun
Bence doktor ultrasona bakarak demiştir saçlı diye. Yoksa mide yanmasıyla alakalı old sanmıyorum. İlk gebeligimde fazla bi yanmam olmadı ama kızımın saçlarının maşallah i vardı
Benim doktorum da salı günü 34+2 de kizima (34+4 gözüktü maşallah) 2500 Gr dedi.ve sezeryan için 24 mayısa gün verdi.bu son kontroldu dedi.o güne kadar tekrar çağırmaması saçma geldi bana
Çok geçmiş olsun
Havuç suyu himm hic duymamistim havucuda eskiden cok yerdim. Deneyim bakalım. Cumaya randevum var ins artmistir.havuç suyu içmeni öneririm amniyotik sıvıyı arttırıyomuş. geçmiş olsun bu arada.
Bencede saçma olmuş 1 ay var neredeyse direk doğum nedir :)Çok geçmiş olsun
Bence doktor ultrasona bakarak demiştir saçlı diye. Yoksa mide yanmasıyla alakalı old sanmıyorum. İlk gebeligimde fazla bi yanmam olmadı ama kızımın saçlarının maşallah i vardı
Benim doktorum da salı günü 34+2 de kizima (34+4 gözüktü maşallah) 2500 Gr dedi.ve sezeryan için 24 mayısa gün verdi.bu son kontroldu dedi.o güne kadar tekrar çağırmaması saçma geldi bana
Çok geçmiş olsun
Cnm gecmis olsn sudan cok havuc suyunu duydum benTemmuz annesiyim diyordum ama sanirim bende haziran annesi olacam. Suyum azmis erken dogurabilirsin dedi. Simdi yemekten cok su iciom. 1 lt yi zor bitiriyodum korkudan 4 lt ye cikardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?