- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #32.901
Çikolata illa olcakmış gelenek haline gelmiş sanırım :)
Balı ilk defa gördüm ... En sondaki çiçek buletli kavonozu beğendim ... Bizde çikolata ve lokum vereceğiz , asistanlara 1 tepsi baklava ısmarlayacağız ... Sözümüz varDoğum için neler yaptırmayı düşünüyorsunuz hanımlar?
Ben çikolata, bal ya da şeker ve kolonya yaptırmayı düşünüyorum daha doğrusu annem çok hevesleniyor bana kalsa sadece çikolata yaptırırım ama o hem cikolata hem şeker ya da bal hem de kolonya olsun istiyor :)
Kolonyanin pembelisinin fotosu yok ama yapıyorlardır herhalde diye düşündüm
Bir de bal kavanozu mu şeker kavanozu mu sizce ya?
Eki Görüntüle 1821587 Eki Görüntüle 1821588
Eki Görüntüle 1821584 Eki Görüntüle 1821586
Ben de bunları dağıtacagim. Başka bişi daha yapsam mıAynen extra bir şey düşünmedik
Geçmiş olsun canım Rabbim yar ve yardımcınız olsunMerhaba kızlar kontrolümü oldum 33+2yiz ölçümler 33+3 çıktı 2250 gr 43 cm olmuş meleğim. Bebeğin herşeyi iyi şükür ancak benim böbrek şişliği daha da ilerlemiş mecburen böbreğime katater (tel) takılacak perşembe günü hazırlığı yapılacak perşembe yada cuma günü de takılacak. Erken doğum riski yüksek olmasa da var yani ağrı vs rahim kasılmalarını tetiklerse erken doğum olabilir dediler. İnş öyle birşey olmaz. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. İnş hakkımızda hayırlısı olur...
Kurabiyeler şekerlemeler çok fikirler var ama bilemiyorum benBen de bunları dağıtacagim. Başka bişi daha yapsam mı
Oy masallah ne kdr guzel buyumus en az 3 kilo dogar minnosun. Bnmde c.tsi knt bakalm biz nolduk merk ediyrm. Ay bn bi 34 olsam snraki hedef 36 sonu hayal bana.Bir ise yaramadi zaten.. yine jilete talim.. cok zor oluyor koca gobegimle... bugun kontrolum vardi. 34 hafta bitti bugun 2.5 kilo olmus minigim.. 4 hafta kaldi doguma.. cok heyecanliyim
Doğum için neler yaptırmayı düşünüyorsunuz hanımlar?
Ben çikolata, bal ya da şeker ve kolonya yaptırmayı düşünüyorum daha doğrusu annem çok hevesleniyor bana kalsa sadece çikolata yaptırırım ama o hem cikolata hem şeker ya da bal hem de kolonya olsun istiyor :)
Kolonyanin pembelisinin fotosu yok ama yapıyorlardır herhalde diye düşündüm
Bir de bal kavanozu mu şeker kavanozu mu sizce ya?
Eki Görüntüle 1821587 Eki Görüntüle 1821588
Eki Görüntüle 1821584 Eki Görüntüle 1821586
Kizlar ebebekte baby&me urunelrnde 3 al 2 ode var
Bn camasir deterjani biberon temizleyici ve islak mendil aliyorum.
Doğum için neler yaptırmayı düşünüyorsunuz hanımlar?
Harika bence. Güllü lokum çok severim.Şöyle bir şey buldum hoşuma gitti ama
Günaydın hanımlar. 32+4 bugün ve sabah uyandım köyü renk kanama oldu biraz.doktoru aradım, takip edeceğiz dedi.umarım bir sıkıntı yoktur.endiselenmeli miyim? Böyle bir durumu yaşayan arkadaşlar var mı?
Harika bence. Güllü lokum çok severim.PembeLokum bu tam senlik :)
Canım takip edeceğiz derken muayene etmeyecek mi? Mutlaka kontrol edilmesi gerekiyor.
Geçmiş olsun inşallah kanamanız durur.. Ağır bir iş mi yaptınız ki.. Sakın yazacağımı yanlış anlamayın cinsi münasebet sonrasıda olabiliyor ya.. Kaç haftalıksınız..Hastaneye gel demedi.bu tür durumlarda kanaması takip ediyoruz dedi.bende uzandım yatıyorum. Umarım devam etmez.
Hastaneye gel demedi.bu tür durumlarda kanaması takip ediyoruz dedi.bende uzandım yatıyorum. Umarım devam etmez.
Doktora gittim demi canım? Yoksa evde mi takip ediyorsun?Günaydın hanımlar. 32+4 bugün ve sabah uyandım köyü renk kanama oldu biraz.doktoru aradım, takip edeceğiz dedi.umarım bir sıkıntı yoktur.endiselenmeli miyim? Böyle bir durumu yaşayan arkadaşlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?