2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Balı ilk defa gördüm ... En sondaki çiçek buletli kavonozu beğendim ... Bizde çikolata ve lokum vereceğiz , asistanlara 1 tepsi baklava ısmarlayacağız ... Sözümüz var çok aşırıya kaçmamak gerekiyor bence , fazlasının müsrif OLDUĞUNU düşünüyorum ben, bu şekilde çikolata değil yalnız hacı şeriften sipariş vereceğim... Neredeyse yarı yarıya fiyatı...

PembeLokum canım , Balı bilemicem ama sabun - kese- küçük Yasin kitabı - tesbih - kolonya şişesi bu tarz konseptepleri mevlidde yapıyorlar ... Zaten siparişinide doğduktan sonra veriyorlar ... Benim tüm Arkadaşlarım öyle yaptı şerbette dahil ... Hastanede bile konsept yaptıran- organizasyon firmalarıyla anlaşan Arkadaşlarım oda süslemesi- çikolata- Şerbet - hoşaf - lokum konsepti yapıyorlar... Hastanede giren çıkan çok olur odana ... Bunları sayılı yaptıracağın için Önünü alamazsın ..

Geçmiş olsun canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Bir ise yaramadi zaten.. yine jilete talim.. cok zor oluyor koca gobegimle... bugun kontrolum vardi. 34 hafta bitti bugun 2.5 kilo olmus minigim.. 4 hafta kaldi doguma.. cok heyecanliyim
Oy masallah ne kdr guzel buyumus en az 3 kilo dogar minnosun. Bnmde c.tsi knt bakalm biz nolduk merk ediyrm. Ay bn bi 34 olsam snraki hedef 36 sonu hayal bana.

Bn haci seriften cikolatayla pembe beyaz kalp seker alicam

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Kizlar ebebekte baby&me urunelrnde 3 al 2 ode var
Bn camasir deterjani biberon temizleyici ve islak mendil aliyorum.

Ben de 6 tane deterjan aldım :) 2 tanesi bedavaya geldi. Çok uygun. Ama yumuşatıcı almadım gerek var mı sence? Zaten ütüleyeceğiz ve ne kadar az deterjan kalırsa üstünde o kadar iyi.

Bu arada farklı ürünlerini sepetine atarsan ucuz olanı 3. bedava ürün olarak işaretliyor ona dikkat et. Mesele 3 deteryan 3 mendil alırsan; 2 mendilin bedevaya geliyor ve 3 deterjanın tam parasını istiyor. O sebeple internetten bir seferde farklı ürünler alamadım.

Biberon temizleyici de almadım çünkü evde zaten organik bulaşık deterjanı kullanıyorum. O da kalıntı bırakmıyor. Bir farkı olduğunu zannetmiyorum.

Islak medilini de seventh generation marka aldım onda da kampanya vardı bir bak istersen. Bu arada ilk bir kaç ay ıslak mendil yerine kaynatılmış soğutulmuş su ve pamuk öneriyormiş doktorlar. E-bebek'te güzel temizleme pamukları var.

Günaydın hanımlar. 32+4 bugün ve sabah uyandım köyü renk kanama oldu biraz.doktoru aradım, takip edeceğiz dedi.umarım bir sıkıntı yoktur.endiselenmeli miyim? Böyle bir durumu yaşayan arkadaşlar var mı?

Hepsi çok sevimli görünüyor. Benim düğünden kalma bir çok seramik kutum var. Ona şeker koyup süslemeyi düşünüyordum. Tabii bir de lohusa şerbeti. Gereksiz masraf yapmak istemiyorum ama çeşitlere baktıkça kafam karışıyor :)

Genelde kendim ne isterdim diye düşünerek karar veririm. Ben lohusa şerbetini çok severim. İkram edilsin isterim. Çikolatayı herkes sever zaten. Lavanta kesesini, sabunu, kokulu taşı çok severim çünkü dolaba, arabaya atarım güzel kokar. Buz dolabı süsünü sevmem çünkü dolapta uzun süre tutamıyorum, atmam gerekiyor. Kolonya güzel bir kolonya ise harika olur. Herkes çantasında küçük bi kolonya bulunsun ister. Ama alkolü azsa ve kokusu güzel değilse istemeyebilir :) Rebul'un küçük kolonyalarını alıp süslesek nasıl olur acaba diye düşündüm şimdi.

Şöyle bir şey buldum hoşuma gitti ama
Harika bence. Güllü lokum çok severim. PembeLokum bu tam senlik :)

Canım takip edeceğiz derken muayene etmeyecek mi? Mutlaka kontrol edilmesi gerekiyor.

Hastaneye gel demedi.bu tür durumlarda kanaması takip ediyoruz dedi.bende uzandım yatıyorum. Umarım devam etmez.
Geçmiş olsun inşallah kanamanız durur.. Ağır bir iş mi yaptınız ki.. Sakın yazacağımı yanlış anlamayın cinsi münasebet sonrasıda olabiliyor ya.. Kaç haftalıksınız..

Hastaneye gel demedi.bu tür durumlarda kanaması takip ediyoruz dedi.bende uzandım yatıyorum. Umarım devam etmez.

Bence sen git canım hastaneye. İmkanın varsa özel bir hastaneye git. 32. haftada kanama takip edilir mi hiç? Bebeğin hareketlerine bakarlar, açılman var mı ona bakarlar. Hiç bir sebep bulunmazsa da takip ederler. Ben hafif sulu akıntım var yarın geleyim diye aradım yarını bekleyemezsin acilde doktor var git diye beni gecenin 11'inde hastaneye yolladı doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…