- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #32.921
Neyseki cinsel bir yakınlaşma yok ,yoksa vicdan yapardık baya. 32+4 olduk. Ağır is yapmadım ama dun çok ayakta durdum. Tam izne ayrıldığım hafta.okulda hergün,her teneffüs 3 kat inip çıkıyordum,birsey olmadı. Dün ilk boş günümdü sabahında bulduGeçmiş olsun inşallah kanamanız durur.. Ağır bir iş mi yaptınız ki.. Sakın yazacağımı yanlış anlamayın cinsi münasebet sonrasıda olabiliyor ya.. Kaç haftalıksınız..
Bence sen git canım hastaneye. İmkanın varsa özel bir hastaneye git. 32. haftada kanama takip edilir mi hiç? Bebeğin hareketlerine bakarlar, açılman var mı ona bakarlar. Hiç bir sebep bulunmazsa da takip ederler. Ben hafif sulu akıntım var yarın geleyim diye aradım yarını bekleyemezsin acilde doktor var git diye beni gecenin 11'inde hastaneye yolladı doktorum.
Evde takipteyiz şimdilik. Umarım devam etmez.Doktora gittim demi canım? Yoksa evde mi takip ediyorsun?
İnşallah devam etmez.Ben de ne olduğunu anlamadım tam olarak.doktorum çok iyi bir doktor ama çok yoğun bir kadın. Hastane özel hastane zaten.eşim teog sınavında gorevli simdi.suan şiddetli bir kanama tekrardan olmadı. Ama devam ederse eşim gelince gideceğim mutlaka.
Teşekkür ederim. İnşallahİnşallah devam etmez.
Günaydın canım , geçmiş olsun , inşaallah önemli birşey değildir , kendini farketmeden yormuş olabilirsin ... Ayaklarının altına ( dizkapağın boşluğa düşmeyecek şekilde) yastık koy canım ... Eşin Sınavdan geldikten sonra gideceğiniz hastane yakınsa git canım , değilse 1-2 gün takip et ... Tekrar olursa kanama öyle gidersin ...Günaydın hanımlar. 32+4 bugün ve sabah uyandım köyü renk kanama oldu biraz.doktoru aradım, takip edeceğiz dedi.umarım bir sıkıntı yoktur.endiselenmeli miyim? Böyle bir durumu yaşayan arkadaşlar var mı?
Pamuk almistim cnm bnde o zaman gene indirim vardi.Ben de 6 tane deterjan aldım :) 2 tanesi bedavaya geldi. Çok uygun. Ama yumuşatıcı almadım gerek var mı sence? Zaten ütüleyeceğiz ve ne kadar az deterjan kalırsa üstünde o kadar iyi.
Bu arada farklı ürünlerini sepetine atarsan ucuz olanı 3. bedava ürün olarak işaretliyor ona dikkat et. Mesele 3 deteryan 3 mendil alırsan; 2 mendilin bedevaya geliyor ve 3 deterjanın tam parasını istiyor. O sebeple internetten bir seferde farklı ürünler alamadım.
Biberon temizleyici de almadım çünkü evde zaten organik bulaşık deterjanı kullanıyorum. O da kalıntı bırakmıyor. Bir farkı olduğunu zannetmiyorum.
Islak medilini de seventh generation marka aldım onda da kampanya vardı bir bak istersen. Bu arada ilk bir kaç ay ıslak mendil yerine kaynatılmış soğutulmuş su ve pamuk öneriyormiş doktorlar. E-bebek'te güzel temizleme pamukları var.
Teşekkür ederim.bugün abimleri yemeğe çağırmistim,dünden tatlı yapyim ve ana yemek için hazırlık yaptım. Ev sahibi geldi onunla sandalyede oturmak zorunda kaldım. Akşam dehşet bel ağrım vardı. Sanırım bunlardan dolayi oldu. Hastane yakın,ama devam ederse gideceğim. Yoksa hastane de yorgunluk.int.baktım yaşayan kişiler var.en önemlisi kızım sabah sporunu yaptı gene,o iyi :)Günaydın canım , geçmiş olsun , inşaallah önemli birşey değildir , kendini farketmeden yormuş olabilirsin ... Ayaklarının altına ( dizkapağın boşluğa düşmeyecek şekilde) yastık koy canım ... Eşin Sınavdan geldikten sonra gideceğiniz hastane yakınsa git canım , değilse 1-2 gün takip et ... Tekrar olursa kanama öyle gidersin ...
Devamini bekleme ins devam etmez ama suan kanaman olmasi cok normal degil riskli donemler bnlar bn dahil kac kisi erken dogumla krsi karsiyayizTeşekkür ederim. Umarım önemli birsey degildir.devam ederse mutlaka gideceğim.
gunaydin hemen kosa kosa git bence. dun sabah bir arkadasimiz kanama gecirdi ve hastaneye gittiginde bebegin esi nerdeyse yirtilmisti allah korudu. evde durma kos gitGünaydın hanımlar. 32+4 bugün ve sabah uyandım köyü renk kanama oldu biraz.doktoru aradım, takip edeceğiz dedi.umarım bir sıkıntı yoktur.endiselenmeli miyim? Böyle bir durumu yaşayan arkadaşlar var mı?
cnm sen nasil oldun? nasil gidiyor?Devamini bekleme ins devam etmez ama suan kanaman olmasi cok normal degil riskli donemler bnlar bn dahil kac kisi erken dogumla krsi karsiyayiz
cnm ben pazartesi günü soktora gittiğimde bu durum bende de oluyor, anlattım. doktor kasılmalar normal artık kendini çok fazla dinliyorsun. bebek te olabilir bazen anlarsın bebek olduğunu bazen anlamayabilirsin. çok normal dedi. bu kdr uğraşma kendinle 32. haftadan sonra normal rahim nasıl doğuma hazırlanacak dedi. Tabiki doktoruna anlat bence. ya da kurcalama hiç :) kendini iyi hissediyorsan bebeğinde hareketlerini hissediyorsan sıkıntı yok. annem de kızıyo herşeyde de doktora gidilmez abartma biz hiç gitmedik. körü körüne hamile kalmışız diyor hep.kızlar günde en az 6-7 kez karnım sertleşiyo kasılıp kalıyo bir-ikidakika içerisinde geçiyor. sizce bebek bir yere dayandığı için mi yoksa yalancı sancı mı?? erken doğum riskim yok şükür ama bu durum normal mi bilmiyorum eğer normalse hiç aramıyim doktoru ??
Ayy ben de işyerinde aynıyım yaa sürekli uyuz uyuz davranıyorum insanlara hiç tahammülüm yokaynen bi duygusallık bi aglamaklık buay feleğim şaştı, eşim şakasına gömleğini salladı bana gömleğin kolu yüzüme değdi hüngür hüngür ağladım, çok konuşana soru sorana tahammülüm yok gebertesim geliyo bazen,işyeri ona keza. Rabbim yar ve yardımcımız olsun karakterim ile değişti, Allahım sakinlik hafiflik ver Yarabbim cümlemize. vakit daraldıkça dahada basıyo bu stres
Devamini bekleme ins devam etmez ama suan kanaman olmasi cok normal degil riskli donemler bnlar bn dahil kac kisi erken dogumla krsi karsiyayiz
gunaydin hemen kosa kosa git bence. dun sabah bir arkadasimiz kanama gecirdi ve hastaneye gittiginde bebegin esi nerdeyse yirtilmisti allah korudu. evde durma kos git
Moral olarak iyiyim cok sukur canim.cnm sen nasil oldun? nasil gidiyor?
Annen bi yandan hakli ama birde su yonden bakiyorum ben duzgun hamilelik yasayan o kdr nadir insan var ki her an tedirgin oluyoruz normal olarakcnm ben pazartesi günü soktora gittiğimde bu durum bende de oluyor, anlattım. doktor kasılmalar normal artık kendini çok fazla dinliyorsun. bebek te olabilir bazen anlarsın bebek olduğunu bazen anlamayabilirsin. çok normal dedi. bu kdr uğraşma kendinle 32. haftadan sonra normal rahim nasıl doğuma hazırlanacak dedi. Tabiki doktoruna anlat bence. ya da kurcalama hiç :) kendini iyi hissediyorsan bebeğinde hareketlerini hissediyorsan sıkıntı yok. annem de kızıyo herşeyde de doktora gidilmez abartma biz hiç gitmedik. körü körüne hamile kalmışız diyor hep.
Çok romantik bir fikirEki Görüntüle 1821803 Kızlar benim nikah şekerlerim bundandı. Arta kalanları bebek şekeri yapsam olmaz mı? 5 yıldır saklıyorumİçine 2-3 tane güzel badem şekeri alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?