2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Geçmiş olsun inşallah kanamanız durur.. Ağır bir iş mi yaptınız ki.. Sakın yazacağımı yanlış anlamayın cinsi münasebet sonrasıda olabiliyor ya.. Kaç haftalıksınız..
Neyseki cinsel bir yakınlaşma yok ,yoksa vicdan yapardık baya. 32+4 olduk. Ağır is yapmadım ama dun çok ayakta durdum. Tam izne ayrıldığım hafta.okulda hergün,her teneffüs 3 kat inip çıkıyordum,birsey olmadı. Dün ilk boş günümdü sabahında buldu

Ben de ne olduğunu anlamadım tam olarak.doktorum çok iyi bir doktor ama çok yoğun bir kadın. Hastane özel hastane zaten.eşim teog sınavında gorevli simdi.suan şiddetli bir kanama tekrardan olmadı. Ama devam ederse eşim gelince gideceğim mutlaka.

İnşallah devam etmez.

Günaydın canım , geçmiş olsun , inşaallah önemli birşey değildir , kendini farketmeden yormuş olabilirsin ... Ayaklarının altına ( dizkapağın boşluğa düşmeyecek şekilde) yastık koy canım ... Eşin Sınavdan geldikten sonra gideceğiniz hastane yakınsa git canım , değilse 1-2 gün takip et ... Tekrar olursa kanama öyle gidersin ...

Pamuk almistim cnm bnde o zaman gene indirim vardi.
Yumusaticiya hic gerek yok bn kndime bile kullanmiyorm. Islak mendildede ikinciai %30 indirimli ondanda aldm 3 tane 10 liralik urun aldm 20 liraya geldi :)
Deterjani cok ovuyolardi deniyim dedim :)
Biberon icinde smdi aslnda cok erken ama oda dursun dedim :)
Ben cok takintili degilim organik pamuk filan. yazin ztn pamuga bile gerek yok hemen suyun altina tut yika :) ama hastanede oyle pamukla suyla bnde ugrasamam ynmdakilerde ugrasmaz

Reactions: 9ay
Teşekkür ederim.bugün abimleri yemeğe çağırmistim,dünden tatlı yapyim ve ana yemek için hazırlık yaptım. Ev sahibi geldi onunla sandalyede oturmak zorunda kaldım. Akşam dehşet bel ağrım vardı. Sanırım bunlardan dolayi oldu. Hastane yakın,ama devam ederse gideceğim. Yoksa hastane de yorgunluk.int.baktım yaşayan kişiler var.en önemlisi kızım sabah sporunu yaptı gene,o iyi :)

gunaydin hemen kosa kosa git bence. dun sabah bir arkadasimiz kanama gecirdi ve hastaneye gittiginde bebegin esi nerdeyse yirtilmisti allah korudu. evde durma kos git

cnm ben pazartesi günü soktora gittiğimde bu durum bende de oluyor, anlattım. doktor kasılmalar normal artık kendini çok fazla dinliyorsun. bebek te olabilir bazen anlarsın bebek olduğunu bazen anlamayabilirsin. çok normal dedi. bu kdr uğraşma kendinle 32. haftadan sonra normal rahim nasıl doğuma hazırlanacak dedi. Tabiki doktoruna anlat bence. ya da kurcalama hiç :) kendini iyi hissediyorsan bebeğinde hareketlerini hissediyorsan sıkıntı yok. annem de kızıyo herşeyde de doktora gidilmez abartma biz hiç gitmedik. körü körüne hamile kalmışız diyor hep.

Ayy ben de işyerinde aynıyım yaa sürekli uyuz uyuz davranıyorum insanlara hiç tahammülüm yok

Devamini bekleme ins devam etmez ama suan kanaman olmasi cok normal degil riskli donemler bnlar bn dahil kac kisi erken dogumla krsi karsiyayiz

gunaydin hemen kosa kosa git bence. dun sabah bir arkadasimiz kanama gecirdi ve hastaneye gittiginde bebegin esi nerdeyse yirtilmisti allah korudu. evde durma kos git

Teşekkürler hanımlar. Eşim birazdan gelir.gideceğim hemen

Annen bi yandan hakli ama birde su yonden bakiyorum ben duzgun hamilelik yasayan o kdr nadir insan var ki her an tedirgin oluyoruz normal olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…