2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Slm kızlar bana böbrekteki şişme nedeniyle yarın katater takılacaktı ama kararsızım şun an kafam karışık. Yarın başka doktor arkadaşlarla da görüşüp ona göre son kararımı vericem. Hem bu hafta da geçsin dedim pazar günü 34 hafta dolmuş oluyor gelecek hafta içi 34+ olucaz. Bebeğim biraz daha büyüsün en azından. İnş sağlıkla hayırla kucaklarız meleklerimizi

Benim sağ kaburgam çok ağrıyo canım senin de sağ mı?

Aminn..canım kafanı karıştırmak istemem ama arkadaşıma da takıcaklardı son anda başka bi doktora daha gitti gerek olmadığını söyledi.. bence bi görüş sen..

Canim unutacagimiz bi acı sonucta dusunup dusunup kendini uzme hic bir aci sonsuza dek surmuyo yaa o an cekiyosun oluyo bitiyo sonra unutuyosun sanki hic olmamis gibi
Benim korktuğum acı değil aslında..normal diye girip o kadar sancı çekip bi şeylerin ters gitmesi sonucu sezaryene alınmak..yani bu durumda iki türlü doğumu da yaşamış oluyosun o kadar çatı muayenesi de cabası..

Doğum olayını ciddi ciddi kafaya taktım dün gece boyu rüya gördüm..
Son zamanlarda bende cok taktım. Hafif bir akıntım olsun sızıntımı var acaba susuz kalmasin. Kanamam mi var yoksa.
Nasıl bir agrı acaba.
Sezeryan mi olsam gibi sorular surekli gece yataga yatnca dolanıyor kafamda bu sorular

Şeker ölçüm aletiyle açlık tokluk bakan arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz ne zaman daha doğrusu?
ben sadece haftada bir yapıyorum , şeker testi yapılmadığı için.. sabah uyanur uyanmaz deliyorum. ikincisi kahvaltıdan 1 saat sonra üçüncüsü kahvaltıdan 2 saat sonra ,
öğle yemeği yemiyorum aperatif meyve veya ceviz çorba geçiştiriyorum akşam yemeğinden 1 saat sonra ve 2 saat sonra alıyorum ...

Benim de çok geliyo aklıma..en azından gün veriyo sana stressiz gidiyosun çıkıyorsun. .

Kızlar bugün bebisim 2 3 kere falan oynadı normalde dans ederdi içerde :) süt içtim şimdi bir defa içerken oynadı yan yattım ama tık yok yavruştan bu haftadan sonra azalıyor mu hareketler ne diyosunuz?

Ben de acıdan korkmuyorum dediğin durumda kötü ama ondanda korkmuyorum sadece bebeğime bir şey olur mu yaptırabilirler mi korkmamak elde değil artık güvenmiyorum dünkü haber kanımı dondurdu zaten resmen

Kızlar bugün bebisim 2 3 kere falan oynadı normalde dans ederdi içerde :) süt içtim şimdi bir defa içerken oynadı yan yattım ama tık yok yavruştan bu haftadan sonra azalıyor mu hareketler ne diyosunuz?
Benimde diger haftalara bakış azalma var. Gunde 10 sert hareket hissediyorsan sorun yoktur

Kizlar ben son 2 pazara gidisimde karnimin gobek kismi iyce kasilio bebegim 2 haftada onden gidoyor korkuom yolda dogurcsm die . Bide son haftalar oda hazirligi ev temizligi buyukler yardim ediyor ama genede kendi rvin mudale etmek istiyosun hastane cantasini kacinci haftada hazirladiniz bide simdiddn tesekkurler :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…