- 12 Ekim 2008
- 7.114
- En iyi cevaplar
- 2
- 16.325
- 773
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #32.961
Temmuz annesiyim diyordum ama sanirim bende haziran annesi olacam. Suyum azmis erken dogurabilirsin dedi. Simdi yemekten cok su iciom. 1 lt yi zor bitiriyodum korkudan 4 lt ye cikardim
Teşekkür ederim. Umarım önemli birsey degildir.devam ederse mutlaka gideceğim.
Ben varım canım, 8. Hafta şüphelenildi, diyet miyet derken 12. Haftada akşamları tek doz orta etkili 8 ünite ile başladık. Şu anda 32. Haftadayız ve 14 ünite ile devam ediyoruz. Kısa ve uzun etkisiyle gerek kalmadı sadece sabah aclığım yüksekti, artık 85-90 arası değerlerle gidiyoruz. Bebeğimde irilik yok çok şükür ve suyu da fazla değil. Sen ne durumdasınGünaydın aranızda gebelik şekeri olan ve insülin kullanan var mı.. Kaç çeşit insülin ve kaçar doz alıyorsunuz
Cnm gecmis olsn sudan cok havuc suyunu duydum ben
Simdi ibrahim saraçoğlunu izledim tek çözüm havuc suyu dio ama
Havuc suyunu sikacak makinam yok olanlarda cok pahali
Aynen isi birak ve yat dedi. Kan sulandirici aspirin 100luk verdi. Bebege kan gitsinki bobrekleri çalışsın idrar yapıp suyunu artırsın. Portakal suyu ic dedi.Merhaba
Benim de suyum az. Haziran annesi olacaktım şimdi nisan annesi olmamak için çabalıyorum.
Bana su iç ve yat dediler ve hergün serum takıyoruz. Size ne önerdiler?
Baska yolu vardr ya havucu sikmanin muhakkah yada evine yakin sebze sikan manav varsa hergun bi bardak alSimdi ibrahim saraçoğlunu izledim tek çözüm havuc suyu dio ama
Havuc suyunu sikacak makinam yok olanlarda cok pahali
HARİKA OLMUŞBen de bunları tek tek kendi ellerimle dktim süsledim :)
Dığumda dağıtıcam ayrıca yine kral tacı resmli çikolatalarımız olacak
Vee altta toprak yazan kral tacı kapı süsünden de yaptırdım süslemesi kaldı ama bende hal kalmadı
Bende oyle dusunmustum ama sebze sularinin sikildiktan 20 dk sonra tukeltilmesi gerekiyormus. Hemde gunde 2 sefer market sikinti bana ve biraz uzak.. ama kati meyve sıkacağı netten buldum eşim alacak... simdilik işimi görür 100 tl 6 ya boluyo.. bebegim ucinde lazim olacak zatenBaska yolu vardr ya havucu sikmanin muhakkah yada evine yakin sebze sikan manav varsa hergun bi bardak al
Ben de çikolata ve böyle lokumlar düşünüyorum. Diğer süslü şeyler çok abartı. Ki ben zaten hasteneye o kadar kalabalık gelme karşıtıyım. Bebekle mi ilgilencen misafir yorumlarıylamı :9 eve gelsinler. Ki zaten mevlüd yapmayı düşünüyorum. bu tarz süsle hediyelikleri o zaman ikram ederim. Bana hastane için çok abartı ve gösteriş geliyor. En sade ve şık olanı lokum ve çikolata. ki zaten ramazan ayı olacak. millet peçeteye sarsın diye renkli peçetelerde alacağım. Yani sana katılıyorum. Böyle lokumlar en iyisi cnm. Tercih meselesi gerçi.Şöyle bir şey buldum hoşuma gitti ama
Geçmiş olsun.ben doktora gittim geldim.hem alttan hem üstten muayene etti.her hangi bir sıkıntı yok.kan tahliline bakacağız yarın sabah.içim rahatladi.umarım sizinki de gelmiş geçmiş olur.Benim oldu. Geçen pazartesi. O günden beri hergün nst ve ultrasona giriyorum. şu an gene dr kapısındayım ultrason için bekliyorum.
Aynen cnm ilerisine bakarsan lazim bisey zaten ins isini gorur de sifada olurBende oyle dusunmustum ama sebze sularinin sikildiktan 20 dk sonra tukeltilmesi gerekiyormus. Hemde gunde 2 sefer market sikinti bana ve biraz uzak.. ama kati meyve sıkacağı netten buldum eşim alacak... simdilik işimi görür 100 tl 6 ya boluyo.. bebegim ucinde lazim olacak zaten
Insallah duzelir cnm. Havuç suyu iç bir bardak günde tağze sık ama hazır alma. Suyu artırdıgın iyi olmuş. Haftan ilerlemiş aslında korkma bebişler iyi olucak :)Temmuz annesiyim diyordum ama sanirim bende haziran annesi olacam. Suyum azmis erken dogurabilirsin dedi. Simdi yemekten cok su iciom. 1 lt yi zor bitiriyodum korkudan 4 lt ye cikardim
Unutmuşsun sende kendini :) arada wc molası bari verseydin kendineAyyy kızlar avmye gitmiştik. Farkında olmadan bayaa ayakta kaldım yürüdüm sanırım. Bir ağrı girdi nefes alamadım resmen. Geçmeyince doktora gittim bir sıkıntı yokmuş. İdrarda enfeksiyondan başkaartık çok dolaşma vaktim geçmiş sanırım.
Yesen aynısı olmazmi acaba ? Makinayi alana kdr ye sen 3-4 tagne havuçBende oyle dusunmustum ama sebze sularinin sikildiktan 20 dk sonra tukeltilmesi gerekiyormus. Hemde gunde 2 sefer market sikinti bana ve biraz uzak.. ama kati meyve sıkacağı netten buldum eşim alacak... simdilik işimi görür 100 tl 6 ya boluyo.. bebegim ucinde lazim olacak zaten
İnşallah cnm bi umut işte. Umarim cumaya sonuc güzel cikarda suyum artmus olurAynen cnm ilerisine bakarsan lazim bisey zaten ins isini gorur de sifada olur
Makina gelene kadar oyle yapcam sanırım. Hemen gittim havuc portakal aldim. Havucu yedim portakalıda sikacam birazdanYesen aynısı olmazmi acaba ? Makinayi alana kdr ye sen 3-4 tagne havuç
Ayyy kızlar avmye gitmiştik. Farkında olmadan bayaa ayakta kaldım yürüdüm sanırım. Bir ağrı girdi nefes alamadım resmen. Geçmeyince doktora gittim bir sıkıntı yokmuş. İdrarda enfeksiyondan başkaartık çok dolaşma vaktim geçmiş sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?