- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #33.001
Odasi ev temizligi yoruldum sekeri cikolatso uffff :):)bende anahtarlik dagiticamBen de bunları tek tek kendi ellerimle dktim süsledim :)
Dığumda dağıtıcam ayrıca yine kral tacı resmli çikolatalarımız olacak
Vee altta toprak yazan kral tacı kapı süsünden de yaptırdım süslemesi kaldı ama bende hal kalmadı
Benim korktuğum acı değil aslında..normal diye girip o kadar sancı çekip bi şeylerin ters gitmesi sonucu sezaryene alınmak..yani bu durumda iki türlü doğumu da yaşamış oluyosun o kadar çatı muayenesi de cabası..
Oy masallah ne kdr guzel buyumus en az 3 kilo dogar minnosun. Bnmde c.tsi knt bakalm biz nolduk merk ediyrm. Ay bn bi 34 olsam snraki hedef 36 sonu hayal bana.
Dikat et cnm yrma kndini.Kizlar ben son 2 pazara gidisimde karnimin gobek kismi iyce kasilio bebegim 2 haftada onden gidoyor korkuom yolda dogurcsm die . Bide son haftalar oda hazirligi ev temizligi buyukler yardim ediyor ama genede kendi rvin mudale etmek istiyosun hastane cantasini kacinci haftada hazirladiniz bide simdiddn tesekkurler :):):)
Sende cok sukur zor islri atlatmissn cnm masallah4
Sayili gun cabuk gecer.. sonuna yaklasinca anliyor insan tam 30 gun kaldi dogum yapmama.. kiyafetlerini yikadim, bu aksam da utuleyip yerlestiricem ve cantami hazirlicam.. sukur bu gunlerimize.. sen de guzel haberler alirsin insallah canim
İnşallah canım :)Aldim canim bende zaten 1numara hic olmazsa babasi alir gelir hemen heryerde var simdi nasilsa. İnsan ilk olunca ne alcagini bilmiyo. Bende pazartesiyi iple cekiyorum insallah almistik minikler kilo :)
Kendi memleketimde ara sıra gittiğim doktor bebeğim iri olduğu için sanırım tahlil yaptır açlık tokluk şekerine bir bakalım dedi. Şeker yüklemesi yapıldı bir sorun çıkmadı ama istedi yine de. Ben de alet olduğu için kan vermek yerine onunla ölçsem dedim olur sanırım. O yüzden ne zaman yapmalıyım diye sormuştum. Sağol canım.ben sadece haftada bir yapıyorum , şeker testi yapılmadığı için.. sabah uyanur uyanmaz deliyorum. ikincisi kahvaltıdan 1 saat sonra üçüncüsü kahvaltıdan 2 saat sonra ,
öğle yemeği yemiyorum aperatif meyve veya ceviz çorba geçiştiriyorum akşam yemeğinden 1 saat sonra ve 2 saat sonra alıyorum ...
Bazı bebekler daha iyi besleniyorlar galiba .. Ben ne yersem yiyeyim abur cubur da yesem çok düzenlide beslensem 1 hafta geriden geliyor , gebeliğin başından beri ... Haftalık iğne vurunduğumdan şeker testinin doğru sonuç vermeyeceğini söylediler .. Benim açlık şekeri 75-80 arası çıkıyor, tokluk 110-120 arası... Her hafta ölçüp değerleri doktora gösteriyorum , sıkıntı çıkmadı şimdiye kadarKendi memleketimde ara sıra gittiğim doktor bebeğim iri olduğu için sanırım tahlil yaptır açlık tokluk şekerine bir bakalım dedi. Şeker yüklemesi yapıldı bir sorun çıkmadı ama istedi yine de. Ben de alet olduğu için kan vermek yerine onunla ölçsem dedim olur sanırım. O yüzden ne zaman yapmalıyım diye sormuştum. Sağol canım.
Sezeryana karşıydım normal doğum istedim hep ama miyomlarımdan ötürü mecburen sezeryan Olacağım . Bizde zaten Sancı diye bir olay olmuyor hemencik geliveriyor , bana gün veremiyor doktorlar durduğu yere kadar dursun diyorlar , Ümitte vermek istemiyorlar ... Yinede Allah'a binlerce kez şükür , bu haftalara gelmeyi bile hayal edemiyordum ... Bugun arkadaşımla da konuştuk , normal doğum olan bebeklerde ana rahminden çıkarken ciğerlerin 2/3 ündeki havada çıkıyormuş ve oksijen alımı daha iyi oluyormuş , yine aynı şekilde Bağırsak gelişimide normal doğum yapanlarda daha iyi olduğundan ( kanaldan çıkarken bebek ağzıyla o bölgedeki bakterileri alırmış ve onlarda Bağırsak Gelişimini sağlayan iyi huylu bakteriler) Kabızlık ve gaz sorunu oluşmuyormuş... Sezeryanda ciğerlerden çıkan su 1/3 oranında ... Her yönden doğal alışına bırakmak Lazım.. Şimdi sağlık müdürlüklerinin düzenlediğinkurslar var, acısız ağrısız normal doğum kursları veriyorlar ücretsiz Afyon da.Sezaryen olacak olanlar
Ben sancım geldigi gun sezaryen olmak istiyorum ya hic benim gibi dusunen var mı? Normalde dogacagi gun dogsun istiyorum bebegim, daha onceden degilll
Canım benim bebeğimde 2 hafta önce makat gelişti diye sezaryan ı biraz araştırdım . Bende senin gibi düşünüyordum ama bazı yazılarda beklenmemesi gerektiği yazıyordu bebiş doğum kanalına girince sıkıntı oluyormuş galiba tam hatırlamıyorum o yazıyı bulursam gönderirim sana ama doktorların varrdır bi bildiği sen yine de danış doktorunaSezaryen olacak olanlar
Ben sancım geldigi gun sezaryen olmak istiyorum ya hic benim gibi dusunen var mı? Normalde dogacagi gun dogsun istiyorum bebegim, daha onceden degilll
Canım peki adalat falan verdi mi ? Doktorun vermediyse vardır bir bildiği ... Ama şunu Söyleyeyim ben çok rahatlıyorum magnezyum içince günde 1 yetiyor , bana adalatta vermişti doktorum ama kullananadım çok baş ağrısı yaptı ..Ya kızlar kasılmaktan resmen kitleniyorum. Bacağım a belime vuruyor adım atamıyorum. Arada sancı vuruo onu da ayırt ediyorum artık geçen haftaki tecrübe sonrası. Ama bana magnezyum felan vermedi dr. Bebek hareket ediosa sorun yok dedi. Yok ben anlamiyorum normal mi değil mi bu durum
Hala makat geliş mi bebeğiniz..Canım benim bebeğimde 2 hafta önce makat gelişti diye sezaryan ı biraz araştırdım . Bende senin gibi düşünüyordum ama bazı yazılarda beklenmemesi gerektiği yazıyordu bebiş doğum kanalına girince sıkıntı oluyormuş galiba tam hatırlamıyorum o yazıyı bulursam gönderirim sana ama doktorların varrdır bi bildiği sen yine de danış doktoruna
Ben önce uzun etkili levamir kullandım 12 doz sonra 14 doz oldu şimdi 16 doz akşamları saat 22:00 de.. Bu haftada sabahlarım yüksek diye ara kısa süreli insülin verdiler novorapid sabah 6 öğle 2 akşam 6Ben varım canım, 8. Hafta şüphelenildi, diyet miyet derken 12. Haftada akşamları tek doz orta etkili 8 ünite ile başladık. Şu anda 32. Haftadayız ve 14 ünite ile devam ediyoruz. Kısa ve uzun etkisiyle gerek kalmadı sadece sabah aclığım yüksekti, artık 85-90 arası değerlerle gidiyoruz. Bebeğimde irilik yok çok şükür ve suyu da fazla değil. Sen ne durumdasın
Sezeryana karşıydım normal doğum istedim hep ama miyomlarımdan ötürü mecburen sezeryan Olacağım . Bizde zaten Sancı diye bir olay olmuyor hemencik geliveriyor , bana gün veremiyor doktorlar durduğu yere kadar dursun diyorlar , Ümitte vermek istemiyorlar ... Yinede Allah'a binlerce kez şükür , bu haftalara gelmeyi bile hayal edemiyordum ... Bugun arkadaşımla da konuştuk , normal doğum olan bebeklerde ana rahminden çıkarken ciğerlerin 2/3 ündeki havada çıkıyormuş ve oksijen alımı daha iyi oluyormuş , yine aynı şekilde Bağırsak gelişimide normal doğum yapanlarda daha iyi olduğundan ( kanaldan çıkarken bebek ağzıyla o bölgedeki bakterileri alırmış ve onlarda Bağırsak Gelişimini sağlayan iyi huylu bakteriler) Kabızlık ve gaz sorunu oluşmuyormuş... Sezeryanda ciğerlerden çıkan su 1/3 oranında ... Her yönden doğal alışına bırakmak Lazım.. Şimdi sağlık müdürlüklerinin düzenlediğinkurslar var, acısız ağrısız normal doğum kursları veriyorlar ücretsiz Afyon da.
Canım benim bebeğimde 2 hafta önce makat gelişti diye sezaryan ı biraz araştırdım . Bende senin gibi düşünüyordum ama bazı yazılarda beklenmemesi gerektiği yazıyordu bebiş doğum kanalına girince sıkıntı oluyormuş galiba tam hatırlamıyorum o yazıyı bulursam gönderirim sana ama doktorların varrdır bi bildiği sen yine de danış doktoruna
Yok canım dönmüş bebeğim ama bana yine döndü makat geliş pozisyonunu aldı gibi geliyor çarşamba randevum var bakalımHala makat geliş mi bebeğiniz..
Aynen o da var..Evet ama sonrası? Toparlanma süreci vs ?
Aynen canımm..yemek yedikyen sonra sola yatın diyolar bebek daha iyi besleniyomuşOzellikle de yemek yedikten sonra, mumkun degil oturmak ya da ayakta durmak, yatmam lazim o kadar cok yaniyo ki o kemikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?