2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Odasi ev temizligi yoruldum sekeri cikolatso uffff :):)bende anahtarlik dagiticam

Yaniii kim ister oyle olmasini ama hayirlisi olsun her seyin yeter ki

Mesela ben ille sezaryen olacaksam sancım geldiginde olmak istiyorum yani normal dogum zamanım geldiginde sezaryen olmak istiyorum bakalim dr ne diyecek bidahaki muayenede söyleyecegim

4
Oy masallah ne kdr guzel buyumus en az 3 kilo dogar minnosun. Bnmde c.tsi knt bakalm biz nolduk merk ediyrm. Ay bn bi 34 olsam snraki hedef 36 sonu hayal bana.

Sayili gun cabuk gecer.. sonuna yaklasinca anliyor insan tam 30 gun kaldi dogum yapmama.. kiyafetlerini yikadim, bu aksam da utuleyip yerlestiricem ve cantami hazirlicam.. sukur bu gunlerimize.. sen de guzel haberler alirsin insallah canim

Dikat et cnm yrma kndini.
Bn cntami 27 de hazrladim :)

4

Sayili gun cabuk gecer.. sonuna yaklasinca anliyor insan tam 30 gun kaldi dogum yapmama.. kiyafetlerini yikadim, bu aksam da utuleyip yerlestiricem ve cantami hazirlicam.. sukur bu gunlerimize.. sen de guzel haberler alirsin insallah canim
Sende cok sukur zor islri atlatmissn cnm masallah
Ins gzl hberler alrm

Kendi memleketimde ara sıra gittiğim doktor bebeğim iri olduğu için sanırım tahlil yaptır açlık tokluk şekerine bir bakalım dedi. Şeker yüklemesi yapıldı bir sorun çıkmadı ama istedi yine de. Ben de alet olduğu için kan vermek yerine onunla ölçsem dedim olur sanırım. O yüzden ne zaman yapmalıyım diye sormuştum. Sağol canım.

Bazı bebekler daha iyi besleniyorlar galiba .. Ben ne yersem yiyeyim abur cubur da yesem çok düzenlide beslensem 1 hafta geriden geliyor , gebeliğin başından beri ... Haftalık iğne vurunduğumdan şeker testinin doğru sonuç vermeyeceğini söylediler .. Benim açlık şekeri 75-80 arası çıkıyor, tokluk 110-120 arası... Her hafta ölçüp değerleri doktora gösteriyorum , sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar

Ya kızlar kasılmaktan resmen kitleniyorum. Bacağım a belime vuruyor adım atamıyorum. Arada sancı vuruo onu da ayırt ediyorum artık geçen haftaki tecrübe sonrası. Ama bana magnezyum felan vermedi dr. Bebek hareket ediosa sorun yok dedi. Yok ben anlamiyorum normal mi değil mi bu durum

Sezaryen olacak olanlar

Ben sancım geldigi gun sezaryen olmak istiyorum ya hic benim gibi dusunen var mı? Normalde dogacagi gun dogsun istiyorum bebegim, daha onceden degilll
Sezeryana karşıydım normal doğum istedim hep ama miyomlarımdan ötürü mecburen sezeryan Olacağım . Bizde zaten Sancı diye bir olay olmuyor hemencik geliveriyor , bana gün veremiyor doktorlar durduğu yere kadar dursun diyorlar , Ümitte vermek istemiyorlar ... Yinede Allah'a binlerce kez şükür , bu haftalara gelmeyi bile hayal edemiyordum ... Bugun arkadaşımla da konuştuk , normal doğum olan bebeklerde ana rahminden çıkarken ciğerlerin 2/3 ündeki havada çıkıyormuş ve oksijen alımı daha iyi oluyormuş , yine aynı şekilde Bağırsak gelişimide normal doğum yapanlarda daha iyi olduğundan ( kanaldan çıkarken bebek ağzıyla o bölgedeki bakterileri alırmış ve onlarda Bağırsak Gelişimini sağlayan iyi huylu bakteriler) Kabızlık ve gaz sorunu oluşmuyormuş... Sezeryanda ciğerlerden çıkan su 1/3 oranında ... Her yönden doğal alışına bırakmak Lazım.. Şimdi sağlık müdürlüklerinin düzenlediğinkurslar var, acısız ağrısız normal doğum kursları veriyorlar ücretsiz Afyon da.

Reactions: 9ay
Sezaryen olacak olanlar

Ben sancım geldigi gun sezaryen olmak istiyorum ya hic benim gibi dusunen var mı? Normalde dogacagi gun dogsun istiyorum bebegim, daha onceden degilll
Canım benim bebeğimde 2 hafta önce makat gelişti diye sezaryan ı biraz araştırdım . Bende senin gibi düşünüyordum ama bazı yazılarda beklenmemesi gerektiği yazıyordu bebiş doğum kanalına girince sıkıntı oluyormuş galiba tam hatırlamıyorum o yazıyı bulursam gönderirim sana ama doktorların varrdır bi bildiği sen yine de danış doktoruna

Canım peki adalat falan verdi mi ? Doktorun vermediyse vardır bir bildiği ... Ama şunu Söyleyeyim ben çok rahatlıyorum magnezyum içince günde 1 yetiyor , bana adalatta vermişti doktorum ama kullananadım çok baş ağrısı yaptı ..

Hala makat geliş mi bebeğiniz..

Ben önce uzun etkili levamir kullandım 12 doz sonra 14 doz oldu şimdi 16 doz akşamları saat 22:00 de.. Bu haftada sabahlarım yüksek diye ara kısa süreli insülin verdiler novorapid sabah 6 öğle 2 akşam 6

Allah yardımcın olsun canım her şeyin hayırlısı olsun yeter ki

Hmmm hadi yaa doktorum ne diyecek bakalim, acikcasi dogum sancisini da merak ediyorum o yuzden de sanciyi beklemek istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…