2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Herşeyin hayırlısı olsun diye dua edelim. .

Kızlar merak ediyorum ya benim gbi hamilelikte çok sevdiği şeyden tiksinen var mı ? ))
Mesela ben çiğköfteye bayılırdım haftada 2 kere mutlaka yerdim hamileliğimin başında tiksindim şimdi çiğköfte dükkanın önünden geçince bile midem bulanıyor camda gördüğümde
Birde dönerden
Ve tavuk soteden hamileliğimn ilk aylarındaki mide bulantılarım aklıma geliyor sanki o aylardayım gibi hissedip tiksiniyorum sizde de oldu mu bu durum

magnezyum hapını 2 günde 1 kez alıyordum; her gün içmene gerek yok demişti doktor. ama bu kasılmalar son günlerde çok arttı, ayrıca bacak krampları falan da oluyor. galiba he gün içmem gerek
Doktorunla görüş canım magnezyumu artırabilir yada başka önerilerde bulunur

Ben önce dalan roxy aldım onunla yıkadım bazen üzerinde kalıntı kalabiliyor makinayı da az doldurmak gerekiyor o yüzden. Çok memnun kalmadım. Dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım bugün kalanları onla yıkadım mis gibi kokuyor iyi çıktı yani

Ben ıspanak çok severim ama istifralı dönemimde yeyip de istifra ettiğim her şeyden tiksindim nerdeyse biri de ıspanak mesela, tost yemeye bayılırdım ama ondan da tiksindin istifra nedeniyle boyle boyle cok yiyecek var sevip de artık yiyemediğim

Dalan roxy bende aynı şeyi yaptı.. Kalıntı bırakıyor beğenmedim

Sezaryen olacak olanlar

Ben sancım geldigi gun sezaryen olmak istiyorum ya hic benim gibi dusunen var mı? Normalde dogacagi gun dogsun istiyorum bebegim, daha onceden degilll

Planlı sezaryn olmak istemiyorsun yani. Bebeğin doğacağı güne kendis karr versn hazır olduğu zamanda gelsin istiyorsun. Yurtdışında bu şekilde oluyor.. Zaten ilk sancın geldiğinde doğum başladığında hafif adet ağrısı gibi bi ağrıb oluyor sonra da sezaryana alınırsın. Deli gibi acı çekmek yok, rahmin son açılması öyle.
Bebek dostu seZaryan diyorlar buna.. En güzel karar. Umarım doktkotun da destekle

Cnm haftan ilerledigi icn artk belkide faydasi olmayacak dye vermemis olabilir bana magnezym vs fayda etmiyor bn gnde 8 tne adalat kullaniyrm yarim. Sancim olmasn dye ama bni rahatlatiyo. Ama kasilma vs oluyo yani tuvalete zor yuruyorm.

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Benim bulantım uzun sürdü ama pek tiksinmem olmadi.sadece işkembeden tiksindim.Adana da yasadigimiz için yol üstü her yer şırdancı.geçerken burnumu kapatıyorum hala.

Yok canım dönmüş bebeğim ama bana yine döndü makat geliş pozisyonunu aldı gibi geliyor çarşamba randevum var bakalım
Doktorum dönen bebek iyidir.en azından dönebiliyordur dedi.bizi dönmeyen bebekler daha çok korkutuyor dedi.senin bebis dönüyor benim kızım hiç dönmedi.doktorda suan dönmesinden umutsuz gibi.Bu gidişle sezeryan olacak gibi bizimkisi.

İyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara çok tşk ederim böbreğime katater takılırsa anestezi ile idrar yaptığım yerden takılacak

İyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara çok tşk ederim böbreğime katater takılırsa anestezi ile idrar yaptığım yerden takılacak

çok geçmiş olsun arkadaşım. Rabbim tez zamanda şifa versin. bu sıkıntılarının karşılığını da inşallah yavrunu kucağına aldığında rahat bi dönem geçirerek atlatırsın.

Kizlar herkese gunaydinlarr 31+4 olduk dün gece adet sancısı gibi bir sancı geldi uyandırdı yani o derece geçti ama normal mi bu artık paylaşmak istedim

benimde en sevdiğim yemeklerden biri olan mantıdan tiksindim. ömrümde aklıma gelmezdi mantıdan tiksinceğim. doğurur doğurmaz yemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…