- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #33.021
Ben de gördüm o haberiiBen de acıdan korkmuyorum dediğin durumda kötü ama ondanda korkmuyorum sadece bebeğime bir şey olur mu yaptırabilirler mi korkmamak elde değil artık güvenmiyorum dünkü haber kanımı dondurdu zaten resmen
Herşeyin hayırlısı olsun diye dua edelim. .Yaniii kim ister oyle olmasini ama hayirlisi olsun her seyin yeter ki
Mesela ben ille sezaryen olacaksam sancım geldiginde olmak istiyorum yani normal dogum zamanım geldiginde sezaryen olmak istiyorum bakalim dr ne diyecek bidahaki muayenede söyleyecegim
Aynen canımm..yemek yedikyen sonra sola yatın diyolar bebek daha iyi besleniyomuş
Doğum tarihlerimiz aynıymış canımBu arada benim kontroller haftada 1'e düştü ve NST'ye girmeye başladım.Sona yaklaşıyoruz kızlarrrr
Doktorunla görüş canım magnezyumu artırabilir yada başka önerilerde bulunurmagnezyum hapını 2 günde 1 kez alıyordum; her gün içmene gerek yok demişti doktor. ama bu kasılmalar son günlerde çok arttı, ayrıca bacak krampları falan da oluyor. galiba he gün içmem gerek
Ben önce dalan roxy aldım onunla yıkadım bazen üzerinde kalıntı kalabiliyor makinayı da az doldurmak gerekiyor o yüzden. Çok memnun kalmadım. Dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım bugün kalanları onla yıkadım mis gibi kokuyor iyi çıktı yaniya herkes organik deterjandan bahsetmiş... ben dalin aldım sıvı deterjanını yumuşatıcısını ve de kapsülünü... bugun yıkamayı düşünüyorduk ama dışarısı serin perşembe düzelicekmiş havalar.... perşembe günü güneşli ortamda kuruturum diyordum hiç kullanmasam iade mi etsem ki. kimse dalin almamış
Kızlar merak ediyorum ya benim gbi hamilelikte çok sevdiği şeyden tiksinen var mı ?))
Mesela ben çiğköfteye bayılırdım haftada 2 kere mutlaka yerdim hamileliğimin başında tiksindim şimdi çiğköfte dükkanın önünden geçince bile midem bulanıyor camda gördüğümde
Birde dönerden
Ve tavuk soteden hamileliğimn ilk aylarındaki mide bulantılarım aklıma geliyor sanki o aylardayım gibi hissedip tiksiniyorum sizde de oldu mu bu durum
Ben 12 dakikalık programda 30 derecede deterjanla yıkıyorum daha çıkarmadan bi 12 dk daha deterjansız yıkıyorum totalde 25-30 dk 30 derece oluyorBnde elde yikama yok hassas cok kisa
Dalan roxy bende aynı şeyi yaptı.. Kalıntı bırakıyor beğenmedimBen önce dalan roxy aldım onunla yıkadım bazen üzerinde kalıntı kalabiliyor makinayı da az doldurmak gerekiyor o yüzden. Çok memnun kalmadım. Dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım bugün kalanları onla yıkadım mis gibi kokuyor iyi çıktı yani
Sezaryen olacak olanlar
Ben sancım geldigi gun sezaryen olmak istiyorum ya hic benim gibi dusunen var mı? Normalde dogacagi gun dogsun istiyorum bebegim, daha onceden degilll
Cnm haftan ilerledigi icn artk belkide faydasi olmayacak dye vermemis olabilir bana magnezym vs fayda etmiyor bn gnde 8 tne adalat kullaniyrm yarim. Sancim olmasn dye ama bni rahatlatiyo. Ama kasilma vs oluyo yani tuvalete zor yuruyorm.Ya kızlar kasılmaktan resmen kitleniyorum. Bacağım a belime vuruyor adım atamıyorum. Arada sancı vuruo onu da ayırt ediyorum artık geçen haftaki tecrübe sonrası. Ama bana magnezyum felan vermedi dr. Bebek hareket ediosa sorun yok dedi. Yok ben anlamiyorum normal mi değil mi bu durum
Benim bulantım uzun sürdü ama pek tiksinmem olmadi.sadece işkembeden tiksindim.Adana da yasadigimiz için yol üstü her yer şırdancı.geçerken burnumu kapatıyorum hala.Kızlar merak ediyorum ya benim gbi hamilelikte çok sevdiği şeyden tiksinen var mı ?))
Mesela ben çiğköfteye bayılırdım haftada 2 kere mutlaka yerdim hamileliğimin başında tiksindim şimdi çiğköfte dükkanın önünden geçince bile midem bulanıyor camda gördüğümde
Birde dönerden
Ve tavuk soteden hamileliğimn ilk aylarındaki mide bulantılarım aklıma geliyor sanki o aylardayım gibi hissedip tiksiniyorum sizde de oldu mu bu durum
Doktorum dönen bebek iyidir.en azından dönebiliyordur dedi.bizi dönmeyen bebekler daha çok korkutuyor dedi.senin bebis dönüyor benim kızım hiç dönmedi.doktorda suan dönmesinden umutsuz gibi.Bu gidişle sezeryan olacak gibi bizimkisi.Yok canım dönmüş bebeğim ama bana yine döndü makat geliş pozisyonunu aldı gibi geliyor çarşamba randevum var bakalım
İyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara çok tşk ederim böbreğime katater takılırsa anestezi ile idrar yaptığım yerden takılacak
benimde en sevdiğim yemeklerden biri olan mantıdan tiksindim. ömrümde aklıma gelmezdi mantıdan tiksinceğim. doğurur doğurmaz yemek istiyorumKızlar merak ediyorum ya benim gbi hamilelikte çok sevdiği şeyden tiksinen var mı ?))
Birde dönerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?