- 12 Eylül 2015
- 681
- 762
- 23
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #33.041
Yok canım hiç bişey vermedi ama evin içinde bile adım atamıyorum kitleniyorum resmen ağrı dan. Bu kadarı normal değil bence dün bi yemek yapayım dedim ağrı dan oldüm yaniCanım peki adalat falan verdi mi ? Doktorun vermediyse vardır bir bildiği ... Ama şunu Söyleyeyim ben çok rahatlıyorum magnezyum içince günde 1 yetiyor , bana adalatta vermişti doktorum ama kullananadım çok baş ağrısı yaptı ..
Doğum için neler yaptırmayı düşünüyorsunuz hanımlar?
Ben çikolata, bal ya da şeker ve kolonya yaptırmayı düşünüyorum daha doğrusu annem çok hevesleniyor bana kalsa sadece çikolata yaptırırım ama o hem cikolata hem şeker ya da bal hem de kolonya olsun istiyor :)
Kolonyanin pembelisinin fotosu yok ama yapıyorlardır herhalde diye düşündüm
Bir de bal kavanozu mu şeker kavanozu mu sizce ya?
Eki Görüntüle 1821587 Eki Görüntüle 1821588
Eki Görüntüle 1821584 Eki Görüntüle 1821586
Bende Allah'a şükür sigaraya karşı çok büyük tiksinti oluştu , gebe kalmadan önce günde 5-6 tane içerdim :) onun dışında daha önceden sevmediğim yemediğim şeyleri canım çekiyor , kelle paça Çorbası gibi :))) tiksindiğim hiçbirşey olmadı , oysaki bu gebeliğimde çok kustum, çok bulantı oldu ...Kızlar merak ediyorum ya benim gbi hamilelikte çok sevdiği şeyden tiksinen var mı ?))
Mesela ben çiğköfteye bayılırdım haftada 2 kere mutlaka yerdim hamileliğimin başında tiksindim şimdi çiğköfte dükkanın önünden geçince bile midem bulanıyor camda gördüğümde
Birde dönerden
Ve tavuk soteden hamileliğimn ilk aylarındaki mide bulantılarım aklıma geliyor sanki o aylardayım gibi hissedip tiksiniyorum sizde de oldu mu bu durum
Doktorunu arayıp söylesen canım , bazı insanların Ağrı Eşiği düşüktür , birde boşver Şura'da kalmış doğumuna 2-3 hafta dinlenmene bak , yemeği eşin yapsın yada ailenden birilerinin gelebilme yanında durabilme ihtimali varsa onlar yapsınlar ...Yok canım hiç bişey vermedi ama evin içinde bile adım atamıyorum kitleniyorum resmen ağrı dan. Bu kadarı normal değil bence dün bi yemek yapayım dedim ağrı dan oldüm yani
merhaba, günaydın güzel anneler :) aranızda maltepe bölge hastanesine giden var mı acaba?
Benim de tavuk var. Sotesini filan çok yapar yerdim. Ama hamilelikten beri çorbanın içinde bile yiyemiyorum. Midem almıyor :/Kızlar merak ediyorum ya benim gbi hamilelikte çok sevdiği şeyden tiksinen var mı ?))
Mesela ben çiğköfteye bayılırdım haftada 2 kere mutlaka yerdim hamileliğimin başında tiksindim şimdi çiğköfte dükkanın önünden geçince bile midem bulanıyor camda gördüğümde
Birde dönerden
Ve tavuk soteden hamileliğimn ilk aylarındaki mide bulantılarım aklıma geliyor sanki o aylardayım gibi hissedip tiksiniyorum sizde de oldu mu bu durum
Sezaryen olacak olanlar
Ben sancım geldigi gun sezaryen olmak istiyorum ya hic benim gibi dusunen var mı? Normalde dogacagi gun dogsun istiyorum bebegim, daha onceden degilll
Kızlar bebeklerin yataklarını nasıl tercih ettiniz yaylımı sünger mi?
Ben de tavuk yemiyorum zaten gerek yok. Antibiyotik, hormon vs var. 1.5 senedir hiç tavuk yemedim ve artık istesem de yiyemem herhalde.Benim de tavuk var. Sotesini filan çok yapar yerdim. Ama hamilelikten beri çorbanın içinde bile yiyemiyorum. Midem almıyor :/
merhaba canım gitmedim ama uzun yıllardır maltepede oturduğumdan hastane hakkında bilgim var. kapısından girme derim. sağlam girer hasta çıkarsın. duymadığım vukuatı kalmadı.
Ben önce dalan roxy aldım onunla yıkadım bazen üzerinde kalıntı kalabiliyor makinayı da az doldurmak gerekiyor o yüzden. Çok memnun kalmadım. Dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım bugün kalanları onla yıkadım mis gibi kokuyor iyi çıktı yani
Bugun bizde yıkacağız :))) çok heyecanlıyım açıkçası çok kıyafeti oldu bizde 2-3 tur yıkarız heralde , bende ilk başta 15 dklık 30 derecede yıkayıp sonrada sadece suyla 15 dk döndüreyim diyorum...Ben önce dalan roxy aldım onunla yıkadım bazen üzerinde kalıntı kalabiliyor makinayı da az doldurmak gerekiyor o yüzden. Çok memnun kalmadım. Dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım bugün kalanları onla yıkadım mis gibi kokuyor iyi çıktı yani
Canim ole kötü bi dönem ki okula gitmem lazım işleri toparlamak için ama yuruyemiyorum. Eşimdi gerçekten çok yoğun ya nöbetçi ya dışarda işleri oluyor oda eve gelince bi kap yemek bekliyor ama yapamıyorum. Annem ve Kayınvalidem de dahil gelebilecek kimse yok. Her türlü benim iyi olup kalkmam gerekiyor ama işte kitlenip kalıyorum. Geçen hafta inat edip bu halime rağmen devam edince doguma girio dum nerdeyse. Dr bebek hareketli kasılma sorun değil diyor napcami şaşırdımDoktorunu arayıp söylesen canım , bazı insanların Ağrı Eşiği düşüktür , birde boşver Şura'da kalmış doğumuna 2-3 hafta dinlenmene bak , yemeği eşin yapsın yada ailenden birilerinin gelebilme yanında durabilme ihtimali varsa onlar yapsınlar ...
Dönmeyen bebek niye korkutuyomuş ki.. Benimkide dönmedi merak ettim canım..Doktorum dönen bebek iyidir.en azından dönebiliyordur dedi.bizi dönmeyen bebekler daha çok korkutuyor dedi.senin bebis dönüyor benim kızım hiç dönmedi.doktorda suan dönmesinden umutsuz gibi.Bu gidişle sezeryan olacak gibi bizimkisi.
Allah kolaylik versn cnm bn sanslu gruptanim annemlerde kaliyrm babam yapiyo yemegimi surekli suyumu bile getiriyo allah razi olsn ama dikkat et kndine birak birazda yumurta makarna yesin snden degerli degilCanim ole kötü bi dönem ki okula gitmem lazım işleri toparlamak için ama yuruyemiyorum. Eşimdi gerçekten çok yoğun ya nöbetçi ya dışarda işleri oluyor oda eve gelince bi kap yemek bekliyor ama yapamıyorum. Annem ve Kayınvalidem de dahil gelebilecek kimse yok. Her türlü benim iyi olup kalkmam gerekiyor ama işte kitlenip kalıyorum. Geçen hafta inat edip bu halime rağmen devam edince doguma girio dum nerdeyse. Dr bebek hareketli kasılma sorun değil diyor napcami şaşırdım
Şansın ömür boyu sürsun canım benim. Annem lerle aynı şehirde olsam sıkıntı olmayacak bende de ama işte gurbetteyiz. Eşim zatwn idare ediyor canım Rabbım e çok şükür iyi bir estir. Yumurta felan idare eder ama gün geçmiyor ole siparis verioz oda kötü oluyor bi tencere yemek lazım gerçekten bende aç oluyorum. Annemle konuştuk demin sagolsun bana bi koli hazirliomus börek çörek felan. Biraz da ole idare edicez artık. Bende zorlayacam kendimi artık kalkmam lazımAllah kolaylik versn cnm bn sanslu gruptanim annemlerde kaliyrm babam yapiyo yemegimi surekli suyumu bile getiriyo allah razi olsn ama dikkat et kndine birak birazda yumurta makarna yesin snden degerli degil
Allah kolaylik versn cnm bn sanslu gruptanim annemlerde kaliyrm babam yapiyo yemegimi surekli suyumu bile getiriyo allah razi olsn ama dikkat et kndine birak birazda yumurta makarna yesin snden degerli degil
cnm benm arkadaşım ocak ayında doğum yaptı. hamileliği boyunca sağ böbreğinde büyüme vardı. doktoru sürekli ameliyat olman gerekiyor dedi. ama o kabul etmedi. eşi de izin vermedi. doğumdan sonra daha yeni gitti kontrole böbreği küçülmeye başlamış. Ne ilaç içti ne birşey taktırdı. Bence başka doktorada git cnm. şunun şurasında doğuma 2 3 hafta var ya en ufak dikiş atımı bile riskli bizim için. bence başka doktorada git.Slm kızlarbana böbrekteki şişme nedeniyle yarın katater takılacaktı ama kararsızım şun an kafam karışık. Yarın başka doktor arkadaşlarla da görüşüp ona göre son kararımı vericem. Hem bu hafta da geçsin dedim pazar günü 34 hafta dolmuş oluyor gelecek hafta içi 34+ olucaz. Bebeğim biraz daha büyüsün en azından. İnş sağlıkla hayırla kucaklarız meleklerimizi
kişi olarak bilmiyorum ama doğumunu orda yapma derim. ne kadara gidiyosun muayeneye ?hadi yaaSelin hanım için vukuat duydun mu peki ? fiyat makul diye gidiyorum canım
Kendini zorlama bebegini dusun yemek hallolur bi sejilde allah korusun acil bi durum olsa keske zorlamasaydm dersin otrdgn yrde yapmaya calis ama oda insanin kemiklerini agritiyo oturmak sag salim dogsalarda bi inslalah unutsak su agrilariŞansın ömür boyu sürsun canım benim. Annem lerle aynı şehirde olsam sıkıntı olmayacak bende de ama işte gurbetteyiz. Eşim zatwn idare ediyor canım Rabbım e çok şükür iyi bir estir. Yumurta felan idare eder ama gün geçmiyor ole siparis verioz oda kötü oluyor bi tencere yemek lazım gerçekten bende aç oluyorum. Annemle konuştuk demin sagolsun bana bi koli hazirliomus börek çörek felan. Biraz da ole idare edicez artık. Bende zorlayacam kendimi artık kalkmam lazım
Aaa gercektenmi hemseriyiz yani :)zeyzey cok şanslısın ne guzel inşlh bebeğinde gününde ve sağlıkla doğar. bana da eşim yardım ediyor sağolsun hatta yemek konusu hep onda dıyebilirim . eve benden once geliyor dolayısıyla yemegı hazırlıyor, temizlik işlerini de beraber yapıyoruz ama artık yapamıyorum, doğumdan önce temizlikçi alıp güzelce baştan aşağı temizleticem tabı annemde gelicek. bu arada bende giresun luyum. :=)
İlk üç ay çok sevdiğim muzu yiyememiştim sonradan geçti. Sonra da çok sevdiğim ezine peynir kokmaya başladı burnumaKızlar merak ediyorum ya benim gbi hamilelikte çok sevdiği şeyden tiksinen var mı ?))
Birde dönerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?