2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Amin.

Ey maşallah kayın valideye. Nasılsın diye Bi telefon açmaktan aciz olanlar var

Kızlar bb krem tavsiyesi alabilir miyim :) normalde kullanmıyorum ama kendimi bi çirkinleşmiş filan hissediyorum fondötenden daha az zararlı diye bb krem kullanayım arada bir dedim. Herkes aksine kilo yakışmış vs dese de ben öyle hissetmiyorum. Alnım filan pütür pütür oldu.

Ey maşallah kayın valideye. Nasılsın diye Bi telefon açmaktan aciz olanlar var
Allah bin kez razi olsun iki annemdende ama dedigin gibi olanlar varsa allah akil versin
Cnm ben bazen kullaniyrm light almstm bn beyazim memnunum yani ama cldin kuruysa altina nemlendirici sur

dlrsordn cnm lireac almistin ya memnun kaldinmi
Bn bio oili duzenli kullanamadm ve cok kotu catladm deprem yarigi gbi oldu karnimin alti bacakalrm

sahil tarafında fatih üni. hastanesi var orda 50 tl olması lazım muayene ücreti. gülçin hn. diye bi bayan var çok çok iyi bi doktor derler. yada uzak kalırmı bilmem ama central hospital bostancı kozyatağı arasında. ben oraya gidiyorum çok iyi bi hastane. orda sgklılara 90 tl yalnız. gerçi bişey kalmadı doğuma. ayda bi kez ödüyosun. doğum ücretleride piyasaya göre makuldu bi arayıp görüş derim.

dlrsordn cnm lireac almistin ya memnun kaldinmi
Bn bio oili duzenli kullanamadm ve cok kotu catladm deprem yarigi gbi oldu karnimin alti bacakalrm

canım memnun kaldım ewet bir tek çizik çatlak dahi yok çok şükür. karnım aynen duruyor. bacaklarımda olan çatlak görünümüde azalttı normalde vardı oralarımda. ama karnımda hiç yok çok şükür.bende çok düzenli kullanamama rağmen çok memnun kaldım.

Ben de çatlamadım mustela kullandım

Dönmeyen bebek niye korkutuyomuş ki.. Benimkide dönmedi merak ettim canım..
Benim gebeliğimin başından beri talip eden doktorum. Ve hiç dönmedi.doktorda bu yüzden bu yorumu yaptı Sanırım. Malum tecrübelerinden yararlanarak yorum yapmıştır. Ama tabiki hicdo mez demiyor.sadece bu durum biraz dönmesi konusu da endişelendiriyor. Seninki donmus sanırım daha önce. En azından arada pozisyon değiştiriyor. Bizim kız sabit :)

benimkide mübarek gün içersinde 50 takla atıyo son ana ne denk gelir bilinmez. bu da beni korkutuyo valla. en son hangi pozisyonda kalıcak merak ediyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah.

Allah bin kez razi olsun iki annemdende ama dedigin gibi olanlar varsa allah akil versin

Cnm ben bazen kullaniyrm light almstm bn beyazim memnunum yani ama cldin kuruysa altina nemlendirici sur
Hangi markanın canım?

Bu arada ben de çatlıyorum :/ göbeğimin sol alt kısmı ve bel kenarları. Ben de çok düzenli krem kullanmadım. Görünce sinir oluyorum kendime kızıyorum ama yapacak bir şey yok sanırım:)

benimkisi de hep sabit ya gebeliğin başından beri hiç dönmedi hep aynı umudumu yitiriyorum bazen kendimi sezeryan fikrine alıştırmaya çalışıyorum

Çatlaklarla ilgili olarak ben doktoruma sormuştum, o da çatlayacağın varsa çatlarsın bpşuna paranı heba etme kozmetiklere dedi. Ancak cildimi bebek yağı ve acıbadem sütüyle nemlendirmemi tavsiye etti. Ben de dediklerini yaptım. Kalçamda daha önceden kalma çatlaklarım vardı, onlar hiç derinleşmedi ve yenileri çıkmadı. Karnımda da çatlağım henüz yok. Ama göğüslerim bir felaket.. Zaten göğüslerimde de çatlaklarım vardı ama çok derinleştiler ve arttılar.. Sanırım emzirdikten sonra meme namına bir şey kalmayacak bende, estetik yolu görünecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…