- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #33.061
Çok geçmiş olsunİyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara çok tşk ederim böbreğime katater takılırsa anestezi ile idrar yaptığım yerden takılacak
benimde en sevdiğim yemeklerden biri olan mantıdan tiksindim. ömrümde aklıma gelmezdi mantıdan tiksinceğim. doğurur doğurmaz yemek istiyorum
Amin.merhaba , bu siteyı bende takip ediyorum. ınstgramda cok guzel fıkırler. bende cok heyecanlıyım bu konuda ama dugnumde de böyleydım sanırım sevıyorum :):) ben hedıyelik masaüstü küçük cerceveler yaptırdım ucuna etıket bastırdım. ayrıca eminönünden küçük seker kutuları aldım onların ıçine lokumlar koyup dagıtacaz. bunları dagıtmak ıcınde orta boy karton çantalardan aldım hedıye cantası. onlara koyup dagıtacam. yıne badem sekerı ve çikolata yaptırıp hastanede ve eve gekenlere dağıtacaz. güzel heyecanlar, allahım kuzucuklarımıza sağ salim kavuşmamızı nasip etsin..
Geçmiş olsun.. İnşallah operasyon güzel geçetİyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara çok tşk ederim böbreğime katater takılırsa anestezi ile idrar yaptığım yerden takılacak
Ey maşallah kayın valideye. Nasılsın diye Bi telefon açmaktan aciz olanlar varAaa gercektenmi hemseriyiz yani :)
Sagol canim cok sukur aileme yakinim ztn bi yerden bi yere yakin ev alicaktk bnm aileme yakin oldu.
Bnm temizligimide kayinvalidem yapti sagolsun. Haftaya gene gelck utulerimi yapmaya. Annem calistgi icn bay yapamiyo. Idare ediyolar sagolsunlar.
Bebek erken gelebilir diye duyunca hepsi telas oldu korktular haliyle.
Insallah hepsi zamaninda gelirler erken gelmesnler
kişi olarak bilmiyorum ama doğumunu orda yapma derim. ne kadara gidiyosun muayeneye ?
Allah bin kez razi olsun iki annemdende ama dedigin gibi olanlar varsa allah akil versinEy maşallah kayın valideye. Nasılsın diye Bi telefon açmaktan aciz olanlar var
Cnm ben bazen kullaniyrm light almstm bn beyazim memnunum yani ama cldin kuruysa altina nemlendirici surKızlar bb krem tavsiyesi alabilir miyim :) normalde kullanmıyorum ama kendimi bi çirkinleşmiş filan hissediyorumfondötenden daha az zararlı diye bb krem kullanayım arada bir dedim. Herkes aksine kilo yakışmış vs dese de ben öyle hissetmiyorum. Alnım filan pütür pütür oldu.
45 tl canım
dlrsordn cnm lireac almistin ya memnun kaldinmi
Bn bio oili duzenli kullanamadm ve cok kotu catladm deprem yarigi gbi oldu karnimin alti bacakalrm
Pure beaty bb krem kullanıyorum ben paraben içermiyor güzel de kapatıyorAllah bin kez razi olsun iki annemdende ama dedigin gibi olanlar varsa allah akil versin
Cnm ben bazen kullaniyrm light almstm bn beyazim memnunum yani ama cldin kuruysa altina nemlendirici sur
Ben de çatlamadım mustela kullandımcanım memnun kaldım ewet bir tek çizik çatlak dahi yok çok şükür. karnım aynen duruyor. bacaklarımda olan çatlak görünümüde azalttı normalde vardı oralarımda. ama karnımda hiç yok çok şükür.bende çok düzenli kullanamama rağmen çok memnun kaldım.
Benim gebeliğimin başından beri talip eden doktorum. Ve hiç dönmedi.doktorda bu yüzden bu yorumu yaptı Sanırım. Malum tecrübelerinden yararlanarak yorum yapmıştır. Ama tabiki hicdo mez demiyor.sadece bu durum biraz dönmesi konusu da endişelendiriyor. Seninki donmus sanırım daha önce. En azından arada pozisyon değiştiriyor. Bizim kız sabit :)Dönmeyen bebek niye korkutuyomuş ki.. Benimkide dönmedi merak ettim canım..
Allah bin kez razi olsun iki annemdende ama dedigin gibi olanlar varsa allah akil versin
Aman şu saatten sonra lazım değil :)
Benim gebeliğimin başından beri talip eden doktorum. Ve hiç dönmedi.doktorda bu yüzden bu yorumu yaptı Sanırım. Malum tecrübelerinden yararlanarak yorum yapmıştır. Ama tabiki hicdo mez demiyor.sadece bu durum biraz dönmesi konusu da endişelendiriyor. Seninki donmus sanırım daha önce. En azından arada pozisyon değiştiriyor. Bizim kız sabit :)
Hangi markanın canım?Allah bin kez razi olsun iki annemdende ama dedigin gibi olanlar varsa allah akil versin
Cnm ben bazen kullaniyrm light almstm bn beyazim memnunum yani ama cldin kuruysa altina nemlendirici sur
benimkisi de hep sabit ya gebeliğin başından beri hiç dönmedi hep aynıBenim gebeliğimin başından beri talip eden doktorum. Ve hiç dönmedi.doktorda bu yüzden bu yorumu yaptı Sanırım. Malum tecrübelerinden yararlanarak yorum yapmıştır. Ama tabiki hicdo mez demiyor.sadece bu durum biraz dönmesi konusu da endişelendiriyor. Seninki donmus sanırım daha önce. En azından arada pozisyon değiştiriyor. Bizim kız sabit :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?