2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ablamla annemin neresi catladysa ayni yerler varya :)
Artk saldm ztn skliyodum surerken smdi hic umursamiyrm. Snn catlamamana sevndm valla ck crkin duruyo beyaz tende

benimkisi de hep sabit ya gebeliğin başından beri hiç dönmedi hep aynı umudumu yitiriyorum bazen kendimi sezeryan fikrine alıştırmaya çalışıyorum
A aratos a katiliyorm bnm doktorum da cnsiyet icin bakarken cok ugrasmisti bu bebek donmez bazi bebekler yerini sever hic kipirdamaz buda onlardan olabilir demisti bakalm nolck

Bnmde sol alt :) bide bacak ve basenlef :) yapck bsy yok olan oldu.
15 kilo alinca bnye noldugunu sasirdi :)
Garnierbb krem light kullandm kullaniyrm da

Ablamla annemin neresi catladysa ayni yerler varya :)
Artk saldm ztn skliyodum surerken smdi hic umursamiyrm. Snn catlamamana sevndm valla ck crkin duruyo beyaz tende

bende çatlarım diye düşünüyodum açıkcası çünkü annem ve ablam feci durumdalar çatlak konusunda. bebekler iyi olsun sağlık problemimiz olmasın varsın çatlak olsun tek derdimizde bu olsun. açıkcası çatlasamda umrumda olmazdı. şükür halimize.

Aman canım ikiniz için sağlıklı bir operasyon olsun bakma sezaryan mı normal mi diye rabbim can sağlığı daim etsin :)

benimde en sevdiğim yemeklerden biri olan mantıdan tiksindim. ömrümde aklıma gelmezdi mantıdan tiksinceğim. doğurur doğurmaz yemek istiyorum
Bazılarında kalıyor bu tiksinme durumu canım inşallah sennin hamilelikten sonra geçer :))

bende inanılmaz erik yiyoyrum ya şimdi burda yazıypruz canımız çekecek yine ahahahah şaka bi yana günde 1 kiloya yakın yiyorum gaz yapıyor ama dayanamıyorum :)

bende inanılmaz erik yiyoyrum ya şimdi burda yazıypruz canımız çekecek yine ahahahah şaka bi yana günde 1 kiloya yakın yiyorum gaz yapıyor ama dayanamıyorum :)
Aynen ben de sorma çilekten sonra takıntım kışın baya canım çekmişti ama artık ekşileşti ya aldıklarımız daha önce ki daha güzeldi

Canım akşamdan yapın bak haftasonundan galan sen otue eşin yapsın ertesi günün yemeğini oturur yereiniz benim annem var o gidince eşim gelince yaptı hep mesela ayakta duramıyorum çünkü üç çocukla haöileleik geçirewn böyle olmayanlar var çok şanslı ama napalım bizde

Evet canim bebek dostu sezaryen, bakalim doktorum ne diyecek yazarim burada 13 mayista randevumuz

Guzel dusunmussun cnm evet guzel hevesler bunlar ben de dugunumde kinamda sozumde vs cok ozenmistim her seye :)

Canim bir sey olmaz Allahin izniyle
Benim bebek dönmuş mu dönmemiş mi bilmiyorum ben :) iyi seninki donmus, dönmedi diye uzuluyordun

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…