- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #33.081
Ablamla annemin neresi catladysa ayni yerler varya :)canım memnun kaldım ewet bir tek çizik çatlak dahi yok çok şükür. karnım aynen duruyor. bacaklarımda olan çatlak görünümüde azalttı normalde vardı oralarımda. ama karnımda hiç yok çok şükür.bende çok düzenli kullanamama rağmen çok memnun kaldım.
A aratos a katiliyorm bnm doktorum da cnsiyet icin bakarken cok ugrasmisti bu bebek donmez bazi bebekler yerini sever hic kipirdamaz buda onlardan olabilir demisti bakalm nolckbenimkisi de hep sabit ya gebeliğin başından beri hiç dönmedi hep aynıumudumu yitiriyorum bazen kendimi sezeryan fikrine alıştırmaya çalışıyorum
Bnmde sol alt :) bide bacak ve basenlef :) yapck bsy yok olan oldu.Hangi markanın canım?
Bu arada ben de çatlıyorum :/ göbeğimin sol alt kısmı ve bel kenarları. Ben de çok düzenli krem kullanmadım. Görünce sinir oluyorum kendime kızıyorum ama yapacak bir şey yok sanırım:)
Ablamla annemin neresi catladysa ayni yerler varya :)
Artk saldm ztn skliyodum surerken smdi hic umursamiyrm. Snn catlamamana sevndm valla ck crkin duruyo beyaz tende
Kızlar kilo durumlarınız nasıl? Ben 10 kilo aldım. 72.5 oldum
Aman canım ikiniz için sağlıklı bir operasyon olsun bakma sezaryan mı normal mi diye rabbim can sağlığı daim etsin :)Doktorum dönen bebek iyidir.en azından dönebiliyordur dedi.bizi dönmeyen bebekler daha çok korkutuyor dedi.senin bebis dönüyor benim kızım hiç dönmedi.doktorda suan dönmesinden umutsuz gibi.Bu gidişle sezeryan olacak gibi bizimkisi.
Bazılarında kalıyor bu tiksinme durumu canım inşallah sennin hamilelikten sonra geçer :))benimde en sevdiğim yemeklerden biri olan mantıdan tiksindim. ömrümde aklıma gelmezdi mantıdan tiksinceğim. doğurur doğurmaz yemek istiyorum
bende inanılmaz erik yiyoyrum ya şimdi burda yazıypruz canımız çekecek yine ahahahah şaka bi yana günde 1 kiloya yakın yiyorum gaz yapıyor ama dayanamıyorum :)Bende Allah'a şükür sigaraya karşı çok büyük tiksinti oluştu , gebe kalmadan önce günde 5-6 tane içerdim :) onun dışında daha önceden sevmediğim yemediğim şeyleri canım çekiyor , kelle paça Çorbası gibi :))) tiksindiğim hiçbirşey olmadı , oysaki bu gebeliğimde çok kustum, çok bulantı oldu ...
Geçmiş olaun canım bi kaç dr git en doğru kararınver inşallah a kaldı zatnİyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara çok tşk ederim böbreğime katater takılırsa anestezi ile idrar yaptığım yerden takılacak
Aynen ben de sorma çilekten sonra takıntım kışın baya canım çekmişti ama artık ekşileşti ya aldıklarımız daha önce ki daha güzeldibende inanılmaz erik yiyoyrum ya şimdi burda yazıypruz canımız çekecek yine ahahahah şaka bi yana günde 1 kiloya yakın yiyorum gaz yapıyor ama dayanamıyorum :)
Aaa ne güzel :)) boyumuz nasıl? 160 benimkigünümüz aynı kilomuz aynı aldığımız kilo aynı.
Canım akşamdan yapın bak haftasonundan galan sen otue eşin yapsın ertesi günün yemeğini oturur yereiniz benim annem var o gidince eşim gelince yaptı hep mesela ayakta duramıyorum çünkü üç çocukla haöileleik geçirewn böyle olmayanlar var çok şanslı ama napalım bizdeCanim ole kötü bi dönem ki okula gitmem lazım işleri toparlamak için ama yuruyemiyorum. Eşimdi gerçekten çok yoğun ya nöbetçi ya dışarda işleri oluyor oda eve gelince bi kap yemek bekliyor ama yapamıyorum. Annem ve Kayınvalidem de dahil gelebilecek kimse yok. Her türlü benim iyi olup kalkmam gerekiyor ama işte kitlenip kalıyorum. Geçen hafta inat edip bu halime rağmen devam edince doguma girio dum nerdeyse. Dr bebek hareketli kasılma sorun değil diyor napcami şaşırdım
Bence şimdikiler daha güzel yeşil yeşil ekşi :))Aynen ben de sorma çilekten sonra takıntım kışın baya canım çekmişti ama artık ekşileşti ya aldıklarımız daha önce ki daha güzeldi
Bakalım bugün pzar var tabi renkler ve zevkler ama diş etlerim çok hassas oldu kamaştırıyorBence şimdikiler daha güzel yeşil yeşil ekşi :))
Planlı sezaryn olmak istemiyorsun yani. Bebeğin doğacağı güne kendis karr versn hazır olduğu zamanda gelsin istiyorsun. Yurtdışında bu şekilde oluyor.. Zaten ilk sancın geldiğinde doğum başladığında hafif adet ağrısı gibi bi ağrıb oluyor sonra da sezaryana alınırsın. Deli gibi acı çekmek yok, rahmin son açılması öyle.
Bebek dostu seZaryan diyorlar buna.. En güzel karar. Umarım doktkotun da destekle
merhaba , bu siteyı bende takip ediyorum. ınstgramda cok guzel fıkırler. bende cok heyecanlıyım bu konuda ama dugnumde de böyleydım sanırım sevıyorum :):) ben hedıyelik masaüstü küçük cerceveler yaptırdım ucuna etıket bastırdım. ayrıca eminönünden küçük seker kutuları aldım onların ıçine lokumlar koyup dagıtacaz. bunları dagıtmak ıcınde orta boy karton çantalardan aldım hedıye cantası. onlara koyup dagıtacam. yıne badem sekerı ve çikolata yaptırıp hastanede ve eve gekenlere dağıtacaz. güzel heyecanlar, allahım kuzucuklarımıza sağ salim kavuşmamızı nasip etsin..
Ben de öyle istiyordum ama doktorum eğer makat gelişse 38-39 arasında sezaryan olması gerektiğini anlattı. Doğumun başlamasını beklemek riskliymiş. Onun dışında bir risk yoksa yapılabiliyor. Fakat buna sıcak bakan bir doktor lazım.
Döndü benimki. Çok şükür baş geliş. Şimdi de normal doğumdan korkmaya başladım. Kendim için değil de ya bebeğe bir şey olursa diye
Canım ben biraz abarttım o konuyu ama kısaca anlatayım. Bütün alternatifleri inceledikten sonra %100 doğal latex'e karar verdik. Hem 6 ay yatacağı beşiği için özel yaptırdım hem de 3 yaşına kadar kalacağı karyola için. İyi markaların bebek yatakları güzel aslında. İçinde kat kat bebek için uygun sertlikte sünger, pamuk, yay var. Ama ben organik olsun istiyordum. Sünger çok dayanıklı değil. Bir de terletir. Yatmak istemem ben şahsen süngerde.
Aaa ne güzel :)) boyumuz nasıl? 160 benimki
56dan 71eKızlar kilo durumlarınız nasıl? Ben 10 kilo aldım. 72.5 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?