2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar herkese gunaydinlarr 31+4 olduk dün gece adet sancısı gibi bir sancı geldi uyandırdı yani o derece geçti ama normal mi bu artık paylaşmak istedim

Normal midir ben de merak ediyorum ayni sekilde bana da gece adet sancisi girdi ve halen daha devam ediyor

---

Adet sancısı hissetmek normal mi bi bilgisi olan var mı? Belim fena, bacaklarım sızlıyor, sancı girip girip cıkıyor ama bıçak saplanmasi gibi değil daha farklı, tarif edemiyorum, böbreklerim ağrıyor sanki saatlerce idrara sıkışmışım gibi idrar torbam ve kasıklarım ağrıyor. Bugun bi acayibim :)

Ama sn bide normal kilo almissin sanslisin valla :) tabi canim saglik olsn valla

Kasılmalar için magnezyum kullanan anneler
Markası felan ne bu kullandığınız magnezyum un bende denemek istiyorum ya
Magnorm 365 MG toz olanı kullanıyorum , tadıda güzel , hap olanlarından değilde toz olanlarından kullan canım direk etki ediyor ...
Kızlar aranızda celeston yapılan var mi? Benim bugün 2. Dozum yapildi
bende 24 saat arayla 2 doz yaptırdım tam 2 hafta önce , kaşıntı haricindeki tüm yan etkilerini Yaşadım ben , inşaallah bir daha kullanmak gerekmez ...

Bende yapıldıktan sonra bebek aşırı hareketlendi, korktum bende sıkıntı mi oldu acaba diye.

2 kez baş oldu ama haftalardır makat geliş..

Ben önce uzun etkili levamir kullandım 12 doz sonra 14 doz oldu şimdi 16 doz akşamları saat 22:00 de.. Bu haftada sabahlarım yüksek diye ara kısa süreli insülin verdiler novorapid sabah 6 öğle 2 akşam 6
Az kaldı canım artık. Delik deşik olduk ama halimize bin şükür. Bir de 6 kere açlık tokluk:) ne mutlu ki insülin var doktorlarımız var.

Bende yapıldıktan sonra bebek aşırı hareketlendi, korktum bende sıkıntı mi oldu acaba diye.
Ahahahah benimki tam tersi bi anda kesildi hareketleri , hareket etsin diye probis tadelle muz yedim ama iki tık tık sabahleyin bi Kalktım dudaklarım yanıyor , açlık şekerimi bi ölçtük 116 ben şok tabi , sonra öğrendikki şekeri yükseltiyormuş :)))

Aman canım ikiniz için sağlıklı bir operasyon olsun bakma sezaryan mı normal mi diye rabbim can sağlığı daim etsin :)
aynen katılıyorum.benim ilk gebelikte 41 haftaya kadar bekledik ama her şeyim normal görünmesine rağmen bir türlü bebek gelecek gibi değildi.kafası yukarıdaydı.sezaryen oldum mecburen çünkü bebek heran kakasını yapabilir dedi doktor.yine de beklemek istedim iki gün daha gelmeyince sezaryen oldum.şimdi de ikinci mecburen sezaryen olacağım.

Dün drum adet sancısı ama önce belde başlayacak ve bir anda yükselip düşecek. O zaman bizim için sıkıntı dedi.
Normal adet sancıları yalancı kasılmalarmış onlardan korkma istirahat et dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…