2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yazılanları takip ediyorum ama cevap yazmaya pek vaktim yok.zeyzey seni de okuyorum hep.Allah yardımcın olsun.inşallah erken doğmaz bebişin.Sağlıkla alırsın kucağına.ve herkes de.benim de kasılmalar arttı,diğer bütün sıkıntılarda baya çoğaldı.ama kızlar benden söylemesi gelen haftalar geçen haftaları aratacak.son birkaç hafta daha zor:)

İkinci sezaryeni olacak olan var mı?dr.nuz kaçıncı hafta da alacak.benim ki 10 gün önce alırız dedi.erken buldum da vaktini.

Sagol canim allah razi olsun sen daha tecrubelisin tabi gun gunu aratiyo ama allah bunun mukafatini vericek elbet

Kızlar Koşuyolu medipol e devam eden var mı. Doğumu da orada yapacağım inşallah. Anestezistlerle gebe eğitiminde görüşmüştüm, spinal sezeryan olmayı planlıyorum. Spinal +epidural kombine yerine, spinal + doğum sonrası ağrı pompası tercih ettim. Orada spinal sezeryan olan var mı?

Doğum sonrası ağrı pompası ne ki?

Kızlar kızım makat gelişli döner değil mi bundan sonra ? Döndüğünü anlayabilir miyiz ?
Canım ben bebeğimin hareketlerini hep midemin oralarda hissederdim. Bir ara hissetmedim hep kasıklarımda hissediyordum o ara tersti sanırım. Sonra yine döndü hareketler yukarıda. Kasıkta hissettiklerim çok az. Hareketi hissettiğin yer değişince döndüğünü anlarsın sanırım. Bir de benim arkadaşımın 35. Haftada dönmüştü hatırladığım kadarıyla.

Damar yoluna serumla bağlı, böyle bıt bıt kendin basıyorsun ama maksimum dozu aşmıyor. anestezistler hazırlıyorlar, çeşitli ağrı kesicilerden oluşuyor
hımmm ağrı hissettikçe kendimiz bıt bıtlayabiliyoruz yani :)
Ben hiç bilmiyorum nasıl olacak nasıl doğuracağım. Ama internetten okuduğum kadarıyla epidural pıhtılaşma tedavisi olanlara uygulanamıyormuş :/

Doğumu olabildiğince normal istiyorum inşallah döner. Benimkinin ayakları aşağıda başı yukarıda her iki yerde de hareket ediyor :) nasıl anlayacağım boyle olunca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…