2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hala dönmedi mi sizin Bebeğiniz.bizimki dönmüyor yüzünü de saklıyor. Hep ense dönük veya el yüzünde :) çok Nazlı olacak çookk:)
Yok cnm hic donmedi :) bzde yuzunu bi detaylida gorduk bi daha hic gormedik :)
Bizim kizda nazli bakalim c.tesi kntrl var belki doner o zamana :)

hanımlar afedersiniz bu basur memesine ne gibi bir çözüm buldunuz 2 gündür çıkıyor rahatsızlık veriyor.
Cnm bn zeytinyagli pamukla geziyordm gecti gbi oldu ama snra gene buyuk abdestle geri geldi ama smdi okuyanlar kizmasn ack yazicam gun icinde vazelinle de iceri it

Doğumu olabildiğince normal istiyorum inşallah döner. Benimkinin ayakları aşağıda başı yukarıda her iki yerde de hareket ediyor :) nasıl anlayacağım boyle olunca :)
İki hareket farklı değil mi? Sertlikleri farklı oluyor. Yani en azından ben farklı hissediyorum :) tabii en güzeli normal olması ama çok da kafayı yorma canım. Sezeryan kesinliği yoksa Tamamiyle nasip bu normal doğum işi :) son ana kadar neyin nasıl olacağı pek belli olmuyor. Hayırlısını dile hep :)

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir Cuma günü geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

benim kaşıntı nedeniyle göğüsler mahvoldu,uçları yarıldı resmen hatta kanadığı da oldu. ben de doktora danışarak lansinoh kremi kullanmaya başladım çok etkili bir krem birkaç kez kullanmama rağmen hemen etkisini gösterdi kızlar tavsiye ederim

hanımlar afedersiniz bu basur memesine ne gibi bir çözüm buldunuz 2 gündür çıkıyor rahatsızlık veriyor.
Zeytinyağından başka çözüm bulamadım. Bir de kabız olmamak için her şeyi yapacaksın. Bir süre vitamine ara verdim. Her sabah ya probiyotikli yoğurt yedim yada pancar suyu içtim. Biraz ekmeği bolca zeytinyağına batırarak yedim. Geçti çok şükür.

Kızlar kızım makat gelişli döner değil mi bundan sonra ? Döndüğünü anlayabilir miyiz ?
Canım benim 32'de makat gelişti 34'te baş geliş. Dönüyor. Ben hissettiğimi düşünüyorum. Büyük bir hareket.

Oturuş pozisyonumu değiştirdim ve bazı egzersizler var onları yaptım. Onların faydası mı bilmiyorum ama döndü.

İkinci sezaryeni olacak olan var mı?dr.nuz kaçıncı hafta da alacak.benim ki 10 gün önce alırız dedi.erken buldum da vaktini.
Ben sezeryan olmak istediğim doktora 22 haftalıkken gittim.kızım 1 hafta geriden geliyordu,pko old için normal dedi doktorum ve sat Gore 4 haziran olan doğum için 1-6 arası bi gün belirleyin dedi.biz de 1 demiştik.ama kızım maşallah gününe yetişti 2-3 gün öne geçti.ona rağmen 39+ larda alıyor o doktorum.ilk kızımi o doktor çıkardı karnimdan ondan biliyorum.
Burdaki doktor da 24 mayısa gün verdi. Ama 38+ olunca alıyor bi çok doktor

Cnm bn zeytinyagli pamukla geziyordm gecti gbi oldu ama snra gene buyuk abdestle geri geldi ama smdi okuyanlar kizmasn ack yazicam gun icinde vazelinle de iceri it

ilk önce bir zeytinyağını deneyeyim bende olmazsa vazeline geçeyim bir zararı olmaz inşallah. saol canım.

günü 1 bardak suyla geçiren biriyken hamile kalınca 2,5 litreye kadar zorlada olsa sıvı tüketmeye çalışıyorum. hamileliğimin başlangıcından beri en büyük sıkıntılarımdan biri kabızlık. daha öncede olurdu ama ilk defa basur memesi çıkacak hale geldi internetten resimlere bakıncada korktum açıkçası. kaysı yiyorum ama yeterli gelmiyor sanırım. dediklerini yapmaya çalışacağım inşallah benim için de faydalı olur. teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…